tirsdag den 28. januar 2014

Christiania i opløsning

Christiania i opløsning

Astrologisk set ligger der noget symbolsk i, at Christiania fra i går lukkede portene for publikum, såvel turister som hashkøbere og -sælgere, der nu har måttet ty til enten at hamstre, hvad mange ifølge pressen har gjort – eller at søge nye ”græsgange”, hvad mange har været nødt til. Nemlig alle dem, der ikke fik hamstret.
Både Uranus (frihed), Neptun (opløsning) og Pluto (transformation) er i spænding til flere planeter i fristadens stiftelseshoroskop. Det vil sige, at udfordringerne er meget store for staden, både den interne struktur og det økonomiske område er under forvandling. Og lukningen i denne uge kunne godt symbolsk betyder, at en enten lukker Christiania forever, eller også kommer den til at se helt anderledes ud, hvad der ikke vil hue flertallet af christianitter, som nok ikke ligefrem synger med på ”Reseppten” i denne uge:

-          Vi er nitter, christia-nitter! Men udfordringer, DET har de, og det vil komme frem i denne uge, hvor der er mange spændinger generelt på himlen.


-          Vi må holde øje med, hvornår de når til enighed. Det vil sige, hvornår den hvide røg stiger op fra Fredens Ark. Men se, sådan noget kan godt snyde, lige præcis i forbindelse med Christiania. For der vil sikker slippe en del hvide tågeskyde ud i ugens løb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar