søndag den 2. november 2014

Uge 45 astrologisk set

Uge 45 astrologisk set


Indhold
Den Levende Astrologilinje genopstår på mange opfordringer
Betal med mobilen i AstrologiHuset
Bil til salg
Vandvitalisering
Abonnenter får gratis årshoroskop
Nye betalingsmuligheder for abonnement
Ugens syner
Ugen, der kommer
Præsidentkandidater i USA
Raket eksploderet med vilje
Skoleskydning i USA
Fanden er løs i Mariager
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud
Den Levende Astrologilinje genopstår – på utallige opfordringer
I 1992 tog jeg initiativet til oprettelse af en direkte astrologilinje, hvor alle kunne ringe ind og få en hurtig konsultation, og hvor kunderne betalte over telefonregningen. Dengang var prisen ca. 10 kr. pr. minut, men ordningen blev stoppet af Folketinget efter at have kørt nogle år. Nu er der imidlertid igen mulighed for at ringe på næsten samme måde. Nemlig ved at betale på forhånd på Mobile Pay på 28110545.

Efter betaling ringer jeg og aftaler et tidspunkt, hvor kunden så bliver ringet op. Du betaler kun for konsultationen da jeg ringer dig op. Der kan også betales ved at overføre beløbet til regnr. 3679, konto 1057 8590. Taletid kan også købes på www.astroshop.dk
Prisen er 20 kr. pr. minut, og det skal hertil siges, at de fleste spørgsmål formentlig kan klares inden for 10 minutter.
E-mail er den hurtigste kontaktmåde. Send en mail på astrologi@astrologihuset.dk og oplys, at du har betalt og gerne vil ringes op hurtigst muligst. Angiv evt. intervallet, fx kl. 10.00-10.30. E-mail er den hurtigste kontaktmåde.

Betal med mobilen - Mobile Pay
Nu kan man betale med sin mobiltelefon ved køb i AstrologiHuset på 28110545. Mange har udvist interesse for dette, og nu er det en mulighed.

Bil til salg
Vil du eje en bil af en model, som reelt er den eneste, man kan køre i som astrolog(iinteresseret)? Nemlig en Mitsubishi Space Star 1,6. Der er tale om en 5-dørs personbil, årgang 2002, som har kørt ca. 169.000 km. Synet i maj måned 2014. Den sendes nu i kredsløb for 18.000 kr. Mail til astrologi@astrologihuset.dk

Vandvitalisering
Vil du drikke vand af god kvalitet kan du købe et basissæt til vandvitalisering på tilbud. Normalpris 877,00 kr. tilbudspris 777,00 kr. Køb på http://astroshop.dk/selvudvikling-og-terapi/vita-jewel.html
Sættet består af en kande i bøhmisk krystal af bedste kvalitet, et scepter med indkapslede ædelstene til at sætte ned i vandet, som efter få minutter er vitaliseret og smager meget bedre. Der medfølger også en kæde til at holde scepteret på plads, når der hældes. Se billeder at de mange muligheder på www.astroshop.dk

Betal den 3. november og få et gratis årshoroskop – nye betalingsmåder fra næste år
Girokortene på abonnementer for 2015 er udsendt, og alle, der betaler senest den 3. november, får et gratis årshoroskop som gave.

Nye betalingsmuligheder på abonnement fra næste år
Fra næste år bliver det muligt at tilmelde dig til Elektronisk indbetalingskort i din netbank. Der vil også blive mulighed for at indbetaling via e-boks, hvis der er tilslutning nok til dette. Meddel os gerne allerede nu, hvad du har brug for, så tager vi dette som en markedsundersøgelse af behovene på området. Du kan naturligvis også fortsætte med at betale via Betalingsservice.

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen følger fint i fodsporet af sidste uge. Det er en uge, som bygger på kærlighed. Vi er inde i en tid, hvor vi kan føle fællesskabet og måske også finde vores fælles rødder. En uge, der er fyldt med kærlighed og fælles forståelse.
En energi, som er meget aktiv, er tillid. Luk derfor andre mennesker ind i dit liv denne uge. Det vil der komme en masse godt ud af. Mange vil opdage, at vi kommer længere ved at stole på hinanden end ved at se med mistro på vores medmennesker. Det betyder også, at du kan finde ud af, hvem der vil dig det godt, og hvem der står der, når du har brug for det. Tillid er en balanceenergi, der handler om at finde balance og genskabe vores og verdens ro. Der findes flere balanceringsenergier, men specielt tillid er en af de mest genoprettende. Så vi bevæger os ind i en uge, hvor det at tro på, at vi i bund og grund vil hinanden det godt, er det helt centrale. Det giver en masse styrke, og vi bliver bedre til at løse udfordringerne. Kærligheden til hinanden er et stort hovedtema for tiden. I denne uge er det især den kærlighed som handler om at give støtte til andre og vise dem vejen. Uanset, hvordan din verden ser ud, vil der være mennesker, der i denne uge vil vise dig tillid.
Ugen byder også på genopdagelsen af tabt kærlighed. Det kan være et møde men en ven, du ikke har set længe, eller en gammel kærlighed, der dukker op. Men det kan også være et minde om noget godt i dit liv. Det vil betyde noget for dit liv her og nu og give et nyt input.
Forelskelsen og kærlighedseventyret spiller også op til dans denne uge, så det er en god tid at møde hinanden på, og det er healende.
I den store verden er der altid så mange kræfter, der arbejder mod at skabe tillid. Så det bliver ikke de store revolutioner, der kommer denne uge. Men ugen vil i det små bærer præg af, at vi trods alt er fælles om denne jord og det at have tillid til hinanden.
Der er nogenlunde i verden, hvor Mellemøsten er den største bekymring.


Ugen, der kommer
Vi har tidligere skrevet, at de fine aspekter i denne tid ville gavne økonomi, kærlighed og værdier, herunder større investeringer og aktiekurser. Generelt er aktiekurserne nu ved at arbejde sig roligt opad efter udsvingene og den nedadgående tendens fra den tid, hvor der var spændinger på området tidligere på efteråret.
Solen er stadig i konjunktion med Venus, selv om unøjagtigheden nu vokser. Den er nu på 2-3 grader, så der er stadig noget af den positive virkning tilbage, og det gavner økonomien for mange. Mest dem, der har aspekter fra de to planeter i deres personlige horoskoper.
Landets økonomi og aktiekurserne tager som sagt ikke skade af de fine aspekter, da konjunktionen står fint til Mars og Pluto i ugens begyndelse. Senere på ugen trækker Mars op til en mere nøjagtig konjunktion med Pluto, som jo kører i spænding til Uranus i disse år, og så kan der godt blive turbulens i økonomien. Aspektet er først eksakt i næste uge, og her kan man forvente, at der igen vil komme udsving i økonomien, især i de aktier, virksomheder og personer, som får spændingen aktiveret i deres horoskoper.
En anden indikator på udsving eller nedgang er, at Solen og Venus nærmer sig Saturn og derfor udløser dennes spænding til Jupiter, som har været der i nogen tid. Men det er først i næste uge, at disse aspekter er eksakte – men man kan begynde at mærke det lidt i indeværende uge. Især fordi det falder sammen med Mars/Pluto-spændingen til Uranus. Men husk, at det først er i næste uge, at det rigtig går løs.

MANDAG
Formiddagen er stabil – business as usual. Men kl. 19.53 går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med følelsesmæssige svingninger, hvor nogle kan komme helt op i det røde felt med udbrud i temperamentet. Helt slemt bliver det dog ikke, for Solen er i dag – og dermed i dagene heromkring – i eksakt harmoni med Pluto. Dette gavner passionen og det at komme i dybden, ikke mindst på det følelsesmæssige plan. Dette passer meget fint til, at Halloween med de skræmmende indslag ligger i Skorpionens tegn, hvor Pluto hører hjemme.

TIRSDAG
Fra meget tidligt om morgenen står Månen i spænding til Mars, hvilket kan forårsage en morgen, hvor følelserne er ustabile. Man kan være ekstra irritabel, så slå lidt koldt vand i blodet. Om eftermiddagen står Månen i spænding til Pluto, og det kan nogle gange slå over i angstprægede situationer. Især lige omkring kl. 15.07, hvor aspektet er eksakt. Ved aftenstide står Månen på Uranus, som er urolig og utålmodig – og frihedskrævende. Det er derfor ugens mest udfordrende dag, kan man roligt sige. Men det er ovre, når natteroen sænker sig over land og by.

ONSDAG
Her har vi en virkelig fin start på dagen, hvor mange er i højt humør og springer ud af sengen, klar til at favne og gribe dagen. Månen står flot til Jupiter, glædens planet. Eftermiddagen har en spænding til Merkur, kommunikationens planet. Der kan derfor let opstå misforståelser og uklarheder, både på det følelsesmæssige og det mentale plan. Kl.22.33 går Månen ind i Tyren og giver et par stabile dage med kvalitet og nydelse.

TORSDAG
Dagen starter med Månens harmoni med Neptun. Tyrens tryghed skal nu kombineres med neptunske drømme og fantasier, og dette mix kan ske på en skøn, men ret ukonkret måde, hvor virkeligheden og fantasien går smukt hånd i hånd. Midt på dagen er Månen i harmoni med Mars, og her er det energien, der blandes smukt med følelserne, som derved bliver meget åbne og direkte. Det er svært at såre nogen, selv om Mars (temperamentet) er inde i billedet. Hen under aften står Månen flot til Pluto, som betoner passionen og dybden, så alt i alt har vi en meget flot dag, som mange får meget ud af. Døgnet kan dog godt slutte lidt ustabilt, da der kl. 23.23 er fuldmåne, hvor Solen og Månen altid er i spænding til hinanden. Det kan give en urolig nat, husk at trække gardiner eller persienner for vinduerne, så påvirker Månen ikke lige så stærkt.

FREDAG
Igen en lidt urolig dag med følelsesmæssige udsving, så start ikke noget nyt op i dag, især ikke større projekter, så mærker man det ikke så meget. Morgen og formiddag er mest svingende, men aftenen, hvor Månen spænder Saturn op, er mere stabil, men til gengæld måske lidt FOR stabil. Det kan nemlig være svært at være helt på mærkerne på grund af den træge energi, som Saturn altid giver. Hastværk er lastværk, så tag det stille og roligt den fredag aften, især i perioden omkring kl. 17.17, hvor aspektet er eksakt. Sidst på aftenen er effekten væk.

LØRDAG
Kl. 2.45 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage med gang i tingene, fart over feltet. Mange er utålmodige, men også meget nysgerrige og kommunikerende. Kl. 11.21 er Månen i spænding til Neptun, hvilket giver en forvirret formiddag, som varer til ud på eftermiddagen. Man kan ikke regne med, hvad man ser og man skal ikke hoppe på løgn og manipulation. Mange vil være meget let påvirkelige.

SØNDAG
Kl. 00.09 går Merkur ind i Skorpionen og giver mere dybde og lidenskab i kommunikationen. Nu kommer der nogle uger, hvor smalltalk ikke er lige så acceptabelt og derfor må doseres i mindre mængder. Et andet planetaspekt er også inde i dag i sin eksakte form, Venus er i spænding til Jupiter, og det kan gøre mange mere flyvske og flygtige – hvad der ikke harmonerer med Merkurs entré i Skorpionen. Der skal derfor gives plads til både det dybe og det mere overfladiske eller lette. Døgnets bedste periode ligger omkring kl. 17.22, hvor Månen står rigtig godt til Jupiter og øger humor og glæde – optimismen blomstrer sidst på eftermiddagen, benyt dig af det.

USA´s præsidentkandidater
Det er spændende, hvem vi kan vente som præsidentkandidater fra de to partier. Jeg er sikker på, at det bliver Hillary Clinton fra Demokraterne. Det troede jeg også sidste gang, men så blev hun overhalet inden om af Obama. Det blev altså ikke i første omgang denne rækkefølge af præsidenter, men det kan jo komme nu – nævnt i valgperioder fra slutningen af 80´erne: BUSH-BUSH, CLINTON-CLINTON, BUSH-BUSH og så nu formentlig: CLINTON-CLINTON – en smuk symmetri. Måske er hun dog for gammel til at blive genvalgt til den tid, men jeg tror, at hun både opstiller og bliver USA´s første kvindelige præsident. Hun har fine aspekter nu. Der er dog et par spændinger på vej, men dem vil jeg tro, at hun klarer på trods af den fremskredne alder.
Jeg skal have set nærmere på de republikanske kandidater, men en af de fremmeste lige nu er Jeb Bush – for at det ikke skal være løgn. Den 3. Bush i Bus(h)-køen, der forsøger at erobre præsidentposten. Han har en spænding fra Saturn til Merkur i det næste års tid. Da Merkur står i 6. hus bliver det hårdt arbejde, men astrologisk set er han umiddelbart en kandidat, man må regne med. Jeg skal dog lige have fat i de andres data først. Bush er født den 11. februar 1953 kl. 20.50 i Midland, Texas.

Raket eksploderet – med vilje
En rumraket blev bragt til eksplosion i Virginia i USA den 28. oktober 2014 kl. 18.22 på Wallops Island, Virginia. Denne dag var ellers meget fin til nye projekter, men her sker opsendelsen om aften, hvor Månen er på vej ind i en konjunktion med Pluto og Uranus. Var opsendelsen sket om morgenen eller formiddagen – eller evt. eftermiddagen, havde mulighederne været langt bedre. Man valgte at bringe opsendelsen til standsning, fordi man hurtigt kunne se, at raketten ville komme ud af kurs og derved muligvis kunne styrte ned i beboet område. På den måde var der succes i fiaskoen. Det ville være spændende, om vi kunne få fat på det tidspunkt, det blev besluttet at fabrikere raketten – eller det tidspunkt, fabrikationen blev påbegyndt rent fysisk. Her vil der helt sikkert have været spændinger, når raketten fik den skæbne, som den fik.
MC (målsætning) står 25 grader 15 bueminutter i Stenbukken, hvor Saturn (skæbne) hersker, og den er i spænding til Jupiter (lange rejser). Ærgerligt, at man lige skulle vælge den sene opsendelse, men beslutningen har naturligvis mere været baseret på vejret end på horoskopet. Vi må til at kæmpe for ligeværdighed her.

Skoleskydning i USA
Den 24. oktober kl. 10.39 kom der endnu en skoleskydning. Denne gang i Marysville i staten Washington, lige nord for Seattle. Dagen var egentlig en meget fin dag generelt astrologisk set, men lige præcis kl. 10.39 står AC (ydre fremtoning) i spænding til Neptun (kaos), og MC (målsætning) spænder Mars (våben) op. Mars står i 1. hus i – ja, Skytten. I alt tre elever er nu døde i forbindelse med skyderiet. Herskeren over AC er Jupiter, som står i 9. hus (skoler) i spænding til Saturn (skæbne) i Skorpionen (transformation, angst) i 12. hus (skjulte forhold). Derfor er det meget stor sandsynlighed for, at gerningsmanden var sindsforvirret i gerningsøjeblikket.

Fanden er løs i Rosernes By – Mariager
Der sker meget i min barndoms by i denne tid. Sidste år deltog Emmelie de Forest i Melodi Grand Prix, og vi spåede på forhånd, at hun ikke alene ville vinde det danske Grand Prix, men også den internationale afdeling i Malmø. Dette skete som bekendt. Så gik Superbrugsen på havnen hen og brændte ned til grunden i sommer, fordi en bager havde glemt at slukke for ovnen, da han gik fra arbejde i nattens mulm og mørke. Lige nu er en mand blevet anholdt for at have bedrevet grov chikane, nærmest en religiøs brændemærkning, mod et lesbisk par i byen. Ingen ved, hvem han er, men snakken går på, at det nok er en fra Pinsevækkelsens Højskole, som ligger i byen og gør den til et hovedcenter for bevægelsen i Danmark. Men det er kun gisninger, vi må vente og så. Men kan man se i byens horoskop, at der sker en del i den ellers så stille og idylliske torneroseby, som for et par år siden blev udråbt til at være ”Slow City”. Jeg ved ikke, om der er kommet flere turister til på den konto, men det var, hvad man oprindeligt håbede. Det er nu byen, hvor man, hvis man skal skynde sig, i det mindste gør det langsomt, som det sig hør og bør i en torneroseby. Selv fjorden er halvdød på grund af iltsvind, men det er intet imod, hvad der skete i katastrofeåret 1997, hvor alle fisk døde. Her var dødsplaneten Pluto i spænding til byens Sol i 10. hus – og til Ascendanten.
I 2012-13 stod kunstplaneten Neptun stået på DC og bar kunsten frem, heri blandt en Grand Prix-vinder. Fra medio 2013 til medio 2014 udløser Pluto spændingen mellem Saturn og Pluto, som også står for sex og dermed også for den seksuelle variation, som lesbianisme jo er. Pluto står også for psykiske lidelser, så her er det stor sandsynlighed for, at gerningsmanden har en psykisk lidelse. Pluto står også for ekstremer og perversioner. Han har smurt hundeekskrementer på parrets vinduer og kastet madaffald i haven.
Byen er med andre ord inde i en stormfuld periode, som sikkert også har givet sig udslag kommunalpolitisk. Det værste er overstået her i november, men noget af energien fortsætter til næste sommer, hvor gerningsmanden sikkert er blevet identificeret – og hvor man skal passe på iltsvind i Danmarks smukkeste fjord.
Man må håbe, at de kan få ilt til hjernen i Rosernes by og holde hovedet koldt og oven vande i den overophedede tid, hvor medierne følger det hele intenst (Pluto).UGEHOROSKOP uge 45 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk 

VÆDDER
PS: Du har brug for eventyr.
TYR
PS: Du har selv alle svarene.
TVILLING
PS: Følg din mavefornemmelse.
KREBS
PS: Undlad impulskøb.
LØVE
PS: Hæng dig ikke i kedelige detaljer.
JOMFRU
PS: Gør noget, som du holder af, og som gør dig glad.
VÆGT
PS: Gennemgå din økonomi.
SKORPION
PS: Tag en chance.
SKYTTE
PS: Find på noget, der inspirerer dig.
STENBUK
PS: Du har brug for et godt grin.
I
VANDBÆRER
PS: Du har også brug for at slappe lidt af.
FISK
PS: Tæl til ti og vær diplomatisk.

  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar