søndag den 26. oktober 2014

Uge 44 astrologisk setINDHOLD:
Information og tilbud
Tarotsæt – Kort og bog
Nye bøger med rabat
Årets cd – den perfekte gaveide
Nye priser på pc-horoskoper
Gratis astrologibøger
Ugens syner
Ugen, der kommer – FANTASTISK
Thornings skattesag slut – endte som forudsagt
Frankrig – snart fallit?
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud
Tilbud fra antikvariatet – næsten som nyt, bare billigere!
Psykisk førstehjælpskasse til børn af Tove og Steen Kofoed: Hefte 49 kr.
Tarot – kort og godt af Susanne Taylor: 149 kr.
Kabbalah – en introduktion af Dedopoulos (indb.) 149,00 kr.

Tarotsæt - Kort og bog
Tarot – sjælens spejl: 199 kr.
Golodnoff: Tarot ABC: 199 kr.
Materialerne kan afhentes i AstrologiHusets Boghandel. Hvis varerne skal sendes, kan pengene overføres til regnr. 3679, og konto 1057 8590. Husk at tillægge 40 kr. til porto.

Nye bøger med rabat
Kenneth Sørensen: Storhedens kald. Normalpris 298 kr. NU 228 kr.

Årets cd med kæmperabat – den perfekte gaveide
Fønix Musik kårer hvert år den bedste new age cd i deres sortiment. Den ryger altid op som nr. 1 på hitlisterne med salgstal på et godt stykke på den anden side af 100.000!
Denne gang er titlen på cd´en:  ”Music for Wellbeing and Mindfulness” med Frantz Amathy. Normalprisen er 149 kr., men du får den for kun 59 kr. Er du abonnent på HOROSKOPET får du 10% rabat på stort set alle nye varer.

Nye priser på computertydede horoskoper
Årshoroskoper 149 kr.
Fødselshoroskoper 199 kr.
Parhoroskoper 249 kr.
Børnehoroskoper 149 kr.
De kan alle bestilles på www.astroshop.dk

Gratis astrologibøger
AstrologiHusets Boghandel har både en 20-kroners og en 50-kroners reol, men vi har også en gratis reol, som i denne tid bugner så meget, at vi har været nødt til at pakke det hele ned i kasser. Der er blandt andet tale om en del publikationer, som er dubletter fra museets samlinger. Da der ikke er plads til det hele i gratisreolen, foræres det hele væk til den, der vil aftage det hele eller dele af materialet. Der er tale om tidsskrifter, bøger, tabeller m.m. Det er samlet i 10 kasser, som kan afhentes gratis. Det, der ikke er afhentet senest 1. december 2014, vil blive kørt på genbrugsstationen.

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er præget af ét hovedtema, nemlig kærlighed. Det bliver en uge, hvor vi kommer til at tale om følelser og vise hinanden tillid og omsorg. Hvis man er i et parforhold vil ugen byde på mulighed for at styrke det, for at blive lidt forelsket igen. Og se på ens livspartner med lidt mere åbne øjne. Der er også meget ømhed i ugen. Vi bliver let rørt og føler os mere givende.
Ugen byder også på forelskelse og det at finde nye kærester og nye familier. Så brug tiden til at se på potentielle kærester – og nyd at flirte og lege. Lad det følge sit eget spor og lad vær med at kontrollere det. Kærlighed og forelskelse kan ikke kontrolleres, men kun nydes.
I den store verden er kærligheden svær at få øje på. Men også her vil der vise sig tegn på, at vi lytter lidt mere til hinanden. Der er spor af opblødning i hele konflikten i Mellemøsten, og der er en stilhed i det politiske liv i almindelighed.
Vi giver af det glade hjerte denne uge og føler os heldige.
Det giver en mulighed for at træde frem og blive vel modtaget. Det vil også betyde, at hvis der er noget, du ønsker at få sagt, noget der tynger dig, så er det i denne uge, det skal siges. En uge med glæde og lærdom om det, vi  alle søger, nemlig kærlighed.


Ugen, der kommer – helt FANTASTISK!!!
Ugen vil stadig være præget af Solens samspil med kærligheds-,  nydelses-  og værdiplaneten Venus, som var eksakt i går. Men da de to planeter har næsten samme hastighed set fra Jorden, er de i konjunktion i denne uge også – og endda også i næste igen, men så begynder den også at klinge af. Det vil sige, at vi får en rigtig god uge, måske den bedste i hele året. Så det er nu, man skal handle og beslutte vigtige ting – og føre dem ud i livet. Søndag er nok den bedste dag på hele året, især i den sidste halvdel. Mange vil gøre gode investeringer og køb – og tage gode beslutninger. Det er nu, der skal indgås aftaler og forhandlinger, som vil have svært ved at gå galt, i hvert fald dem, der indgås på de dage, der er de mest harmoniske ifølge nedenstående.
Konjunktionen mellem Solen og Venus står hele ugen også til Neptun, så nogle vil blive benådet med et ubegribeligt, nærmest mirakuløst held. Det handler mest om dem, som disse fine aspekter rammer i deres individuelle horoskoper. Mars står også fint til Neptun i denne uge, så det er virkelig noget, der batter. Både på det individuelle og det kollektive plan. Ugens start er også hele fantastisk, da også Månen danner meget flotte aspekter, så det er det helt store overflødighedshorn, vi taler om her. Ydermere er Merkur på vej væk fra spændingerne til Uranus og Pluto – og den er holdt op med at gå baglæns. Faktisk er der kun spændinger et par af dagene, og det endda kun i få timer, så der er ingen undskyldninger for at undlade at gå på alle opgaver med krum hals.  Og en fantastisk social uge, hvor mange kommer hinanden ved og kommer godt ind under huden på hinanden. En nærmest overjordisk uge, hvor der også skal være tid til refleksion og meditation samt natur- og kunstoplevelser.
Smil til verden, og den vil smile til dig!

MANDAG
Ugen starter eventyrligt med en Neptun på fuldt blus. Mange vil have en helt unik intuition, som kan slå over i clairvoyance og healing af den stærkeste art. Ydermere kører healingsplaneten Chiron gennem Fiskene, og sætter yderlige fokus på healing, drømme og fornemmelser af mange slags.
Dagen starter med Månens harmoni med Uranus, der giver mulighed for spændende nytænkning, så gør tingene lidt anderledes denne morgen og tag det som et symbol på helheden for denne uge. Kommunikationen er i top midt på dagen, hvor Månen står flot til Merkur, det lover også godt for aftaler og forhandlinger samt beslutninger. Sidst på eftermiddagen står Månen godt til Jupiter, og så øges væksten og glæden. Alle tiders mulighed for at få det sjovt og givende. Læs også indledningen.
Ydermere er Venus i eksakt aspekt til Neptun, så en del vil være eventyrlig heldige og have en fantastisk intuition og fantasi.

TIRSDAG
Dette er dagen med de fleste astrologiske faktorer involveret – også en superharmonisk dag. Kl. 10.49 står Solen i eksakt harmoni med Neptun. Læs om tydningen i indledningen. Månen går ind i Stenbukken og giver os et par dage med behovet for ansvarlighed og stabilitet. Kl. 13.45 står Månen på Mars, og det giver lidt ekstra slag i bolledejen. Det er her der kan komme noget energi og temperament frem – og en udtalt udholdenhed.
Aftenen er totalt harmonisk og ovenud fantastisk. Månen står godt til Neptun (drømme, fantasi), Solen og Venus, så hyggen og harmonien vil nærmest ingen ende tage. Især, hvis man giver hinanden lov til at være sammen med sig selv i noget af tiden. Gør noget ekstraordinært ud af denne aften, og denne uge i det hele taget – og sigt ikke for lavt. En der en restaurant, du har tænkt på at VILLE besøge en gang i dit liv, så gør det nu. Det vil med stor sandsynligt blive en nydelse ud over det sædvanlige – send en mail i forvejen til restauranten og giv udtryk for, hvor meget I glæder jer – det vil give yderligere ansporing. Send i det hele taget glædesbudskaber ud i verden.

ONSDAG
Her har vi ugens mest urolige og uharmoniske dag, som de mange harmonier dog vil have en gunstig indflydelse på, men vælg ikke onsdagen, hvis du skal sætte nye skibe i søen. Så er det bedst at vælge en mere harmonisk dag. Dagen kan give konfrontationer og stress, så vær så tålmodig som muligt, så du ikke kommer til at træde nogen over fødderne. Det er dagen for ubetænksomhed og mangel på situationsfornemmelse, fordi der foregår så meget inde i de enkelte mennesker, som ikke alt sammen er lige harmonisk. Mange negative følelser kan komme frem.

TORSDAG
Her er ugens mest rolige dag. Månen går ind i Vandbæreren kl. 14.52, og det var så det. Vandbæreren giver et frihedsbehov og en uafhængighedstrang, og der skal være mulighed for at kunne være original.

FREDAG
Kun to aspekter er inde i billedet. Nogle kan få det forkerte ben ud af sengen, da Månen starter dagen med en spænding til Venus – og så er det heller ikke værre. Først på formiddagen står Månen godt til Uranus og sætter fokus på at gøre tingene anderledes end på den vanlige måde.

LØRDAG
En nogenlunde stille lørdag, hvor der dog kan komme mange gode diskussioner på grund af Merkurs flotte aspekt til Jupiter. Dagen starter og slutter en anelse indadvendt. Mange kan få svært ved at vågne om morgenen på grund af Månens spænding til Saturn. Hen under aften skifter Månen til Fiskenes tegn, og så får vi et par dage med drømme, visioner, indre oplevelser, kædet sammen med drømmene og meditative energier.

SØNDAG
En virkelig flot dag, der snildt kan måle sig med dagene i begyndelsen af ugen. Hele 5 harmonier er der tale om. Lige ved midnat står Venus i eksakt harmoni med Pluto og det gør værdier, penge og kærlighed og lidenskaber til fokusområder. Ting, man i dag investerer i, kan næsten kun blive en gevinst. For nogle endog en af de større. Det gælder dem, der hjemsøges af denne uges flotte energier. Det er også i dag, at Mars (handling) står i eksakt harmoni med Neptun (drømme, visioner, mirakler). Og så tager Månen (stemning) ellers fat i næsten hele dagperioden. Den begynder med at stå i harmoni til Solen (helhed), så til Pluto (lidenskaber, dybde, intensitet) og derefter til Venus (harmoni, held, værdier, kærlighed, kvalitet, hygge).
Se, det er ganske vist. Det burde være i en sådan uge, at julen faldt, så tag evt. en forsmag på julens glæder – arranger eventuelt en lille for-jul med tætte kvalitetsoplevelser.

Skattesagen slut – endte som forudsagt
Selv Troels Lund Poulsen er blevet frikendt i skattesagen. Vi skrev for længe siden, at der ikke ville komme andet ud af den sag end måske en næse til Lund Poulsen. Det får han ikke engang, men er nu pure frifundet. Dog med den bemærkning, at man ikke tror på hans forklaring om, at han slet ikke interesserede sig for Thornings skattesag. Det har han helt sikkert gjort, men det er jo svært at bevise sådanne ting. Især, når politiet ikke har undersøgt Arnfeldts telefonkommunikation.
Nu er næsten alt tørret af på embedsmændene igen. Næste skridt bliver derfor at lave systemet om, så embedsværket ikke lader sig farve af, hvilken blok, der sidder på magten. De skal have fuld ret til at sige fra, hvis en minister presser dem. Jeg er sikker på, at noget lignende er sket i denne sag. Systemet vil derfor blive lavet om, så lidt godt er der da kommet ud af sagen. Jeg vil bestemt tro, at der på et tidspunkt kommer noget frem i sagen, som ikke er til Lund Poulsens fordel. Men så er det naturligvis for sent rent juridisk. Poulsen havde på det tidspunkt, hvor sagen kørte op, besøg af nogle særdeles harske Pluto-spændinger, der altid sørger for at man bliver testet grundigt igennem. Det har derfor været en hård tid for Poulsen, som endegyldigt har mistet kampen om den formandspost i Venstre, som han ellers lå godt til at skulle overtage efter Løkke. Og dette vel at mærke på trods af, at han nu er færdig med Pluto-spændingerne, som er afløst af nogle helt fantastiske aspekter. Men han ER jo også lige blevet frifundet – oven i købet i en periode, hvor der generelt findes de mest harmoniske aspekter, man kan tænke sig. Læs evt. oppe i indledningen.
En, der havde flotte aspekter, mens sagen kørte, er Peter (Skatte)Loft, som vi næsten frikendte på stedet dengang. Han er også frikendt nu og på vej tilbage til et godt job. Måske kan han endda komme tilbage i sit vante job, hvis det ellers står på hans ønskeseddel.
Det bliver nok Lund Poulsen, der kommer til at mærke de fleste fremtidige konsekvenser af sagen på grund af sine voldsomme spændinger omkring 2011-13.

Frankrig
Frankrig er et af de lande, som har Pluto-spændinger i denne tid og derfor er i den økonomiske farezone, så det batter. Den 5. Republik er grundlagt i Paris den 6. oktober 1958 kl. 18.30.
Uranus og Pluto angriber bi denne tid Sol/Merkur-konjunktionen i Vægten, så der kan sagtens blive en masse ballade med EU, som ligner Englands udfordringer.
Solen og Merkur står i 6. hus, som står for helbredet. Her er det blot det økonomiske helbred, der er anfægtet. Økonomien (Pluto) spænder de to nævnte planeter i 6. hus op, så de aspirerer kraftigt til at blive Europas syge mand på det økonomiske område.
Om der bliver tale om en decideret konkurs kan være svært at sige, men man skal i hvert fald i gang med en økonomisk genrejsning. Den vil nok ikke lykkes fuldstændig, da disse aspekter er en del af en hele, hvor den økonomiske/finansielle verden skal transformeres, så bæredygtighed kommer LANGT mere i centrum.   
I dette horoskop betyder patriotisme næsten alt. Månen (fædrelandet) står i 4. hus i Krebsen, og hersker over 4. hus er Månen, da også 4. hus står i Krebsen. Ikke underligt, at man i nationalsagen (Marseillaisen) starter med ordene ”Les enfants de la Patrie” – fædrelandets børn eller landsmænd. Månen er i øvrigt ikke specielt godt aspekteret, så mange andre nationer kan havde det svært med den franske patriotisme.

Komet tæt på Mars – med humor
En komet har passeret meget tæt på planeten Mars, men den røde planet overgiver sig som bekendt ikke så let med dens viljestyrke og hurtighed. Det var dog kun støv fra kometen, der ramte Mars – i øvrigt i bedste overensstemmelse med Mars´ øjeblikkelige position på himlen, hvor den er godt aspekteret. Og Mars kan man vist beskylde for alt andet end at være støvet, så den får nok hurtigt børstet støvet af sig – den bøjer sig aldrig i støvet, men fortsætter ufortrødent dens kometagtige karriere på stjernehimlen. Og så er den sag vist ”kometeret”…

Humor
Vidste du, at Hollande er præsident i Frankrig, og ikke i Holland?
Ja da!
Men vidste du så også, at Frankrig har fået ny nationalmelodi?
Nej da! Hvilken?
Hollandaisen!
Nå, jeg ville have troet, at der var Bearnaisen…
Hov, nu stopper vi. Du pisker en stemning op, og du skal ikke stikke Mayon-naisen i alting! Og di skal slet ikke være mayo-næsvis!
Javel, Deres mayostæt. Det skal jeg nok remou-lade være med, endda ud i al fremtid!
Godt, så smut, ”Pomfrit”! Jeg kan fri-tyre dig i jorden til enhver tid.

UGEHOROSKOP uge 44 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du får meget mere energi, og det slår især igennem på dit arbejde. Du vil være i stand til at nå de mål, du sætter dig. Du kan have svært ved at tale med andre mennesker, du møder, og det stresser dig. Det er kun et spørgsmål om tid, før det løser sig. Der er positiv fokus på kærlighed.
PS: Læg mærke til det positive skift der sker nu.
TYR
Det er vigtigt, at du er velovervejet, når du kommunikerer på dit daglige arbejde. Der sker pludselige skift, men det vil blive til det bedre. Der er god mulighed for, at du kan udvide dit netværk, hvilket vil gavne dig senere. Brug din intuition i denne uge, den svigter dig ikke.
PS: Der skal også være tid til familien.
TVILLING
Du vil have en tendens til at være meget talende, og du kan glemme at lytte til andre. Det er vigtigt, at du tager dig tid til at få feedback. Du får travlt, men tag en timeout og få en snak med gode kollegaer. Du vil opleve, at der kommer øget fokus og energi på parforhold og kærlighed.
PS: Du får sagt ja til for meget.
KREBS
Du er heldig, når det kommer til penge og økonomi, men du kan alligevel overvurdere din økonomiske formåen og bruge for mange penge på, hold lidt igen. Det er svært for dig at finde ro på jobbet, der sker hele tiden noget, og det er stressende. Din partner har svært ved at forstå dig.
PS: Forkæl dig selv lidt.
LØVE
Du har en dejlig og optimistisk holdning til tingene, og kan du se bort fra andres negative udmeldinger, så vil du finde, at humøret er højt. Din begejstring smitter, men det kan også irritere. Du nyder at møde nye mennesker, især hvis de er aktive og dynamiske.
PS: Det er ikke alt, du skal fortælle til andre.
JOMFRU
Familien er vigtig for dig, og du nyder virkelig, når I kan lave noget hyggelidt derhjemme. Arranger noget og forkæl dem omkring dig. Du kan med held starte på nye projekter, men helst sammen med mennesker, du kender, og som du stoler på. Du er ikke helt så åben over for nye bekendtskaber.                                                                                                                                          
PS: Sæt nogle klare grænser.
VÆGT
Noget du har gået og drømt om at anskaffe dig længe, kan nu blive dit. Det kan være noget til hjemmet eller bare til dig selv. Du er mere succesfuld end ellers på dit daglige arbejde og hjemme går opgaverne også næste som en leg. Du får en skøn weekend, så arranger noget spændende.
PS: Du er meget social.
SKORPION
Kast dig ud i nye projekter og opgaver, der er en god energi, og du vil få succes med de ting, du virkelig går ind for. Der er stor fokus på alle former for kommunikation, og du er en god inspirator for andre. Det bliver en dejlig uge for kærlighed og romantik, nyd det og flirt.
PS: Du har mange gode ressourcer til din rådighed.
SKYTTE
Ryd op omkring dig og få afsluttet nogle opgaver og projekter. Det er nu, du skal skabe overblik og plads, så du kan begynde på noget nyt. Det er helt ok, hvid du tænker på dig selv, du har nemlig brug for at se på dine prioriteter og værdier, hvad er rigtigt for dig?
PS: Vær selektiv.
STENBUK
Tingene sker omkring dig, uden du har så stor indflydelse på dem. Det hjælper ikke at begynde at bekæmpe dem, men se i stedet på, hvordan du tager det, der sker. Andre har brug for selv at træffe deres beslutninger, men det er kun godt, så kan du træde et skridt tilbage og slappe lidt af.
PS: Snart kan du igen selv handle og træffe beslutninger.
I
VANDBÆRER
I perioder vil du have svært ved at komme i gang med dine ting, og du vil nærmest betragte dig selv om doven. Det er fordi tiden er inde til at træde et skridt tilbage og se på, om du er på rette vej. Du har mange ideer, men du behøver ikke selv at være den, der fuldfører dem.
PS: Vær opmærksom på din partner og på kærligheden.
FISK
Kast dig ud i noget nyt eller find en måde, hvorpå du får nye og spændende input. Der skal ske noget, og du skal have noget at tænke over, ellers kommer du til at kede dig. Du nyder dog også at være i nuet i dagligdagen, det er nemlig også de små ting, der gør dig glad.    
PS: Kom lidt væk hjemmefra eventuelt sammen med gode venner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar