torsdag den 13. februar 2014

Mit navn er Jensen - Mogens Jensen NY UDGAVE

Ny udgave med mere humor

Den hemmelige socialdemokrat – eller nærmere: den væmmelige

Tilsat en knivspidsfuld humor…

Det er nu kommet frem, at den hemmelige socialdemokrat kan være Mogens Jensen, nyudnævnt minister. Og det kunne der godt være noget om rent astrologisk, men jeg har ikke undersøgt andres horoskoper. I hvert fald får Mogens Jensen under alle omstændigheder udfordringer, da både han Venus, Jupiter og Mars er angrebet af de tre ydre planeter, som ikke er sådan at spøge med. Og så er Jensen skorpion, de hemmelige agenters tegn – og for at det ikke skal være løgn har han hele 4 planeter i tegnet. Normalt ville han kunne holde på hemmeligheder, men nu er han blevet minister, hvad han nok ikke havde regnet med, da han påbegyndte bogen - og hvis det ER ham, så bliver det sørme svært nu at holde på hemmeligheden, og så står han til fyring, hvad der godt kan stemme overens med hans horoskop i denne tid. Det kunne også være, at hans ”nøjedes” med en skandale eller en mangel på ministersucces. Vi har ikke fødselstiden. Det har vi heller ikke på Rasmus Prehn, og måske er det alligevel ham.

Vi må se, 1) om det bliver Mogens Jensen, der snart begynder at ”synge”, som han jo er så god til, at han gerne synger ved alle lejligheder, hvor S-folket er samlet – festlige som ufestlige (i øjeblikket er der kun de sidstnævnte) – han kan simpelthen ikke lade være med at synge, og det er jo ikke heldigt for en hemmelig socialdemokrat. Man kunne forstå det, hvis det var rock, han sang, men det er det slet ikke. Det er nemlig mest rockere, der begynder at synge – og så får de en ”bad standing”. Og det vil den formastelige i denne sag også få, han vil blive fyret. ELLER 2) om det bliver rapanden Rasmus, der først begynder at ”rappe”…
Melder han ikke sig selv ganske snart, vil vi her opfordre den ”specialdemokratiske” folketingsgruppe under ledelse af Bødskov om at sige, hvad de allerede ved. For de SIGER jo, at alle ved det. Og det er jo ikke første gang, en specialdemokrat udfører et whistle-blowjob. Så måske går der i øjeblikket en klapjagt i gang i Nordjylland som sidste år, hvor vi oplevede en whistleblower fra Frederikshavn-egnen i en ganske anden anledning.

Vi skrev for et par måneder siden, at Thorning ville få er meget svær start på 2014, hvor hun i de første måneder har selve hemmelighedernes planet Neptun i spænding til kommunikationsplaneten Merkur. Og så står skæbneplaneten Saturn på hemmelighedernes planet! Og så var der også lige den med Bødskov.

Ud over den hemmelige socialdemokrat har Thorning en anden afsløring at kæmpe med, da Snowden har sagt, at Danmark har forsynet USA med millioner af efterretninger gennem tiden. Og så skred SF jo også ud af regeringen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar