mandag den 22. september 2014

Løkke - alvor og humor

Løkke – alvor og humor

Vi har tidligere været inde på, at den bog, der er på vej om Lars Løkke, kan få betydning for hans politiske karriere. Han har horoskopet til nye skandaler, og det var noget af en satsning, da Venstre lod ham beholde sin formandspost i foråret. Men det var nok mest af alt i mangel på oplagte alternativer.

Nu har vi ikke Løkkes fødselstidspunkt, men man tager næppe meget fejl, hvis han har Ascendanten (AC) i et ildtegn. Her er det mest oplagt med Løven eller Skytten, og jeg vælger Løven. Men uanset hvad, så er der planetaspekter – og de er der for alle, der er født den dag, uanset fødselstid - nok til at slå fast, at Neptun (løgn, fordrejning, utroskab) er på vej hen over hans Saturn (skæbne, karma, autoriteter) i Fiskene (fantasi, drømme). Saturn får nogle meget flotte aspekter, som har reddet ham fra afgrunden i første omgang. Men vil den også gøre dette i anden omgang, det vil sige efter bogudgivelsen? Dette er straks noget helt andet, for det skal også med, at Saturn er i spænding til hans Uranus/Pluto-konjunktion. Dette vil sige, at Løkke virkelig står ved en korsvej i livet, hvor der skal træffes nogle seriøse beslutninger. Og gør han det ikke selv, så bliver beslutningerne bare truffet af andre, herunder karmaloven/fortiden. Han skal nu stå til ansvar (Saturn) for sine gerninger, herunder de tidligere bilagssager – både de kendte og de ukendte, hvis sådanne måtte findes. 

Karmaloven rangerer i effektivitet og styrke langt over samtlige love, der nogensinde er vedtaget af nogen lovgivende forsamling over hele kloden – tilsammen. Gør man noget forkert, og det gør vi alle i en eller anden udstrækning, så kommer loven om årsag og virkning – og så sker retfærdigheden fyldest. Det handler kort sagt for os alle om at opføre os ordentligt over for andre mennesker og universets love. Det er noget af en udfordring, men så er det heldigt, at man har lige nøjagtigt det antal liv, der skal til, for at få det lært.  

Saturn er ydermere på vej ind i en spænding til hans Sol (ham selv). Og nu ved vi ikke, hvor Månen præcis står, men både Uranus og Pluto er på vej ind i en spænding til den og har sikkert allerede fat. Månen står i sit eget tegn, Krebsen, så familien betyder meget for ham. Men når Uranus også Pluto går i gang, og det er de sandsynligvis allerede, så er der opbrud i familien. Det er ikke så længe siden, at familien flyttede fra Græsted til København, men der kan godt være endnu flere omlægninger på vej, og det kan meget vel have med bogudgivelsen at gøre – der vil sikkert komme noget frem, som både sætter familien og formandspost under pres. Noget, der har været stukket under stolen tidligere. 

Om det er en ny bilagssag eller utroskab på den ene eller den anden måde, det vil vise sig, men det vil ikke lige være noget, som han kan ryste hurtigt af sig. Og han har sikkert også opbrugt sin ”ryste af sig-karma”. Derfor vil familien komme under pres. En eller flere celebre sager kan dukke op. Det vil blive svært for Løkke at bevare resterne af sin troværdighed, og dømmekraften er igen i spil.  

Astrologisk set er det mest sandsynlige, at Løkke må gå af som partiformand og gå helt ud af politik. Og her ligger Thornings eneste mulighed for at vinde næste valg. Løkke vil tabe troværdighed igen, og det kan han ikke tåle. Thorning vil så kunne trykke på valgknappen i løbet af efteråret, eller senest til foråret.

Nu skal det lige siges, at mange også har glæde af Neptunspændinger. Men det kræver, at man vil give slip og så at sige lade universet tage over. Nogle bliver healere, mens andre bliver hælere eller kommer på hælene. Nogle bliver clairvoyante, mens andre bliver kværulanter. Mange bliver spirituelle, og nogle bliver spirituøse.  Nogle bliver løkkelige, andre u-Løkkelige. Arbejder man med sig selv kan det give meget fine resultater, men bliver man liggende i hængekøjen – ja, så bliver resultatet derefter. Man vælger selv et godt stykke hen ad Neptun-vejen.  Nogle vælger at gå ad Løkkevej, sikkert også Løkke…

Det var dengang
-          Tænk, at Løkke har købt så meget nyt tøj, bare for at lave striptease!
-          Ja, han er dælme ik´ helt almindelig!

-          Nej, han vil ha´ vin, kvinder, hoteller – og fadbamser

Ingen kommentarer:

Send en kommentar