mandag den 29. september 2014

Uge horoskoper uge 40

UGEHOROSKOP uge 40 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Der er kærlighed og romantik i luften, hvad enten du er single eller er i et forhold. Pludselig kan tingene gå meget hurtigt, og inden du ser dig om, kan du overraskes og føle dig tiltrukket af en person, der er helt anderledes, end du har forestillet dig. Slå dig lidt løs, der skal ske noget.
PS: Vær nysgerrig og tag ikke tingene så alvorligt.
TYR
Selv om du føler dig stresset på jobbet, så prøv ikke at lade dig rive med. Fokuser på familien og de ting, der virkelig betyder noget for dig. Din partner vil være en stor støtte, og der er en dejlig harmoni imellem jer. Du vil møde mennesker i det daglige, der kan være til stor hjælp.  
PS: Ryd op og smid ud, det letter dig.
TVILLING
Det er ikke dig, der sætter dagsordenen lige nu. Tværtimod må du være fleksibel og indordne dig lidt. Det giver dig tid til at tænke over dine mål og drømme - er du på rette vej? Du er god til at tale med andre, men du vil stadig opleve, at du meget hurtigt bliver misforstået.
PS: Sig undskyld, hvis du har gjort noget forkert.
KREBS
Du kan helt glemme dig selv i dine bestræbelser på at hjælpe andre. Du siger uden tøven ja, når dem omkring dig har et problem, som de ikke selv kan løse. Du glemmer dig selv, og dine egne opgaver, så du må finde en balance. Du har held i pengesager, så tag et kig på din økonomi.
PS: Del ikke dine tanker med alle.
LØVE
Ugen byder på mange muligheder, men det vigtigste er, at du selv gør noget. Sid ikke og vent på, at tingene kommer til dig, men grib ud efter det, du gerne vil have og opnå. Der bliver mulighed for en masse sjove sociale arrangementer, som du bestemt bør kaste dig ud i.
PS: Du kan nærmest, hvad du vil.
JOMFRU
Du har et godt overblik, og det hjælper dig godt gennem ugen. Du når mere, end du regner med, og du har tid til at påtage dig flere opgaver, hvis du vil. Du holder af at bruge penge, og du kan være noget impulsiv. Pas på med, at du ikke bruger lidt for meget.                                                                                                                                          
PS: Kom lidt væk hjemmefra.
VÆGT
Find din rebelske side frem og lad ingen fortælle dig, hvad du kan og bør. Du har brug for din frihed til selv at finde din vej. Der bliver mulighed for en spændende flirt, men det kan godt blive med din nuværende partner, hvis du har en. Er du single, så kast dig gerne ud på dybt vand.
PS: Køb noget nyt til garderoben.
SKORPION
Du går en blandet uge i møde. Selvom ikke alt går helt som du kunne tænke dig, vil du alligevel have nogle gode øjeblikke. Det gælder om, at du slapper af ind i mellem, så du ikke overanstrenger dig, bliver irritabel og gnaven. Du kan med held gøre en lille status.
PS: Spændende muligheder dukker op på jobbet.
SKYTTE
Det er nærmest lige meget, hvad du starter på eller kaster dig ud i, så vil det glide let for dig. Du er meget hurtig til at fatte nye ting, derfor er det også en god uge for dig, der er studerende. Alt hvad der er nyt vil fange din interesse, så hold dig ikke tilbage.
PS: Læg ikke bånd på dig selv.
STENBUK
Til tider kan du nærmest blive overvældet af alle de ting, du skal tage stilling til. Det er bestemt ikke dem letteste periode, du er inde i. Du kan læne dig op ad din partner eller en god ven, det føles meget lettere at være to til at bære byrderne. Der sker en masse på hjemmefronten.
PS: Du vil nyde at komme lidt ud.
I
VANDBÆRER
Du ser optimistisk på tingene, og det præger dine beslutninger, og du kan få sagt ja til lidt for meget. Se på dine mål, hvordan går det med job og karriere, er der noget, du gerne vil ændre på så hold dig ikke tilbage. Du har heldet med dig, det bør du bestemt udnytte.
PS: Træf ikke beslutninger hen over hovedet på andre.
FISK
En dejlig romantisk uge, hvor du med held kan arrangere en date eller to. Flirt gerne, hvis du er single - og ellers med din partner. Du holder af gode samtaler, men der skal være mening og indhold, ellers kommer du hurtigt til at kede dig.   
PS: Begynd ikke på de større boligprojekter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar