søndag den 16. februar 2014

Ugen astrologisk set

Ugen astrologisk set

Information og tilbud
Det blev en lille omgang denne gang på grund af den tilstundende produktion af det nye blad, der kommer om en måneds tid. Temaet er pilgrimsvandringer og helgener, og der var så meget stof, at det svulmede op til hele 32 sider, det vil sige halvdelen af bladet. Glæd dig til mange gode artikel om pilgrimsfærd på mange måder.

Nyt fra antikvariatet
Et lille udpluk af nye bøger:
The Fixed Stars Health and Behaviour Balances af Ted George og Barbara Parker, som ny 95 kr.
Dane Rudhyar: An astrological Mandala, som ny 89 kr.
Howard Sasportas: The Gods of Change, som ny 99 kr.

Ugens syner af Kirsten Brun
Det er en meget fin og rolig uge. Der er en balance mellem energierne, også set i forhold til sidste uge. 
Derfor kan der tænkes nyt, og der kan komme noget mere luft under vingerne. Der er stor harmoni mellem det skabende og handlingen. Det er en uge, der er god til alle former for kreativ udfoldelse. Nogle vil nok starte nye projekter eller tænke nye tanker.
Der sker ikke meget på det store plan, selv i politikernes liv er det som om, der er plads til at skabe noget nyt og ikke kun tænke på det negative.
Vejret er mærkeligt for tiden. Vi får et meget tidligt og et meget langt forår i år med utrolig meget vand og megen tåge, og det giver problemer.
Ugen er også god til at starte nye forhold, både kærligheds- og venskabsforhold. Ikke den helt store voldsomme forelskelse, men mere det stille og dybe forhold, der dog hurtigt kan blive seriøst.
Det indadvendte og det drømmende betyder også meget i denne uge. Det præger især sidste del af ugen, og lidt ind i næste uge.
KB

Ugen astrologisk set
Der er ikke større hovedtemaer i denne uge, som sikkert bliver lidt roligere end ellers i disse turbulente tider.

MANDAG
Kl. 6.04 står Månen i eksakt harmoni med Saturn, men den virker nogle timer på hver side af det angivne tidspunkt. Dagen starter stabilt og nogenlunde roligt. Kl. 19.22 går Månen ind i Vægten og giver os et par dage med fokus på andre mennesker, herunder ens (samarbejds)partner.

TIRSDAG
Nu bliver der gang i energierne, især sidst på dagen. Kl. 15.00 står Månen i spænding til Uranus og giver friheds- og oprørstrang. Kl. 16.18 er den i spænding til Jupiter, der vil have, at alt skal være stort. Kl. 20.04 står den i spænding til Pluto, så det er virkelig en dag, man skal passe på ikke at provokere, hvis man ikke vil risikere ballade.
Kl. 18.59 går Solen ind i Fiskene, og en følsom måned er under opsejling. Følelserne sidder for mange uden på tøjet. Især på dage som denne tirsdag.

ONSDAG
Kl. 8.11 står Merkur eksakt i spænding til Saturn, så det er en træg dag i grundenergien. Mange er stædige i diskussioner, og man rokker sig ikke en tøddel. Kl. 8.45 er Månen i spænding til Venus, og det kan give et noget overdrevet trygheds- og nydelsesbehov.
Kl. 15.13 er der hjælp at hente, nu bliver kommunikationen bedre, hvor Månen står godt til Merkur. Det er godt at tale om dybe, følelsesmæssige emner nu. Kl. 22.52 står Månen på Mars og øger både følelser og temperament. Slap også lidt af, så det ikke går ud over nattesøvnen.

TORSDAG
Kl. 4.33 går Månen ind i Skorpionen og giver et par dage med stærke, intense følelser, som det kan være svært at sætte ord på. Det hjælper en del kl. 7.24, hvor Månen står kanon godt til Solen. Det skaber helhed og harmoni. Kl. 13.42 står Månen flot til Neptun, og så harmoniseres følelser, drømme og kunstneriske oplevelser med stor kreativitet.

FREDAG
Kl. 18.58 står Månen i spænding til Merkur, og det kan gøre det svært at tale om følelser og de nære ting. Det hjælper rigtig meget på det, at Månen samtidig står godt til kærlighedsplaneten Venus. Så behøver man ikke at sige så meget, men kan læne sig tilbage og føle, hygge og nyde det.

LØRDAG
Kl. 11.12 går Månen ind i Skytten og giver et par dage med udlængsel. Der skal ske noget, og det skal helst være sjovt og festligt. Kl. 18.15 står Månen i spænding til Solen, og så kan mange følelser sætte sig på tværs og blive uforløste. Kl. 20.02 står Månen i spænding til Neptun. Så kan man ikke stole på, at tingene er, som de ser ud til at være. Fantasien og drømmene kan løbe løbsk – og løbe af med én.

SØNDAG
Kl. 5.26 står Månen harmonisk til Uranus, og det giver meget nytænkning og opfindsomhed samt frihedstrang på den gode måde. Gør noget nyt i stedet for det, du plejer. Kl. 21.03 står Månen godt til Merkur, og så kan man næsten snakke med alle om alt på den gode måde.
Kl. 19.11 står Månen eksakt på Neptun, så nu er fantasien og drømmene på sit højeste. Det er tid til at fordybe sig og mærke efter, så afslut denne gang på den søde, skønne måde.

Ny udgave med mere humor
Den hemmelige socialdemokrat – eller nærmere: den væmmelige
Tilsat en knivspidsfuld humor…
Det er nu kommet frem, at den hemmelige socialdemokrat kan være Mogens Jensen, nyudnævnt minister. Og det kunne der godt være noget om rent astrologisk, men jeg har ikke undersøgt andres horoskoper. I hvert fald får Mogens Jensen under alle omstændigheder udfordringer, da både han Venus, Jupiter og Mars er angrebet af de tre ydre planeter, som ikke er sådan at spøge med. Og så er Jensen skorpion, de hemmelige agenters tegn – og for at det ikke skal være løgn har han hele 4 planeter i tegnet. Normalt ville han kunne holde på hemmeligheder, men nu er han blevet minister, hvilket han nok ikke havde regnet med, da han påbegyndte bogen. Hvis det ER ham, så bliver det sørme svært at holde på hemmeligheden nu, og så står han til fyring, hvilket godt kan stemme overens med hans horoskop i denne tid. Det kunne også være, at hans ”nøjedes” med en skandale eller en mangel på ministersucces. Vi har ikke fødselstiden. Det har vi heller ikke på Rasmus Prehn, og måske er det alligevel ham.
Vi må se, om det bliver Mogens Jensen, der snart begynder at ”synge”, som han jo er så god til, at han gerne synger ved alle lejligheder, hvor S-folket er samlet – festlige som ufestlige (i øjeblikket er der kun de sidstnævnte) – han kan simpelthen ikke lade være med at synge, og det er jo ikke heldigt for en hemmelig socialdemokrat. Man kunne forstå det, hvis det var rock, han sang, men det er det slet ikke. Det er nemlig mest rockere, der begynder at synge – og så får de en ”bad standing”. Det vil den formastelige i denne sag også få, han vil blive fyret. Eller om det bliver rapanden Rasmus, der først begynder at ”rappe”…
Melder han ikke sig selv ganske snart, vil vi her opfordre den ”specialdemokratiske” folketingsgruppe under ledelse af Bødskov om at sige, hvad de allerede ved. For de SIGER jo, at alle ved det. Og det er jo ikke første gang, en specialdemokrat udfører et whistle-blowjob. Så måske går der i øjeblikket en klapjagt i gang i Nordjylland som sidste år, hvor vi oplevede en whistleblower fra Frederikshavn-egnen i en ganske anden anledning.
Vi skrev for et par måneder siden, at Thorning ville få en meget svær start på 2014, hvor hun i de første måneder har selve hemmelighedernes planet Neptun i spænding til kommunikationsplaneten Merkur. Og så står skæbneplaneten Saturn på hemmelighedernes planet! Og så var der også lige den med Bødskov.
Ud over den hemmelige socialdemokrat har Thorning en anden afsløring at kæmpe med, da Snowden har sagt, at Danmark har forsynet USA med millioner af efterretninger gennem tiden. Og så skred SF jo også ud af regeringen.

Skotland selvstændig?
I september skal skotterne stemme om løsrivelse fra England, og det vil mange stemme for, det er helt sikkert. Men umiddelbart ligner det en selvstændighed, hvor der alligevel ikke bliver en total selvstændighed. Der vil ret sikkert blive tale om samarbejde på en lang række områder, sikkert også om pundet.
Jeg skal have set dybere i horoskoperne for England og Skotland. Især for England er der mange vigtige hændelser, som også giver flere muligheder for horoskoper. Det ser umiddelbart ud til, at horoskoperne for den 25. december 1066 og den 1. januar 1801 er de to, der virker. For Skotland er det den 16. marts 842 kl. 16.21 i Edinburgh. Fra 2007-08 og til ca. 2017 rammer Uranus og Pluto stort set alle planeter i landets horoskop, så det er en transformation af rang.
Noget af det samme gælder UK, som har Uranus og Pluto i spænding til Solen i horoskopet for 1801, som er det vigtigste af horoskoperne. Vi ser oversvømmelse og løsrivelsestanker fra EU, og nu vil skotterne være selvstændige.
Jeg vil tro, at der bliver stemt ja til selvstændighed, men at der efterfølgende findes en salomonisk løsning om samarbejde, måske noget i stil Med Danmarks aftale med Færøerne og Grønland i rigsfællesskabet.

Klimaaftalen
Den 6. februar 2014 kl. 9.00 i København kom klimaaftalen i hus. Spændingerne mellem Venus, Pluto, Uranus og Jupiter er der stadig, og da Solen er på vej til at spænde Saturn op, ser det ikke alt for optimistisk ud for fremtiden. Det gode er dog, at Månen går ind og afspænder og dermed viser, at nogen gerne vil tage hånd om klimaudfordringerne. Men det er som bekendt ikke nok med ambitioner.


UGEHOROSKOP uge 8 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Det er de store følelser, der er oppe at vende, når det gælder parforhold og kærlighed. Faktisk så går tingene meget lettere, det er bare ikke sikkert, du rent faktisk har fundet ud af det endnu. Du holder af at være aktiv og at tale med andre mennesker. Venner hjælper dig når det behøves.
PS: Tal også med din partner og vær lidt romantisk.
TYR
Du kommer meget længere, hvis du taler med dem, der er involveret i dine planer. Du kan ikke tage noget for givet, det giver bagslag. Du får en interessant og spændende uge, hvor du vil være aktiv, men også kan få en masse fra hånden. Det gælder især, hvis du kan gøre arbejdet til en leg.
PS: Der skal være tid til sjov og afslapning.
TVILLING
Du får nogle øjeblikke, hvor du kan se meget klart. Derfor vil du være tilbøjelig til at træffe hurtige beslutninger angående mål og job. Det er ikke altid, at du kan overskue alle konsekvenser, så tænk dig om en ekstra gang. Der skal være plads til at være impulsiv og romantisk.  
PS: Ikke alt skal siges højt.

KREBS
Faktisk glider tingene bedst, hvis du ikke skal vente på eller samarbejde med andre. Du få sikkert flere velmenende og gode råd, men du er bedst til selv at træffe dine beslutninger. På hjemmefronten går det dog godt, her nyder du at være aktiv sammen med familien.
PS: Du må have tålmodighed.
LØVE
Du behøver altså ikke at lave alt selv, det er tilladt at bede andre om hjælp. Du vil opleve, at dem omkring dig hellere end gerne vil give en hånd, når du behøver det. Når det er muligt, så lav lidt om på dine rutiner - det gør dig faktisk meget mere effektiv. Hjemme er det dig, der har overblikket.
PS: Find dit positive udsyn frem.
JOMFRU
En meget spændende uge venter, hvor du vil være mere heldig og succesfuld end ellers. Der er mange projekter, som du kunne have lyst til at kaste dig ud i, og hvorfor tøve? - trenden er med dig. Selvom du nyder at være sammen med andre, vil du også have behov for tid for dig selv.                                                                                                                                              
PS: Slå dig lidt løs.
VÆGT
Tænk mere på dig selv end på andre i denne tid. Det er faktisk ok, da du normalt ikke gør det. Du komme længst alene, så hvorfor vente på andre. Bland dig heller ikke i andres diskussioner - det vil også kun tage din tid. Du kan nå meget, hvis du følger din intuition.
PS: ”Nej” bør være det første, du siger lige nu.
SKORPION
Selvom du kommer til at arbejde for resultaterne, så er der nogle meget gunstige tendenser lige nu. Du kan med held gøre klar til at kaste dig over større projekter. Du er bedre til at lede end til at følge, og det bør du også have med i dine overvejelser. 
PS: Din partner skal have opmærksomhed.
SKYTTE
Det kniber noget med overblikket, og du kan være meget forvirret. Derfor kniber det for andre at forstå dig, og samtidig kan det være svært for dig at få noget fra hånden. Du vil også have en tendens til at glemme aftaler eller dine ejendele rundt omkring.
PS: Du vil nyde en romantisk date.
STENBUK
Du arbejder bare bedst alene, da andre mennesker vil irriterer dig og forsinke dig. Din tålmodighed er bare ikke stor i denne uge. Da du har masser af energi, og kan arbejde hårdt, er det også synd at vente på andre. Der er romantik i luften, men det kan ikke helt planlægges.
PS: Fokuser på de vigtigste mål.
I
VANDBÆRER
Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan få gennemført, når du først sætter dig det for. Selv meget store projekter går nærmest som en leg, og du vil opleve, at andre støtter og hjælper. Det bliver nødvendigt med en lille status ind i mellem, hvis du ikke skal miste overblikket.
PS: Kom lidt væk hjemmefra, ud og oplev noget.
FISK
Er der projekter, som du er kørt fast i, så kan du få et skub til at komme videre nu. Det er også muligt, at nogle opgaver ikke skal afsluttes, men bare afvikles. Familien bør have mere opmærksomhed. De gør dig glad, og du nyder virkelig, at I er aktive sammen.
PS: Hvordan står det til med din økonomi?



Ingen kommentarer:

Send en kommentar