lørdag den 8. november 2014

O.W. Bunker konkurs efter kæmpe skandaleDette Ålborg-firma er grindlagt i 1980 og er landets tredjestørste – eller VAR. For nu er det gået konkurs efter en kæmpe skandale, der er endnu større end Stein Bagger skandalen fra for nogle år siden. Og så minder den måske endda om den ældre skandale på flere måder.

;Man kan se meget ud fra det tidspunkt, hvor en aktie sælges første gang. Dette skete i slutningen af marts i år, men dagen mangler jeg. Hvis du kender denne, hører jeg gerne derom. Jeg vil dog tillade mig at gå ud fra, det det handler om den sidste uge i marts 2014. Her er der en meget stærk spænding mellem Solen, Uranus, Jupiter og Pluto. Derfor kan man roligt sige, at der ikke har været en astrolog involveret, når man kan finde på at sætte det såkaldte First Trade i en sådan periode. Aktien bliver så at sige født der, og det er særdeles uheldigt. Hvis det handler om den 24. eller den 31. marts er Månen ovenikøbet involveret i den nævnte spænding - et såkaldt T-kvadrat, som er den næst stærkeste spænding i et horoskop overhovedet. Og her er den endda nok den stærkeste med alle de mange planeter involveret.

I slutningen af marts er en anden uheldig ting indblandet, nemlig en spænding mellem pengeplaneten Venus og skæbne- og kriseplaneten Saturn. Den 20. og den 27. marts er Månen også bladet ind i dette aspekt. Man kan konkludere, at ingen aktie, der har haft første handel i slutningen af marts, kan kommer til at klare sig særligt godt, faktisk tværtimod. Det er dog ikke sikkert, at det går så slemt som med OW Bunker-aktien, men det kan sagtens slægte den en del på.

Har du viden om andre aktier, der er solgt først gang i slutningen af marts eller begyndelsen af april i år, hører jeg gerne fra dig. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar