søndag den 16. november 2014

Uge 47 astrologisk set

Uge 47 astrologisk set

Indhold
Information og tilbud
Den Levende Astrologilinje til halv pris
Gaver til børn
Foredrag af Jørgen Nonnegaard
Nyt fra antikvariatet
Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen, der kommer
Landing på komet
Finanslover
Seest-ulykken for 10 år siden
Qvortrup går planken ud
Zenia Stampe i livets modvind
Ugehoroskoper for alle tegn af Lykke Larsen

Den Levende Astrologilinje genopstået – tilbud resten af november: Halv pris
I 1992 tog jeg initiativet til oprettelse af en direkte astrologilinje, hvor alle kunne ringe ind og få en hurtig konsultation, hvor kunderne betalte over telefonregningen. Dengang var prisen ca. 10 kr. pr. minut, men ordningen blev stoppet af Folketinget efter at have kørt nogle år, men nu er der mulighed for at betale på Mobile Pay. Det giver næsten samme resultat, og så kan vi tilfredsstille de MANGE kunder, der gennem tiden har givet udtryk for at have savnet den populære linje. Jeg ringer op, når betaling har fundet sted – og til den aftalte tid.
Prisen er normalt 20 kr. pr. minut, men i resten af november er den kun 10 kr. pr. minut.

Gaver til børn:
Min første Buddha
Vi har fået rigtig søde tøjbuddhaer til børn hjem, kom og se dem i butikken. Du støtter ved køb organisationen www.savethechildren.org

Dåbs- og navngivningsbøger på tilbud resten af november
Vi trækker 20% fra prisen på de personlige børnebøger, hvis du bestiller dem inden udgangen af november. Du skal blot sende en separat mail til os lige efter bestillingen, så sker fradraget ganske automatisk.
Du kan vælge imellem den børnevenlige udgave med spiralryg til 169 kr. og så en indbundet udgave til 199 kr. Du kan få et sødt minihoroskop på barnet sat i bogen til 95 kr. ekstra, men også dette får du 20% i rabat på. 

Foredrag med Jørgen Nonnegaard i AstrologiHuset
Den 26. november kan du komme til aftenforedrag om folkesygdomme med heilpraktiker Jørgen Nonnegaard.
Foredraget handler om diagnosticering via irisanalyse, naturmedicin og homøopatiske midler til stress og fordøjelse.
Tilmelding på 6599 1684 og 2063 4311
Hjemmeside: www.nonnegaard.dk
Entré: 150 kr.

Nyt fra antikvariatet
Topkvalitetsbøger:
De fem tibetanere I: 89 kr.
Lobsang Rampa, bind 1-7, samlet 299 kr.
Deepak Chopra: Det evige liv 149 kr.
John Gray: Mars og Venus finder en kæreste 149 kr.
Myss: Sjælens kontrakter 199 kr.
Reservation og information: astrologi@astrologihuset.dk

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er relativt rolig og følger i naturlig forlængelse af de sidste uger. Ugen er fyldt af kommunikation og forsøg på forsoning. Man tænker sig mere om, før man taler, og vi giver os mere ro til at lytte til hinanden.
Vi kommer hinanden mere ved i de næste mange uger. Både fordi det ligger i energierne, men også, fordi det ligger i tiden. Det er jo snart december, men i år er der virkelig en chance for, at vi kommer hinanden ved. Det er længe siden, vi har haft mulighed for at komme ind under huden på hinanden i en sådan grad. Vi har derfor alle muligheder for at få talt ud om tingene og få styr på, hvor vi er, og hvad vores relationer til hinanden dybest set er.
I den store verden handler det om, at der kommer lidt mere neutrale synspunkter frem, der er meget retfærdighed i ugen, og det betyder, at mange vil få en bedre behandling, tale bedre til hinanden og se på hinanden med nye øjne. Der kommer lys over mange sager, og politikerne vil forsøge at skabe ro mellem hinanden. Vi vil opleve, at der findes gavmildhed, selv i det politiske liv. Nye toner efter et år med mudderkastning og kritik.
Ugen vil være rigtig god til at rydde op i gamle mønstre, få taget fat i tingene og få sagt det, som bliver nødt til at blive sagt - og det vil blive vel modtaget. Hvis der er beslutninger som er svære at tage, kommer der ikke et bedre tidspunkt end nu. I sidste uge drømte vi dem, i denne handler det om af udføre og give os selv mulighed for at komme videre,  både følelses- og handlingsmæssigt.


Ugen, der kommer
Ugens vigtigste aspekt er konjunktionen mellem Solen og Saturn, som er eksakt tirsdag. Det vil sige, at vi får en træg start på ugen, hvor mange skal tage tunge beslutning og tage et stort og pligtbetonet ansvar. Det tungeste læs skal nok trækkes af dem, der er født i slutningen af de faste tegn: Tyren, Løven, Skorpionen og Vandbæreren – eller dem, der har planeter stående her. Torsdag er Venus i spænding til Neptun, så det meste af ugen er præget af denne spænding, hvor man ikke kan regne med, at tingene er, som de ser ud. Man skal passe på illusioner og ikke lade sig snyde. Hverken af sig selv eller andre. Derfor bliver det sandsynligvis endnu en uge, der på aktiebørsen er præget af usikkerhed og vigende kurser. Sidste uge blev ikke så slem som ventet, men indekset var som ventet nedadgående. Der er det med aktier, at markedet har sit eget liv, som er præget af grådighed. Næsten alle er på markedet for at tjene penge og vil gerne blive ved med deres aktiviteter. Derfor reageres der ikke samlet set meget stærkt på hverken de astrologiske eller de praktiske forhold. Men jeg vil sige, at dette efterår vil få indflydelse på fremtidens aktiebørser, som vil blive præget af større forsigtighed og agtpågivenhed. Til slut vil området bliver totalt transformeret i en grad, så det ikke er til at genkende.  Etik og moral vil komme meget stærkere ind i billedet, så profitsøgningen helt vil stoppe. Men der går en del tid, inden dette vil ske.

MANDAG
Ugen starter rimeligt roligt. Kl. 10.26 står Månen flot til Solen og giver dagen et solidt rygstød. Følelserne er harmoniske og mange oplever fylde og helhed. Månen står også godt til Saturn, som fremmer ro og tålmodighed. Kl. 20.30 går Månen ind i Vægten og giver et par dage med fokus på partneren og den ydre verden i det hele taget. Andre er vigtigere end én selv.

TIRSDAG
I dag er Solen eksakt på Saturn, læs i indledningen. En stille, ansvarlig dag, som dog kan udvikle sig uroligt om aftenen, hvor Månen er i spænding til både Pluto og Uranus. Konfrontationer, negative følelser og stress kan præge denne aften, som er mest egnet til at meditere og være i enrum.

ONSDAG
Dagen starter med at Månen spænder Mars op, så mange vil være på mærkerne, og så på den spændingsbetonede måde, som ikke altid er lige konstruktiv. Temperamenterne kan slå gnister, meget let endda. Eftermiddagen er meget blød og mere optimistisk. Månen står godt til Jupiter, og så vil det være godt med humør og optimisme. Fortæl en anekdote eller en god vittighed.

TORSDAG
Kl. 6.31 går Månen ind i Skorpionen og giver et par dage med dybde, lidenskab og intensitet. Ikke mindst om eftermiddagen hvor Månen står godt til Neptun og tilføjer intuition, fantasi og drømme. I dag er Venus i eksakt spænding til Neptun, læs i indledningen. Pas på, at virkeligheden ikke spiller dig et puds.

FREDAG
I dag er Merkur i eksakt harmoni med Mars. Det kan give gode, dybe og saglige diskussioner, hvor tingene siges uden omsvøb. Kommunikationen flyder, så skal man have noget sagt, så er det dagen. Handlekraften følger med, så det man beslutter, gennemfører man, naturligvis. Dette understøttes af aftenens aspekter, hvor Månen står på Merkur og udløser netop denne harmoni med Mars. Den perfekte kommunikations- og formidlingsdag.

LØRDAG
Her er ugens højdespringer, hvad astrologiske detaljer angår. Dagen begynder med, at Månen står på Saturn, og det giver en træg begyndelse, hvor man godt ved, at man skal have lavet noget vigtigt, men har svært ved at komme i gang. Kl. 10.38 går Solen ind i Skytten, og så sker der noget. I den næste måned er der fest, humør og optimisme. Kl. 13.19 går Månen ind i Skytten og betoner optimismen ekstra i et par dage. Kl. 13.32 står Månen på Solen (nymåne). Det er nu tid til at tage beslutninger og påbegynde nogle nye opgaver. Når dagen slutter, er man træt. Sidst på aftenen står Månen i spænding til Neptun, og så er energien brugt op. Pas på stimulanser denne lørdag aften.

SØNDAG
Merkur er i eksakt spænding til Jupiter, og det giver nogle flyvske, overdrevne planer, som er ret umulige at føre ud i praksis. Midt på dagen er det lidt nemmere, da Månen står godt til nytænkningens planet Uranus. Gør tingene på en ny måde – vær opfindsom og gør ikke, som du plejer.

Raketlanding på komet
Efter 10 års rejse på 6,5 milliarder kilometer når Philae sit mål, kometen 67/Churymov-Gerasimenko. Det kunne man konstatere i Det Europæiske Rumagentur (ESA) i Darmstadt i Tyskland, hvor man kl. 17.03 den 12. november 2014 kunne konstatere, at succesen var i hus – og der udbrød jubel. Dermed er ESA sat på verdenskortet inden for rumfart. Europa fører, hvad kometer angår – men kun med ét point. Det var nemlig første gang, der skete en landing på en komet.
Man håber på at blive klogere på livets oprindelse, som man ikke kommer ret meget tættere på end med en komet, der indeholde oprindeligt stud fra for millioner af år siden, faktisk siden Big Bang eller universets skabelse for flere milliarder år siden.
Astrologisk set var det en risikabel periode at landsætte et rumfartøj på. Ganske vist var det ugens bedste dag, men spændingerne florerer, som vi skrev i søndags – det gælder også området for lange rejser. Jupiter får hele tre spændinger fra konjunktionen mellem Solen, Venus og Saturn, og i 9. hus, der står for vækst og lange rejser, står konjunktionen mellem Mars og Pluto, som er i spænding til teknikplaneten Uranus.
Jeg ville på forhånd have troet, at der ville gå et eller anden galt, og det skete så også, herom senere. De to redningsplanker i landingshoroskopet er Månen, som står eksemplarisk til den tredobbelte konjunktion og Ascendanten. Og Merkur, der står godt til Neptun. MC står også fint til den nævnte konjunktion. Månen står lige på IC i Krebsen, og det giver national stolthed. Her er det så på vegne af hele EU, så hvem ved, om rumfart kan blive et bindemiddel i fremtidens EU, som ellers nok skal komme til at mangle sammenhold, også i fremtiden.
Det bliver spændende at følge, om succesen fortsætter i de næste dage. Der skulle kunne sendes fra kometen i en uge, så regnes succesen for at være hjemme. Potentielt kan der sendes frem til foråret, hvor der bliver så varmt på kometen, at yderligere aktivitet vil være udelukket.
Rosetta hedder den rumsonde, som bar Philae ud i rummet. Den blev opsendt af en Ariane 5-raket. Opsendelsen skulle være sket den 12. januar 2003, men blev forsinket til den 2. marts 2004. Opsendelsen skete fra øen Kourou i Fransk Guyana. Se dette link:
I opsendelseshoroskopet får Jupiter (lange rejser) hele 5 aspekter, når kvinkunsen til Neptun tælles med. Solen er i konjunktion med Merkur, og de aspekterer begge Jupiter. I det progressive horoskop for november 2014 er transit Jupiter i harmoni med Pluto, Pluto med Solen og Merkur – og Pluto til Jupiter. Et rigtig godt tidspunkt at lande på. Til gengælde er den progressive Sole ikke helt færdig med spændingen til Pluto, kun næsten. Det var det faktum, som astrologisk set hænger sammen med landingshoroskopet, som er et horoskop for sig. Solens stråler kunne ikkr rigtigt nå landingsfartøjet Philae, da det landede lidt forkert – mok til, at Solens stråler ikke kan nå fartøjet, som nu er dødt. Genoplivning er dog ikke en komplet umulighed, men astrologisk set skal man ikke regne med det, når landingshoroskopet ser ud, som det gør. Dog ser den første uge af juli 2015 ikke så tosset ud.
Det samme er tilfældet i ESA´s horoskop, hvor den sidste uge af maj og den første uge af juni også ser fine ud. Men ellers er der ikke meget at råbe hurra for. Fra april 2015 tager Neptun fat på spændingen til ESA´s Sol, som det sker for alle forløb, der er startet den 30. maj – ESA er besluttet etableret den 30. maj 1975 og oprettet den følgende dag. ESA hører hjemme i Darmstadt i Tyskland.

Finansloven
Torsdag blev denne offentliggjort på et pressemøde, hvor parterne så meget glade ud – som det sig hør og bør.
Neptun står i 1. hus, det vil kendetegne en social og rød finanslov. Neptun står fint, derfor er der et godt sigte i loven. Men der skal nok komme problemer med nogle af kompromis´erne på grund af de generelle spændinger i sidste uge. Her er det nærliggende at nævne dagpengene, som var fredet på grund af De Radikale, som ikke har villet rokke sig det mindste på dette område. Budgettet/tallene kan næsten ikke undgå at skride på grund af de mange spændinger, ikke mindst til økonomiplaneterne Venus og Pluto.

Seest for 10 år siden
Den 3. november 2004 kl. 17.45 lød det nok største brag, man har hørt i dette land, nemlig fyrværkerieksplosionen i Seest ved Kolding for et årti siden.
I dette horoskop kan man se, at man ikke skal tage risici, når Månen og Saturn står i konjunktion i spænding til eksplosionsplaneten Mars, som hersker over 12. hus, som symboliserer det, man ikke kan have kontrol over.
Kodeordet hedder derfor: Vær varsom med alt, du ikke har kontrol over. DET HELDIGE ER, AT Ascendanten står eminent godt, derfor omkom kun et enkelt menneske, hvilket var exceptionelt heldigt. MC står også fint, så begge hovedakser står godt. Herskeren over AC står også fint, dos med en enkelt vigtig undtagelse. Merkur er i spænding til Uranus, der står for pludselige hændelser. Uranus står i Fiskene, der også er et tegn, der kan mangle kontrol og være ubetænksomt. Merkur står i transformationstegnet Skorpionen i 6. hus) den daglige trummerum, som pludseligt blev forstyrret). Da Månen og Saturn står i 3. hus (naboer) i Krebsen, så blev hele familier – ja, hele kvarteret, nærmiljøet (Krebsen) evakueret.
Merkur s indflydelse betyder også, at man skal passe godt på i trafikken, så kør forsigtigt og tag ingen unødige chancer, når sådanne aspekter er inde i billedet.


Qvortrup går planken ud
Henrik Qvortrup er kontroversiel, så han deler vandene. Enten kan man lide ham, eller også er det lige modsat. Han er med andre ord ikke nogen ligegyldig person – ikke nogen Hr. Hvem-som-helst.
Nu har han skrevet en bog, hvor der heller ikke lægges fingre imellem. Uranus står nu på hans Jupiter i Vædderen. Jupiter står for vækst og udgivelser, og den hersker over hans 9. hus, som symboliserer forlag og udgivelser. I fødselshoroskopet står Uranus og Pluto i konjunktion ni 1, hus, hvilket betoner hans karisma.
Pluto skal også til at gå i spænding til Jupiter, så man må regne med, at blæsten omkring Qvortrups person ikke sådan lægger sig lige med det samme, men godt kan strække sig over det næste par år. Qvortrup har med bogen nok ikke gjort det alt for nemt for sig selv i den sag, hvori han er sigtet – Se og Hør-skandalen. Efter denne sigtelse sagde han sit job som politisk kommentator op på TV2, og i den forbindelse har jeg mødt ham et par gange.
Kort sagt står den på transformation og forandring i Qvortrups horoskop, og vi har bestemt ikke hørt det sidste ord i den sag.

Zenia Stampe i livets modvind
Det radikale folketingsmedlem Zenia Stampe har vi nævnt et par gange her på siderne i forbindelse med, at hun i de seneste par år har haft besøg af Pluto – i øvrigt lig hed med alle, der er født den dato. Andre eksempler inden for politik er Mathias Tesfaye, som gik over til S og nu ernærer sig som skribent mm. Troels Lund Poulsen er et andet eksempel, og vi behøver vist ikke at komme nærmere ind på, hvad han har været igennem.
Zenia Stampe måtte gå af som udlændingeordfører – skiftede ordførerskab - for sit parti på grund af en hetz med trusler om død, vold og voldtægt på de sociale medier. I de seneste 2-3 år har hun ikke alene haft besøg fra Pluto, men også Neptun har spændt hendes Venus op. Hun havde ydermere den store sorg tidligere på året at miste et barn under fødslen.
Jo, Pluto kan altid mærkes tydeligt, når den aktiveres i horoskopet, især når der er tale om en spænding, som er tilfældet med alle, der er født omkring den 1.1., 1.4., 1.7 og 1.10.
Stampe får fra foråret besøg af Neptun igen. Denne gang spænder den Saturn op. Derfor var det godt, at hun tog en konsekvens – ellers skulle den have været taget til næste år. 
UGEHOROSKOP uge 47 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Inden du ser dig om, kan du være forelsket.
TYR
PS: Det hjælper dig ikke at være stædig.
TVILLING
PS: Du kan nå en masse, når du fokuserer lidt.
KREBS
PS: Spar lidt på pengene.
LØVE
PS: Optimisme er godt, ikke overoptimisme.
JOMFRU
PS: Sig ikke ja til noget du ikke har lyst til.
VÆGT
PS: Nogle aftaler vil blive aflyst.
SKORPION
PS: Tager du fat, så er succesen dig.
SKYTTE
PS: Du kan, hvad du vil.
STENBUK
PS: Se på dine overordnede mål for det kommende år.
I
VANDBÆRER
PS: Der skal også være tid til at være social.
FISK
PS: Lær noget nyt, det er let for dig.Ingen kommentarer:

Send en kommentar