tirsdag den 14. oktober 2014

Fodboldforsøget - Danmarks kampe i runden

Først spillede Danmark uafgjort 1-1 på udebane mod Albanien. Det skete den 11. oktober kl. 20.47.42 i nærheden af hovedstaden Tirana. Her stod udeholdet bedst astrologisk set, og Albanien havde hjemmebanefordel, og det skal altid holdes op mod hinanden.

Både AC og DC står fint i horoskopet, men AC-herskeren Merkur står meget svagt. Derfor ville hjemmeholdet få meget svært ved at vinde. Udeholdets DC-hersker stod til gengæld stærkt, og Mars stod i 7. hus, men indelukket – hersker ikke over noget hus. Derfor var et uafgjort resultat astrologisk set helt o.k.

Udeholdet står desværre også bedst astrologis set den 14. oktober kl. 20.45 i Parken. AC-hersker er den samme, nemlig Merkur.  Vi skal derfor være glade for at få uafgjort. Vores held kan ligge i, at Merkur som AC-hersker står flot til AC - men den går baglæns, og det bliver spændende at se, hvad den detalje betyder i aftenens horoskop. Aspektmæssigt står Merkur helt o.k., Men DC-herskeren Jupiter står meget flot. Månen kan lige nøjagtig nå at være med i 1. hus, men står ganske forfærdeligt, så jeg regner med en udesejr, men håber på uafgjort. Danmark skal især passe på i de første kvarter af 2. halvleg, hvor udeholdet kan trække fra, og her kan kampen blive afgjort. Månen fanges ind af AC – det vil være meget trist at skulle komme bagud kort efter pausen, hvad der er fare for. Også efter 10-20 minutters spil i 1. halvleg kan der blive scoret, hvis de hidtidige teorier holder. Det ER jo stadig et forsøg på at afkode et kamphoroskop astrologisk.

Der er fare for, at dommeren ikke lever op til sigt bedste. Vi kan så håbe, at det ikke er os, det går ud over, men det skal vi ikke regne med. Hvis der er spillere på holdene, der enten har planeter stående i begyndelsen af Stenbukken, Vædderen, krebsen eller Vægten. Det bil bl.a. sige de spillere, der er født i begyndelsen af månederne januar, april, juli og oktober, vil de være mest risiko for at spille en dårlig kamp.

Vi må sende lys til det danske hold, de får brug for det.