søndag den 7. september 2014

Uge 37 astrologisk set

Uge 37 astrologisk set


Indhold

Information
Godt nyt om de personlige dåbs- og navngivningsbøger
Forbedret tekst-kvalitet i ugebrevet
Billetter til Øksnehallen (stor rabat)
Fribilletter til Forum i efterårsferien
Hans Garde i AstrologiHuset
Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen der kommer – meget speciel mandag (Chiron)
Ringborg fundet ved Køge
Malaysia Airlines
Bankmandspolitiet
Vestagers sortie med afskedsdigt
At ruste op
Foghs digt til Putin
Ministerrokaden
Ugehoroskoper for alle tegn
Information


Godt nyt om de personlige børnebøger
Det er blevet en succes med det nye eventyr i de personlige børnebøger, hvor barnet bliver hovedperson i et eventyr. I den helt nye udgave bliver barnet i en drøm forvandlet til en havprins eller en havprisesse, så barnet kan svømme sammen med havfruerne og modtage visdom fra havkongen og havdronningen.
Vi vidste på forhånd, at der var et behov for en anden indbinding, og vi indførte derfor den mest børnevenlige, vi kunne finde på, nemlig den meget stærke og børnevenlige spiralryg, som gør det muligt at bukke bogen uden at ”bøje” den, hvad der ikke ser så kønt ud. Desuden er omslaget meget aftørringsvenligt, og man kan lægge bogen fra sig fuldt udslået, hvilket i sig selv ser flot ud i det smukke layout.
Enkelte kunder har imidlertid ønsket en indbundet bog, og selv om det kun er ganske få, har vi ønsket at imødekomme dette ønske. Vi nedsætter fra 1. oktober 2014 bogen med spiralryg til 169,00 kr. og holder prisen for en indbundet bog på de normale 199,00 kr.
Husk, at der er blevet lidt mere fleksibilitet, hvad teksten angår. Der kan nu imødekommes lidt mere individuel tekst i den personlige del af bogen, hvor der er plads til ekstra navne under punktet: De første besøgende.
Der er også mulighed for at få ekstra, blanke sider sat ind i bogen – op til 8. Her kan du lave en gæstebog til barnedåben, fotos af barnet, det første finger- eller håndaftryk eller noget helt andet efter eget ønske.

Bestil en personlig børnebog nu i vores webshop på linket http://astroshop.dk/borneboger.html

Mobilvenligt design i nyhedsbrevet
Har du en smartphone eller tablet så har du nu nemmere ved at læse nyhedsbrevet efter vi har lavet mobilvenligt design af nyhedsbrevet. Send gerne feedback på astrologi@astrologihuset.dk

Billetter til hele to messer i Øksnehallen og i Forum
Der er messe i Øksnehallen 26.-28. september, og fribilletter er desværre afskaffet, så man må nøjes med næsten-fribilletter, som er nedsat fra 100 kr. til 20 kr. Hent dem i AstrologiHuset eller send en frankeret svarkuvert, så sender vi dem, du har brug for.
Som noget helt nyt er vi med på design- og livsstilsmessen i Forum den 17.-19. oktober, hvor arrangørerne venter ca. 50.000 gæster – det normale antal til Intercomps messer i de største haller herhjemme. De forsøger noget for dem helt nyt i år, nemlig en alternativ stand, og her har de valgt AstrologiHuset – tak for det. De har også sendt os masser af fribilletter, så bare kom og hent, hvad du har brug for – ellers send svarkuvert. Se www.intercomp.dk

Arrangement i AstrologiHuset
Hans Garde: Tidløs visdom – et kosmisk glimt
Forfatteren Hans Garde kommer den 11. september i huset kl. 19.00 for at foredrage om tidløs visdom. Garde har succes med sine foredrag, og denne gang handler det om det kosmiske glimt, han fik for nogle år tilbage og som ændrede hans liv.

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er noget rodet. Det skifter mellem to energier, og det kan blive spændende. Det er vigtigt at tage tingene, som de kommer, og ikke gå så højt op i tingene, for de er anderledes lige om lidt. Det er ikke en uge for de mest stabile forhandlinger, men heller ikke en uge, hvor alt går i kludder – mere, at tingene hele tiden skifter. Den fine skabelsesenergi fra sidste uge er her stadig og vil i denne uge gå sine egne veje. Der er ting, der vil lykkes, som man ikke ventede, eller overhovedet havde tænkt, at det skulle være nu. De mærkeligste ting kan ske. Der vil være nogen uro, især, hvis man går efter et specifikt resultat og vil have kontrol over tingene. Men hvis man kan lade det flyde lidt, vil man opdage, at de løser sig. En god uge til at tage livet, som det kommer – og ikke have for mange planer.  
En uge som denne er god til at tænke og drømme på længere sigt. Meget af det vil lykkes. Der er en frihed i alt. Ugen vil vise sit egentlige potentiale over længere tid. 
På den store verdensscene er det en uge, hvor vi vil opleve, at alt er lidt rodet, og det hele farer lidt rundt. Ingen egentlige beslutninger bliver taget. Men det giver grobund for de næste ugers mange beslutninger. Det betyder også, at det bliver svært at følge med, men det betyder mindre.  
Vejret vil også blive påvirket. Der er store udsving, men også stille og helt fantastiske dage.
En uge, hvor livet følger sin egen strøm uden om vores indflydelse.

Ugen, der kommer – en ret usædvanlig mandag
Mandag er meget speciel, da Månen ved aftenstide stille sig lige på midtpunktet mellem Chiron og Neptun i Fiskene. Det får følelserne til at sidde uden på tøjet på dybeste vis. Følelserne kan nærmest eksplodere denne mandag, og det vil være godt at sende healing og lys til hinanden, mange kan få brug for det. Der kan opstå komplicerede situationer, som involverer hele følelsesregisteret., og det er i realiteten hele døgnet, der er i spil. Læs under mandagen.
Noget andet markant i denne uge sker sidst på ugen, hvor Solen er uaspekteret. Det betyder, at det kan være svært at stråle (Solen). Mange vil derfor opleve indadvendthed samt mangel på gennemslagskraft og evne til at være på scenen og fremme i rampelyset. Det medfører ikke, at så vil ingen frem. Men det betyder, at der er stor sandsynlighed for, at det ikke fører til noget godt eller noget, man har håbet. Initiativer, der føres ud i livet vil mangle vitalitet, medmindre det handler om at holde sig i baggrunden. Fænomenet er mest markant fra weekenden, og så danner Solen ingen klassiske aspekter til andre planeter i resten af måneden, hvilket er meget usædvanligt.
Det er klart, at vi må huske, at både Merkur og Venus danner spændinger, som breder sig over hele ugen. Merkur er i spænding til Pluto og Uranus, men står flot til Jupiter. Venus er i spænding til Neptun, men står godt til Pluto sidst på ugen. Det vil sige, at både kommunikation og værdier/penge er områder, hvor der skal udvises forsigtighed. Se også tolkningen herunder af de eksakte aspekter. Mars går nu ind i Skytten og vil kæmpe for retfærdighed, og det vil påvirke situationen i Ukraine, Mellemøsten og andre af verdens brændpunkter. Hårdt bliver sat mod hårdt i kampen for frihed og retfærdighed.
Og så skal vi ikke glemme, at Solen står godt til Saturn i midten af ugen, men faser langsomt ud i løbet af weekenden. Men den stabiliserer forholdene i denne uge, hvad der også kan være nødvendigt.

MANDAG
Kl. 1.47 går Månen ind i Fiskene og byder på et par dage med følsomhed, fantasi og drømme. Kl. 6.38 står den i spænding til Venus, og så kan mange være svingende i følelseslivet, og det fortsætter og forværres omkring kl. 11.08, hvor Månen står oven på Neptun og giver overfølsomhed og følelsesmæssigt kaos, som er vigtig at tackle på den rigtige måde. Der bør afsættes tid til at løbe rundt om sig selv og falde i staver. Det kan der komme noget rigtig godt ud af, men regn ikke med, at logikken virker, så du kan lige så godt lade fantasien og intuitionen råde. Kl. 19.16 står Månen godt til Pluto, og så er forvirringen forbi og lidenskaber får frit løb på den fede måde. Men husk alligevel én ting. Healerplaneten Chiron er med i det hele, så det handler om næstekærlighed og at sende healing og lys til hinanden. De mest følsomme er dem, der er født i den første uge (7-9 dage) i hver måned. Men det er mest de bevægelig tegn, der påvirkes hårdest af fænomenet. Det vil sige Fiskene, Tvillingerne, Jomfruen og Skytten. De tegn, der påvirkes mest harmonisk, er Tyren, Krebsen, Skorpionen og Stenbukken. De øvrige tegn er en mellemting. Husk også, at det gælder alle, der har planeter stående i midten af disse tegn – blot som tommelfingerregel. Har du et astrologiprogram er det meget nemt at se, hvordan det influerer på dig.

TIRSDAG
Kl. 3.38 står Månen i opposition til Solen og danner en fuldmåne, hvor følelserne er ekstra stærke og derfor kan give følelsesmæssige svingninger, som kan forstærkes, hvis man sover, så Månen kan skinne på én. Så virker den stærkere på det center i hjernen, der aktiveres, og så vil mange vågne – så husk at trække gardinerne for, når du går i seng. Ellers må du tage et skud melatonin…

ONSDAG
Dagen er i sit optimum, hvad angår antallet af astrologiske begivenheder – hele 7 stk. af slagsen. Kl. 00.40 står Merkur i eksakt spænding til Pluto. Man skal derfor passe på, hvad man siger, og hvordan man reagerer, for det kan virke meget stærkt på andre. Også, hvis man slet ikke siger noget. Sig derfor kun noget, hvis der er noget virkelig vigtigt at komme ud med. Du gider ikke smalltalk i nogle dage her omkring. Kl. 1.33 går Månen ind i Vædderen, og så kan temperamenterne bryde ud i lys lue. Derfor kan der godt forekomme husspektakler denne nat. Bland dig uden om, hvis du møder aggressivitet, men det skal ikke afholde dig fra at gøre det nødvendige, blot på en anden og bedre måde. Kl. 12.51 er Venus i eksakt spænding til Neptun, så kærligheden og økonomien har det heller ikke for godt i denne her uge. Måske vil det også kunne ses på det kollektive plan med aktiemarkedet. Det er i en sådan uge, at bobler kan briste. Kl. 19.31 står Månen i spænding til Pluto, det giver meget stærke følelser og lidenskaber, men mange vil vide at lægge låg på. Lidt senere på aftenen står Månen i spænding til Merkur, og det forbedrer bestemt ikke kommunikationen og forståelsen. Heldigvis står Månen samtidig godt til Jupiter, og så finder man sikkert ud af det alligevel. Ikke mindst, fordi Merkur kl.l 20.37 også står flot til Jupiter. Bølgerne kan svinge meget. De fleste vil komme til forståelse alligevel, men hold da helt op for en onsdag!

TORSDAG
En ret rolig dag i forhold til i går. Ikke mindst på grund af Solens harmoni med Saturn, som er eksakt kl. 17.03. Det giver stabilitet, ansvarlighed og tålmodighed. Men husk, at et par af planetaspekterne fra i går stadig er aktive.

FREDAG
Kl. 3.17 går Månen ind i Tyren og giver nydelse og kvalitet. Om eftermiddagen og om aftenen danner Månen hele tre harmonier, først med Neptun, som stimulerer drømmene og fantasien, dernæst med Venus, der bedrer økonomi, værdier og nydelse. Og til slut er det Pluto, der får fint besøg af Månen, og så er det lidenskaberne, der får et harmonisk hak opad om aftenen. En god dag, måske med lidt eftervirkning fra ugens andre dage og Merkur-spænding i morgen, der kan mærkes i nogle dage før og efter. Læs under lørdag.   

LØRDAG
Kl. 19.16 står Merkur i eksakt spænding til Uranus, og så bør man tænke en del, før man taler – og nok være parat til at trække et par udtalelser tilbage igen, fordi de var for hurtige og uigennemtænkte. Folk er på barrikaderne en sådan dag. Kl. 12.24 står Månen i spænding til Saturn, som sætter en bremse i for Merkur og Uranus, men kun i timerne midt på dagen. Kl. 15.31 står Månen i harmoni med Solen, og det virker meget roligt og harmonisk i eftermiddagstimerne.. Kl. 23.57 går Mars ind i Skytten og er der i en del måneder, hvor retfærdigheden er i fokus. Læs også i indledningen.

SØNDAG
Kl. 8.26 går Månen ind i Tvillingerne og byder på et par livlige dage med fokus på kommunikation og formidling. Kl. 8.53 er den allerede i konflikt med Mars, og så kan vreden og irritationen vælde frem. Sidst på eftermiddagen og om aftenen står Månen i spænding til Neptun og byder på en omgang følelsesmæssigt kaos, hvor det kan være svært at nå hinanden. Især, hvis det rammer ind i ens eget horoskop, og det vil det gøre for en del. Mange er meget let påvirkelige denne aften, så det bør mane til forsigtighed – ingen eskapader, tak. Nu er det så heldigt, at Venus står i flot harmoni med Pluto denne dag, den er eksakt kl. 16.35, og det lægger en dæmper på disharmonien.

Ringborg fundet – er bygmesteren Harald Blåtand?
Jeg er født i nærheden af ringborgen Fyrkat ved Hobro, som er en af de 4 ringborge i Danmark. Nu er der 5 af slagsen, og af en eller anden grund har jeg altid været fascineret af vikingetiden og i det hele taget historien fra stenalderen til middelalderen. Og i den anledning har jeg meget længe været ret sikker på, at den næste ringborg, der ville blive fundet i Danmark, skulle findes i nærheden af den lille sjællandske by Himlingøje, der ligger i nærheden af Vallø, hvor den nyeste ringborg nu er fundet. Nyheden er først kommet frem nu, selv om opdagelsen skete for nogen tid siden. Det næste fund vil sandsynligvis ske i nærheden af Heltborg i Thy – eller en af nabobyerne Hurup og Vestervig.
Den nye borg er blevet døbt Vallø Borgring, og astrologisk set er det ikke underligt, at fundet sker med Pluto gennem JORDtegnet Stenbukken – borgen er jo på en måde dukket frem af mulden. Undergrunden er Pluto, som hersker i Skorpionen, og vi har lige haft en konjunktion mellem Mars og Saturn (Stenbukkens planet) i Skorpionens tegn, så nu sprang ”atombomben” (som Pluto OGSÅ står for…).   

Malaysia Airlines
Vi har tidligere skrevet om dette selskab, som har været ude for to mystiske styrt på få måneder, hvor alle ombordværende er døde. Selskabet er stiftet den 1. maj 1946 i Kuala Lumpur og har derfor en spænding mellem Merkur (rejser), Saturn (skæbne) og Jupiter (større rejser). Pluto har taget fat i Merkur og dermed i realiteten også i de andre af de involverede planeter. Derfor er de næste ca. 4 år afgørende, og det er et spørgsmål, om de ikke strækker våben om kort tid. De har lige afholdt en inden-jeg-dør konkurrence. Man kan roligt sige, at tidspunktet for en sådan konkurrence ikke er særligt velvalgt. Gad vidst, hvad de har tænkt på i marketingafdelingen. Det har fremkaldt stærke reaktioner på de sociale medier, og man har nu klogeligt lukket konkurrencen.

Begmandspolitiet eller bankmandspolitiet og andre begmænd
Begge navne er meget passende for den nuværende situation. Det første navn er Politikens, det næste er mit eget navn for bagmandspolitiet, som nu beskyldes for at have taget alt for let på de bankdirektører, som i begyndelsen af finanskrisen boltrede sig i et finanscirkus af den vildeste observans. Bankmandspolitiet har ikke skredet ind på en måde, der kan betegnes som hverken effektiv eller retfærdig. Det vil sige, at bankkunderne har fået lov til at sejle deres egen sø, mens bankdirektørerne kunne gå på vandet. Mange af kunderne kæmper stadig med konsekvenser af bankernes finanseventyr, som mest kom dem selv til gode. Jeg kørte forleden med en taxachauffør, som var langt over pensionsgrænsen, men som var nødt til at tjene til livets ophold ved at køre hyrevogn ved siden af pensionen. Et job, han ellers ville have forladt for længst. Naturligvis passer det ind i de ramtes horoskoper, men det hjælper ikke så meget at vide dette efterfølgende. Det passer også fint ind i bankernes horoskoper, direktørernes horoskoper – og landets horoskop. Desuden stemmer det fint med Plutos gang gennem Stenbukken, hvor mange burde ransage sig selv for, hvad der skete, og hvor mange som sagt sidder tilbage som ofte. Vi må ikke glemme, at offerplaneten Neptun i mellemtiden er gået ind i offertegnet Fiskene. Uranus kører stadig i spænding til Pluto godt et år endnu, så i den tid skal vi ikke regne med, at vi får has på krisen. Og gør vi det alligevel, vil det være på en negativ måde, som vil give bagslag – eller skulle vi kalde det for begslag - ret hurtigt. Det vil fx ske, hvis regeringen kickstarter økonomien, som rigtig mange ønsker, ikke mindst politikere. Så kommer der også gang i hjulene igen, men på et falsk grundlag – og så vil ordet begmand blive endnu mere aktuelt. For så er det jo også en begmandsregering, som vil få sine bank ved næste valg. Jeg har hidtil troet på et forårsvalg, men mon ikke regeringen mangler mod til at udskrive et sådant, det vil jeg tro. Især, hvis Thorning tager et internationalt job, hvad der astrologisk set stadig er en mulighed. Så vil der være endnu større behov for at give Mette Frederiksen lidt ekstra tid til at konsolidere sig. Dette vil nok give lidt fremgang, men ikke nok til at vinde næste valg. Medmindre Løkke disker op med en bilagssag mere – eller lignende, hvad der HELLER ikke er umuligt ifølge hans horoskop. Jeg vil faktisk tro, at det sker.
Måske tænker Helle sådan: Et nederlag fra eller til, hvad gør det? Måske vil hun i partiets tjeneste læse skriften på væggen sådan, at slaget alligevel er tabt, og så kan den kommende leder begynde på en frisk.
Man må sige, at det er opbrudstider, og sådanne SKAL jo indtræffe, før vi får en ægte transformation af vores fælles samfund, som i sandhed trænger til både en makeover og en turnaround. Det kan ikke blive ved med at gå på den her måde, og det er det, finanskrisen forsøger at anskueliggøre for os, men vi er godt nok ikke meget for at lytte. Det skal Pluto dog nok sørge for at få os til. Er det ikke nok med en eftersidning, bliver vi sat uden for døren – hvis vi da ikke foretrækker et par på kassen i et forsøg på hurtig karmisk afregning. På et tidspunkt vil det gå op for os, at det er nødvendigt med perspektivrig og visionær nytænkning, og ikke som nu, hvor det hele er gennemsyret af vanetænkning, hvor vi bare sidder og venter på opsvinget. Vi må i stedet tage fat i startsvinget. Eller rettere: genstart-svinget Kun på den måde kan vi komme til at ligge lunt i svinget.

Vestager læste skriften på væggen
Mange undrede sig over Vestagers sortie til EU, og selv om det fremgår klart af hendes horoskop, at der skulle ske noget nyt, var det ikke oplagt, at det skulle være lige netop kommissær. Måske vil hun også fortryde det, når hun ser, at partiet vil komme til at skrante i meningsmålingerne. Men hun har indset, at regeringen vil tabe næste valg, og så er det jo godt set, at hun drager en konsekvens nu for at få nye folk til fadet. Hun ved dog endnu ikke, hvilken slags kommissær, hun skal være, og der kan godt vente en lille overraskelse her på grund af hendes Pluto-aspekt. Måske bliver det et mindre tungt område, end hun var blevet stillet i udsigt. Jeg blev inspireret til dette lille digt:
Hva´ska´jæ´vær´?
Jeg ved ej
Hva´ jæ´ ska´ vær
Men der er no´et i gær´
Og det er ikke
Det rene blær
Jeg skal vær´ kommissær
Og det mig glæ´r
Men det må jeg lær´
Jeg ved jo ej
Hvad slags kommissær
Jeg skal vær´
Men kommissær
Det skal jeg vær´
Og det mig klæ´r
Og jeg siger jær
Lige midt i det våde væ´r
At være kommissær
Eller ikke vær´ kommissær
Det er spørgsmålet
Og svaret…
Moralen ær
At alle jo er en slags kommissær
Sådan hver især
Hvis det altså sku´ vær´
Og det sku´ det
Og la´så vær´
Med at komme hær
Og sig…
At det bare er blæ´r
Kom ikke hær!

Hørt i Bruxelles – og Moskva?
Hvad nytter det at opruste
Hvis man i mellemtiden
Er rustet op

Her er Foghs digt til Pu(ha)tin
Kom ikke hær
Og tro
At I ska´lær`´
Os at være hær
Må vi så vær´ hær´…

Ministerrokade på en kaotisk dag
Alle de nye poster blev besat (og afsat) den 2. september 2014 på et kvadrat mellem Månen og Neptun, og så er der mange følelser i spil. Faktisk var det en meget stærk spænding (T-kvadrat) mellem Solen, Månen og Neptun. Det vil sige, at de r var en del usikkerhed i forbindelse med omrokeringerne. Derfor vil alle få det noget besværligt på de nye poster. Måske får Margrethe ikke den kommissærpost, hun helst vil have. Måske går hendes parti, for det er det jo stadig, tilbage ved valget på grund af formandsskiftet. Men en ting er sikkert. Den nye skatteminister vil på trods af sit for tiden harmoniske horoskop – som vi skrev lidt om i søndag - få det svært i det ministerium, der som forudsagt ville være i krise i denne tid på grund af Plutos (skat) vandring gennem Stenbukken. Der er et opgør i gang mod gamle, utidssvarende systemer, herunder skattesystemet. Engelbrechts bedste kvalifikation til jobbet er hans støtte til Thorning, så det var hans tur nu. Ikke visionært, men der kommer en ny efter valget. Igen.
Dagens program var dette:
Vestager hos dronningen (Margrethe hos Margrethe) kl. 11.30
De nye ministre hos dronningen kl. 12.00
Morten Østergaard overtager fra Vestager kl. 13.30
Engelbrecht overtager fra Østergaard kl. 15.00. Ascendanten er i spænding til Solen og MC er i spænding til Pluto. Dette gør det ikke nemt for ham, men vi har jo også et skattesystem, der er kørt i sænk efter enorme besparelse og omorganiseringer. Det er dog harmonier i horoskopet også, derfor bliver han ikke den store katastrofe som skatteminister, selv om Lars Løkke vil kanøfle ham alt, hvad han kan.

Våbenhvile i Ukraine?
Den 5. september 2014 kl 18.00 blev der i Minsk i Hviderusland indgået en fredsaftale mellem Rusland og Ukraine, men holder den? Astrologisk set står Mars (krig) ikke langt fra MC og trækker endda delvis skæbneplaneten Saturn med. Der er et par spændinger til Venus og Neptun, så vi skal ikke regne med, at den holder. MC står i midtpunktet mellem det eksakte kvadrat mellem Mars og Neptun, så aftalen er formentlig ikke det papir værd, den er skrevet på, og vil hurtigt blive ophævet.

UGEHOROSKOP uge 37 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk

VÆDDER
En lille flirt vil pifte hverdagen op, så kast dig ud i det. Der er masser af romantiske muligheder, hvor du mindst venter det. Det kan knibe med kommunikationen med andre, hvilket stresser dig en del. Det gælder om, at du ikke hænger dig i småting, men holder dig til det store billede.
PS: Du bør være for hurtig med at dømme andre.

TYR
Du arbejder bedst alene, da der let opstår misforståelser mellem dig og nogle af dine kollegaer. Det kommer dog ikke til at præge hele din uge negativt, faktisk når du en del. Din partner er en god støtte, og du kan med held diskutere forskellige problemstillinger med denne.
PS: Ryd op og dyrk noget motion.

TVILLING
Nærmest lige meget, hvad du kommer ud for, så virker det som om, at du flyder oven på. Der er masser af romantiske muligheder, men det er ikke helt så let, som det umiddelbart ser ud til. Du vil nyde at lægge energi i din bolig, hvor du med held kan lave lidt om.
PS: Find på noget, der inspirerer dig.

KREBS
Ikke alt bliver helt, som du regner med i denne uge. Tingene vil dog falde på plads for dig uden de helt store udfordringer. Du er heldig, når det kommer til penge, og du kan få en uventet indtjening eller besparelse, som du kan bruge senere. Du får travlt derhjemme; husk også at slappe af.
PS: Undgå diskussioner med folk, du møder.

LØVE
Du ser muligheder, hvor andre kun ser begrænsninger. Det gør, at du får en dejlig positiv uge, hvor intet synes umuligt. Du må gerne være lidt egoistisk, så du giver dine egne opgaver og projekter opmærksomhed. Der er ingen tvivl om, at du kan nå langt.
PS: Du nyder at være sammen med familien.

JOMFRU
Det bliver ikke den letteste uge for dig. Du har svært ved at arbejde sammen med andre lige nu, og du bliver forsinket af udefrakommende begivenheder. Det bedste, du kan gøre, er at slappe af og tage tingene, som de kommer. Er du single, kan du glæde dig, der er flirt i luften.                                                                                                                                         
PS: Gør noget, du ikke plejer.

VÆGT
Hvis du går og er utilfreds med noget, kan du med held tage initiativ til at få ændret på det nu. Du er god til at tale med andre, og du bliver hurtigt fanget af spændende projekter. Vær ikke bange for at prøve noget nyt, heller ikke selv om andre tvivler på projekterne.
PS: Lad dig ikke stresse af andre.

SKORPION
En fantastisk uge venter dig; du får en masse forærende, men du arbejder også selv for tingene. Du er ikke bange for at træffe svære valg og tage konsekvenserne, så du kan tage store skridt i den retning, du gerne vil. Projekter, som du tidligere har sat i gang, kan nu afsluttes.
PS: Din vedholdenhed giver resultater.

SKYTTE
Du har et fantastisk overblik, og du ved nøjagtig, hvad der skal til for at få tingene til at lykkes. Der er ingen tvivl om, at du har heldet på din side. Du er hurtig, og andre kan have svært ved at følge med; derfor arbejder du også bedst alene.
PS: Du lærer hurtigt nye ting.

STENBUK
Du er den største forhindring for dig selv. Hvor langt du når, afhænger meget af den måde, du ser tingene på. En optimistisk holdning bringer dig langt, mens du virkelig kan stoppe dig selv ved at hænge fast i negative tankemønstre og bekymringer.
PS: Du er meget social, kom ud at møde andre.

VANDBÆRER
Find din diplomatiske og fleksible side frem, så går tingene meget lettere. Der kan opstå uenighed mellem dig og din partner, men det er op til dig ikke at gøre en mus til en elefant. Der er vigtige beslutninger, du kommer til at træffe angående dit arbejde, så tænk dig grundigt om.
PS: Vær åben over for dem, du møder.

FISK
Der skal ikke så meget til, før du føler dig såret eller ked af det. Derfor skal du passe ekstra godt på dig selv lige nu. Pas på med ikke at sige ja til for meget; du har også dit eget, du skal have lavet, og det er vigtigt, at du ikke føler dig presset. Overblik er essentielt lige nu.
PS: Der opstår dejlige, romantiske muligheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar