søndag den 30. november 2014

Uge 49 astrologisk set

Uge 49 astrologisk set


Indhold
Information og tilbud
Nyt fra boghandelen
Raphaels efemeride 2015 på vej!!!
Nyt fra Den Levende Astrologilinje
Dåbs- og navngivningsbøger – endnu mere rabat
2. del af artikel i HOROSKOPET
Alle grats årshoroskoper nu udsendt
Ugens syner af Kirsten Brus
Ugen, der kommer
Ny bog om Lars Løkke
Topchef fyret i Lundbeck
Lykketoft til FN – overlever de?
Nationalt traume?
Bill Cosby anklaget for sexovergreb
Humor
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud
Nyt fra boghandelen
Den 4. december udkommer en ny bog af Neale Donald Walsch, og den kan forudbestilles ved at sende en mail til astrologi@astrologihuset.dk – så bestiller vi det nødvendige antal eksemplarer hjem meget hurtigt.
Bogen er inspireret af bestseller-serien Guddommelige samtaler og indeholder væsentlige dele af Guds budskab på en mere anvendelig måde.

Raphaels efemeride 2015
Denne populære efemeride kan nu fås igen efter at være udsolgt. Vi har bestilt den i USA, men kan nå at få ekstra eksemplarer med. Mail derfor gerne hurtigt, hvis du er interesseret i den lille lomme-efemeride, som kan bestilles på www.astroshop.dk

Nyt fra Den Levende Astrologilinje
Det var populært at kunne blive ringet direkte op af astrolog Karl Aage Jensen blot ved at forudbetale for det antal minutter, man forventer at tale. Det var i november sat ned til halv pris, og det kører vi videre med for alle abonnenter af Astrologimagasinet HOROSKOPET – i hele december måned. Ønsker du at bestille et abonnement får du hele tre gratis horoskoper til en værdi af ca. 600 kr. Et abonnement koster 260 kr. årligt.

Personlige dåbs- og navngivningsbøger til børn
Der var tilbud på disse i november, både hvad angår soft- og hardcover-udgaven. Vi forsætter med at give rabat til alle på softcover-udgaven med den børnevenlige spiralryg. Vi hæver endda rabatten til 30 % i december måned. Du skal blot sende en separat mail, hvor du skriver, at du abonnerer på de gratis ugehoroskoper.

2. del af artikel i HOROSKOPET
I HOROSKOPET nr. 3 bragte vi 1. del af en artikel om et sygdomsforløb, astrologisk set. Nu ligger artiklen i sin helhed her:

De gratis årshoroskoper er nu sendt ud
Vi giver hvert år et gratis årshoroskop til abonnenter, der fornyr deres abonnement inden for betalingsfristen. Vi er nu færdige med at udsende dem og har fået ca. 30 mails retur, bl.a. på grund af ugyldig mailadresse. Har du ikke modtaget årshoroskopet, så mail fluks til os.  
PS. Nye abonnenter får hele 3 gratis horoskoper ved tegning af abonnement.

Ugens syner af Kirsten Brun
Vi vil komme til at mærke, at tingene er i bedre balance. Meget vil lykkes og falde på plads. Der er meget energi til stede – en aktiv uge, hvor vi kan hente meget energi fra hinanden. Der er travlhed, men det føles ikke sådan, netop fordi der er en god balance. Hvis man bare flyder med og ikke stresse eller bekymre sig for meget, vil der være uanede mængder af ressourcer tilstede.  
Det er sjældent, at vi i den grad vil se, at det, vi sætter os for eller har af opgaver, i den grad bare falder på plads. Så hvis du går med et projekt eller en ide, eller ønsker et nyt job, et nyt hus eller starte noget nyt i det hele taget, er det her UGEN. Det er ikke sådan en held og lykke-energi, den er meget mere basal. Brug derfor ugen til at se på det, som du gerne vil, eller som du troede ikke var muligt, eller bare for vildt – der vil pludselig dukke en løsning op.
Ugen har også en anden og mere grundlæggende energi. Der ligger bag det hele en søgen og en forbindelse mellem generationer. Vi søger tilbage for at finde rødderne.
I den store verden gælder den samme energi, men i politik har energien svære kår. Vi vil dog se flere sammenhængende og konstruktive oplæg. Alle valgene fra de sidste uger vil være overstået, og derfor er der plads til det egentlige politiske arbejde. Vi går dog ind i en tid, hvor vi igen bliver præsenteret for sager om politikere. Der ser dog ud til i det større perspektiv at blive talt mere lige ud af posen. Der er en del omstridte ledere, som har fået vind i sejlene i de sidste uger, som vil få det svært. Herhjemme er vi slemme til at bruge janteloven for tiden og hakker på hinanden, men det bedres i de næste uger. Den helt store nyhed vil i Danmark være den interne kamp i Venstre, der vil tage en ny drejning, og der vil blive kæmpet mere for danskheden. Der vil fremkomme et godt og interessant udspil, der vil handle om, hvad vores arv er for en størrelse. Og den handler jo også om rødder.
Så det bliver en fantastisk uge at starte december med. Vi kan hente energi og forståelse hos hinanden og åbne nye muligheder, både for gamle traditioner og nytænkning.


Ugen, der kommer
Vi går en spændende uge i møde, som er perfekt til mange ting, herunder både planlægning og gennemførelse af nye projekter, køb eller investeringer. Det er nu, det gælder. Mars står fabelagtigt til Saturn, så der vil også være tale om langtidsholdbarhed. Venus (kærlighed, værdier) går ind i en harmoni med Jupiter, som giver de ideelle vækstbetingelser. Merkur går i harmoni med Uranus, så innovationsafdelingen også er dækket ind. Dog begynder ugen med, at Merkur spænder Neptun op, men denne spænding fortager sig i ugens løb og er i sit optimum mandag, hvor man bør regne med at tingene ikke er helt, som de ser ud til. Ellers er ugen genial til det meste.

MANDAG
Dagen – og dermed ugen - skydes i gang med en spænding mellem kommunikationsplaneten Merkur og kaosplaneten Neptun. Der kan derfor opstå en del misforståelser, som godt kan bringe sindene i kog – ikke mindst, fordi Månen kl. 2.14 går ind i Vædderen. Senere på dagen normaliseres tingene noget af, at Månen står godt til Merkur midt på dagen og til Solen sidst på eftermiddagen og først på aftenen. Kl. 20.00 står Mars i helt eksakt harmoni med Saturn, som stabiliserer og giver kontinuitet.
Kort sagt kan dagen godt være lidt lumpen, hvis man ikke tænker sig godt om, men det opvejes af de mange harmonier, der også er til stede. Mærker man godt efter, før man handler, kan det blive en ganske udmærket dag.

TIRSDAG
En god dag, hvor Månen står flot til Venus midt på dagen og harmoniserer energierne og værdierne – og nogle kan være heldige i pengesager og kærlighed. Det gælder især dem, der har planeter eller akser stående i harmoni med de to nævnte planeter. Sidst på eftermiddagen og først på aftenen står Månen flot til Jupiter, og det giver en følelse af vækst – og naturligvis muligheder for samme. En meget heldig dag.

ONSDAG
Også en meget fin dag. Kl. 6.16 går Månen ind i nydelses- og kvalitetstegnet Tyren. Midt på eftermiddagen står Månen godt til Neptun og øger drømmene, fantasien og intuitionen. Nyd denne flotte dag. Gå evt. en lang tur om eftermiddagen eller se en god film om aftenen.

TORSDAG
I dag er Venus-harmonien til Jupiter eksakt, så er der nærmest intet der kan gå galt. Mange vil have heldet med sig, så køb evt. en lottokupon eller foretag et køb eller en investering. Sidst på aftenen står Månen i spænding til Jupiter, så her skal man vogte sig for overdrivelser som fx overstadighed. Mange er i festhumør, men dæmp det lidt ned og gem noget krudt til weekenden. For at det ikke skal være lyv, så er det også i dag, at Solen står i harmoni med frihedsplaneten Uranus – eksakt kl. 23.30. Dagen er perfekt til mange ting, you name it!

FREDAG
Kl. 00.57 går Mars ind i Vandbæreren og gør mange opfindsomme og med et stort behov for frihed. Dagens begyndelse er dog præget af træghed og modstand i det hele taget. Månen er i spænding til Saturn, og så skal man ikke forhaste sig, men gøre tingene stille og roligt – i deres eget tempo. Kl. 11.28 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage med megen snak og nysgerrighed. Man møder mange mennesker og snakken går livligt. Ikke mindst midt på dagen, hvor Månen ligger i harmoni med Mars. Om aftenen kan nogle godt få tømmermænd, som måske venter til dagen efter med at bryde ud. Men hold lidt igen på stimulanser, hvis du ikke vil være alt for snaldret eller kommer til at plapre ud med noget, man skulle have hold indenbords.

LØRDAG
I dag er det Merkurs tur til at være eksakt, nemlig med Uranus, og det sætter gang i opfindsomheden som nævnt i indledningen. Dette gælder især om formiddagen, hvor Månen også er i harmoni med Uranus. Midt på dagen og om eftermiddagen er Månen i spænding til både Merkur og Solen, så her skal man formulere sig klart for at blive forstået. Det man siger, skal være gennemtænkt, ellers går man helt fejl af hinanden.

SØNDAG
En meget rolig dag, hvor det eneste, der stort set sker, er, at Månen går ind i Krebsen kl. 18.34 og giver et par dage med fokus på familie og nærhed. Derfopr er det en dag med nærhed, der med stor fordel kan tilbringes i familiens skød

Ny bog om Lars Løkke
Så udkom den bog om Løkke, som jeg tidligere har været inde på. Jeg skrev, at den også ville komme til at indeholde noget om utroskab. Det skulle dog vise sig at være utroskab af en speciel kaliber, nemlig at den på en måde har foregået over for Løkkes eget parti, som lider netop under Løkke-sagen. Nu er det kommet frem, at Løkkes spiritusforbrug er betragteligt, og det gavner bestemt heller ikke hans parti og dermed hans egne muligheder for at kunne beklæde landets højeste embede meget snart. Venstre er dalet så kraftigt i meningsmålingerne, at partiet nu er blevet overhalet af Dansk Folkeparti, som ville blive landets største parti, hvis der var valg i dag – hvis man ellers skal tro meningsmålingerne. I øvrigt er både utroskab og spiritus symboliseret af Neptun, men Løkke har tilsyneladende brugt hele kvoten på sprutten. Man kan derfor vente et efterspil i kølvandet på bogen, på trods af, at den ikke direkte skader nogen. Det slider alligevel og giver bryderier og trakasserier i det gamle parti. Læs evt. også de tidligere analyser af Venstres horoskop her på bloggen. Løkke har udtalt, at ”sandheden skal man aldrig frygte” – in vino veritas…  
Løkke kan godt tåle de sager, der er kommet frem i bogen, selv om det naturligvis ikke gavner ham spor. Det er som sagt værre med hans parti, som igen måtte trækkes igennem de tidligere sager. Der er helt sikkert en del Venstre-folk, der hellere så Kristian Jensen - eller endnu bedre Søren Gade - komme til roret. Jensen har kørt et uklædeligt dobbeltspil en god del af vejen - som det sig hør og bør for en Tvilling. Derved har han også slået sig på Løkkesagen. Han skulle angiveligt på forhånd have afstemt med Jens Rohde, at denne sendte et frontalangreb af sted på Løkke, hvilket skete omkring det famøse møde i Odense, hvor Løkke rejste sig og fik den nødvendige medvind.
Kristian Jensen har i perioden fra 2010-13 haft besøg af Neptun, der udløste hans spænding mellem hele 4 planeter i fødselshoroskopet, herunder Solen (ham selv) og Saturn (skæbne). Og man skal huske, at Neptun er kamæleonernes og illusionernes planet. Neptun spænder også både Jupiter og Neptun op – de to er også i konjunktion i fødselshoroskopet. Han er god til at arbejde bag kulisserne, måske også FOR god. Han har også været involveret i en sag om ulovlig partistøtte, hvor han personligt er blevet støttet af Saxo Bank i den seneste valgkamp. Fordrejelser og fortielser hører også til Neptuns dagsorden.
Bogen går bag kulisserne før, under og efter dette møde. Det bliver spændende at se, hvilke konsekvenser der vil blive draget, men det sandsynlige er, at der ikke sker noget så tæt op ad et valg. Løkke er lige ved at afslutte transit Neptuns konjunktion med hans Saturn, som dog står i opposition til både Uranus og Pluto. Derfor bliver angrebet på Saturn ved i nogen tid endnu. I de næste ca. 3 år vil der være tråde i Løkkes liv, der vil kunne føres tilbage til postyret, der har været om Løkkes person i den tid, hvor hans Saturn i Fiskene har været angrebet af Neptun, som netop er Fiskenes planet – og dermed kaos-planeten. Den progressive Mars er stadig i spænding til Pluto og vil være det i det meste af næste år. Løkke vil derfor få sin bekomst, når han bestiger tronen i statsministeriet. Der er stadig en mulighed for, at valget kan komme i februar/marts, som vi har skrevet flere gange i løbet af de seneste tre år, men som sagerne står lige nu er det sandsynligt, at Thorning venter til eftersommeren 2015. 
Der vil sikkert også være ting, der ikke er taget med i bogen, men det må vi se på, efterhånden som der måtte dukke noget op.   

Topchef fyret i Lundbeck
Ulf Wiinberg er nu fortid hos Lundbeck på grund af brud på de interne regler. Han havde hemmelige aktier, og det må man ikke have hos Lundbeck, så er det ud af klappen. Man ved ikke, hvor mange det handler om, og hvor længe han har haft dem. Men Wiinberg er født i Sverige den 29. november 1958. Det betyder at han har besøg af Neptun i lighed med alle, der er født den 29. november. Aspektet er begyndt i løbet af 2014 og varer i et par år. Og når man er netop er født i 1958, får men en ekstra spænding med i købet. Saturn (krise, autoriteter) udløser i år hans T-kvadrat (meget stærk spænding), hvor hele 4 planeter er indblandet, og så er det svært at manøvrere, som man plejer. Faktisk er ”plejer” ikke alene død, men stendød. Det er Mars, Jupiter og Uranus, der står i spænding i fødselshoroskopet, og som Saturn har været i karambolage med. Om et par måneder står Saturn i spænding til Pluto, Solen og Venus, så det er noget af en turbulens, den gode mand er blevet ramt af. Hvis han er født midt på dagen, hvad vi ikke ved, er både Pluto og Uranus ydermere i spænding til Månen. Men de andre aspekter er rigeligt til at fremprovokere en fyring, hvis man ikke har fulgt reglerne. Det er lige før, de kunne have gjort det alligevel, for så var der sandsynligvis opstået en anden situation, der kunne betinge fyringen.
Wiinberg har været i Lundbeck siden 2008, og han har selv oplyst om de hemmelige aktier til bestyrelsesformanden, og han har selv sagt op med en undskyldning. Det er det gode i historien. Og for ham selv er det gode, at han er blevet beriget med et gyldent håndtryk på 18 millioner kroner under den forudsætning, at han ikke søger job hos en konkurrerende virksomhed inden for de næste 18 måneder – det er den såkaldte konkurrenceklausul, der spiller ind. Men med en million i månedsløn behøver han ikke noget job. Men han kan måske nå 18 huller på golfbanen – hvis han altså gider dette, når han har lavet hole in one på anden vis.

Mogens Lykketoft til FN – overlever FN mon dette?                                                                                                                                                                                                                                        
Lykketoft er født den 9. januar 1946 med ukendt fødselstid. Det rører dog ikke ved, at han er ved at skyde et par kraftige Pluto-spændinger i gang. Han er begyndt med spændingen til Venus (værdier). Derefter kommer et par år med spændingen til Solen, som alle, der er født den 9. januar, er i gang med – uanset fødselsår. Det vil sige, at noget vigtigt er på færde – og han er lige blevet udnævnt til en post i FN, hvor han kan komme til at gøre en reel forskel, selv om han reelt kun bliver ordstyrer af et års varighed fra september, hvor organisationen fylder 70 år o oktober. FN og Lykketoft er næsten lige gamle. Kun et par måneder skiller dem. FN er fra slutningen af 1945, og Lykketoft fra begyndelsen af 1946.
Tilrettelæggelse af dagsordenen kan komme til at få stor betydning, når debatten ved næste generalforsamling i jubilæumsåret kommer til at rase. Vi ved fra 60-års jubilæet, at flere lande brugte lejligheden til at forsøge at gennemtrumfe reformer. Det skete dog ikke, så man kan forvente en storm af en generalforsamling denne gang – med Lykketoft som den store rorgænger.
Løber debatten løbsk kan det betyde pensionering af den 70-årige, som bliver nødt til at tage et valg nu. Pension eller transformation. I horoskopet har Pluto lige overstået en spænding til Jupiter (vækst, udvikling). Eller rettere, den er overstået i januar.
Året 2020 – eller årene lige deromkring – bliver totalt afgørende for den verdensomspændende organisation. Helt præcist danner Pluto en spænding til horoskopets stærkeste spænding, nemlig Solens kvadrat til Mars/Saturn-konjunktionen. Her er det virkelig knald eller fald for den gamle mastodont med hele 193 medlemslande. Hvis man lader sig pensionere næste år, vil begravelsen komme til at ligge i den periode. Men transformerer man i stedet for at pensionere, så er der en reel overlevelsesmulighed, men der skal også en stor transformation til på det tidspunkt. Og det er på tide, hvis den skal planlægges ordentligt. Her kan Lykketoft få en meget vigtig finger med i spillet.
Både Lykketoft og FN går transformationen (Pluto) i møde, men ingen af dem er gået på pension til trods for, at de begge har alderen til det. Lykketoft er meget aktiv i sit liv. Han er lige nu formand for Folketinget og udenrigspolitisk kommentator på tv. Ellers er han trådt lidt i baggrunden i den hjemlige politik. Sådan er det desværre også med FN, som jeg ellers vil anse for at være den mest oplagte mulighed for en slagskraftig og fredsbevarende verdensorganisation. Med tiden kan den danne en verdensregering, men nu må man tage et skridt ad gangen.
Lige nu handler det mest om magtfordelingen i Sikkerhedsrådet, som har magten over krig og fred. Og de nye stormagter vil helt sikkert kræve mere indflydelse på bekostning af de gamle nationer, som klamrer sig til magten.
Held og Lykke-toft!

Nationalt traume?
Vel er det ikke som 1864, men en film, det har man fået! Der er tale om en betændt byld, når Danmark ikke vil vedgå sit ansvar som deltager i en militær operation. I operationen Green Desert den 25. november 2004 (for præcis 10 år siden) overdrog en dansk bataljon ad flere omgange i alt mindst 23 sunnimuslimer til shia-militsen i Iraq. Dokumentationen findes i filmen ”A Civilized Country”.  De overdragne sunnier blev med en til vished grænsende sandsynlighed udsat for tortur, og det kaldes for en skændsel – dels, at vi kunne finde på noget sådant. Men også, at vi efterfølgende ikke vil indrømme vores gerning. Det kaldes både foruroligende og fejt, at Forsvarsministeriet har løjet for at undgå opklaring af sagen.
Astrologisk set er det ikke så mærkeligt. I horoskopet for den 25.11.04 ser vi en Neptun, som får hele to spændinger, nemlig fra Månen og Mars (krig). Desuden er Solen den dag i spænding til Uranus og Merkur i konjunktion med Pluto. Selv om der også er harmonier i horoskopet, så rører det ikke ved, at alt, hvad der foregår på sådanne aspekter, kan udvikle sig problematisk. Neptun står for både hemmeligheder og løgne. Først var det en hemmelighed, og da den bliver afsløret, følger løgnen. Sådan noget skal nærmest gå galt på et sådant horoskop. Neptun har også med virkelighedsflugt og religion at gøre, og begge dele er med i billedet her.
Vi må se, om den nye forsvarsminister vil reagere, men det skal vi nok ikke forvente. Det er jo også snart valg…

Bill Cosby beskyldt for sexovergreb
”Den Store Cosby” vil jeg kalde ham. Ikke for at lede tankerne hen på Den store Gatsby, men for at slå fast, at han var en virkelig populær skuespiller, især som faderen Cliff Huxtable i ”The Cosby Show” 1984-92, og som blev genudsendt i mange år derefter. Han var amerikansk første sorte stjerne, og han har udgivet flere bøger om familie og børn. Naturligvis er han født i Krebsens tegn. Men nu fyger beskyldningerne ned over ham. Det påstås, at han har begået sexovergreb mod mindst syv kvinder, herunder topmodellen Janice Dickinson. Det mærkelig er blot, hvorfor stemningen først vender nu, når det er flere årtier siden, at overgrebene skulle have fundet sted. Hvad siger hans hor-oskop om dette?
Cosby er født den 12. juli 1937 kl. 00.30 i Philadelphia. Viser dette horoskop, at han er et sex-monster?
Det kan man ikke sige, selv om han godt nok har et vist potent-iale. Solen står sammen med Merkur og Pluto, og de er alle i opposition til Jupiter i 10. hus i Stenbukken.  Solen hersker over 5. hus og Pluto over 8. hus begge huse har med sex at gøre, så han er ikke helt ueffen på dette område, men at udråbe ham til monster ligger uden for astrologiens rammer. Lidenskaben besidder han dog til fulde. Pluto er også i harmoni med Mars (drifterne).

Humor
Det går ad Jelved til for radioens underholdningsorkester. Alle genoplivningsforsøg er mislykket, og det står ikke til at redde. De opfører nu i stedet en pibekoncert foran kulturministerens kontor.
På grund af de mørke skyer over det populære orkester vil man nu omdanne orkesteret til et grav-kammerorkester. Så behøver man ikke at begrave det i orkestergraven.

Ny linje i nationalmelodien
Der er et syndigt land
Det bugter sig i Bornedal…

Dagens nationalret
Stegt valgflæsk med persillesovs.  


UGEHOROSKOP uge 49 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Grib kærligheden, og det vil lykkes for dig.
TYR
PS: Du får succes på dit arbejde.
TVILLING
PS: De mere kedelige opgaver skal også laves.
KREBS
PS: Find på noget, der er sjovt.
LØVE
PS: Kærligheden blomstrer i dit parforhold.
JOMFRU
PS: Find dit indre legebarn frem.
VÆGT
PS: Du holder af at være sammen med gode venner.
SKORPION
PS: Søg de mennesker, der inspirerer dig.
SKYTTE
PS: Du har mange gode ressourcer.
STENBUK
PS: Udskyd de mere praktiske ting til senere.
I
VANDBÆRER
PS: Sig ja tak til de invitationer, der viser sig.
FISK
PS: At være i nuet gør dig mere effektiv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar