lørdag den 8. februar 2014

Vinter-OL

Vinter-OL i Rusland

Så blev legene skud i gang. Håber nogen så det og tog tid på hvornår ceremonien startede og hvornår ilden blev tændt. Starten må have været omkring 17.30 dansk tid, skulle jeg mene. Det vil sige 19.30 russisk tid.
Legene må trækkes med et meget spændingsbetonet horoskop, hvor de 4 ofte nævnte planeter stadig er inde i et T-kvadrat. Det vil sige, at et terrorforsøg er en mulighed. Men jeg tror og håber, at det vil blive optrevlet, før det når at gå galt.

Med så mange spændingerne kan det ikke indgås, at der kommer store overraskelser blandt medaljetagerne, da en del favoritter ikke vil slå til. Det ville være nemt nok at finde de potentielle succeser og fiaskoer, men det er alt for omfattende et arbejde. Lur mig, om der ikke skulle findes fiaskoer bland de sportsfolk, der er født i begyndelsen af januar, april, juli og oktober. Har man fiasko, vil de ydre planeter ofte være i spænding til planeter i fødselshoroskopet. Jeg vil her på bloggen tage nogle eksempler frem, såfremt tiden tillader det.
Som læser må du meget gerne komme med spørgsmål på astrologi@astrologihuset.dk

Vedlæg i så fald gerne den pågældende sportsudøvers data, fx xx-sportsmand, født 1.4.91 – fødeby er ligegyldig, når vi alligevel ikke har fødselstiden.  

Som sagt i Go Morgen Danmark den 2. januar (ligger på YouTube) bliver der ikke medaljer til Danmark, selv om mange håber det for curlingholdene. Desværre har både kaptajner og trænere hos både mændene og kvinderne besøg af Neptun i stærke spændinger. Det er ikke godt for topidræt, Neptun kan give skader eller mangel på motivation. Eneste mulighed er at intensivere mental træning og lade holdene meditere og/eller lave fantasirejser.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar