fredag den 10. oktober 2014

Breaking - Karen Hækkerup går af


Der er her til morgen (10.10) blevet meddelt, at justitsminister Karen Hækkerup går af som minister og bliver Søren Gades efterfølger som direktør for Landbrug og fødevarer.
Vi skrev efter den regeringsrokade, hvor KH blev justitsminister, at hun er inde i en turbulent tid, og at hun kunne vente sig et par møgsager, hvad der også har været tilfældet. Nu får hun så en møgsag, der passer så fint til landbruget, som jo i den grad er synonymt med møg. Nå, spøg til side, for det er jo ikke hendes gebet.
Det er Merkur, der har været angrebet af både Uranus og Pluto i hendes horoskop, og det er den til og med januar 2015, hvor den slipper sit tag i hende. Derfor skal hun nok blive god til sit job, og måske benytter hun lejligheden til at skifte parti og gå over til Venstre, landbrugets parti. Det gør hun nu nok ikke, men hun kommer ikke uden om at skifte en procentdel af sine S-holdninger ud med nogle, der passer bedre til landbruget og lobbyisme i det hele taget.
2015 bliver en fantastisk år for hende – og en lettelse, at hun bliver fri for politik på den partipolitiske måde. Især sommeren bliver god for hende. Her kører alle planeter i positiv stilling for hende. Pluto – bl.a. - står godt til hendes Venus i Tyren, så nu vil hun bedre kunne nyde sommerferien, langt væk fra det politiske agurketidskævl. Måske kan den med Tyren tolkes derhen, at Karen og koen Karoline nu rotter sig sammen til landbrugets bedste. Måske danner de et ko-operativ. Det er i hvert fald slut med de politiske ko-alitioner.
Hækkerup bliver efterfulgt af Mette Frederiksen, der nu er færdig med sine spændinger. Bl.a. har Mars og Venus været oppe at tottes i hendes horoskop, og det medførte af skilsmisse, men hun fandt så en ny mand. Nu har hun den progressive Måne stående på Jupiter som det sig hør og bør for en justitsminister – ordet jura er afledt af planeten og guden Jupiter, der står for retfærdighed. Det håber vi så, at hun vil leve op til med de meget flotte aspekter, der nu er i hendes horoskop. Det er ligefrem statsministeraspekter – eller i hvert fald formandsaspekter. Men nu skal hun foreløbig giftes med sin udkårne, i hvert fald har hun så fine planeter, at hun roligt kan indlade sig på et hurtigt giftermål. Om ikke med den ene, så med den anden. Man SKAL jo huske, at man altid skal elske sin næste, selv om det aldrig skader at elske sin nuværende.
Uanset hvad, så kan ingen tage Mette Frederiksens flotte, aktuelle horoskop fra hende, og det bør hun nyde mest muligt. Det ville i øvrigt også se mærkeligt ud, hvis vi sådan gik rundt og tog horoskoperne fra folk. Så ville Pluto og hele slænget jo også komme efter os.
Mette Frederiksen efterfølges af Henrik Dam Kristensen, som fra 2015 får besøg af Neptun, der spænder hans Sol op. Det venter ham derfor en besværlig tid.
Den nye regering præsenteres for dronningen den 10. oktober kl. 10.45, hvor der er smukke aspekter fra hovedakserne, men hvor Solen og Venus spænder Uranus og Pluto op, så en ministertid helt uden bump på vejen vil de nye ministre ikke opleve. Især Henrik Dam.Ingen kommentarer:

Send en kommentar