søndag den 28. september 2014

Uge 40 astrologisk set

Uge 40 astrologisk set

NB. Ugehoroskoper er forsinket og lægges direkte på bloggen mandag morgen på http://astrologihuset.blogspot.com/


På grund af deltagelse på Messen i Øksnehallen, se herunder, er dette en forkortet udgave af ugebrevet. Ugehoroskoper og ugens syner lægges direkte på bloggen mandag morgen.

Messe i Øksnehallen i weekenden
Den 26.9.-28-9., alle dage 10.00-18.00 er der messe og der kan afhentes næsten-fribilletter i AstrologiHuset. Fulde fribilletter er afskaffet.
Huset deltager som vanligt med astrologi, clairvoyance, håndlæsning og tarot. Normalprisen er 200 kr., men for abonnenter af HOROSKOPET er det kun 100 kr. for abonnenter på HOROSKOPET. Abonnement kan oprettes på messen.
Vi har også boghandelen med bøger, cd, dvd, buddhaer, engle- og tarotkort mv.
Husk at bede om FRIBILLETTER til messen i Forum den 17.-19.10.

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er fyldt med kommunikation. Den fine optimisme, som har fyldt de sidste uger, fortsætter. Det er stadig de gode ideer tid, med alt, hvad dette indebærer. Det kommer langsomt til at påvirke også den store politiske verden, hvor der er en spirende optimisme. Vi er ved at opdage, at vi ikke kan eller behøver at skære alt væk for at opnå er godt resultat, men at nytænkning er endnu mere givende. Verden ser ud til at finde fodfæste og fælles fodslag. Det betyder, at konflikter løses og nye muligheder viser sig. Det er en del af er større skifte. Det kommunikative niveau ændrer sig. Det giver flere muligheder, og det gør, at ydrefløjene i det politiske liv slår revner. Når de kommunikative energier går fra "hvem kan råbe højst" til de lyttende og nytænkende energier, har vi muligheder for at søge mod midten og fælleskabet.
Ugen er på det personlige plan en uge for kærlighed og kommunikation. Alt, hvad der har med det smukke og sensitive at gøre. Det er en uge, hvor vi kan udtrykke selv de dybeste følelser klart. Det er det fine og blide, der præger vores liv denne uge. En lidt stille uge, men med en mega stor indflydelse.
Ugen er god til at tale ud om det, der trykker. Det er uge med kærlighed og forelskelse, hvor det ægte viser sig på den stille måde.Uge 40 astrologisk set
I forhold til sidste uge kører Solen og Venus den samme form for parløb, hvor det alligevel ikke er noget tæt parløb. Man kan kalde det remote dancing, fordi der er hele 7 grader imellem dem. Det komme dog ned på 5 grader i ugens slutning, men der er maksimalt tale om lidt kinddans. Solen kommer også tættere og tættere på Mars i ugens løb, uden dog at ramme det helt eksakte aspekt. Man kan sige, at der vil blive en antydningsvis effekt. Merkur kommer også tættere på Neptun uden at komme helt tæt. Så det er sådan en nærved og næsten-uge, hvor der mangler eksakte aspekter, lige med undtagelse af Månen og akserne.
Ved ugens slutning tropper en meget harmonisk stortrigon op, og DET er virkelig positivt, og det harmoniser den tilstundende spænding mellem Solen Venus, Uranus og Pluto. Det er en meget blandet uge, hvor stortrigonen dog harmoniserer energierne. I næste uge kommer Solen med og danner en meget harmonisk drage, men det vender vi tilbage til. Mars er energi og vilje, som står flot til Jupiter (optimisme, humør) og Uranus (nytænkning, frihed). Disse områder står fint, men Solens og Venus´  tiltagende spændinger til Pluto og Uranus i slutningen af ugen gør, at der kan være økonomisk turbulens for dem, der rammes af dette aspekt.

MANDAG
En ret begivenhedsrig mandag, hvor Månen kl. 00.50 går ind i Skytten og giver humør og optimisme i et par dage. Dog ikke så meget i timerne omkring kl. 10.42, hvor Månen står i spænding til Neptun og gør mange hypersensitive. Mange kan mærke den mindste ændring i stemningen eller atmosfæren, og det kan give overfølsomhed og meget stærke reaktioner fra dem, dette aspekt rammer. Omkring kl. 12.10, hvor Månen står flot til Solen, er man oppe på mærkerne igen. Dette aspekt giver helhed og harmoni på det følelsesmæssige plan – mange har overskud. Det mest energiske aspekt kommer kl. 20.34, hvor Månen passerer Mars. Det giver temperament og følelsesmæssig åbenhed og pågåenhed. Man siger, hvad man føler, især dem, som dette aspekt rammer. Kl. 22.52 går Venus ind i Vægten og giver os nogle uger med behov for fred, social adfærd og retfærdighed.

TIRSDAG
En meget stille dag, hvor det eneste aspekt er Månens harmoni med Jupiter kl. 5.29, så man skal stå tidligt op for at få andel i disse optimistiske toner, der slås an fra dagens spæde begyndelse.  Mange vil flyve ud af fjerene denne morgen.

ONSDAG
Igen er der hele 5 aspekter, alle med Månen indblandet. Det giver en astrologisk set begivenhedsrig dag, selv om Månens aspekter kun tager ganske få timer hver. Det vigtigste er, at Månen går ind i Stenbukken kl. 6.41, og så er det bedst for de fleste at begynde dagen stille og roligt.
Om formiddagen er kommunikationen i top, men det er ikke hyggesnak, det er konkrete, brugbare oplysninger, der er i spil. Om eftermiddagen står Månen flot til Neptun og giver god fantasi og intuition, og det er kombineret med konkret tænkning, så det er meget brugbart også. Aftenen er lidt spændingsbetonet, så følelserne er enten svære at vise eller helt blokeret – både udadtil og indadtil.

TORSDAG
En stille dag hvad aspekter angår. Der er kun to, og de er meget forskellige. Morgenen bliver en af de urolige og stressende for dem, der rammes af Månens spænding til Uranus, der er eksakt kl. 8.11. Kl. 18.18 er der det stik modsatte aspekt, et roligt og særdeles harmonisk aspekt mellem Månen og Saturn, så dagen ebber roligt og langsomt ud.

FREDAG
Kl. 10.00 går Månen ind i Vandbæreren og giver et par dage med behov for frihed og nytænkning. Kl. 13.43 er Månen i spænding til Merkur, og det går ud over hukommelsen og kommunikationen, så det gælder om at forsøge at sige tingene så præcist, som overhovedet muligt. Det er noget helt andet sidst på eftermiddagen og begyndelsen af aftenen – ja, faktisk det meste af aftenen. Her står Månen godt til hygge- og harmoniplaneten Venus – så hav en god aften!

LØRDAG
Her er ugens mest begivenhedsrige dag. Hele 6 faktorer er impliceret. Dagen lægger godt og energisk ud med Månens harmoni med Mars, og det er godt, for i dag er Solen i spænding til Pluto, og den er eksakt. Det giver meget turbulens, og man kan komme ud for konfrontationer med en selv eller en anden. Det gælder især dem, der er født i begyndelsen af disse måneder: januar, april, juli og oktober. kl.10.10 står Månen fint til Uranus, og det øger opfindsomheden og behovet for frihed og nytænkning. Kl. 13.22 er Månen i spænding til den flyvske Jupiter, og så kan tingene gå for stærkt, og man kan kommer ud for overdrivelser og at folk overgør deres handlinger. Kl. 19.01 går Merkur retrograd og det giver ca. 3 ugen med besværlig kommunikation og aftaleindgåelser. Kl. 20.32 står Månen si spænding til Saturn, og det er en af de træge og modstræbende kombinationer, hvor man skal regne med, at tingene har meget svært ved at glide let. Mange har store forventninger, som det er nærmest umuligt at indfri på den rigtige eller forventede måde. En særdeles blandet dag, kan man roligt sige.

SØNDAG
Kl. 6.18 står Månen flot til Uranus, så mange vil trodse søndagens afslappethed og styrte ud af sengen – eller ligge lidt længere og måske få ugens bedste ideer og tanker. Mange tænker nyt nu. Kl. 11.24 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med følsomhed og fantasi samt en stor portion intuition. Eftermiddagen og aftenen er fantastiske til både at tænke og fantasere – og ikke mindst bruge sin gode kvindelige intuition. Mange vil have behov for ro og eftertænksomhed, og giver man sig selv lov til dette, kan det blive en fantastisk afslutning på dagen og aftenen.  

Løkke – alvor og humor
Vi har tidligere været inde på, at den bog, der er på vej om Lars Løkke, kan få betydning for hans politiske karriere. Han har horoskopet til nye skandaler, og det var noget af en satsning, da Venstre lod ham beholde sin formandspost i foråret. Men det var nok mest af alt i mangel på oplagte alternativer. Og i mandgas lagde vi nedenstående direkte på bloggen:
Nu har vi ikke Løkkes fødselstidspunkt, men man tager næppe meget fejl, hvis han har Ascendanten (AC) i et ildtegn. Her er det mest oplagt med Løven eller Skytten, og jeg vælger Løven. Men uanset hvad, så er der planetaspekter – og de er der for alle, der er født den dag, uanset fødselstid - nok til at slå fast, at Neptun (løgn, fordrejning, utroskab) er på vej hen over hans Saturn (skæbne, karma, autoriteter) i Fiskene (fantasi, drømme). Saturn får nogle meget flotte aspekter, som har reddet ham fra afgrunden i første omgang. Men vil den også gøre dette i anden omgang, det vil sige efter bogudgivelsen? Dette er straks noget helt andet, for det skal også med, at Saturn er i spænding til hans Uranus/Pluto-konjunktion. Dette vil sige, at Løkke virkelig står ved en korsvej i livet, hvor der skal træffes nogle seriøse beslutninger. Og gør han det ikke selv, så bliver beslutningerne bare truffet af andre, herunder karmaloven/fortiden. Han skal nu stå til ansvar (Saturn) for sine gerninger, herunder de tidligere bilagssager – både de kendte og de ukendte, hvis sådanne måtte findes. 

Karmaloven rangerer i effektivitet og styrke langt over samtlige love, der nogensinde er vedtaget af nogen lovgivende forsamling over hele kloden – tilsammen. Gør man noget forkert, og det gør vi alle i en eller anden udstrækning, så kommer loven om årsag og virkning – og så sker retfærdigheden fyldest. Det handler kort sagt for os alle om at opføre os ordentligt over for andre mennesker og universets love. Det er noget af en udfordring, men så er det heldigt, at man har lige nøjagtigt det antal liv, der skal til, for at få det lært.  
Saturn er ydermere på vej ind i en spænding til hans Sol (ham selv). Og nu ved vi ikke, hvor Månen præcis står, men både Uranus og Pluto er på vej ind i en spænding til den og har sikkert allerede fat. Månen står i sit eget tegn, Krebsen, så familien betyder meget for ham. Men når Uranus også Pluto går i gang, og det er de sandsynligvis allerede, så er der opbrud i familien. Det er ikke så længe siden, at familien flyttede fra Græsted til København, men der kan godt være endnu flere omlægninger på vej, og det kan meget vel have med bogudgivelsen at gøre – der vil sikkert komme noget frem, som både sætter familien og formandspost under pres. Noget, der har været stukket under stolen tidligere. 
Om det er en ny bilagssag eller utroskab på den ene eller den anden måde, det vil vise sig, men det vil ikke lige være noget, som han kan ryste hurtigt af sig. Og han har sikkert også opbrugt sin ”ryste af sig-karma”. Derfor vil familien komme under pres. En eller flere celebre sager kan dukke op. Det vil blive svært for Løkke at bevare resterne af sin troværdighed, og dømmekraften er igen i spil.  
Astrologisk set er det mest sandsynlige, at Løkke må gå af som partiformand og gå helt ud af politik. Og her ligger Thornings eneste mulighed for at vinde næste valg. Løkke vil tabe troværdighed igen, og det kan han ikke tåle. Thorning vil så kunne trykke på valgknappen i løbet af efteråret, eller senest til foråret.
Nu skal det lige siges, at mange også har glæde af Neptunspændinger. Men det kræver, at man vil give slip og så at sige lade universet tage over. Nogle bliver healere, mens andre bliver hælere eller kommer på hælene. Nogle bliver clairvoyante, mens andre bliver kværulanter. Mange bliver spirituelle, og nogle bliver spirituøse.  Nogle bliver løkkelige, andre u-Løkkelige. Arbejder man med sig selv kan det give meget fine resultater, men bliver man liggende i hængekøjen – ja, så bliver resultatet derefter. Man vælger selv et godt stykke hen ad Neptun-vejen.  Nogle vælger at gå ad Løkkevej, sikkert også Løkke…

Søren Gade

Vi har tidligere skrevet, at den mest oplagte kandidat som formand for Venstre er Søren Gade. Han har dog hele tiden dementeret. Han har godt nok indrømmet, at han var i spil som formandskandidat i foråret, men tilføjede, at han ingen planer havde om jobbet som formand. Nu er han imidlertid blevet fyret fra Landbrug og Fødevarer, hvor han også har gjort en god figur, men de har omstruktureret, så Gade måtte ofres. Om der så ligger en anden sandhed i det også, må vi se. Det er vel ikke utænkeligt, at Gade har haft svært ved at acceptere, at så meget svinekød er befængt med MRSA (multiresistens) og måske også andre drifts-kotymer i landbruget. Der er jo nok at tage af med pesticider og medicinering, bare for at nævnte et par eksempler. Hvorom alting er, så kan det ikke udelukkes, at han igen er i spil som formand for Venstre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar