torsdag den 6. november 2014

Sikke noget, Luxembourg!

Skattelyet Luxembourg i fedtefadet

Vi har sagt det for længe siden. De forskellige skattelyer rundt omkring i verden går en hård tid i møde med Pluto gennem Stenbukkens tegn, især i denne tid, hvor den er i spænding til Uranus. Nu er Luxembourg i klemme. Det kan betyde, at Jean Claude Juncker i yderste konsekvens må forlade sin toppost i EU – hvis det ellers viser sig, at han har haft en finger med i spillet om at yde skattely til meget store koncerner. Dokumenter om dette hotte emne er blevet lækket den 5. november kl. 22.00 dansk tid, men jeg ved ikke, hvor det blev lækket fra. Aftalerne er indgået mellem virksomheder og det verdensomspændende revisionsfirma PWC. Det viser ”udgravningerne” i sagen, som journalister fra mange lande, herunder DR, har foretaget. Her afsløres, at der sker et samarbejde mellem Luxembourgs skattemyndigheder og PWC´s kun – Price Waterhouse Coopers.

Vi skrev også om Juncker, at han ville få en hård tid i EU, og nu skal det vise sig, om han overhovedet kan blive siddende på sin post. Ifølge hans horoskop er han en meget presset mand, men da vi ikke har fødselstiden, kan vi ikke vide, om det er privat, professionelt – eller begge dele. Neptun (svindel, hemmeligheder, manipulation) har i de seneste ca. to år stået på Mars og dermed udløst dennes spænding til Merkur og sikkert også Månen. Juncker er født den 9. december 1954, og det kunne godt være ca. kl. 10.20, da han så har AC i Stenbukken – stående ca. 10 grader, hvor Pluto står nu, og i så fald ser det ekstra skidt ud for ham. Og det stemmer overmåde fint overens med de store spændinger, som er i EU´s horoskop i denne tid, og som vi har skrevet indgående flere gange i de senere år. Hvis der er hold i snakken, så kan EU virkelig slå revner.

Danske virksomheder har muligvis også søgt om råd hos PWC, som har en del store danske kunder, bl.a. TDC´s tidligere ejere, og de fleste Luxembourg-selskaber skulle angiveligt kun betale omkring 1% i skat. Det kan Pluto naturligvis ikke tillade i længden, så det vil der blive gjort en effektiv indsats imod, og det sidste ord er bestemt ikke sagt i den (skatte)sag.

Jeg vil tro, at enten afsættes Juncker, eller også kommer Luxembourg på kanten af at blive smidt ud af EU – eller måske begge dele. Det er der i hvert fald aspekter til i horoskoperne, faktisk også horoskopet for lækket i går aftes, hvor MC står på Uranus i København og udløser spænd ingen til Mars og Pluto. AC står i spænding til Venus og Solen, så det er noget af en timing, der er tale om. Det kan ikke undgå at give genlyd og få store konsekvenser for de involverede parter.

Udadtil forsøge kapitalfondene at sende et signal om, at de vil undgå dobbeltbeskatning, men det hele går naturligvis ud på slet ikke at skulle betale skal NOGEN steder.

Det bliver en rigtig gyser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar