fredag den 19. september 2014

Vueltaen m.v.


Det var skønt at se Contador vinde Vueltaen, men vi havde ham som nummer-lige-uden-for podiet på grund af hans skade i Touren, som vi godt nok havde sat ikke var så slem igen. Det er sådan noget der kan være svært at bedømme på afstand, selv med et horoskop. Froomes Tour-skade var så åbent lidt større, hvor Contadors var lidt mindre, så de to byttede om på den astrologisk forventede plads i Vueltaen. Uran var ikke så god som forventet. Han udgik af Vueltaen, men han skal nok komme hurtigt oven på igen med det fornemme horoskop, han holder sig i disse tider. 

Jeg har i mellemtiden set på John Degenkolbs horoskop, og det er ikke så underligt, at han vandt 4 Vuelta-etaper. Han har et meget harmonisk horoskop nu, så hans skade fra Vueltaen har gjort, at han nu ligger akut indlagt på hospitalet. Men også ham vil jeg vurdere til at komme hurtigt over det, så han kan komme med til VM i cykelløb om kort tid. Men det bliver meget hårdt for ham i 2015-16, hvor Pluto angriber hans Sol og kræver transformation. Det ser vi nærmere på til den tid.

Valverde gjorde som forventet en rimelig rimeligt god figur, men gik lidt ned til sidst, som han vist også har lidt for vane. Hvad angår Quintana kunne jeg sagtens få øje på hans spændinger. Derfor skrev jeg, at han skulle køre forsigtigt, hvad han åbenart ikke gjorde, da han jo styrtede og udgik.
Angående Evans, Pinot og Rodriques havde de alle spændinger, og de måtte nøjes da også nøjes med sekundære placeringer.

Talansky er normalt kaptajn, og det undrede mig, at han med sit flotte horoskop ikke var kaptajn i Vueltaen, det ville have været en bedre løsning end den, at hjælperytterne skulle køre for Hesjedal og Dan Martin. De to gjorde dog en rimelig figur, men Talansky er jeg sikker på kunne have gjort det bedre. Nu udgik han, sikkert også for at spare sig til VM.

Humor

Contador var suveræn i Vueltaen, men på en af etaperne blev han slået af Winner – hvem ellers?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar