søndag den 14. september 2014

Uge 38 astrologisk set

Uge 38 astrologisk setIndhold:
De esoteriske Alice Bailey bøger til 20 kr. stk,, skynd dig
Ugen, der kommer
Jack the Ripper endeligt identificeret
Valget i Skotland
Malaysia Airlines
Valget i Sverige
Ugehoroskoper for alle tegn
Lidt humor


Informationer og tilbud
Alice Bailey bøgerne
Nu er det ved at være sidste chance, hvis du vil have de esoteriske bøger for 20 kr. stk. Det gælder også de bøger, der er på flere hundrede sider.


Ugen, der kommer
Der er ikke de store temaer i denne uge, som derfor kan forventes at være mere rolig end gennemsnittet. Det betyder ikke, at så er der totalt ro på hele ugen, men generelt er det en af de uger, hvor man kan få slappet lidt af.

MANDAGMandagen er topscorer med 4 aspekter, der alle er fra Månen. Den begynder dagen med en spænding til Venus, så nu er weekendens nydelser slut og arbejdet kalder. Lidt senere står den meget smukt til Jupiter, og det gør denne mandag morgen meget mere let og optimistisk end normalt for mandage.. Kl. 13.13 står den meget harmonisk til Uranus og understøtter alle nye tanker, såsom opfindsomhed og nytænkning i det hele taget. Ved 19-tiden står den flot til Merkur, og så der kommunikationen i top – godt for møder, aftaler mv.

TIRSDAGI dag er der kun en enkelt detalje - nemlig, at Månen går ind i Krebsens tegn kl. kl. 17.24. Det giver os et par dage med fokus på familie, omsorg, nærhed og følelser.

ONSDAGKl. 15.50 står Månen i eksakt spænding til Pluto. Det gælder således stort set hele eftermiddagen, at der kan komme følelsesmæssige konfrontationer med én selv eller andre, så det er en god dag at gå i terapi i.

TORSDAGI dag er det tre måneaspekter, hvoraf to er harmoniske. Fra morgenstunder står Månen godt til Saturn og stabiliserer tingene, ikke mindst i det hjemlige og følelsesmæssige Kl. 12.00 står den i spænding til Merkur, og det går ud over kommunikationen og forståelse, især når det handler om nærhed og følelser. Om aftenen står den aldeles flot til Solen, hvilket befordrer de dybe følelser og den gode stemning i familien og hjemmet. Aspektet giver helhed og harmoni.

FREDAGKl. 5.10 går Månen ind i Løven og giver format, storsind og personlig udstråling. Nu skal man ikke gå i for små sko. Især ikke midt på dagen, hvor Månen harmoniserer Mars, så man kan sige direkte til andre, hvad man føler. Temperamentet kan godt slå lidt gnister indimellem.

LØRDAGKl. 9.29 står Månen på Jupiter, og så starter mange dagen med højt humør og glæde. Man er åben og optimistisk, så det hele kører bare derudad. Omkring middag står Månen godt til Uranus og befordrer nytænkning og frihedstrang på den gode måde – så det kan være noget trægt og halvpessimistisk om aftenen, hvor Månen spænder Saturn op. Ikke meget går efter planen, medmindre man har afsat rigtig god tid til det hele. Det er ikke en god aften at have travlt på – tålmodighed er en borgmesterdyd nu.

SØNDAGFra morgenstunden står Månen godt til Merkur og befordrer kommunikationen, så hvad med en hyggepassiar på morgenkvisten? Kl. 15.03 står Venus formidabelt til Saturn, det gør den sådan set i flere dage før og efter i dag, men i dag er den eksakt og er derfor i sit maksimum effektmæssigt. Kl. 17.54 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med sans for detaljer og nuancer. Mange vil fokusere på detaljer, som nogle vil kalde for petitesser.


Jack the Ripper endeligt identificeret?
En britisk forretningsmand har i samarbejde med en finsk dna-ekspert, Jari Louhelainen, fundet frem til, hvem der myrdede de mange kvinder i London, og som skabte rædsel og panik. Det skulle handle om den polskfødte frisør Aaron Kosminski, som i perioden 1888-91 dræbte kvinderne, hvoraf flere var prostituerede. Til sidst skulle han ifølge de nye oplysninger være blevet for sindssyg til at kunne dræbe. Jeg har set på sagen med astrologiske briller, og det ser ud til, at resultatet holder vand. Jeg opstillede et øjeblikshoroskop den 14. september 2014 kl. 7.47 på Østerbro. AC-hersker Venus står i 12. hus, som har med skjulte forhold at gøre. Her står Solen også. Venus er i aspekt til både Pluto og Neptun, der også symboliseret gedulgte affærer, herunder kriminalitet, sex og mord, Ydermere er Pluto med i et T-kvadrat til Merkur og Uranus. Ikke underligt, at sagen har været svær at opklare. Hersker over DC er Mars, og den danner minsandten et nyt T-kvadrat til Månen (kvinder) og Neptun, som korresponderer med 12. hus. Der er belæg for astrologisk set, at vi har fat i den rigtige.
Under dette astrologiske detektivarbejde havde jeg glæde af min rimeligt gode hukommelse. Jeg fandt ud af, at Kosminskji blev født den 11. september 1865. Selve datoen giver mindelser om terrorangrebet i New York, men det randt mig også i hu, at præcis 100 år senere blev en anden massemorder født, nemlig Assad i Syrien, som er født den 11. september 1965 og har mange flere liv på samvittigheden. Og så er han en person, som USA og Vesten gerne har villet have fat i, men dette er af flere grunde ikke sket – som med Ripper. Han har kunnet få lov til i nogenlunde fred og ro at udrette sine bestialske gerninger, hvor Vesten først nu er ved at tabe tålmodigheden – men af helt andre grunde. Nu er det mest ISIS, som er fjenden.
Og så er der en anden begivenhed, der fandt sted i 1965 – i hundredåret for den formodede Rippers fødsel. Nemlig politimordene på Amager den 18. september 1965. Dengang hed morderen Palle Sørensen.
Afsløringen af den mulige Ripper kom omkring den 11. september 2014, altså omkring årsdagen for det hele – virkelig mange tankevækkende sammenfald.


Projektet
Forretningsmanden Russell Edwards købte i 2007 et sjal, der har tilhørt en af de dræbte, Catherine Eddowes. Sjalet skulle angiveligt ikke være vasket eller renset, siden hun blev brutalt myrdet i 1888 – så vidt jeg husker også i september. I 2011 blev det konstateret, at sjalet stadig indeholdt blod og sædrester, så man kunne lave en dna-profil. Ved hjælp af dna fra Catherine Eddowes´ tipoldebarn, Karen Miller, kunne det fastslås, at sjalet havde tilhørt Eddowes.
Det skal også med, at horoskoper virker også efter døden. Kosminski er født med et kvadrat mellem Venus og Pluto, som kan give psykiske lidelser. Lige i denne tid, hvor afsløringen er sket, står den progressive Venus i samme spænding til netop hans Pluto! Faktisk kunne han godt være født på slaget 12.00 med Skorpionen på AC og Pluto i 6. hus (sygdom) Mars i 10. hus er i spænding til Uranus i 8. hus. Meget interessant konstellation, som også kan indikere, at vi har fat i den rigtige og kan foretage en astrologisk anholdelse. Så må vi dykke dybere for at se, om der er basis for en posthum retssag. Kosminski døde i øvrigt den 24. marts 1919. Det skal siges, at han allerede, da han levede, var en af de mistænkte. Efter de 5 kendte drab i 1888 var han endda hovedmistænkt. I de følgende år blev han tiltagende syg, så han ikke længere kunne planlægge og udføre drabene. Et par år efter drabene angreb han sin søster med en kniv, og han blev derefter sendt i arbejdslejr. Han døde som 53-årig af koldbrand.
Både øjeblikshoroskopet og sammenfaldene kan altså tyde på, at manden er identificeret, selv om der altid vil være usikkerhed omkring så gamle sager. Men jeg stemmer ja. Hvad gør skotterne den 18.september? Og hvad gør svenskerne i dag?


Skotland
Vi har tidligere skrevet om valget i Skotland og sagt, at der ville komme et tæt ja til selvstændigheden – men at der efterfølgende vil komme rigtig mange opblødninger i forhold til den totale selvstændighed. Det vil ske igennem udvidet samarbejde med britterne. HVIS det skulle gå hen og ende med at nej, så vil skotterne få en luns som kompensation for deres nej. Men mon ikke det bliver verdens mindste ja, det vil jeg tro. Det, der astrologisk set taler imod et ja til løsrivelser, er at horoskopherskeren står i 11. hus (grupper). Den står flot til Pluto, men er til gengæld i spænding til Neptun. Det der tales for et ja, er et vægtigt T-kvadrat mellem Merkur, Uranus og Pluto er bundet til begge hovedakser. Det er en frihedskamp, der er i gange i store del af Skotland. Det er en slags trods, der kommer frem, at nok nu er – ja, nok. Konsekvenserne er ikke helt gennemtænkt (Merkur i spænding), men nu er tiden kommet, og så tager man konsekvensen og håber på et tæt samarbejde efterfølgende. Det kommer også, men det vil medføre store konsekvenser, hvor mange vil ønske, at de kunne skrue tiden tilbage.
Der er sandt at sige nok for Cameron at taget fat på for tiden, men det har vi også skrevet for længst. Han er født den 9. oktober og har derfor i de næste par år besøg af Pluto lige som alle andre der er født på denne dag, uanset fødselstid og –sted.
Ud over valget i Skotland kæmpen han selv en slags løsrivelseskamp fra EU – og så lige midt i afsløringen af Jack the Ripper. Jo, det er hårdt for David the Dipper – eller rettere: The Diver. Han er dykket godt ned i problemerne i skønneste overensstemmelse med de astrologiske fakta. Vi må håbe at han kan blive et modstykke til legendariske Lady Godiva, så vi kan kalde ham Mister Good Diver. Hvis Skotterne bliver selvstændige vil det dog øge Camerons mulighed for genvalg, da de oppe nordpå er overvejende socialdemokratiske.


MH 17 og 370 – Malaysia Airlines
Vi har tidligere skrevet, at dette luftfartsselskab er stiftet den 1. maj 1946 og ifølge dette horoskop ikke vil være i stand til at overleve de næste 3-4 års spændingsaspekter – i det mindste ikke i den form, selskabet har nu. Men hvad med de to mystiske sager om de to styrt?
Forleden udkom havarirapporten om MH 17 fra Ukraine. Flyet afgik med forsinkelse fra Amsterdam den 17. juli 2014 kl. 12.30, og kl 14 15 hollandsk tid blev det skudt ned af missiler, men man ved ikke, hvilke missiler, der var tale om. Det oplagte svar ville være russiske missiler, men hvad siger horoskopet?
Jeg opstillede et øjeblikshoroskop for den 14. september 2014 kl. 9.39 på Østerbro. Ligesom i øjeblikshoroskopet for valget i Skotland står horoskopherskeren Venus i 11. hus (grupper). Det er en lumsk position, da 11. hus korresponderer med Vandbæreren og Uranus, som altid vil kæmpe for sin frihed sammen med fællerne. Styrtet i Ukraine er helt sikkert også et resultat af borgerkrigen i landet, men er det den ene eller den anden side, der har skudt flyet ned – eller noget helt tredje?
Som ved ”det skotske horoskop” er der tæt løb mellem to muligheder, så der er absolut den mulighed, at det er Ukraine, der har skudt flyet ned for at få det til at se ud, som om det var russerne.
I flyets afgangshoroskop står krigsplaneten Mars i 1. hus og frihedsplaneten Uranus i 7. hus, og det passer fint på selve situationen, men giver stadig ikke noget svar på, HVEM der er synderen. Det kunne jo også være russerne, der camouflerede ved at have BULK-missiler i området, men at skyde med en anden slags - meget mindre – missiler, som man nu ved har været anvendt. Men når alt kommer til alt, peger dette mest i retning af Ukraine.
Men én ting står fast: Det var ikke noget gunstigt tidspunkt at sende et fly afsted på. Sådanne tidspunkter bør afkræve særlige sikkerhedsforanstaltninger – såsom at flyve durk igennem i en krigszone med civile fly, som man endog stadig gør. Det er ikke den mest ansvarlige adfærd, man har hørt om.
Hvad angår MH 370, der afgik fra Kuala Lumpur den 8. marts 2014 kl. 00.41 på det mest mystiske afgangshoroskop, jeg nogensinde har set. Dette fly var også forsinket i afgangen. Jeg er efterhånden nået til den konklusion, at flyet ligger på bunden af Det Indiske Ocean, og at vragresterne er blevet fjernet af nogen, der har kendskab til nedstyrtningsstedet. Men som i luftfartselskabets horoskop er der så mange spændinger, at de mest surrealistiske årsager kan være inde i billedet. Herunder den mulighed, at flyet er landet på en fjerntliggende ø i Det Indiske Ocean. Men en ting er jeg ret sikker på. Som vi skrev i marts måned på bloggen, er det menneskelige faktorer, der er skyld i nedstyrtningen. Læs de tidligere indlæg på bloggen.


Valget i Sverige
I dag den 14. september er der valg i broderlandet Sverige. Valget begynder kl. 08.00 og slutter kl. 20.00. Horoskopet for valgets start har Pluto på IC og når valget slutter, står Pluto på MC. Meget smukt astrologisk set. Men det er nok så som så med skønheden i den praktiske verden. Pluto står nemlig meget blandet og er med i et storkvadrat, som er den stærkeste spænding, der findes. Spændingerne går til Merkur, som giver en dårlig kommunikation i både valgkampen og på valgdagen og i pressen. Den spænder også Uranus op, så der er oprør i vente, når resultatet bliver kendt i aften. Jeg er ret sikker på at S og rød blok vil gå af med en smal sejr. Eneste tvivl er, at hovedakserne står i jordtegn, som er bevarende. Men med Pluto på MC skal der ske et systemskifte. Neptun er sandelig også med i et storkvadrat. Det vil sige, at flygtninge og indvandrere vil blive afgørende for valgresultatet. Det bliver noget af en opgave at danne regering efterfølgende.
I Sveriges horoskop ser men også et systemskifte. Transit Uranus er i spænding til Pluto i 4. hus – igen en henvisning til indvandrere. Ellers er det et meget specielt horoskop, Sverige holder sig i denne tid. Transit Neptun står på sig selv, og det gør Pluto også. Desuden er den progressive Måne også i konjunktion med sig selv her i september. Aspektet er fuldstændig eksakt her på valgdagen (kl. 12.40 HELT eksakt). Det er derfor en meget vigtig tid for landet, både økonomisk, politisk, sundhedsmæssigt, udlændingepolitisk, socialt m.m.
Så det må betyde, at Feministerne kommer ind og fuldender nybruddet!


Så ville jeg lige…
Hold da op en omgang, jeg slutter af med her. For sjov ville jeg lige slå data på Reinfeldt og Löfven op, og så viser det sig, at Reinfeldt har Jupiter på Solen til midten af september, og S-manden Löfven har Saturn i spænding til Mars, så han kommer på hårdt arbejde, men det viser valghoroskopet også. Löfven har senere på måneden Jupiter hen over Merkur, så hans rolle er vedholdende. Jeg tror på ham, og at det så efterfølgende bliver noget af en udfordring at dannet regering. Men hans sejr hænger sammen med feministerne, så ”valgmottoet” må være nu: Der står kvinder bag alt – men nu kommer de i front og sikrer S regeringsmagten. Men SÅ kommer udfordringerne.


Lidt EU-humor
Hvilket sprog er det eneste, ud over sit modersmål, som den nye EU-formand taler?
Tusk!


UGEHOROSKOP uge 38 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du vil føle, at du står lidt alene i din hverdag, hvilket stresser dig. Kommunikation er ikke din spidskompetence i denne uge. Du må finde ind til dig selv, så du senere kan vise, hvem du er. Det er kun en kort overgang, så vil tingene gå meget lettere for dig.
PS: Du tager ikke let på kærligheden, men flirt lidt.
TYR
Skal du nå dine mål og komme langt med dine projekter, så skal du arbejde alene. Andre mennesker vil have holdninger, som du ikke helt er enige i. Et venskab kan udvikle sig i romantisk retning, hvis du vil. Find på noget sjovt, som du kan foretage dig sammen med din partner.
PS: Brug ikke tid på smalltalk.
TVILLING
Samarbejde du med andre har det flere fordele. Du ser tingene fra en ny vinkel samtidig med, at du får en hjælpende hånd, hvilket du godt kan bruge. Det er ikke helt let for dig nå det hele. Vær gerne impulsiv og deltag i de spændende invitationer, du får.
PS: Nyd projekter dukker op.
KREBS
En virkelig god uge venter, du når meget mere, end du regner med, samtidig så dukker der nogle spændende muligheder op. Hold dig ikke tilbage, du har mange gode ressourcer, og tingene vil lykkes for dig. Har du børn, så brug tid sammen med dem, det vil I alle nyde.
PS: Du er særlig kreativ, udnyt det.
LØVE
Familien kræver opmærksomhed, og der stilles en del krav til dig. Der er mange ting, som du må tage dig af. Hvis det er muligt, så vent med at starte på noget nyt, dine projekter vil nemlig ikke komme godt fra start. Du møder modstand og manglende forståelse, desværre.
PS: Søg ny viden.
JOMFRU
Når du sætter noget i gang, så er det dig, der bliver den bærende kraft. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få andre til at hjælpe dig. Det er muligt at påbegynde nye, interessante projekter i din bolig, så hold dig ikke tilbage. Husk også at få afsluttet tingene.
PS: Misforståelser kan desværre opstå.
VÆGT
Der skal ikke så meget til, før du føler dig stresset. Det hjælper meget, hvis du tager en ting ad gangen og ikke hænger dig i ubetydelige detaljer, det er nemlig på den måde, du bevarer overblikket. En gammel ven vil være klar med gode råd, når du har brug for det.
PS: Se på dine mål, er du på rette vej?
SKORPION
Meget afhænger af dit humør i denne uge, er du positiv vil du se mulighederne, men du kan også fokusere på begrænsningerne og det negative, og så er det også det, du opnår. Alt foregår i hurtigt tempo, så du må være parat til hurtigt at gribe de chancer, der kommer.
PS: Gode venner betyder meget for dig.
SKYTTE
Spræng de rammer, der er blevet pålagt dig. Du kan få stor succes med de projekter, du starter. Er det noget, du bliver i tvivl om, så stol på din egen mavefornemmelse, den vil ikke svigte. Du bør ikke vente på andre; du kan nemlig meget bedre selv lige nu.
PS: Du har et godt økonomisk overblik.
STENBUK
Du skal være ekstra opmærksom, når det kommer til din kommunikation med andre. Vær opmærksom på, hvordan du siger tingene. Du vil føle, at tingene falder på plads for dig, så selv om du har travlt, vil du føle dig rolig. Det skyldes, at du har et virkelig godt overblik.
PS: Det du sender ud, får du også tilbage.
I
VANDBÆRER
Det bliver en dejlig uge på området for parforhold og kærlighed. Der er harmoni imellem dig og din partner, og er du single, er der spændende muligheder. Du har travlt i det daglige, så du kan miste overblikket og derved lave et par småfejl og glemme noget vigtigt, men det løser sig.
PS: Sætter du tempoet ned, når du faktisk mere.
FISK
Du har held med at læne dig lidt tilbage og bare tage tingene som de kommer. Du vil opleve, at meget løser sig af sig selv. Dine daglige opgaver glider let, både på jobbet og hjemme. Du nyder at have selskab til arbejdet, og det bliver der masser af mulighed for.
PS: Brug din humor og få et godt grin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar