mandag den 27. januar 2014

Topmøde med PutinTopmøde med Putin 

I morgen i Bruxelles er der topmøde mellem Ukraine, Rusland og EU. De to sidstnævnte giver hinanden skylde for blodbadet i Kiev, og tonen forventes at blive hård, selv om Månen stor flot til Neptun, - så en vis forståelse vil det nok komme til. Fx en aftale om at mødes igen. Her vil Putin helt sikkert foreslå, at de tre parter møde, så han får mulighed for at demonstrere, at EU bærer skylden for urolighederne.

Topmødet vil blive hårdt og kort. Astrologisk set handler sagen om magt, død og uafhængighed. Ukraine er udsat for russisk magtanvendelse (Pluto) og vil være mere fri (Uranus). Disse to planeter er i spænding til hinanden sammen med Venus (værdier) og Jupiter (vækst). Landet er fanget i en fælde, hvor de er nødt til at danse efter russisk pibe, men de fleste vil helst være fri som i EU.
Vi har tidligere skrevet, at situationen ville eskalere på grund af den store frihedstrang i landets horoskop, og det holder fortsat vand. Og det sidste ord er stadig ikke sagt i den sag.

Astrologisk set er det ikke en god periode at mødes i, men dagen er ud fra de givne forudsætninger ikke den værste. Putin vil nok forholde sig i ro til efter OL i Sotji, der begynder næste fredag, og hvor han også skal være på vagt over for terror. Men han skal nok slå til, når OL er overstået – så bliver situationen yderligere forværret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar