onsdag den 29. januar 2014

Samrådet med Corydon

Katastrofal urokkelighed

Kl. 13.15 i går den 28.1. begyndte samrådet med Bjarne Corydon. Ikke overraskende blev det til et af de længere. Stort set alle planeter stod i går i kardinale tegn – et par stykke dog i faste. Kun Neptun stod i et af de bevægelige tegn, Fiskene. Så fleksibilitet var absolut en mangelvare, og det er ikke så godt.
Dette faktum sammenholdt med de mange spændinger betyder, at urokkelighed herskede. Men det er en urokkelighed, der kan føre til dramatiske konsekvenser, herunder at SF forlader regeringen, og at samme regering har tabt troværdighed i befolkningen med deraf følgende nedgang i meningsmålingerne til følge. 

Derfor skal vi ikke vente et valg, selv om SF skulle gå ud. Gør de ikke det nu, så vil de miste endnu mere terræn og troværdighed. Partiet er kommet helt væk fra deres oprindelige grundlag, og som vi så ofte har skrevet, burde de få sig et nyt horoskop, medmindre de vil holde sig til at være i opposition, som er deres absolutte spidskompetence med de mange spændinger fra partiets stiftelse i februar 1959. Det kan godt være, at de kan komme igennem med et par sager hist og pist, og at ministrene fra partiet gerne vil blive siddende og have lidt indflydelse. Men hvad hjælper det, når de er ved at ryge ud af Folketinget?


Kære SF: Ryg nu ud af den regering først, og tag den derfra. Så undgår I måske at ryge helt ud af Folketinget, hvad der ellers bliver en sandsynlig konsekvens.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar