tirsdag den 30. september 2014

Troels Bech, OB - fyret som forudsagt

Modtaget med tak for en læser

Hej Astrolog
så fik du jo ret - igen:-)

27. juli 2014 skrev du, (håber på bedre aspekter for Ove):
OB 29.7.66 (Bech)

"Troels Bech har sine spændinger, der også var der i sidste sæson, men de er ude af billedet med udgangen af januar 2015, så vil det gå lidt bedre. Måske får han et andet job forinden, det er der fare for. Men det har været en ordentlig tur, han har været igennem både astrologisk set og hvad angår virkelighedens verden. Problemerne fortsætter i nogle måneder endnu og kan ødelægge hele den indeværende sæson. En fyring er sandsynlig".


Tak til vores ivrige læser.

Hvad angår Ove Pedersens aspekter skrev vi tidligere her på bloggen, at han var hjemsøgt af Neptuns spænding til hans Sol (30.8.54) - i øvrigt i lighed med alle, der er født den 30.8., uanset fødselsår. Derfor var det klogt af ham at pakke sammen i FC Vestsjælland, ellers ville der være kommet komplikationer.

Aspekter kulminer for anden gang hen over efteråret, men holder lidt pause i oktober. I november er der en Saturn-spænding til Pluto, men også en Jupiter-harmoni til Venus. Det vil sige, at han får en rimelig start, uden at det er prangende. Men der er først fra marts, det går godt. Troels Bach ville være god fra februar, så på den måde er det ikke noget fantastisk bytte på kort sigt, men fra foråret skal det nok give pote.

Det samme kan man så sige om Bech, hvis nye klub nok skal få glæde af ham.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar