torsdag den 6. februar 2014

Michael Laudrup fyret igen - hvad nu?

Laudrup fyret


Vi har skrevet meget om Laudrups spændinger fra Uranus, Neptun og Pluto. Vi har også skrevet, at han ville forlade Swansea, dog først på et senere tidspunkt. Men nu kommer han nok ikke til en anden engelsk klub, i hvert fald ikke en klub i den absolutte top. Men vi skrev, at han senere vil komme sydpå til Spanien eller Italien. Vi må se, om det ikke er det, han skal nu. Det vil jeg tro, men det er ikke noget nemt horoskop, han holder sig i disse tider. 
Den bedste by for ham generelt er Barcelona, men et trænerjob der er langt væk nu efter den seneste fyring. Han må nu tage til takke med en lavere rangerende klub i lidt tid. Den fysiske verden driller altid, når Neptun er inde i billedet. Og så den så står i spænding til Saturn, så er hans autoritet også på spil. Og man skal altid passe godt på fysiske forhold som job, levevis og helbred i en sådan periode. Og en pause kan man altid bruge med sådanne spændinger.
Neptun står også for rygter og kaos, hvor Laudrup enten selv har været blínd for forholdene i klubben - eller der kan være spredt løgne og usandheder - også Neptun.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar