søndag den 21. september 2014

Uge 39 astrologisk set

Uge 39 astrologisk set


NB. Ugehoroskoper er forsinket og lægges direkte på bloggen mandag morgen på http://astrologihuset.blogspot.com/INDHOLD

Information og tilbud

Claus Houlbergs store serie er komplet

Poul Blak: Tiltræk miraklet

Antikvariatet ttilbyder

Bruce Lipton arrrangementet. Saml en gruppe på 10 nye deltagere og få gratis bustransport fra Jylland og Fyn

HOROSKOPET nu udsendt

Efterlysning
Se Guds apotek på YouTube

Ugehoroskoper forsinket, lægges direkte på bloggen i morgen

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen, der kommer

Valgene i Skotland og Sverige

Mordet u Byretten

Orkestermordet

Humor


Information og tilbud

Claus Houlbergs store serie er komplet

Husk, at Claus Houlbergs serie om astrologiens grundsymboler nu er afsluttet: Horoskopets tegn, huse, planeter og aspekter. Han har også lige barslet med Dansk astrologis historie. De kan alle købes på: www.astroshop.dk
Poul Blak: Tiltræk miraklet – nedsat med 100 kr.

Denne bog er nu nedsat fra 198 kr. til 98 kr.
Mønstre af lys – kun ét eksemplar antikvarisk

Denne bog af Synthia Andrews er nedsat fra 299 kr. til 199 kr.
Gratis bustransport fra Jylland til Bruce Lipton-arrangement

Hvis der kan skaffes i alt 10 nye deltagere til arrangementet med Bruce Lipton i Hvidovre den 3.-4. oktober, tilbydes gratis bustransport fra Jylland og Fyn. Ring til Alun på 44991091 eller mail på: marnamariager@gmail.com

Bruce Lipton har skrevet den unikke bog Intelligente celler. På dette eksklusive seminar med Bruce Lipton vil give information, inspiration og indsigter, der vil hjælpe til at forstå omgivelser og egne følelser, som kontrollerer hver eneste celle i vores krop. Læs mere på www.alun.dkHOROSKOPET nu udsendt

Det nyeste nummer blev afleveres til postbesørgelse i sidste uge og vil være hos de fleste i løber af nogle dage, da det er sendt som B-post. Teamet handler denne gang om sundhed og mirakler. Vi modtog så meget stof, at det desværre var nødvendigt at fravælge flere artikler. Nogle af disse vil blive bragt på bloggen efterhånden.

Som supplement kan du se denne fantastiske film på YouTube: ”Guds apotek” med de skønneste naturbilleder af lægeplanter.


Efterlysning

Vi er en lille kreds af tidligere kræftramte,
som i taknemmelighed mod Humlegaarden
og Finn Skøtt Andersen, ønsker at udgive en
bog om Humlegaarden. Har du selv været
på dette holistiske hospital og kursted eller
har haft kendskab til det, vil vi gerne i for-
bindelse med dig. Har du lyst til at fortælle
om dine erfaringer og oplevelser der, vil vi
meget gerne høre fra dig.

Karine_elisa@hotmail.comForsinkede ugehoroskoper

Ugehoroskoperne er forsinket og lægge direkte på bloggen i morgen tidlig som du finder her: http://astrologihuset.blogspot.com/
Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen er fyldt af en stille, men meget effektiv optimisme. Det er nu, vi for alvor bevæger os ind i efteråret, og som jeg har skrevet før er dette efterår lig med en ny begyndelse. I denne uge kommer vi til at tænke anderledes, vi føler den optimisme, som ligger her. Den kommer til at vare det næste halve år. Tingene vil begynde at flyde mere af sig selv; vi har på mange planer været presset til det yderste, men det begynder langsomt at fortage sig. Livet vender langsomt hen over efteråret. Der er virkelig grund til optimisme. Alle de negative, overvågende, mistroiske og pessimistisk energier er langsomt ved at forsvinde. Og vi kan igen stole på hinanden og se på vores liv med positive øjne.

Al den stress og alle de ting, vi skal nå, vil i løbet af de næste måneder blive langt mindre, og det menneskelige vil træde langt mere frem.

Det er en tid, hvor vi skaber meget mere, end vi kan rumme. Det er godt, for så er der ideer at tage af, når vi kommer ind i en tørkeperiode igen. Det strømmer ligesom af ny ideer, og hvis man ser dem efter i sømmene, vil man se, at de er gode og brugbare. Så tro på dig selv og på verden.

I den store verden er det igen Mellemøsten, der i krise. Det er dog mere en intern krise, men hele Mellemøsten rammes. Det hænger sammen med den bølge af oprør og omstruktureringsenergier, som ramte dem for 14-15 år siden, og som ikke falder til ro, før om et par år. Det betyder kriser og krige. Men mest af alt betyder det omvæltning, men det er ikke som sådan en trussel mod verden. I resten af verden er der også spor af den optimisme, som findes for tiden. Tingene falder til ro og bliver lettere. Mange positive magtskifter er på vej. Mange steder vil der komme nye ansigter, som for alvor vil kunne løfte verden ud af krisen. Ikke fordi de nødvendigvis er bedre end andre, men fordi de kommer til i en tid, hvor tingene lykkes.

Herhjemme er valgkampen for alvor gået i gang. Der bliver givet løfter som vanligt, men her er der også en meget ny skabende energi på den positive måde til stede, så det bliver en sand fornøjelse.

Tænk stort og tænk med hjertet og smilet, så lykkes alt.

Ugen, der kommer

Det er ret usædvanligt, at alle tre personlige planeter er næsten uaspekteret i en hel uge. De får ikke noget eksakt aspekt, og heller ikke noget næsten eksakt aspekt.

Solen er uaspekteret i den første halvdel af ugen, og Merkur er det stort set hele ugen, lige med undtagelse af de sidste par dage, hvor den så småt påbegynder en harmoni med Neptun, som dog først slår igennem i næste uge. Hvis man tager revl og krat med kan man godt sige, at Solen og Venus (penge) er i konjunktion, men der er tale om en meget svag konjunktion på hele 7-8 graders unøjagtighed – den såkaldte orbis. Men det går, for økonomien ikke ser helt tosset ud i denne uge – kun lidt halvtosset. Det er i hvert fald en uge, hvor man ikke bør fortage større investeringer. Især ikke i ugens første dage, hvor Mars er i spænding til Neptun, som kan stikke én noget blår i øjnene, så man ikke ser realiteterne – kun det modsatte: fantasierne. Man skal ikke lade sig forføre eller snyde nu – hvad der ellers let kan ske.

En uaspekteret Sol medfører, at de projekter, der sættes i gang, mangler vitalitet og gennemslagskraft. Det gælder også delvis de beslutninger, der tages. Det drejer sig derfor om at få en astrolog til at sætte et godt tidspunkt op, hvor hovedakserne i det mindste aspekteres. Det samme gælder for aftaler der indgås, da kommunikations- og aftaleplaneten Merkur også er uaspekteret, især på alle hverdagene.

Venus bliver uaspekteret i ugens løb, bortset fra en svag konjunktion med Solen, læs under Solen. Der vil ikke være ret meget tid til kærlighed i denne uge, hvor pligterne kalder. Dog skal man ikke underkende, at Venus i ugens første dage står harmonisk til Saturn, men det er et aftagende aspekt, som rinder ret hurtigt ud fra midten af ugen. Men det stabiliserer økonomien en smule, hvad der også er tiltrængt i ugens begyndelse.

Uaspekterede planeter kan have en tendens til, at tingene løber ud i sandet for en, måske endda kviksandet. Så slemt er det dog ikke i denne uge, men kan det undgås at sætte større projekter i søen, er det tilrådeligt. Kan det ikke undgås, så kontakt en astrolog, for så er det ekstra vigtigt at gøre det på det helt rigtige tidspunkt på den helt rigtige dag.MANDAG

Tidlig morgen er Månen i spænding til Mars, så mange må springe ud af fjerene mod deres vilje og behov. Da Månen også er i spænding til Neptun samtidig vil mange gerne trække dynen op over hovedet og sove videre. Det kan nogle sikkert også gøre, men nok ikke dem, hvis horoskop bliver udløst af spændingen. Det vil blive straffet, hvis man er kommet for sent i seng aftenen før.

Ydermere er det nemlig i dag, at Mars/Neptun spændingen er helt eksakt, så det er en rigtig snydedag, hvor mange ikke kan regne med, at tingene er, som de ser ud til at være.

Sidst på eftermiddagen hjælper det lidt på det hele, at Månen står flot til Pluto. Så kan man sætte sin vilje ind på at løse opgaverne.


TIRSDAG

Kl. 4.29 går Solen ind i Vægten – det er efterårsjævndøgn - og giver en måned med behov for socialt samvær og alt, hvad Vægten nu står for. Formiddagen præges af stabilitet og ansvarlighed, mens eftermiddagen præges af hygge, værdier og kvalitet. En rigtig hyggelig eftermiddag, som gerne må krydres med god mad og hyggeligt samvær – og bare rolig midten af dagen hører med her, og det gør slutningen af eftermiddagen også, så frem med hyggegenet.


ONSDAG

Kl. 5.59 går Månen ind i Vægten og understøtter Solen i samme tegn. Da Merkur også er i tegnet, står det i selskabelighedens, retfærdighedens og samarbejdets tegn, hvor alle skal ses og høres – det skal gå ordentlig og retfærdigt til! Kl. 8.14 er der nymåne, så det beskrevne gælder lige fra morgenstunden, hvor mange kan have glæde af at hygge lidt ekstra over morgenmaden – måske kan nogle endda få den serveret på sengen.

Det er en energifyldt aften, hvor Månen står godt til Mars.

TORSDAG

Kl. 11.21 står Månen godt til Jupiter og giver højt humør og glæde. Mange har en følelse af at vokse. Dog står Månen samtidig i spænding til Uranus, og så udfører mange deres handlinger i trods eller protest, især, hvis deres frihed er truet. En spændende formiddag, hvor man kan vente sig lidt af hvert. Kl. 20.19 står Jupiter meget flot til Uranus og giver de samme tendenser som beskrevet, bare i særdeles positiv form.

FREDAG

En rolig dag, hvor Månen står på Merkur, og så er der gang i kommunikationen og aftalerne. Mange er nysgerrige og vil have information om dette og hint. Kl. 16.29 går Månen ind i Skorpionen og giver et behov for dybde og passion.


LØRDAG

Endnu en rimelig rolig dag. Om eftermiddagen står Månen godt til Pluto og sætter igen fokus på passionen og dybderne. Om aften er der lidt mere gang i sagerne, da Månen er i spænding til den flyvske Jupiter, der gerne vil feste igennem, så det vil der være en del, der vil gøre.


SØNDAG

Kl. 00.39 går Merkur ind i Skorpionen, og dette gør kommunikationen mere dyb, men også mere ironisk – nogle gane også sarkastisk.. Kl. 6.46 står Månen på Saturn, og så har vi en af de morgener, hvor mange står sent op, selv om pligterne måske kalder. Kl. 22.30 står Månen godt til Venus, og så vil mange have behov for at slutte weekenden af end en omgang nær-hygge, hvor man tager det helt stille og roligt.Valget i Skotland - de får mere selvstændighed alligevel

Så blev det til et nej i Skotland, majoriteten vil ikke have selvstændighed. Det bliver de dog nødt til i en eller anden udstrækning, for den vej går udviklingen set fra et åndeligt perspektiv. Der vil nu komme et tilbud fra England om et styrket samarbejde mellem de to lande, som vil være baseret på mere selvstændighed.

Under alle omstændigheder vil afstemningen i Skotland påvirke andre nationer, som står med selvstændighedskrav, mest i Sydeuropa. Den fremtidige udvikling går mod mere autonomitet. Det er den vej, vinden blæser i fremtiden på kloden som helhed.

Som vi har skrevet så ofte gennem årene. Verden kommer til at bestå af mindre og mindre autonome enheder i større og større fællesskaber – uanset, hvad bureaukraterne i Bruxelles og andre steder på kloden måtte ønske.

I afstemningshoroskopet står horoskopherskeren Venus i 12. hus, som står for opløsning. Det vil sige, at udviklinger går i retning af en opløsning af de nuværende forhold – på en eller anden måde. Det ses også deri, at Pluto står tæt på MC, hvor afstemningen slutter. De samme aspekter viser også, at der blive nogen ballade i Skotland efter gyseren, som viser splittelsen i nationen som helhed.

Jeg havde på forhånd ikke fået set på valgets sluthoroskop, hvor Månen går i tomgang. Det vil sige, at svaret er nej. Og det er faktisk sluthoroskopet, som er det vigtigste, for her bliver resultatet ”født”. Valget begyndte kl. 8.00 og sluttede kl. 20.00.

Velkommen til fremtiden – for Skotland og for verden!

Sverige

Man må sige, at den kan være lettere at vinde valget end regeringsmagten. Valget endte som forventet med, at S skal forsøge at danne regering. Til gengæld kom Feministerna ikke ind i Riksdagen. Efterfølgende har jeg set på lederen Gudrun Schymans – født 9.6.48 i Täby - horoskop og kan se, at hun har lige præcis nogle spændinger i horoskopet, der kan gøre, at hun mangler det sidste i et godt resultat. Både Saturn og Pluto er i spil. S vil få det svært med at få dannet en solid regering, der kan agere på længere sigt. Jeg vil tro, at man vil se til Danmark for at hente inspiration fra den danske model, hvor fx Dansk Folkeparti slet ikke er marginaliseret som Det tilsvarende parti i Sverige, som ikke kan kaldes stuerene på nogen måde. Alle partier fornægter dem, og de kunne helt sikkert også godt bruge noget inspiration fra deres broderland – nemlig os.

Afstemningerne i Skotland og i Sverige havde ligheder i horoskoper, da begge have en Pluto, der stod rimeligt tæt på IC ved valgstart og tæt på MC ved valgslut. Det medfører, at der kommer brydninger i kølvandet på valgene. Konsekvenser kan være hårde og måske i perioder ret uoverskuelige. Vi skal husker her, at Cameron som tidligere beskrevet har Pluto i spænding til Solen mv. i de næste par år. Så enten taber han det kommende valg, eller også bliver valgperioden meget turbulent, så han går af i løbet af denne. Jeg vil tro det første.

Den nye svenske statsminister vil få nogle af de samme ting at slås med. Jeg vil tro, at han i valgperiodens løb vil blive nødt til at lukke Sverigesdemokraterna lidt ind i varmen – at holde en dør lidt på klem på en måde, så han får deres stemmer – dog uden at få DEM. Det vil dog give bagslag på et tidspunkt, men alternativet med nærmest at fortrænge/fornægte partiets eksistens er ikke holdbar i længden.

Mord i Byretten

Den 16. september kl. 10.00 var retten sat – en samkvemsretssag. Lige omkring dette tidspunkt blev to mennesker forsøgt myrdet i Hestemøllestræde i København. Advokat Anders Lindholdt blev dræbt på stedet, men morderens svigersøn overlevede, men var i livsfare. Morderen, hans ex-svigerfar, ville have begået selvmord efterfølgende, men løb tør for patroner til sit oversavede mordvåben.

Vi står med et horoskop, der ikke umiddelbart viser et mord, men det er der en forklaring på. Jeg har efterhånden set så mange gange, at det forholder sig sådan, at det er min sikre hypotese, at der - ligesom ved fx rejsehoroskoper – er en forhistorie. Dels er sådanne aktioner også planlagt og besluttet længere tid i forvejen, lige som en rejse. Rejser begynder ikke, når flyet letter eller toget afgår, men når man låser hoveddøren derhjemme efter sig. Må man tilbage efter noget, man har glemt, er der en mening med dette, og så foreligger der et nyt afrejsetidspunkt.

I det aktuelle mordhoroskop skal man se efter Mars (våben). MC er i eksakt aspekt til Mars kl. 9.45, og i minutterne omkring dette tidspunkt er der sket noget afgørende. Det kan være den kommende morder, der enten har taget plads på mordstedet, eller har bevæget sig det sidste stykke hen imod dette. Mars står ovenikøbet i Skyttens tegn her, og man kan roligt konstatere, at der var en skytte til stede. Mars er samtidig i spænding til opløsningsplaneten Neptun, så alt går ikke som planlagt. Dels kunne retssagen af naturlige årsager ikke gennemføres, og dels mislykkedes morderens plan jo på to afgørende punkter. Neptun står på 5. husspids, som viser, at der er et barn involveret i retssagen om samkvemsret.

Kl. 9.03 står DC lige på Uranus i Vædderen, så her kan svigerfaderen have ladt sit våben eller være taget fra det sted, hvor han har opholdt sig op til mordet. Kl. 9.10 står MC i harmoni med Solen, der står i 11. hus (andres børn) og viser, at planen gennemføres. Solen hersker også over 11. hus. Kl. 9.25 står AC på Merkur, så her starter han på en tur mod Hestemøllestræde eller er gået mod selve retsbygningen.

Måske finder vi ud af det, når retssagen er begyndt. Indtil da er det hele kun en hypotese i et forsøg på at komme lidt nærmere på detaljerne i en løsning af en mordgåde.

Fyringssæson - orkestermord

Radiounderholdningsorkesteret er blevet besluttet nedlagt i besparelsesøjemed i DR. Det røg lige præcis 101 medarbejdere, som giver mindelser om det hedengangne orkester ”101 strygere”. Her var der dog kun delvis tale om strygere. Men strøget, det blev de - af programmet endda!

Beslutningen blev offentliggjort den 17. september, og beslutningen er sikkert også faldet den dag med Merkur i spænding til Uranus og Månen i spænding til Pluto – foruden Mars´ spænding til Neptun (musik).


Humor – skotter skrotter selvstændigheden

Der blev i denne omgang hverken tale om olie- eller vandtætte skotter efter afstemning om selvstændighed i Skotland.


Orkestermordet

Hvad skete der efter mordet på Underholdningsorkestreret?

Det blev lagt i orkestergraven!Valget i Sverige

Hvorfor stemte du på Reinfeldt?

Det passede så fint. Jeg havde ikke noget valg – og det havde han jo heller ikkeFeministerne

Nu skal de have en helt ny slags minister i Sverige

Hvilken dog?

En feminister!

Og så får de et nyt navn til fødevareministeren

Hvad da?

En medisterminister, som også får ansvaret for salmonella, listeria og nitrit

Ja, så kan de jo også bedre holde (ni)trit med udviklingen…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar