søndag den 23. februar 2014

Ugen astrologisk set

Ugen astrologisk set

 

Information og tilbud

Ny og forbedret Børnebogs- bestilling på astroshop.dk

Du kan nu bestille en personlig børnebog hvor barnet selv er en del af historien. De mest populære bøger er barnedåbsbøgerne. Der findes 19 forskellige, hvor barnet bliver hovedperson i et eventyr. Den perfekte gaveide.
Bestil en børnebog her: http://astroshop.dk/borneboger.html


Ugens syner
Ugens syner er desværre ikke med i denne uge grundet sygdom.

Tilbud fra AstrologiHusets boghandel
Dvd om Jesus og Buddha nedsat fra 179 kr. til 59 kr.

Reservation og betale af tilbud fra denne side
Vi kan sjældent nå at sætte alle tilbud fra boghandel og antikvariat på shoppen. De kan reserveres på astrologi@astrologihuset.dk – som så sender betalingsspecifikationer og bekræftelse på reservation.

Tilbud fra Astrologisk Antikvariat
Wayne Dyer: Bestem din skæbne 89 kr.
Joan Borysenko: Indre ro i en travl hverdag 79 kr.
Gary Zukav: Hvor sjælen har sæde 99 kr.
Kriatian Kristiansen: Det ukendte Danmark 59 kr.
Lars Steen Larsen m.fl: Astrologiens ide 99 kr.
Neale Donald Walsch: Guddommelige samtaler 1. bog 99 kr.
Lise Johnsen: De går på ild 39 kr. James Redfield: Den 10. indsigt 79 kr.
TAROTKORT: Da Vinci Tarot (som ny) 79 kr.

 

Uge 9 astrologisk set

Det vigtigste tema i uge 9 er, at Solen afspænder den stærke spænding mellem Uranus, Jupiter og Pluto (T-kvadrat). Det betyder en højere grad af frihed og originalitet, samtidig med mere vækst og dybde. Det vil forbedre den økonomiske situation for dem, som har et horoskop, hvor disse afspændinger rammer ind i deres personlige horoskop. Der kan sikkert også være den virkning, at aktieindekset arter sig ganske pænt og bliver præmieret for god opførsel, dog med undtagelse af tirsdag, som er ret spændingsbetonet og kan give et volatilt (svingende) aktiemarked i en del lande.

MANDAG
Kl. 10.25 står Månen fint til Mars, og det giver stærke følelser, åbenhed og et vist temperament. Kl. 14.50 går Månen ind i Stenbukken og giver et par stille dage med fokus på mål, struktur og ansvar.

TIRSDAG
Kl. 5.50 står Venus i eksakt harmoni med Saturn. Dette giver en stabil og harmonisk dag i sig selv, hvad der også kan bliver hårdt brug for, da Månen kl. 8.15 er i spænding til Uranus (oprør, uro). Det bliver en hård dag i Kiev, Ukraine. Kl. 8.23 står Månen i spænding til Jupiter, hvilket forstærker frihedstrangen en del, så det er en dag med kul på, og mange er på tværs. Endelig står Månen på Pluto kl. 12.21, og så gives der ikke ved dørene, og mange tager konfrontationer. Man bør dog være klar over, at konsekvenserne kan vise sig at blive store.

ONSDAG
En dag med et væld af aspekter. Kl. 5.08 står Månen fint til Saturn, hvilket bedrager til afspænding af de lidt senere aspekter. Kl. 6.17 står Månen på Venus og giver et solidt bidrag til en meget harmonisk morgen. Der er bare lige det ved det, at Jupiter kl. 8.29 står i eksakt spænding til Uranus. Der er dog tale om et aspekt, der varer det meste af et år, så vi kender det i forvejen. Den mest heftige periode ligger omkring kl. 11.51, hvor Månen gør Mars gal i knolden. Her kan temperamenterne komme i kog og bryde ud. Så mon ikke ugens første dage får indflydelse på situationen i Ukraine, det vil jeg tro. Landet har i forvejen et spændingsfyldt horoskop lige nu, og i grundlæggelseshoroskopet står uafhængighedens planet Uranus tæt på MC. Derfor skrev vi også sidste år, at oprøret ville eskalere. Kl. 15.55 går Månen ind i Uranus´ tegn, Vandbæreren. Og det gør ikke oprørstrangen mindre. Den er i tegnet i ca. 2,5 døgn.

TORSDAG
Kl. 8.54 står Månen flot til friheds- og nytænkningens planet Uranus. Kl. 21.01 står Månen på Merkur og styrker hukommelsen og kommunikationen.

FREDAG
Kl. 5.11 står Månen i spænding til Saturn. Det giver en træg, alvorlig og modstandspræget start på dagen, hvor ekstra mange gerne vil sove længere, når vækkeuret ringer. Omkring 11.55, hvor Månen stå fint til Mars, så hjælper det på tingene. Kl. 15.01 står Merkur stationær og skal til at gå direkte igen efter ca. 3 ugers vandring baglæns – en slags moonwalking. Nu begynder kommunikationen at ”gå” lettere. Nu skal Merkur dog lige bruge nogle dage på at komme rigtigt i gang. Kl. 15.52 går Månen ind i det fredelige fisketegn og giver måske et lille håb i Ukraine, hvis ikke tingere har fundet noget, der ligner en afklaring i mellemtiden.

LØRDAG
Kl. 5.05 står Solen flot til Jupiter (retfærdighed, glæde) og afspænder horoskopet her i slutningen af denne uge. Se indledningen. Kl. 8.44 står Månen også godt til Jupiter, så her har vi ugens højdespringer i afspænding. Kl. 9.00 står Månen på Solen og forstærker tendensen – det er nymåne og tid til at gøre nye ting og tage nye beslutninger. Kl. 12.55 står Månen godt til Pluto, og det forstærker viljen til at stå fast, og det forstærker lidenskaberne. Kl. 17.23 står Mars stille og begynder nu at gå baglæns i nogle måneder. Så gælder det om at økonomisere med sin energi, da den flyder i mindre mængder end normalt.

SØNDAG
Kl. 5.37 står Månen fint til den stabiliserende Saturn, det giver en stille, men harmonisk start på dagen. Kl. 12.04 står Månen godt til Venus, og det giver stor nydelse og harmoni her midt på dagen. Kl. 16.40 går Månen ind i Vædderen og giver en mere direkte og pågående energi, dog mest harmonisk og positiv. Kl. 17.11 står Saturn stationær og begynder nu at gå baglæns i ca. 4 måneder. Det giver besvær med stabilitet, struktur, ansvarlighed og disciplin. Kl. 21.03 står Venus i eksakt spænding til Mars. Det kan give knas i ægteskabet og energierne og gå lidt ud over den hjemlige hygge.

Dong Corydong
Bjarne Corydon har så småt taget hul på det aspekt, som vi skrev en del om sidste år. Aspektet kommer til at martre ham i den kommende tid, men især omkring valget til næste år bliver det slemt.
Det er Neptun, der trækker op til at være i spænding til sig selv, og dermed også til Solen, som Corydon har i spænding til Neptun i fødselshoroskopet. Der er derfor tale om et repetitionsaspekt, og et sådan er næsten altid mere betonet/stærkere end andre aspekter.
Han kom i klemme i Dong-sagen og har nu bevæget sig ind i endnu et minefelt med udbydelsen af velfærdsopgaver – en tabersag for regeringen.
Corydon er Fisk, og når han samtidig har Solen, Venus og Saturn i spænding til Neptun – ja, så er han en blød mand. Og hvad laver en blød mand i rollen som tyran? Det er dømt til at gå galt, og regeringen taber næste valg, også af andre årsager. Men det har vi skrevet rigeligt om gennem tiden.
Nu sidder Don Cory slemt i (Goldman) Sachs´en...

SF
Som med Corydon kan vi spørge: Hvad laver et oppositionsparti – partiets spidskompetence - i en regering? Eller rettere: lavede, for de er som længe forudsagt ude af regeringen nu. Og nu beklager man så flere af de ting, man selv var med til at vedtage.
Vi har skrevet rigeligt om SF gennem tiden. Herunder, at partiets horoskop oser af opposition. Så hvis man på et tidspunkt vil i regering igen, og ikke mindst satse på succes, så skal man som første betingelse skaffe sig et nyt horoskop. Dette kan kun gøres ved at omstrukturere og lave en turnaround. Måske endda omdøbe partinavnet. Men dette bliver ikke med Dyhr ved roret – som den store rorgænger...
Man har med andre ord betalt Dyhrt nok for den regeringsdeltagelse. At få samlet partiet igen svarer nogenlunde til at samle The Beatles. For slet ikke at tale om at nå de store højder i meningsmålingerne fra en ikke så fjern fortid. Nu vil partiet  i længere tid komme til at ligge nogenlunde som nu i opinionen. Der kan dog godt forekomme en mindre fremgang efter oprydningen, men selv dette bliver kun ganske lidt. Dyhr kommer til at mangle legitimitet på grund af kåringen til formand, helt uden modkandidater. Der var nemlig næsten ingen tilbage efter fan(g)eflugten.

Studenternes brag – i Prag
Den årligt tilbagevendende vinterferie-druktur til Prag blev helt anderledes i år – til mange deltages fortrydelse. De unge blev mere eller mindre mandsopdækket af både dansk og tjekkisk politi - -hvad der var godt, da det ellers ville være gået lige så galt som sidste år på grund af de mange spændinger og på trods af advarslerne. Man kunne læse udtalelser som: Vi skal ned at drikke lektier væk – og hjernen med, havde man godt kunne tilføje. Nu gik det heldigvis meget bedre end sidst på grund af den massive indsats.
Enten skal der ske noget tilsvarende næste år, eller også sker der det, at man finder nye destinationer for drukturene – og holder dem hemmelige, så uvedkommende personer, såsom politi og forældre, ikke opdager det tidsnok til at sende et vagtkorps af sted. Det kan ende så galt, at forældrene må rejse med i separate busser - og undercover.
Faktisk kunne man kalde den intensive vinterferie-bustrafik mellem Danmark og Prag for promillekørsel.

Ukraine – tillykke til Janukovitj
Nå ja, tillykke og tillykke – det skulle da lige være med fyringen! Men han fyldte jo også 60 år lige præcis i dag den 23. januar 2014. Modstanderne har sagt: Lets fire him! Men tilhængerne har sagt: Lad os fejre ham – i hvert fald dem, der taler dansk. Fire på engelsk og fejre på dansk udtales nemlig helt på samme måde...
Tak til jer, der har sendt lykønskninger til mig, selv om jeg ikke har fødselsdag endnu som Janukovitj, der altså er født den 23. januar 1954 i en lille by i det østlige Ukraine. Transit Saturn står derfor lige nu på hans Mars, som igen er i spænding til Pluto. En epoke er dermed slut, selv om han ikke rigtigt ville erkende det. Han endte dog med et flugtforsøg ud af landet, men grænsevagterne ville ikke acceptere hans forsøg på bestikkelse, så han måtte slukøret opgive forehavendet.
Vi skrev sidste år, at med Uranus på MC ville frihedskampen fortsætte til den bitre ende, samt at ukrainerne er Ruslands franskmænd og derfor ret uregerlige – og selvstændige. Det fik tyrannen at mærke, og nu må han holde rund fødselsdag i det skjulte.

 

UGEHOROSKOP uge 9 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du vil opleve en større harmoni i dit parforhold. Der er nemlig ikke længere helt så meget tumult, som der ellers har været. Det skyldes to ting, dels er du blevet bedre til at løse problemerne, dels har I lettere ved at kommunikere. Du må gerne være lidt romantisk.
PS: Du nyder at være sammen med gode venner.
TYR
Selvom du vil opleve noget modstand på dit daglige arbejde, så vil du karrieremæssigt alligevel opleve, at det nu går fremad. Det er en fordel, at gøre en lille status: hvor er du nu og, hvor vil du gerne hen. Det er ikke alle, du møder, der vil være til hjælp.
PS: Stol på din mavefornemmelse.
TVILLING
Der er mange positive ting, som lykkes for dig, heldet er på din side. Det skyldes, at du er god til at se tingene fra mange vinkler, og du er hurtig til at opfatte nye ting. Til tider kan du være for hurtig til at træffe beslutninger, og du kan begå fejl. Det er dog ikke noget, du ikke kan rette op på.
PS: Lyt lidt mere til dem, du omgiver dig med.

KREBS
Hvis du føler dig usikker, eller det kniber med humøret, så vil din partner være en stor støtte. Er du single, så brug en god ven, når du har brug for at tale med en. De udfordringer du støder på, vil se meget større ud, end de reelt er, og derfor er det godt at få udefrakommende input.
PS: Der er mulighed for romantik og kærlighed.
LØVE
Du arbejder bedst alene, da du føler, at andre mennesker ikke helt forstår dig eller modarbejder og hæmmer dig. Det bliver bedre jo længere hen på ugen, du kommer. Det kan knibe med kommunikationen, og det er vigtigt, at du yder en ekstra indsats for at blive forstået.
PS: Der er ting i hjemmet, du må tage dig af.
JOMFRU
Tag fat i dit netværk, når du har brug for inspiration eller nogle at udveksle ideer med. Du har mere brug for at tale med andre end ellers. Det går fremad på dit daglige arbejde og i det daglige generelt. Til gengæld kan det tage længere tid at indgå aftaler, især hvis penge er involveret.                                                                                                                                             
PS: Du kan ikke planlægge dig fra alt.
VÆGT
Tager du et skridt tilbage, vil du være i stand til at se meget klart. Du kan komme længere med dine projekter, end du længe har været i stand til. Du må dog lige gøre status: da din energi ikke er helt på samme niveau, bliver det nødvendigt at prioritere.
PS: Lad dig ikke stresse af andre.
SKORPION
Det er en god uge til at samle op på dine projekter og opgaver. Er der noget, du ikke har færdiggjort, så har du muligheden nu. Samtidig kan du rette op på eventuelle fejltagelser. Kommunikationen går meget lettere på hjemmefronten, og weekenden bliver god. 
PS: Du må være grundig og struktureret.
SKYTTE
Du er hurtig til at gennemskue ethvert problem, som du bliver sat overfor. Derfor er du også god til at hjælpe andre med gode råd og ideer. Når det kommer til penge, så bør du dog holde lidt lav profil, det er nemlig svært for dig selv, at få styr på budget og regninger lige nu.
PS: Det er en god ide, hvis du sparer lidt.
STENBUK
Ikke alt er sort/hvidt, men det må det faktisk godt være lidt i denne uge. Projekter, der ikke længere giver mening skal skrottes, så der er plads til noget nyt. Nye døre vil åbne sig for dig, og du vil også være i stand til at få en økonomisk gevinst ud af dette.
PS: Det er vigtigt, at du siger, hvad du mener.
I
VANDBÆRER
Du har det bestemt ikke godt med, at andre prøver at fortælle dig, hvad du skal gøre. Du er noget af en rebel i denne tid, og du befinder dig ikke godt med autoriteter. Du bliver bedre og bedre til at tale din sag, så du kan overbevise andre om, at din måde er den rigtige.
PS: Brug tid på at hygge dig sammen med din partner.
FISK
En meget social uge venter, og du befinder dig godt blandt andre mennesker. Selv om du er social og meget talende, får du dog også hurtigt og effektivt lavet dine opgaver. Der er også plads og mulighed for romantiske stunder, så alt i alt en virkelig god og dejlig uge.
PS: Nogle ting tager lidt længere tid at lære.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar