søndag den 12. januar 2014

Kommentarer 3

Information og tilbud
Vi har et enkelt nyt eksemplar af Claus Houlbergs dvd med samtlige radio Lotus udsendelser: ”Astrologiens symboler” på tilbud til 390 kr. Det vil sige ca. 60 timers foredrag på ét USB-stik! Send en mail for at reservere.

Antikvariatet
Der kommer hele tiden nye bøger til, og nu har vi fået fat i disse sjældenheder:
Signe Hasso/Helene Davis: Dit liv i tal (numerologi): 130 kr.
Chris Criscom: Spirituel dynamik: 130 kr.
Chris Criscom: Feminin energi: 130 kr.
Gangaji: You are that: 90 kr.
Grace Cooke: The jewel in the Lotus: 60 kr.
Send først en mail for at reservere OG modtage betalingsinformation.


Årsskiftevits

Nytårskort fra levemanden:
Vi havde en jul, jeg aldrig glemmer –
og et nytår, jeg aldrig vil kunne huske…

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er fyldt af mange energifelter. Det er et bredt spektrum,  vi skal igennem i denne uge. Mest af alt handler det om at få sparket gang i det kreative og skabende, men også det kærlighedsfulde og charmerende. Der er en stor trang til frihed og til at søge nye græsgange. At se det hele lidt med andre øjne, at søge og gå utraditionelle veje. Det er ikke altid, at det spænder lige stille af, og der kan være nogle kraftige meningsudvekslinger. Det er dog ikke deciderede konflikter.
Der er en accept i kærlighedsenergien, der betyder, at især midt i ugen er det lidt kompliceret for kønnene at forstå hinanden. Det er ikke kun i parforhold, men generelt. Det betyder dog mest i kærlighedsrelationer, så lyt bedre efter, så er det lettere at undgå konflikter.
Der er også et stort aspekt af eventyr i denne uge, hvor mange får lyst til at se, om vingerne bær. Det betyder, at man ser fremad mod nye mål.
De mest charmerende vil have gode vilkår i denne uge. Men for os alle er det godt at møde verden med charme og smil denne uge.
På den politiske scene er der stadig noget uro i økonomien, og vi er langt fra færdig med at se på den offentlige dyneløftning. Det gælder ikke kun i Danmark. Der er virkelig kraft i energierne, som gør offentlige personer og instanser ansvarlige for deres handlinger. Det gælder også I retssager, så der vil komme flere uventede udfald frem i pressen.
Der er mange vejrmæssige udsving i denne uge. Sidst på ugen falder der en ro over verden som ikke er mærket længe, så weekenden er god til meditation og fordybelse.
Men en uge til at smile og skabe - nyd det.

Ugen, der kommer 3
Der er stadig godt med spændinger i denne uge. Der er et storkvadrat (stærkeste spænding overhovedet i ethvert horoskop, hvor det forekommer) mellem Jupiter, Mars, Uranus og Pluto. Det er dog et unøjagtigt et af slagsen, da de enkelte aspekter ikke er eksakte. Men der vil altid være en vis virkning. Især, fordi der ikke er meget, der afspænder horoskopet. Det er kun Saturn, der opfører sig nogenlunde anstændigt, da den i begyndelsen af ugen står harmonisk til Venus og Solen. Det vil sige, at den bringer lidt stabilitet og ansvarlighed ind i billedet.
De to planeter, der, som beskrevet omkring nytår, senere på året danner et meget smukt parløb i Løvens tegn, Venus og Jupiter, er begge retrograde. Det er, som om de lige skal varme op og træne til dette stævnemøde i august. Men foreløbig skaber de ikke megen harmoni i det kollektive horoskop. Venus er på vej tilbage til konjunktionen med Pluto, og den er derfor stadig med i storkvadratet med de 4 nævnte planeter. Det vil sige, at der er noget lumpent over dels den kollektive økonomi, og dels for de personer, hvis horoskop rammes af disse meget stærke spændinger.
Paradoksale aktiekurser
Økonomiplaneterne er altså i turbulens, men som forudsagt buldrer aktiemarkedet derudad i årets begyndelse. Det vil dog udjævne sig, især i årets sidste halvdel, så aktieboomet ikke vil blive så udtalt som i år, når året skal gøre endeligt op til den tid.
Læs mere om dette og indslaget om aktiernes paradoksale himmelflugt, der blev bragt i december. Indslaget beskriver, hvilke faktorer, der gør, at aktiekurser i periode kan leve helt deres eget liv, hvor de ikke er i fodslag med den økonomiske situation i øvrigt. Dette gør det vanskeligt at forudsige det samlede indeks for de toneangivende aktier. Men det er stadig nemt at forudsige den enkelte aktie, hvis man har tidspunktet for First Trade.

MANDAG
Der er ingen eksakte aspekter i dag, så se under i morgen

TIRSDAG
Månen går ind i Krebsen kl. 1.25 og giver et par dage med behov for nærhed og familieaktiviteter. Kl 8.41 står Månen flot til Neptun og øger den nævnte tendens. Samtidig øges intuitionen og drømmene denne formiddag, som er som skabt til eventyr og fantasibetonede aktiviteter. Kl. 19.25 står Månen i spænding til Uranus, og så er freden forbi for en stund. Dette kan give en oprørsk, urolig aften med kamp for frihed og idealer. I realiteten udløses hele det nævnte storkvadrat, der er nævnt i indledningen, selv om de enkelte aspekter ikke er helt eksakte, så både aftenen og natten kan blive turbulent. Gå tidligt i seng, hvis du kan, ellers kan det blive svært at være udhvilet i morgen tidlig. Pluto sørger dog for, at nogle falder i ”deres livs søvn”, hvor søvnen er så dyb, at det kan blive svært at vågne rigtigt igen. Vær forsigtig, hvis du har nattevagt eller af anden grund skal være oppe i nat.
Til gengæld er aften og nat gode til definitive beslutninger, der kan få indvirkning på resten af ens liv.

ONSDAG
Dagen starter med højt humør for nogle, hvad der også kan være tiltrængt, når mange kan have fået for lidt eller for dårlig søvn. Men det er værd at tænke over, at man helst ikke skal blive overkåd og springe ud i bilen eller cyklen og køre på arbejde. Tag det en kende roligt og kør ikke for hurtigt – og overdriv ikke, for det kan give bagslag. Så den står på det stille, rimeligt gode humør, som man værner om. Kl. 6.06 står Månen nemlig eksakt på Jupiter, og så kører det slag i slag det meste af dagen med spændinger. Kl. 13.03 er Månen i spænding til Mars, og så kan temperamenterne komme op at køre og følelserne kan sidde uden på tøjet. Kl. 15.15 går Månen i spænding til Venus, og det kan gå lidt ud over eftermiddagshyggen. Nogle kan få kaffen galt i halsen. Men om aftenen genetableres stabiliteten meget, da Månen står godt til Saturn kl. 20.59 – det dækker i realiteten hele aftenen.

TORSDAG
Kl. 5.52 er der fuldmåne, Månen er i eksakt opposition til Solen. Dette kan give følelsesmæssige svingninger, selv om det ikke er i alvorlig grad. Der er nemlig ikke andre spændinger til de to planeter end dem, de danner til hinanden.
Kl. 14.00 går Månen ind i Løven og skaber et par dage med store armbevægelser, storhed og ædelmodighed. Mange udviser storsind og går ikke i små sko.
Kl. 18.13 står Venus i eksakt spænding til Mars, de to kønssignifikatorer. Dette kan sætte lidt skår i den ægteskabelige lykke. Især fordi Venus kører baglæns og er på vej mod Pluto. Vi er altså inde i nogle dage, der kan give pænt store konfrontationer i ægteskaber og andre tætte relationer. Vær derfor forsigtig med, hvordan du reagerer, især hvis du er født omkring disse datoer: 1.1., 1.4., 1.7. og 1.10, uanset årstal og fødested. Er man født i den første uge i disse måneder, rammer spændinger ens Sol.

FREDAG
Kl. 7.25 står Merkur i eksakt harmoni med Uranus, og DET giver opfindsomhed og meget stærk mental aktivitet, som også begunstiger kommunikationen og formidlingen. Hvis man skal have ting sagt eller på anden vis kommunikeret ud, så giver dette aspekt god vind med på vejen – medvind. Især tidligt på dagen. Her er Månen dog også i spænding til kommunikationsplaneten Merkur, og så kan der let komme lidt for mange følelser med i projekterne. Men det rører ikke ved, at formiddagen er genial til nye ideer og kommunikation. Og det kan være af virkelig original karakter, der giver genlyd over det ganske land. Kl. 8.08 står Månen ydermere gunstigt til Uranus og betoner disse tendenser.

LØRDAGkj
Der er kun et aspekt i dag, nemlig kl. 9.51, hvor Månen er i spænding til Saturn. Dette kan give en meget træg start på dagen, så man må håbe, at mange er gået nogenlunde tidligt i seng i aftes. Så dagen starter lidt surt, og det er svært at komme i omdrejninger. Tag det roligt, så hjælper det. Godt det er lørdag, hvor mange har fri.

SØNDAG
Dagen mener til dyb ro. Månen går ind i Jomfruen kl. 2.23, så det kan være en dag, men får lavet et par småting og nusset lidt rundt. Kan man ikke komme af sted med dette, må man i hvert fald forsøge at tage det så roligt som muligt, så man ikke overanstrenger sig. Især om formiddagen er den gal. Kl. 9.55 står månen i eksakt spænding til Neptun, og det svækker dømmekraften alvorligt. Her gælder det om at bruge intuitionen og mærke godt efter, især hvis man skal noget vigtigt. En god dag at sove længe.

Arvingerne
Der hare været klaget over, at lydniveauet er alt for lavt i denne tv-serie. Det passer meget fint med horoskopet, at kommunikationen ikke er optimal. Merkur er som tidligere beskrevet med i et storkvadrat den 1. januar, hvor serien havde premiere.
At kommunikationen også er meget dårlig mellem visse figurer i serien, er også sikkert og vist. At Solen også er med i spændingen er interessant set med astrologiske briller. Solen er patriarken, som tidligere altid var en mand. Nu er han dels skiftet ud med en kvinde, og dels er det en meget speciel kvinde, som ikke er nogen ordentlig rollemodel for patriarker- eller her: matriarker. Der er vist ikke meget at se op til med hende. Men her kommer der en interessant vinkel ind. Arvingerne er ikke den eneste film, der tager livet af patriarken. I flere serier har patriarken kæmpet noget af en dødskamp, og dermed tager man på en måde liver af kernefamilien. Hertil kan man sige, at det måske også er det, der er ved at ske i samfundet, og derfor beskriver serierne en kollektiv tendens. Men mon ikke også disse populære serie har en vis afsmitningseffekt, så de påvirker en givet udvikling til at gå hurtigere, end den ellers ville have gjort?
Ved at se mig rundt blandt klienter og bekendte synes der at være en stigende tendens til en opsplitning af kernefamilien. Det bliver mere og mere almindeligt, at i hvert fald den ene at parterne i et parforhold har mere flydende familieforhold. Nogle gange er det begge parter, det handler om.
Men det er ikke så underligt astrologisk set, når Pluto kører gennem Stenbukken, som står for de grundlæggende institutioner og strukturer i samfundet. De er under forvandling – ja, under opløsning. Så man kan sige, at serierne danner et fint billede på den astrologiske forklaringsmodel.

Erdogan i klemme
Den tyrkiske leder Erdogan er født den 26. februar 1954 i Rize ved den tyrkiske Sortehavskyst. Fødselstid ukendt.
Sidste år efter valget, hvor han blev valgt for tredje gang, begyndte nogle kraftige protester mod ham. Nogle mente, at der var fusket med valgresultatet. Og så er der noget ”arabisk Putin” over ham, og det gider tyrkerne ikke. Han trækker magt ned over hovedet på sit folk, og det er galt.
Astrologisk set er det hele lige efter bogen, og det er begyndelsen til enden på hans styre, den såkaldte erdoganisme. Han er ved at tage hul på en Neptun-spænding til Solen, Mars og Månen, så inden for et års tid eller to er han færdig, og han bliver i hvert fald ikke genvalgt.
I februar-marts begynder Saturns spænding til Pluto, og så får han kamp til stregen i det kommende år. Han vil dog også forsøge at spille diktator-kortet og være den, der bestemmer. Han sidder virkelig på et yderligt mandat.

Go to Helmand
Nå nej, go FROM Helmand, skal det jo hedde, for snart forlader både England og Danmark den afghanske provins, hvor de har samarbejdet gennem 12 år. Vi vandt ikke krigen, og slet ikke freden, som vi forudsagde for mange år siden.
Nu stikker vi halen mellem benene og forlader landet som en flok ”defaitistiske tøsedrenge”, der ikke vil eller kan fuldføre sin opgave. Vi overlader helmændene i en umulig situation til en regering og et militær, der trods forsikringer om det modsatte, slet ikke er gearet til at varetage situationen, som den kommer til at tage sig ud. Taleban er parat til at gøre sin store indflydelse gældende, og Al Qaida lurer i horisonten.
Naturligvis er indsatsen ikke totalt forgæves, kun næsten. Der vil altid være rester af ting, der kan bruges, efter at besættelsesmagterne DK og GB har forladt provinsen.
Men det bliver meget svært at kunne kalde interventionen for en succes, når vi blot ser et år frem.

Og så er der jo også lige Irak…
Der er virkelig kaos i Irak nu, og det har DK også et vist ansvar for, naturligvis sammen med USA, der har det største ansvar. Begge lande tog med besættelsen parti for den ene part i konflikten og blev derved en del af konflikten. På den måde var det ikke et decideret indgreb i konflikten, men en støtte til den ene part. Fogh-regeringen have ikke en politik, der handlede om Irak, men en politik, der handlende om at følge USA. Derfor bliver vi automatisk medansvarlige for, hvordan det gik i Irak.
Hele 8.000 civile døde sidste år i Irak. Krigen startede den 20. marts 2003, og DK gik med den 15. maj 2004 på de mest hæslige aspekter, man kan forestille sig. Mars (krig), Neptun (kaos), Merkur (tanker), Månen (folket) og Jupiter (overdrivelser) står i den stærkeste spænding, man kan forestille sig, et såkaldt storkvadrat. Og så er Solen uaspekteret, men det var jo heller ikke os, der startede krigen, vi var blot følgesvende. Det burde forbydes at sætte så store projekter i gang på sådanne horoskoper, hvor der er en til vished grænsende sandsynlighed for, at det vil gå galt.
Nu skal det betones, at stort set alle mennesker går i krig af positive, forståelige årsager – ikke kun for at skade andre, men for at kæmpe for sin egen nations ret. Præcis, som da Danmark kæmpede mod tyskerne, selv om det var med modsat fortegn.
Danmark er dog færdig med sin krigskarma forstået på den måde, at vi erklærer en anden nation krig. Det må andre gøre, og så træder vi hjælpende til og påtager os derfor et medansvar for krigen. Men selv dette vil være slut i dette århundrede og overgå til decideret nødhjælp.


Sult- og mættelsesprincippet rammer madbranchen -
Price i krise
Sult- og mættelsesprincippet er ifølge Martinus en grundpille i åndsvidenskaben. Det er en underafdeling af skabelsesprincippet og har dermed betydning for alt det, der er skabt og skabes.
Når sulten er stillet, komme følelsen af at være mæt. Når man har prøvet dette hen over en længere periode, kan man blive ”permanent mæt” af det ene eller det andet, fx en følelse eller en sult efter mad. Og så bliver man træt af det, man ellers havde været så glad for og følt et behov for at tilfredsstille.
Vi har gennem mange år set et stigende antal madprogrammer på tv i alle afskygninger. Kendte og ukendte har flokkedes om tv-komfurerne og skruet/trykket flittigt på knapperne. Jeg vil tro, at sult- og mættelsesprincippet fra i år vil sørge for at mindske antallet af disse mad- og kagelavningsprogrammer, så det kommer ned på et mere rimeligt niveau.
Et andet tegn på dette kunne være uroen i restaurationsbranchen. Vi har set et stigende antal gæster, der er blevet syge af maden, mest østers. Både Noma og Pricerne var udsat for denne vederstyggelighed, som påfører folk lidelser i flere dage efter. Og vi har set kollegial uro, bl.a. mellem Claus Meyer, der ejer Noma, og Rene Redzepi, Nomas chefkok. Og nu er det kommet frem, at brødrene Price er blevet bedraget af deres egen restaurantchef, som er blevet fyret.
Som det fremgår af tidligere indslag på bloggen samt den spændende artikel om Nomas og Redzepis horoskoper i et tidligere nummer af HOROSKOPET, har både Redzepi og Noma været igennem nogle heftige spændinger, som var ved at lukke Noma for ca. 3 år siden.
Hvad angår Pricernes horoskoper er der ikke meget at hente i Adam Prices horoskop. Men det er der derimod i rigt mål i James´ horoskop. Uranus/Pluto-spændingen spænder hans Venus (mad, nydelse) op. Og da den står i Vægtens (andre mennesker, publikum) kunne man sagtens forstille sig, at han i løbet af 2014 glider ud af rampelyset, i hvert fald, hvad mad angår, og der er jo blevet en væsentlig del af hans offentlige optræden.
Og da kriseplaneten Saturn også er inde i billedet i år (udløser hele året hans Mars/Uranus-spænding), så skal der helt sikkert ske noget endegyldigt, måske endda noget dramatisk – eller en drastisk beslutning om stop eller pause på ubestemt tid. Og så har jeg slet ikke nævnt Neptuns (bedrag) udløsning af hans Merkur/Pluto-spænding! Jo, der er virkelig lagt i kakkelovnen.
Det ser ud til, at brødrenes madmæssige veje skilles nu.

Lady Gaga fyrer løs
Lady Gaga skrev vi en større artikel om i HOROSKOPET nr. 4/12. Her kom vi ind på, at Pluto/Uranus-spændingen, som kører på himlen i 2011-16, udløste hendes Sol/Neptun-spænding – og at det kunne betyde en del for hendes karriere. Neptun har at gøre med svindel og bedrag – folk, man ikke kan stole på. Og det tør siges! Det er nu kommet frem, at hun har fyret sin manager, der jo skulle støtte hendes karriere, og tjente godt derved. Men nu viser det sig, at han kun har haft øje for sig selv og sin egen indtjening. Han kunne ikke få nok og blev fyret. Gaga føler sig ifølge hendes egen hjemmeside forrådt. Og desuden overbebyrdet med arbejde for at kunne betale flere og flere penge til andre end sig selv.
Typisk Neptun, og typisk Pluto. Men nu er hun færdig med denne spænding, som er afløst af lutter harmonier, så nu kan hun tørre sveden af panden og komme videre med sin karriere uden at skulle trækkes med kedelige personager.
Men i den seneste tid har mottoet været at ”fyre en fed”, selv om vi ikke ved, om de fyrede har været fede – bortset fra en enkelt, som skulle have været overordentlig selvfed.

Kinas Pluto
Vi har i det forløbne år skrevet en hel del om Kina og Plutos indflydelse i landets horoskop. Det moderne Kina blev grundlagt den 1. oktober 1949 kl. 15.00 i Beijing. Og alle forløb, der er begyndt den 1. oktober, har i de seneste par år været igennem en periode, hvor Pluto har været i spænding til Solen. Pluto står for nationaløkonomi, og vi har hårdnakket påstået, at den kinesiske økonomi i 2012-13 har haft grundlaget for overophedning af økonomien. Resultatet af en sådan proces skal kunne ses i 2014, hvor man kan se virkningerne af Plutos hærgen. Det skal blive spændende at se, om landet tager en økonomisk mavepuster – eller hvordan det nu vil tage sig ud specifikt. Men en mærkbar virkning SKAL der komme, hvis man kan regne med Maos kulturrevolution som starten på det store rige. Og det vil jeg  bestemt regne med.

Det går ski´ galt – og det er ”Merkel-igt”
Tyskerne plejer at være ret gode til at stå på ski, men i den senere tid er det ski´ da gået helt galt. Først væltede den mest populære sportsstjerne i de franske alper og kom meget slemt til skade på en rimelig skjult ”klippetop”. Dernæst var det selveste den tyske forbundskansler, Angela Merkel, der faldt og fik et ufuldstændigt hoftebrud, så hun kun kan bevæge sig med krykker og rollator i ca. 3 uger. Hun arbejder dog ufortrødent hjemmefra.
Schumacher har vi lavet horoskop på tidligere, og han er på vej ind i en Pluto periode som alle, der er født den 3. januar. Men han skal nok overleve, dog desværre nok ikke uden mén. Hvad angår Merkel overlever hun også, men ikke politisk ud over den indeværende valgperiode, da hun også er på vej ind i stærke spændinger.
Vi har også hendes fødselstid, og i denne tid er der fine aspekter fra både MC og AC. Til gengæld er Mars i spænding til hendes fødsels-Merkur. Samtidig er transit Saturn (knogler, skelet) i spænding til Pluto hele året, men mest frem til og med Mars, hvor hun skal tage den med ro. Transit Uranus (pludselige hændelser) står i spænding til både Merkur og Jupiter. Og det sammen gælder transit Pluto. Samtidig er Neptun i spænding til hendes Venus fra begyndelsen af 2014, så der er virkelig grund til at være påpasselig i alle handlinger, private som professionelle.

Fra akuttelefon til kaputtelefon til absurdtelefon på 0,5 sekunder – nu støtte med 15 millioner
Det er lidt ligesom med lyden i Arvingerne. Lyd er en vigtig del af kommunikation, når talen er om tv-serier – især de ikke-tekstede, naturligvis. Det er det samme med tavse telefoner, hvor man enten ikke kan komme igennem eller har meget lang ventetid. Som beskrevet står kommunikationsplaneten særdeles spændingsfyldt lige omkring nytår, så alle tiltag, der er startet her vil være født med formidlingsudfordringer. Kender du til flere af disse tiltag, skrive gerne en linje derom til astrologi@astrologihuset.dk
Pluto er også inde i billedet med meget stærke spændinger. Den står for økonomi, så den sejler naturligvis også meget lige fra begyndelsen. Faktisk så meget, at der kun gik 11 dage, så måtte der punges ud med yderligere 15 millioner skatteyderkroner. Alt sammen noget, der let kunne være undgået gennem bedre planlægning. Men selv de nødvendige 15 millioner kan det blive svært at skaffe, selv om de på en måde ER afsat som buffer i budgettet på forhånd. Venstre vil bl.a. vide helt præcist, hvad pengene skal gå til, før de siger ja – meget forståeligt. Men når det nu er blevet nødvendigt, så SKAL pengene jo findes, så det går igennem i den sidste ende, blot ikke uden sværdslag. 
Nu er det ved at komme på tale, at det skal undersøges, hvordan det kunne gå så galt. Tænk, at man vil spilde tid på dette også, når det står tindrende klart, at der er tale om dårlig planlægning – og et udfordrende horoskop. 
Det er ikke alene surt – det er absurd…derfor foreslår jeg endnu et nyt navn til 1813, nemlig Absurdtelefonen.

Coop Bank
Vores research har fastslået, at Coop Bank åbnede den 12. juni 2013 i Albertslund. Dette giver et overraskende horoskop for en bank. Det er heldigt, at det ikke er en almindelig bank med kundekontakt, det ville aldrig have gået. Det er en udelukkende internetbaseret bank, hvor man dog kan komme i kontakt med den telefonisk.
Teknikplaneten Uranus står da også særdeles centralt i 10. hus (mål) med hele 4 aspekter. Desværre er de 3 af dem spændinger, da Uranus er med i et T-Kvadrat til Pluto, Merkur (kommunikation) og Venus (penge). Både Venus og Merkur står i 12. hus, så det er ikke underligt, at banken lever ”skjult”, i hvert fald rent fysisk. Månen (folket) står tæt på AC i Løven, så man vil gerne være en stor og stærk bank. Nu er der bare det ved det, at det vil koste en pris og nogle knubs eller udfordringer, da Månen og AC begge er i spænding til Saturn, der giver forsinkelser og forhindringer. Mars står i spænding til Neptun, så der kan mangle realisme – og så er Solen stort set uaspekteret. Dog er den med i en konjunktion til Jupiter, som står ca. 6 grader væk, så den ER der, og det er det aspekt, der skal redde det hele.
Men det er ikke et horoskop, der kan være opfundet af en astrolog. Dette kunne ellers have gjort livet lidt lettere, men der er jo altid en årsag til, at tingene er, som de er. Det bliver spændende at følge denne banks udvikling. Det sikre er dog, at banken pr. automatik vil have et stort kundegrundlag og derfor nok skal klare sig. Blot kunne det være sket på et tidspunkt, der ville have gjort det lidt lettere.
2024/25 bliver en meget markant periode for banken, hvis grundlag vil være truet til den tid, hvor Pluto udløser Månens spænding til Saturn. Nogle få år senere står Neptun (opløsning) og udløser Mars/Neptun-spændingen. I 2040-44 udløser Pluto - regnet ud i hovedet - den nævnte spænding, men så er vi jo et kvart århundrede henne, og det er vist mere end rigeligt.

Oliver Bjerrehus Plutoramt
I den forgangne uge kom det frem, at Oliver Bjerrehus scorer elendige seertal i denne sæsons ”Big Brother”. Sidste søndag var tallet helt nede på katastrofale 88.000 seere. Måske er det et tegn på, at seerne er på vej væk fra reality-tv. Eller også kunne det delvis skyldes, at Oliver Bjerrehus er én af dem, der er født i begyndelsen af oktober, helt præcist den 6. oktober 1975. Dette vi skrevet meget om på det seneste. Han er født med en konjunktion mellem Solen og Pluto, og det er den, som både Uranus og Pluto er i spænding til i denne tid. I det seneste par år har han haft Neptun i spænding til Venus, så allerede her er hans stjerne begyndt at falde noget. I de næste ca. 2 år kan den let falde yderligere.
Det skal lige med, at Oliver Bjerrehus ikke nødvendigvis har gjort et dårligt stykke arbejde som studievært, men seerne har i hvert fald ikke belønnet Big Brother, tværtimod.
Den sandsynligste mekanisme i forhold som det ovennævnte er dog – astrologisk set – at Pluto gennemløber Stenbukkens tegn, hvor alt ”overflade” går en hård tid i møde, herunder reality-tv. Og for den sags skyld også dens ”stjerner”, hvor Bjerrehus blot er ét eksempel.
Flere danske motorsportsstjerner hører også til blandt dem, der er fra begyndelsen af oktober, bl.a. 2 gange Magnussen, Tom Kristensen, som alle har Pluto-besøg de næste to år. De to gamle lægger måske styrthjelmen på hylden, eller kører som old boys – i bedste Pluto-betydning.


UGEHOROSKOP uge 3 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Udfordrende eller fantastisk, der er faktisk begge muligheder, når det kommer til kærlighed og parforhold. Du vil snart opleve at jeres forhold bevæger sig i en helt ny og spændende retning, men det er også op til dig at tage styringen. Du får nogle store gennembrud, når det kommer til din karriere og dine mål.
PS: Tal med din partner, det gør en stor forskel.
TYR
Det kniber stadig lidt med kommunikationen mellem dig og de mennesker, du omgås. Hvis du er opmærksom på dette, vil du være i stand til at forhindre eventuelle misforståelser. Tingene går fremad, især på hjemmefronten, og snart kan du trække vejret meget lettere.
PS: Begynd allerede nu at planlægge din weekend.
TVILLING
Den fysiske tiltrækning mellem dig og din partner, eller en potentiel partner, er stor. Du har alle muligheder for at gøre dit parforhold endnu dybere. Der er dog en slange i paradis, en ven kan hviske i dit øre og skabe problemer – dette skyldes jalousi. Undlad at diskuterer økonomi, og brug ikke alt for mange penge.  
PS: Ryd op og smid væk.

KREBS
Der er fokus på mange områder af dit liv og din hverdag. Derfor bliver der nok at se til. Mennesker du møder giver dig udfordringer, da du vil finde, at det er svært at arbejde sammen med andre, da de er mindre fleksible. Jobbet bliver travlt, og det samme bliver hjemmefronten.
PS: Du må være effektiv og hurtig.
LØVE
Der er ingen tvivl om, at du holder meget af en god diskussion. Det kan dog tage overhånd, og bølgerne kan gå højt. Opdager du, at du er gået over andres grænser, så vær ikke bange for at undskylde. På hjemmefronten må du uddelegere opgaverne, ellers bliver du irritabel.
PS: Start ugen stille og roligt.
JOMFRU
Du må regne med forsinkelser eller aflysninger vedrørende arrangementer, som du ellers har glædet dig til. Det åbner dog op for nye muligheder, så brug dit kreative blik til at finde på alternative løsninger. Du nyder at være sammen med gode venner, men de sætter dagsordenen.                                                                                                                                              
PS: Tænk over, hvad du bruger dine penge til.
VÆGT
Du har mange muligheder, men du skal være klar til hurtigt at gribe dem, der kommer din vej. Beslutninger skal træffes hurtigt, og dette gør du bedst selv. Spørger du for mange til råds, bliver du bare forvirret. Der er ting omkring din bolig, der stresser dig, men du må tage det roligt.
PS: Bevar overblikket.
SKORPION
En afventende attitude kendetegner dig, men det forhindrer dig faktisk i at få nogle fantastiske oplevelser. Kast dig ud i tingene og prøv at se lidt mere nuanceret på det, der sker. Planer kan godt laves om, uden der sker en katastrofe. Der er mulighed for flirt og passion.
PS: Gør noget som du nyder.
SKYTTE
Der er travlhed omkring dig, og du kan hurtigt blive involveret i diverse opgaver. Dette tager fokus væk fra dine egne ting, men selvfølgelig skal du også give en hjælpende hånd til dine venner, når det kniber. Du er god til at kommunikerer med andre.
PS: Husk at slappe af.
STENBUK
Selvom det er svært for dig, så bed andre om hjælp til at nå dine opgaver og mål. Der er ingen tvivl om, at du nok skal nå det hele, men da du selv har hjulpet mange, vil de bare være glade for at gøre det samme for dig. Du har nok at gøre, så vent med de opgaver du kan.
PS: Mulighederne er mange.
I
VANDBÆRER
Du kommer hurtigt til at kede dig, hvis der ikke sker noget nyt og spændende. Du er nysgerrig og har masser af energi, så du kan selv få tingene til at ske, fremfor at vente på dem. Du vil nyde at komme lidt væk fra dine vante opgivelser, det giver dig nemlig ny inspiration.
PS: Jobmæssigt kan der opstå tilbagefald.
FISK
Det bliver ikke den letteste uge, det er nemlig svært for dig at se helt klart. Samtidig synes tingene at gå tilbage og ikke fremad. Det er heldigvis midlertidigt, så brug ugen til at samle op på og afslutte gamle projekter, samt rydde lidt op. Gør arbejdet til en leg, lav lidt sjov med dem omkring dig.
PS: Spar på pengene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar