onsdag den 15. januar 2014

Togforliget – nu med humor

Så kom det længe ventede togforlig med hurtigere el-tog på plads. Det skete i går den 14.1 kl. 15.00. Der var mange spændinger i går, så selv om forliget ikke vil kunne rulles tilbage af en Venstre-regering efter næste vælg, så skal der nok komme kontroverser, når der er tale om en stærkt spændingsbetonet horoskop. Mars, Uranus, Pluto og Jupiter danner den stærkest tænkelige spænding, et såkaldt storkvadrat. Og Mars står for kævl og strid. Men det rører ikke ved, at det er solidt håndværk af transportminister Pia Olsen Dyhr. Der var knaster til sidste øjeblik, men de blev overvundet.

Der er ikke på forhånd lovet lavere billetpriser, men det ligger ligesom i det, når man vil lokke flere passagerer over i den kollektive trafik. Men det kan være her, der kommer ballade, hvis det ikke sker. Kun billige billetter kan lokke folk over i toget.

Så er der en ting mere. Der er splid, om togene mod/fra Jylland skalstoppe i Ringsted. Dette kan også vise sig at være svært at løse. Og skal den også vedtagne togforbindelse fra Vejle til Billund være en jernbane eller en letbane, som DF fik forhandlet ind som en mulighed, der skal undersøges nærmere. Jo, der skal nok komme ting at tage fat på, når en aftale landes på så stærke spændinger.
Vi må se, men spændende bliver det.

Humorafdelingen
Ud over at være en Dyhr dame, kan vi nu også kalde Pia Olsen Dyhr for Jern(bane)ladyen! Bare hun nu ikke har givet efter for Dansk Folkepartis krav om en grænsebom ved indgangen til Legoland som bolværk mod den omsiggribende velfærdsturisme, hvor bulgarere og rumænere i hobetal vælter ind over vores grænse…

Og så til en helt anden form for humor.  Det er kommet frem, at hver fjerde elev i gymnasiet sover dårligt. Det passer slet ikke, for om dagen får de al den søvn, de har brug for – og lidt til. I hvert fald er de ikke særligt vågne, når de undervises.


Søren Pind har foreslået bet sætte huslejerne fri. Det huede ikke Løkke, så nu har han sat Søren Pind fri. Så må vi se. hvor ødelæggende DET bliver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar