søndag den 19. januar 2014

Kommentarer 4

Kommentarer 4

Information og tilbud

Fantastisk link om vores solsystem:

Klarhed og kaos

Vi har modtaget kritik på to fronter, hvilket jeg vil tage op her:
  1. For det første er der mange, der er utilfredse med de lange og smalle indslag, vi nogle gange bringer. Mange bruger ofte iPads og smartphones til at åbne søndagsfilerne med, og her er det ikke hensigtsmæssigt med lange indslag. Især ikke, hvis afsnittende også er lange og mangler overskrifter, de såkaldte mellemrubrikker. Det vil jeg forsøgsvis råde bod på ved at bringe et link direkte til bloggen, hvor de så lægges ind. Så kan man bedre i ro og mag tygge sig igennem stoffet. Den første artikel bringes i dag og hedder ”Boblernes verden”. Den handler om de mange slags bobler, det moderne samfund hjemsøges af, når udviklingen ikke er i tråd med naturens lovmæssigheder. Vi kender boligboblen og it-boblen, og jeg demonstrerer i artiklen, at alt, der er unaturligt, vil ende i bobler på et eller andet tidspunkt. Det kan ikke være anderledes. Læs artiklen her:

  1. ”Troværdighedsproblem”
Vi er nogle gange blev beskyldt for at have et troværdighedsproblem på grund af de næsten for store fordele, vi giver nye abonnenter på Astrologimagasinet HOROSKOPET. Jeg medgiver, at tilbuddet lyder for godt til at være sandt, for man tjener virkelig på at benytte sig af det fulde tilbud. Jeg opstiller bl.a. et regnestykke, som du kan læse her:

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er relativt stille, men ikke nødvendigvis kedelig. Man kunne kalde den for ”huleagtig”. Det nære og hyggen præger ugen.  
På det store plan er der også lidt mere ro end i sidste uge. Der er dog stadig noget kaos omkring forskellige udtalelser eller gerninger, som politikere eller embedsfolk har fortaget sig, men der er lidt mere stille. Det gælder ikke kun i Danmark, men også ude omkring. Verden er på vej et andet sted hen - imod et nyt verdensbillede, og det her er kun starten. Men når noget stater, er der også noget, der slutter. Og det er det, vi oplever nu. Der er en energi af, at vi er ved at nå til enden af en cyklus, hvor alt skal måles og vejes.
Thorning klarede sig igennem med en næse. Det er straks værre for andre i hendes stab. Økonomien er meget i ro for tiden. Det giver en stabil periode.
Der er en meget fin balance i de skabende elementer, og der er rigtig god energi til at prøve nye ting af og tænke nye tanker.
Tiden er ikke til de store udsving, men gode til at skabe liv og glæde omkring os.


Ugen, der kommer 4
Venus er stadig på vej mod sammenkoblingen med Pluto. Den når dog ikke helt op til den, kun næsten. Men det er også nok til at give en effekt, især på det økonomisk område, da både Venus og Pluto har med økonomi et gøre. Begge planeter modtager kun spændinger, så det kan ikke undgås, at eksempelvis aktiemarkedet stopper lidt op under en sådan manøvre planeterne imellem. Ikke så underligt, at aktieindekset standsede op i sidste uge. Denne tendens vil sandsynligvis fortsætte i denne uge. Det vil være godt at gå med livrem og seler nu, både på det økonomiske plan og på det værdimæssige plan i det hele taget.
Solen er nærmest uaspekteret hele ugen. Dog er den i et par svage aspekter i de først par dage, men den sidste halvdel af ugen er der slet ingen aspekter. Den står altså meget svagt, derfor vil væsentlig tiltag ikke få de bedste vilkår. Hold derfor tingene på beslutningsplanet og før dem kun ud i live, hvis det ikke kan være anderledes. Tag i givet fald en af de dage, der er bedst, dem er der et par stykker af i denne uge. Læs her.

MANDAG
Kl. 4.51 går Solen ind i Vandbærerens tegn, som står for frihed, opfindsomhed og originalitet. Månen danner 3 aspekter i dag. Kl. 5.26 står den i eksakt harmoni med Jupiter, og det er godt for humør og optimisme. Mange vil starte dagen godt af en mandag at være. Kl. 10.42 er der harmoni med Venus, hyggens, værdiernes og kvalitetens planet. Mandag er derfor den mindst risikable dag i ugen, især frem til midt på dagen. Der er dog også stabilitet om aftenen, hvor Månen kl. 21.55 står harmonisk til Saturn. De mange spændinger, der generelt findes i denne uge, bliver derfor godt afspændt her på ugens første dag.

TIRSDAG
En lidt stille dag, som overvejende er harmonisk, da Månen kl. 13.43 går ind i Vægten, hvor den vil opholde sig i et par dage. Kl. 16.40 står den godt til Solen, og det medfører altid en god helhed og harmoni. En god dag, der dog ikke er helt så harmonisk som mandag.

ONSDAG
Nu kommer så ugens mest uharmoniske dag, hvor konfrontationer og konflikter kan blusse op ud af intetheden. Kl. 00.22 er Månen i spænding til Uranus, og det giver en urolig nat for mange. Gå derfor så tidligt i seng som muligt. Hvis du er oppe om natten, så tag det så roligt, du kan. Kl. 12.53 står Månen i spænding til Pluto, og her kan konfrontationerne med andre eller én selv være på sit højeste. Kl. 15.20 er den i spænding til Jupiter, så man skal passe på overdrivelser og fantasterier – det er en flyvsk kombination, hvor man lader to og fem være lige og tager chancer. Det kan dog ikke på nogen måde anbefales at være letsindig. Nøjes i stedet med at være behersket optimist. Kl. 19.06 står den i spænding til Venus, og så kan der opstå disharmoni i hjemmene med uenighed om værdier og holdninger, især på det følelsesmæssige område.

TORSDAG
I dag sker der ikke andet, end at Månen kl. 22.43 går ind i Skorpionen og giver os et par dage med dybde, intensitet og lidenskabelighed.

FREDAG
I dag er der hele 4 aspekter fra Månen, og kun det ene er uharmonisk, så der er også en af de gode dage. Månen lægger allerede kl. 5.56 ud med at stå forbilledligt til Neptun, hvad der styrker fantasien og drømmene.
 Kl. 6.19 går den ind i spænding til Solen, og det kan give følelsesmæssig uro eller konflikter, som handler om følelser kontra intellekt og logik. Kl. 15.57 står Merkur godt til Mars og understøtter en god kommunikation, så det er dagen, hvor man skal tale sig til rette om tingene – og DET er den virkelig god til. Kl. 20.43 står Månen godt til Pluto, og det giver stærke følelser og stor lidenskab, så afsæt god tid til intimitet. Glæden og lykken vil ingen ende tage denne aften, da Månen ydermere kl. 22.23 står i harmoni med Jupiter (humor, glæde).

LØRDAG
Kl. 12.56 står Merkur i spænding til Saturn, og det kan være en sejtrækker af dimensioner. Der kræves tålmod, ansvar og disciplin. Især midt på dagen og om eftermiddagen. Månen står på samme Saturn kl. 14.42, så mange bliver sat på prøve i dag. Måske især dem, der er født 20-25 dage inde i de faste tegn: Skorpionen, Vandbæreren, Tyren og Løven. Også de sædvanlige datoer 1.1., 1.4., 1.7. og 1.10. og dagene lige deromkring er i spil med spændinger. Modsætningsvis er dem, der er født 20-25 dage inde i lufttegnenet Tvillingerne helt på toppen. Det samme aspekt hjælper også til, at de to andre lufttegn Vandbæreren og Vægten får det lidt lettere en ovenfor beskrevet – spændingen bliver harmoniseret. Kl. 14.55 står Månen i spænding til Merkur og giver spænding mellem følelser og tanker, og det kan gå ud over kommunikationen. Så her har vi ugens næst mest spændingsfyldte dag.

SØNDAG
Kl. 4.13 går Månen ind i Skytten og giver et par dage med glæde og optimisme. Dog ikke lige midt på dagen, da den kl. 11.30 går i spænding til Neptun og bringer lidt forvirring ind i følelseslivet. Men kl. 15.23 tager Månen revanche og står meget harmonisk til Solen – det mest helhedsbetonede aspekt, man næsten kan tænke sig. Kl. 19.58 står den i harmoni med Uranus og det styrker opfindsomheden samt fornyelses- og frihedstrangen. Mange nye ideer kan se dagens lys denne aften.

Thorning i samråd
Ifølge horoskopet for samrådet den 17. januar 2014 kl. 13.00 – et ret godt horoskop - var der gode muligheder for, at statsministeren kunne få redt trådene ud. På grund af de stærke Neptun-spændinger i hendes eget horoskop plus den 17.1. generelt, kan der dog ske noget endnu her i januar kvartal. Men denne sag er sikkert så godt som slut, selv om der vil komme en byge af spørgsmål efterfølgende. Alt i alt vil hun i denne sag blot få lidt ridser i lakken i form af en næse. 
Thorning gav en ret fyldestgørende forklaring, og horoskopet har da også kommunikationsplaneten Merkur tæt på MC i harmoni med Uranus. Det giver god formulering, især da Merkur står i Vandbæreren. Merkur hersker over begivenhedens Ascendant og Uranus over MC, så her kører det bare. Descendanten står for ”de andre”, altså oppositionens udspørgere. De klarede det særdeles dårlig, især Pind og Lauridsen fra Venstre, og det er ikke underligt, da hersker over DC er Jupiter, som udelukkende står i spændinger – hele 4. Man skulle tro, de var ude efter at slå Løkkes rekord på 4 timer 43 minutter. Det var lige ved og næsten med 4 timer 35 minutter. Men januar kvartal bliver et møjsommeligt kvartal for statsministeren.
Anne Baastrup nu også i vridemaskinen
Som en udløber af PET-sagen er SF´eren Anne Baastrup som formand for retsudvalget nu også kommet i fedtefadet. Dansk Folkeparti (DF) vil have hende erklæret uværdig som Folketingets næstformand. Det er dog, som jeg har forstået det, op til SF at fortage det fornødne i den sag. Men der er nok ikke tvivl om, at DF vil gøre sit til at hive hende igennem sølet. Man mener, at hun har fremstillet løgnen sammen med Bødskov. Hun har også løjet overfor Retsudvalget.
Astrologisk set er det lige efter den astrologiske kogebogs side 1. Baastrup har vildt mange spændinger, og det er endda nogle af de hårdeste. Både Uranus og Pluto udløser hendes stærke T-kvadrat mellem Merkur, Saturn og Uranus. Og Solen står sammen med Merkur og er derfor med i det hele. Disse spændinger kører fra 2013-17, så det kan meget vel blive Baastrups farvel til politik – eller i det mindste til næstformandsposten. Jeg vil tro, at hun går af senest ved næste valg.  

Togforliget – med humor
Så kom det længe ventede togforlig med hurtigere el-tog på plads. Det skete den 14.1. kl. 14.00 efter et møde på kun 20 minutter med start kl. 13.40. Pia Olsen Dyhr kom ud fra møde præcis kl. 14.00, men så er aftalen nok indgået ganske få minutter forinden.
Der var generelt mange spændinger den 14.1. Selv om forliget ikke vil kunne rulles tilbage af en Venstre-regering efter næste vælg, så skal der nok komme kontroverser, når der er tale om en stærkt spændingsbetonet horoskop. Mars, Uranus, Pluto og Jupiter danner den stærkest tænkelige spænding, et såkaldt storkvadrat. Og Mars står for kævl og strid. Men det rører ikke ved, at det er solidt håndværk af transportminister Pia Olsen Dyhr. Der var knaster til sidste øjeblik, men de blev overvundet.
Der er ikke på forhånd lovet lavere billetpriser, men det ligger ligesom i det, når man vil lokke flere passagerer over i den kollektive trafik. Men det kan være her, der kommer ballade, hvis dette ikke sker. Kun billige billetter kan lokke folk over i toget.
Så er der en ting mere. Der er splid om, hvorvidt togene til/fra Jylland skal stoppe i Ringsted. Dette kan også vise sig at være svært at løse. Og skal den også vedtagne togforbindelse fra Vejle til Billund være en jernbane eller en letbane, som DF fik forhandlet ind som en mulighed, der skal undersøges nærmere. Jo, der skal nok komme ting at tage fat på, når en aftale landes på så stærke spændinger.
Vi må se - spændende bliver det i hvert fald.

Humorafdelingen
Ud over at være en Dyhr dame, kan vi nu også kalde Pia Olsen Dyhr for Jern(bane)ladyen! Bare hun nu ikke har givet efter for Dansk Folkepartis krav om en grænsebom ved indgangen til Legoland som bolværk mod den omsiggribende velfærdsturisme, hvor bulgarere og rumænere i hobetal vælter ind over vores grænse…
Og så til en helt anden form for humor. Det er kommet frem, at hver fjerde elev i gymnasiet sover dårligt. Det passer slet ikke, for om dagen får de al den søvn, de har brug for – og lidt til. I hvert fald er de ikke særligt vågne, når de undervises.
Søren Pind har foreslået at slippe huslejerne fri. Det huede ikke Løkke, så nu har han sat Søren Pind fri. Så må vi se, hvor ødelæggende DET bliver.

Voldsom brand i Norge
Den 18. januar kl. 22.54 modtog politiet meddelelse om en brand i Lærdalsøyri, ikke så langt fra Bergen. Hele kvarterer er gået tabt, i alt 23 bygninger. Nogle bygninger fra 1700- og 1800-tallet er blevet svært beskadigede. Hele byen blev evakueret, og 52 personer blev indlagt med røgskader.
Horoskopet har Mars (ild) i 1. hus, og den er i stærke spændinger til Venus. Pluto og Jupiter. Desuden her Mars over 8. hus (død, tilintetgørelse). Heldigvis er der ingen døde, så der er ”kun” materiel, der er ”dødt”. AC-hersker er Venus, som også står i stærk spænding - og sammen med Pluto (også: død, tilintetgørelse).
Med en så central Mars var der al mulig grund til at være forsigtig i tiden op til midnat den 18. januar. Astrologisk set vil det ikke være underligt, at elektriske installationer er en del af årsagen, og at uvejret har sat det i gang.

Hollywood-skuespiller i brand
Den 30. november 2013 kl. 15.30 i Santa Clarita i Californien døde skuespiller Paul Walker efter en voldsom bilbrand. Han køre i en Porsche sammen med vennen Roger Rodas, som også døde. Både Walker og billen var næsten som forkullede efter ulykken, og begge døde på stedet. Rodas kør ca. 160 km i times, da bilen forulykkede. Walker var stjerne i ”Fast & The Furious”-serien, og man kan sige, at den titel kom til at symbolisere hans endeligt: Hurtigt og forfærdeligt. Walker var født den 12. september 1973 kl 9.16 i Glendale, Californien. Der er spændinger mellem de to ildplaneter Mars og Jupiter i hans progressive horoskop for sidste år. Ellers er der ikke noget, der bare ligner branden i Norge. Måske fordi Walkers fødselstid skal korrigeres. Der er noget, der siger mig, at han sagtens kunne være født ca. 1 time tidligere, så Pluto og Uranus kunne være i spænding til MC eller AC. Men det må foreløbig stå hen i det uvisse.

Gaia 5
Denne europæiske rumsonde skal lave den mest nøjagtige kortklægning af Mælkevejen til dato. Den blev opsendt fra Kourou i Fransk Guyana den 19. december 2013 kl. 6.12. Positionen er 5N14-52V46. Astrologisk set er det bestemt ikke det bedste opsendelsestidspunkt, men der er et par forhold, der kan gøre projektet til en succes alligevel. Den vigtigste af disse er, at herskeren over AC (Jupiter) står ganske forrygende. Det er planeten for store rejser, og den står sammen med Månen i Krebsen. Begge planeter står harmonisk til Saturn (langtidsholdbarhed, mål), og alle tre planeter står godt til MC (mål). Merkur (kortlægning) står lige på AC og hersker over DC, hvilket nok skal give pote.
Men et eller andet går ikke lige efter beregningerne, når Pluto (død,transformation) er med i et T-kvadrat fra 1. hus, og hvor Pluto hersker over 12. hus (det, man ikke har kontrol over). Men om det så betyder, at man ikke har kontakt med sonden i perioder, eller om ambitionen om den bedste kortlægning nogensinde blev en død sild, er ikke til at vide med bestemthed. Merkur (kommunikation, kortlægning) er i spænding til MC og IC, så man kan tænke sig begge dele.

 

UGEHOROSKOP uge 4 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du slipper ikke for udfordringer, især kan du møde modstand på arbejdet, når det kommer til dine mål. Du skal være hurtig for at følge med i det høje og omskiftelige miljø, der er. Du kan være noget ufleksibel, når det kommer til parforhold, du må være lidt mere imødekommende.
PS: Skænderier er faktisk unødvendige.
TYR
En god periode begynder, når det kommer til dit arbejde. Energien stiger, og du vil have lettere ved at nå dine mål. Du bør dog finde din mere diplomatiske side frem, da du kan være lidt for direkte. Dette kan nemlig skabe nogle gniderier. Du nyder at være social og hygge dig med andre.
PS: Påtag dig ikke for meget.
TVILLING
Du er heldig i pengesager, så hold øjnene åbne for nye muligheder. Måske er det ikke den helt store gevinst, men du kan være heldig, hvis du køber en lotto. Du er aktiv og har mange kreative påfund, så kedeligt er det ikke at være i nærheden af dig. Der er kærlighed i luften.  
PS: Læg planer med din partner.

KREBS
Har du ikke en partner, så kan du møde en, som du føler dig meget tiltrukket af. Det kan være en, som du allerede kender. Er du i et forhold allerede, så arranger noget spændende, som I kan foretage jer sammen. Der skal foregå noget, du kan nemlig godt lidt at slå dig lidt løs.
PS: Ryd op og smid ud.
LØVE
Du har mere fokus på andre end på dig selv. Det gør også, at du kan glemme dine egne mål og behov. Du kan til tider føle dig fremmed og udenfor blandt andre mennesker, derfor trives du bedst i mindre grupper, så det ikke bliver så overvældende. Du får meget travlt i det daglige.
PS: Brug tid hjemme på at slappe af.
JOMFRU
Opgaver og projekter tager længere tid, end du har planlagt. Det er derfor en god ide, hvis du ikke fylder din kalender for meget op. Du kan til tider have lyst til at give op, men her kan du hente styrke hos din partner eller blandt gode venner. Find på noget sjovt.                                                                                                                                              
PS: Lad dig ikke stresse af andre.
VÆGT
En travl hverdag venter, og det kræver, at du fokuserer, hvis du skal nå det hele. Bedst som du tror, at du er færdig med noget, så dukker noget andet op. Du har det med at glemme, hvilket betyder, at du må tilbage og samle op på løse ender. Tingene bliver heldigvis snart lettere.
PS: Få hele familien til at hjælpe til hjemme.
SKORPION
Selvom du ikke føler dig helt klar, så kast dig ud i nye projekter. Bliver du ved med at vente, sker der nemlig ikke rigtig noget. Det giver mere sikkerhed at tale med de mennesker, du omgiver dig med. Så benyt dig endelig af partner, venner og kollegaer.
PS: Du nyder at gøre noget for andre.
SKYTTE
Du tiltrækkes af alt, hvad der er nyt, anderledes og spændende. Får du mulighed for det så tilmeld dig et kursus eller et foredrag via dit arbejde. Det kan knibe med humøret, men oplever du noget, så vil det straks få dig til at se mere positivt på tingene. Du er social og nyder andres selskab.
PS: Der skal ikke så meget til for at gøre en forskel.
STENBUK
Du føler sikkert ikke den store fremgang i denne tid, det er nærmest som om, du ikke kan komme videre. Dit humør er svingende, og du føler dig ikke i balance. Det bedste, der er at sige om dette er, at det kun er et spørgsmål om tid, inden det ændre sig. Der er beslutninger, der skal træffes.
PS: Fokuser på det positive.
I
VANDBÆRER
Dit energiniveau stiger betydeligt, og du vil se meget mere positivt på tingene. Der er ingen tvivl om, at du ser nye muligheder, du er selvsikker og har en god udstråling. Du er ikke bange for at tage chancer. Der kan opstå udfordringer på dit daglige arbejde, hvor du kan begå fejl.
PS: Du bør være omhyggelig.
FISK
Du kan ikke nå alt det, du egentlig gerne vil. Derfor må du være lidt selektiv, og holde perioder i din kalender åben. Alt, hvad der har med samarbejde at gøre, vil glide let for dig, og du nyder i det hele taget at være sammen med andre. Arranger noget aktivt sammen med gode venner.
PS: Det bliver en spændende uge.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar