onsdag den 8. januar 2014

Manchester United – HJÆLP!

Dels skal Manchester United have hjælp i øjeblikket, hvor det går rigtig skidt. Men det skal astrologen også. Jeg har søgt og søgt efter en stiftelsesdato, men ende blot på året 1878, hvor klubben hed noget halt andet. Men har nogen en dato for stiftelse eller første kamp spillet i 1878?
Det ser ud til, at den første kamp, der er spillet under navnet Manchester United, er den 6. september 1902. Kan nogen også verificere dette, så vi kan komme i gang med at analysere de astrologiske årsager til krisen. Det kan nemlig ikke være træneren alene, der bærer skylden. Så var det mere spøgelser fra Alex Fergusons tid i klubben, der huserer. Han var født 31.12 1941 og har derfor haft Pluto i spænding til Solen i de seneste to år. Vi skrev for et par år siden, at han ville gå af i 2012/13. Det nægtede han selv næsten til det sidste, men pludselig gik der hul på bylden på grund af Plutos indflydelse.
Moyes har ganske vist Saturn-spændinger i år, men SÅ slemme er de heller ikke. Derfor må han være født på et tidspunkt, hvor der er spændinger til hovedakserne, fx kl. 17.50 eller 23 30. I så fald er der rigeligt med spændinger.
Men lad os få frem, hvis nogen kender stiftelsesdagen i 1878 og/eller den første kamp under navnet Manchester United.
På forhånd tak.  

Angående Theo Walcott

Jeg har hele tiden haft den hypotese, at man altid i et horoskop kan se, hvis spillere får langvarige skader – især, hvis man har et fødselstidspunkt, som vi ikke har på Walcott. Men i dette tilfælde viser det sig, at det heller ikke er nødvendigt, fordi han har vilde spændinger, der er udløst af planeterne, som ikke rykker sig nævneværdigt i løbet af en dag. Han har som så mange andre mennesker besøg af Uranus/Pluto-spændingen, der nu er i spænding til hans Saturn/Neptun-konjunktion. Dette er en meget typisk sygdoms- og skadekombination. Derfor er det ikke underligt, at han er disponeret for skader i denne tid. Aspektet er der i hvert fald et halvt års tid mere. Slutter i august, så han kan være klar til næste sæson, hvor han dog stadig vil være lidt præget af aspektet i nogen tid, så han skal ikke lægge ud med at gå ind i hårde tacklinger, når han starter op igen.

1 kommentar:

  1. Hej Karl Aage

    Ved lidt googling og hjælp fra engelsk wikipedida fandt jeg dette:

    "Manchester United was formed in 1878 as Newton Heath LYR Football Club by the Carriage and Wagon department of the Lancashire and Yorkshire Railway (LYR) depot at Newton Heath.[15] The team initially played games against other departments and rail companies, but on 20 November 1880, they competed in their first recorded match; wearing the colours of the railway company – green and gold – they were defeated 6–0 by Bolton Wanderers' reserve team."

    James, 2008, side 66 er referencen her.

    Håber du kan bruge det :)

    SvarSlet