tirsdag den 23. september 2014

Sporten kort med efterlysning fra Leicester


FCK-Brøndby 1-0 – frelserinflation?
Den 21. september kl. 16.31.13 mødtes de to københavnerhold igen til New Firm. FCK havde ikke tabt i de 14 seneste kampe i Parken, så de var favoritter, men Brøndby, der indtil da kunne kaldes Agger-løse, på grund af hans skade, havde Agger med i startopstillingen, og hvad ville dette betyde?
Astrologisk set ville det nok ikke komme til at betyde ret meget, idet Agger har besøg af Saturn og derfor skal tage det stille og roligt indtil udgangen af næste måned, hvor Saturn har fuldført en runde – lige op til Aggers 30-års fødselsdag. Hverken han selv eller klubben må forcere noget inden da, og helst endda sæsonen ud, da Jupiter lige skal forbi en spænding til Saturn (knæ, knogler) i november. Men fra næste forår kan han sammen med Kahlenberg kalde sig frelser. Vi skrev tidligere om Kahlenberg (under overskriften: ”Hil dig, Kalle”), at han kunne blive en frelser i klubben. Nu kommer så en frelser mere eller to, for Elmander er jo også kommet tilbage, og lige præcis den trio var krumtapperne i en af de mest glorværdige perioder i klubbens historie – så vidt jeg husker var Laudrup træner. Elmander er om få måneder ovre sin dårlige periode med Neptun i spænding til Solen, der slutter i midten af februar til næste år. Det vil sige at fra næste sæson kan man vente en tour de force af holdet fra vestegnen. Elmander er født den 27.5.81 og Agger den 12.12.84. SÅ går det fremad. Kun træneren har til den til Pluto-spænding til Solen, så det bliver spændende at se, hvad det kommer til at betyde. Måske bliver ambitionerne så høje, at de skal have en træner i en højere klasse.
Hvad angår kampens horoskop står Pluto lige på AC og Saturn tæt på MC. Neptun står også i første hus, og i 7. hus (udeholdet) er der også to planeter. Jupiter står flot til Uranus, men i spænding til Saturn, og Månen, som hersker over 7. hus, står i selv huset i spænding til Mars – og nok så vigtigt er den ved at skifte tegn – den ved ikke, hvad den vil. Og i øvrigt har jeg aldrig oplevet – og DET er faktisk meget mærkeligt – at når 7. hushersker i i 7. hus, så er det negativt på udeholdet. Underligt, må jeg sige. Hersker over AC er Saturn, også den står fint til Venus og der med delvis også til Solen. Det vil sige, at hjemmeholdet er godt organiseret og har tålmod og udholdenhed. De vil vinde kampen snævert på trods af et pænt stort overtag.

Steaua Bucuresti- AaB – Ak og ve!
Den 18. september 2014 kl. 20.05.28 begyndte kampen på et tilskuertomt stadion i Bucuresti, og det endte 0-6 i dansk disfavør. Mars står meget tæt på DC (udeholdet) i spænding til Neptun (illusioner, drømme, umotiverethed, skader, fysisk træthed). Det er ikke underligt, at det kunne gå galt trods en godkendt start på kampen, men hvor målene manglede. Sådan et aspekt kan netop gøre, at det pågældende hold går helt ned med flaget, og her var dette hold desværre dansk. Nu har de lige tabt til FCV i går aften kl. 19.00, men nu skal de ikke tænke mere på Europa, og så kommer det til at gå fremad igen for de ellers så gæve ålborggensere.

Norsk cykelhelt takker af – Oksen fra Grimstad
Vi har flere gange i de seneste par år skrevet om Thor Hushovds mange astrologiske kvababbelser med rigtig mange stærke spændinger i horoskopet. Vi skrev også, at karrieren lakkede mod enden, og nu har Hushovd netop proklameret, at han stille cyklen i stativ  –  den 20.september 2014. Han har faktisk rigtig fine aspekter lige nu, men han slipper jo også for flere pinsler og kan nu nyde livet i fulde drag.
Han kunne også have valgt at fortsætter, men de virkelig stærke spændinger i de seneste 2-3 år har gjort sit – de har mærket ham, så nu slipper han ud af skadehelvedet og de dårlige resultater. Han er født den 18. januar 1978, så alderen ER også sneget sig på i pensionsalderen nu.  
I 2010 vandt han VM foran danske Matti Breschel. Han har vundet ti etapeseje og 2  pointkonkurrencer i Touren. Det er også blev til etapesejre i både Giroen og Vueltaen. Men i 2011 begyndte de stærke astrologiske spændinger.

Efterlysning

Mail gerne, hvis du har tidspunktet og dagen for kampen Leicester- Manchester United, som hjemmeholdet vandt med surrealistiske 5-3 med Schmeichel på mål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar