onsdag den 26. februar 2014

Ukraines fremtid


Det gik nogenlunde som forventet med udviklingen i Ukraine, men hvordan vil det gå fremover?

Jeg vil tro, at Klitjko, mesterbokseren, bliver valgt og kan udfordre Putin i ringen. Jeg vil vurdere dette senere, når vi ved, hvem de andre kandidater bliver.

Men ifølge landets horoskop er der en revolution i gang – en frihedskamp. Og dem, der vil friheden mest, er det vestlige Ukraine. Den østlige del er russisk orienteret. Derfor vil det blive nødvendigt med en vis opdeling af det store land, sikkert i en føderation med to selvstændige lande. Putin og Obama deler så at sige med hinanden i et kompromis. Dermed er problemerne ikke løst astrologisk set, og sikkert heller ikke politisk. Den østlige del vil orientere sig i stigende grad mod vest, og det vil forårsage konflikter, og måske allermest på Krim.

Der vil altså komme store stridigheder, som allerede viser sig i indeværende uge – lige efter Janukovitjs fald, og som jeg har skrevet i ugehoroskoperne. Tirsdag meddelte Klitjko, at han kandiderer til at blive præsident. Der kommer en retssag mod Janukovitj ved Den Internationale Straffedomstol. Janukovitjs rådgiver blev i går skudt i benet. Nato besluttede i går med kort varsel at mødes med den fungerende forsvarsminister.


Det begynder hårdt, og sådan vil det blive i den kommende tid, hvor vi vil følge situationen nøje med de astrologiske briller solidt fastgjort til overdelen af ørerne. Især valget i maj bliver spændende, og vi kan allerede nu røbe, at der er mange spændinger også i maj måned. Derfor kommer der megen uro i den forbindelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar