mandag den 29. september 2014

Frank Jensen - tabte han Melodi Grand Prix?

Frank Jensen og Melodi Grand Prix

Københavns overborgmester Frank Jensen skal nu have undersøgt sin rolle i den enorme budgetoverskridelse i udgifterne til Melodi Grand Prix i København i maj. Man mener, at han har haft en finder med i spillet, hvad angår de løbske udgifter.
I et horoskop kan man ikke se enkeltsager som denne, men det er også for det meste ligegyldigt, for man kan se, hvordan den periode, folk er inde i, er – hvilke energier, der er indblandet. Luks og fiksfakserier er knyttet til planeten Neptun, så den vil man først se efter aspektmæssigt. Og hvad ser man? Han er født den 28. maj 1961 og har derfor Solen stående ca. 7 grader i Tvillingerne – og da Neptun i denne tid står ca. 7 grader i Fiskene, er den i spænding til Solen. Men om det er én selv, der har fingrene i kagedåsen, eller at man bliver koblet sammen med nogen, som har haft dem dernede, det er ikke til at vide. Man kan heller ikke vide, om det handler om, at nogen har tilranet sig nogle penge uberettiget, eller der ”blot” har været tale om at redde sit eget eller byens/kommunens skind på en eller anden måde. Men også det er ligegyldigt. Jeg vil vurdere, at han kan holdes ansvarlig for en del af miseren, så må det vise sig, om der er tale om en bevidst eller ubevidst handling. Saturn er også i spænding til Uranus i 2014. Dette aspekt slutter af i oktober, som bliver en sej måned at komme igennem for overborgmesteren.

Man skal altid holde sig fra fiksfakserier og lignende, men især under Neptun- og Plutospændinger. Det vil stort set altid blive opdaget på et tidspunkt. Jeg har selv prøvet at blive gjort ansvarlig for en lille million kroner på grund af en kopimaskine-leasingkontrakt, hvor der havde været svindlet. Det har jeg skrevet en længere artikel om, så andre ikke kom i den samme situation. Det er nu fixet på bedste vis, og hovedafdelingen af verdens største kopimaskineudbyder er nedlagt her til lands. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar