torsdag den 23. januar 2014

DING - DONG

DING – DONG

Klokken er ved at falde i slag!
Jeg kom for sent med offentliggørelse af kælenavnet Don Corydone til Bjarne Corydon og måtte i stedet tage til takke med Don Cory. Nu vil jeg denne gang være hurtigst med Don Corydong, som endda kan udvides til Dong Corydong efter hans meget uheldig salg af DONG til amerikanske Goldman Sachs. Derved går Danmark glip af milliarder af kroner, som ryger direkte i amerikanske lommer – så han (vi) sidder kønt i sachs´en, Sachs is running with all the Gold, if we do not stop them.
Salget må stoppes, og der må ske et salg til andre, hvis der overhovedet skal finde et salg sted. Det skal der nu nok, men lad os nu stoppe det aktuelle salg først, så må vi tage den derfra.
DONG har som tidligere beskrevet masser af spændinger, selv om flere er ved at rinde ud nu. Så egentlig burde regeringen blot ved at tage det stille og roligt have navigeret DONG ud af problemerne.
Astrologiske detaljer
DONG blev stiftet den 27. marts 1972 under navnet Dansk Naturgas. Uranus står på Merkur i denne tid, og det er en hurtig kombination – faktisk FOR hurtig. Det er et såkaldt gentagelsesaspekt, fa Merkur i i spænding til Uranus i fødselshoroskopet. Den (for) hurtige beslutning må rulles tilbage, så den store (olie)katastrofe undgås. Neptun begyndte for 2-3 år siden at udløse den MEGET stærke spænding (T-kvadratet) mellem Mars (krig), Saturn (struktur), Neptun (olie, kaos) og Månen (følelser, folket). Aspekter er slut til marts. Men så begynder der en spænding i foråret fra Pluto til Merkur, så freden er ikke så let at genskabe. Vi husker også ledelsesproblemerne forrige år, der også var et udslag af de mange spændinger. Og Schur sidder stadig som bestyrelsesformand, det ser også ud til astrologisk set at få en ende. Han var skyld i den meget dårlige håndtering af sagen dengang. Han har helt sikkert være enig i at sælge til Goldman Sachs, som vil være en af hans naturlige venner. Det gælder også en (nåle)stribe ledere, som nu kan se frem til gyldne indtægter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar