søndag den 23. november 2014

Uge 48 astrologisk set

Uge 48 astrologisk set


Indhold
Information og tilbud
Den Levende Astrologilinje
Gratis årshoroskop et abonnenter på HOROSKOPET
3 gratis horoskoper til alle nye abonnenter på HOROSKOPET
Bognyheder på astroshoppen og i boghandlen
Ugens syner af Kirsten Brun
Ugehoroskoper for alle tegn
Ygen, der kommer
Noma og Claus Meyer

Ugehoroskoper for alle tegn

Sæbeoperaen om underholdningsorkesteret - ny version

Hunor

Ugehoroskoper for alle tegn
 

Den Levende Astrologilinje
Husk, at du kan ringe til denne til halv pris i november, kun 10 kr., pr. minut – samme pris som i 1990´erne. Du kan betale ved overførsel på reg.nr. 3679, konto 1057 8590 eller på mobile pay, og så ringer bliver du ringet op kort efter betaling. Hvis du ikke kan tale på det tidspunkt, aftaler vi en tid.
Gratis årshoroskoper - Gaver til alle abonnenter af HOROSKOPET på vej
Flere har rykket for de årlige gaver i form af gratis årshoroskoper til dem, der har fornyet deres abonnement inden for fristen. Det tager hvert år en del tid at sende så mange horoskoper ud, så vi betinger altid, at vi nok skal klare det senest den 1.12 hvert år. Vi er stadig i fuld gang, og det sker manuelt, selv om det foregår via computer. Hvert enkelt horoskop skal printes til en pdf-fil og sendes afsted. Men heldigvis siger prognosen, at vi nok skal nå at blive helt færdige senest 1.12. Hvis du ikke har modtaget din gave der, så er du meget velkommen til at reklamere. Det kan skyldes at du har skiftet mailadresse, eller at det er røget i dit spamfilter, hvad der ret ofte sker, da spamfiltre bliver bedre og bedre og derfor opfanger mere og mere. Det kan også skyldes, at vi har mistet din mailadresse. Men om en uge er vi igennem bunken, og har du ikke modtaget gaven inden da, må du endelig kontakte os.
Nye abonnenter får 3 gratis horoskoper!
Hvis du tegner et abonnement på Astrologimagasinet HOROSKOPET, får du hele tre horoskoper som gave til en værdi af ca. 600 kr., og du kan vælge imellem 4 slags horoskoper: Års-, fødsels-, børne- og parhoroskoper. Det koster kun 260 kr. årligt at abonnere, og vi forbedrer hele tiden bladet, hvor de seneste numre har fået helt fantastiske anmeldelser fra læserne.
Desuden får abonnenter 10% rabat på stort set alle vores varer i huset og på shoppen, herunder personlige horoskoper hos astrolog Karl Aage Jensen.

AstrologiHusets Boghandel tilbyder nyheder – ny service
Vi tilbyder nu at sende dig anmeldelserne på nye bøger, så snart vi har dem. Du slipper derfor med at vente i tre måneder på, at HOROSKOPET udkommer med anmeldelserne. Tilmeld dig gerne på astrologi@asytrologihuset.dk

Vi har disse nyheder på www.astroshop.dk :
Astrologisk Museum har udgivet denne bog af Ove Rosmon, som er en af de første danske bøger om astrologi.

Køb Astrologi og Symbolik – en Kosmologi på linket her: http://astroshop.dk/ove-rosmon-astrologi-og-symbolik.html pris 180 kr
Naturlig hormonterapi af Annette og Jens-Ole Paulin
Bogen har undertitlerne: ”Du har et valg” og ”Din guide til hormoner mod PMS, depression, knogleskørhed, fibromyalgi, lavt stofskifte, autoimmune sygdomme og overgangsalderens besværligheder”.

Det er den eneste bog om emnet på dansk, og radiodoktoren har udtalt, at det er en bog, der virkelig er brug for. Bogen giver anvisning på, hvordan man kan teste sin egen hormonbalance. 

Køb bogen her http://astroshop.dk/anette-paulin-og-jens-ole-paulin-naturlig-hormonterapi.html for 249 kr

Øvrige spændende titler
Køb Du kan helbrede dit hjerte af LOUISE Hay og David Kessler her http://astroshop.dk/louise-l-hay-og-david-kessler-du-kan-helbrede-dit-hjerte.html for 249,95 kr.
Køb Sensitive børn af Athina Delskov og Lone Sonne her http://astroshop.dk/athina-delskov-lene-sonne-sensitive-born.html for 275,00 kr.
Skab lykke og overflod – med hjælp fra englen 300,00 kr.
Køb Meget mere mellem himmel og jord af Theresa Caputo her http://astroshop.dk/theresa-caputo-meget-mere-mellem-himmel-og-jord.html for 299,95 kr.
Køb Et kursus i kærlighed af Robert Holden her http://astroshop.dk/robet-holden-et-kursus-i-kaerlighed.html for 249,00 kr.
Køb CD: ALMANAK med Majbritte Ulrikkeholm her http://astroshop.dk/pilgrim-i-hjertet.html for 298 kr.
Køb Nøgler til spontan helbredelse af Kelly A. Tyrner her http://astroshop.dk/kelly-turner-nogler-til-spontan-helbredelse.html for 299,95 kr
Køb Mønstre af lys af Synthia Andrews her http://astroshop.dk/synthia-andrews-monstre-af-lys.html for 299,95 kr.
Køb Breve fra en skytsengel af Gerry Gavin her http://astroshop.dk/gerry-garvin-breve-fra-en-skytsengel.html for 299,95 kr.
Køb Et med alt af Larry Dossey her http://astroshop.dk/larry-dossey-et-med-alt.html for 299,95 kr.
Køb New Delhi – Borås af Per J. Andersson her http://astroshop.dk/per-j-andersson-new-delhi-boras.html for 249,95 kr. En fantastisk beretning om en inder, der tager til Sverige på cykel for at opsøge en kvinde, som han har fået at vide han vil blive gift med, ifølge palmebladsbibliotekerne i Indien!

Ugens syner af Kirsten Brun
Denne uge er præget af en meget stærk trang til frihed og nytænkning, men også til at tage fat i gamle ideer og omforme dem. Det er en uge, hvor vi ikke udviser den største tålmodighed, alt skal ske her og nu og lige om hjørnet venter et nyt eventyr.
Dette medfører ofte, at der bliver slappet mere af, og at man tager de mere tolerante briller på. Når energierne giver os en følelse af, at der er højere til loftet og mere åben himmel. Det ses i, at vi ikke hænger os så meget i strukturer, og i, hvordan tingene er på overfladen, men tænker mere spontant og søger de mere alternative veje. Det bryder med det konventionelle og det stramme. Så der vil komme en masse spændende forslag på bordet i denne uge.
En anden energi, der er meget aktiv for tiden, er en energi, der ofte følger med frihedstrangen. Nemlig, at vi tager alle mulige ideer og tanker op, også gamle venskaber og relationer. Vi glemmer ligesom, hvorfor vi ikke helt fik gennemført en specifik ide eller et projekt, eller vi opdager, at vi vist ikke helt var færdige med selv samme ide.
Det gælder også relationer - vi tænker ikke så fastlåst, og ikke så dybt, over, om det måske er flovt eller underligt at genoptage et gammelt venskab. Vi gør det bare.
Det vil langt hen af vejen vise sig, at det er rigtig fornuftigt at tage gamle ideer op eller henvende sig til sin gamle ven, for det er det rigtige tidpunkt, da venskabet nu kan give mening igen.
I den store verden er der også fokus på frihed og de mere åbne dialoger. Men her vil der også komme gamle ideer og forslag , op af posen, så vi vil sikkert se "gammel vin på nye flasker" så at sige, f.eks. ved finansloven, som vedtages i de næste uger. Men også i den helt store verden vil der blive luftet en masse tanker om, hvordan verden burde se ud idelogisk set. Men der vil måske være knap så meget substans. Der vil også blive tale om frikendelse og befrielser på flere områder.
Så det er en uge, hvor – selv om novembervejret er kommet over os - vil bestå af en følelse af sommer og frihed, og at alt er muligt.


Ugen, der kommer
I denne uge er det meget småt med temaer, men der er lidt. Merkur er i konjunktion med Saturn i Skorpionen. Derfor stille mange store krav til sig selv eller andre – eller begge dele. De mennesker, der mest påvirkes af dette, er dem, der har planeter stående i slutningen af vand- og jordtegn. Disse påvirkes gunstigt. Hvorimod de faste tegn vil påvirkes på den lidt hårde måde. For dem kan tingene gå helt i stå. Det handler om Vandbæreren, Løven, Tyren og nogle gange også Skorpionen, hvis konjunktionen aspekteres negativt/ udfordrende. De fleste planeter er i denne uge i Skorpionen, Skytten og Stenbukken, så disse tegn vil generelt også påvirkes af ugens astrologiske faktorer.

MANDAG
En meget stille mandag, som kan blive træg at komme igennem. Månen går ind i Stenbukken kl. 17.31. Tingene går langsomt, især fra aftenstide. Det gælder om at gøre sin pligt og være ansvarlig, ikke mindst fordi Merkur står tæt på Saturn – aspektet er eksakt onsdag, men virker nogle få dage på hver side af onsdag. Det vil mere eller mindre sige hele ugen.
TIRSDAG
Nu kommer Merkur endnu tættere på Saturn og virker næste lige så stærkt som i morgen, så læs under onsdag. I eftermiddagstimerne udløser Månen spændingen mellem Uranus og Pluto. Derfor kan den del af dagen blive temmelig urolig, hvor mange er utålmodige og lette at stresse, selv om mange har behov for det modsatte. Man skal ikke provokere unødigt, det kan let føre til hurtige reaktioner, som kan ende med at udløse negative følelser som fx jalousi eller modvilje.
ONSDAG
Nu kommer der gang i tingene med hele 5 astrologiske faktorer indblandet. Merkur står kl. 3.37 i eksakt konjunktion med Saturn, så mange står op til en sag med mangle pligter og et stort ansvar, som man ikke får nogen videre tak for. Det forventes bare, at man ikke alene klarer det hele, men lidt til. Man kan få bøvl med autoriteter nu, også sin egen selvautoritet. Måske er formiddagen lidt undtaget, fordi Månen står på Mars, der leverer energien, men det sker i Stenbukken, så der må være måde med galskaben. Mars står også for temperamentet, som er der, men som ikke får lov til frit at udfolde sig. Eftermiddagen er rolig, da Månen er i harmoni med Saturn. Sidst på eftermiddagen kommer der dig gang i snakketøjet på grund af Månens harmoni med Merkur. Endelig går Månen kl. 20.23 ind i Vandbæreren og giver et par dage med frihedstrang og stor opfindsomhed.
TORSDAG
I dag har vi hele 4 planetaspekter, hvoraf de to ikke handler om Månen, og det er ikke så ofte, dette sker - så i dag er der også gang i tingene. Venus står i harmoni med Uranus, så mange er impulsive, hvad værdier angår: pengene og kærligheden. Det er dagen for impulskøb og hurtige forelskelser. Men så er der lige det ved det, at Solen er i spænding til Neptun, naivitetens planet. Derfor bliver man nødt til at udvise stor forsigtighed på de to områder, da man ellers kan få ubehagelige tømmermænd ud af det. Men kan ikke stole, på hvad man ser, og køber let noget forkert, eller forelsker sig i en fascination. Ved aftenstide og ud på aftenen står Månen meget flot til Venus og Uranus, så man vil komme igennem udfordringerne, især dem, der falder om aftenen og sidst på eftermiddagen. Men vogt dig for løgn, svindel og humbug.
FREDAG
I dag udløser Månen spændingen mellem Jupiter og Saturn, og det giver ujævne følelser og energier, svingende fra det overstadige (Jupiter) til det indelukkede (Saturn). Kl 23.03 går Månen ind i Fiskene og skænker et par dage med store følelser og sensitivitet. Mange vil være kreative og have behov for natur- eller kunstoplevelser. Gå en lang tur, hvis vejret tillader det.
LØRDAG
I dag får Merkur ind i Skytten, og det er godt for en munter december med mange gode julefrokoster, hvor snakken går, og den får ikke for lidt. Hellere overdrive end være kedelig, er Skyttens motto. Der er dog lige et par hurdler til stede. Om morgenen og om formiddagen skal Månen forbi et par chikaner, som kan drille lidt. Mange er godtroende og lidt for fantasifulde, da Månen står på Neptun i Fiskene. Pas derfor på svindel og løgne, måske især fra folk, der er meget store i slaget.
Det bliver bedre om aftenen, hvor Månen står godt til dybdernes og lidenskabernes planet, Pluto. Det kan sætte gang i hormonerne!
SØNDAG
Der er to eksakte aspekter, som begge falder om aftenen, hvor Månen står flot til Mars og giver energi, og til Jupiter, der giver optimisme og humør. Mange er aktive og vil gerne gøre en praktisk gerning for andre. Da Mars står i Stenbukken er der ekstra stor ansvarlighed og tålmodighed til stede, en ret god cocktail.

Claus Meyers dogme Nordisk Mad 10 år
Fort nogle år siden anmeldte vi Restaurant Noma i Astrologimagasinet HOROSKOPET. Den blev etableret den 24. november 2003, så den er et år ældre end selv dogmet. Siden har jeg fulgt med i restaurantens udvikling. Den har i de seneste to år haft Neptun i spænding til Solen, og det kan altid mærkes. Først mistede de titlen som verdens bedste restaurant, men tog dog andenpladsen. Og det er ikke lykkedes at få den sidste Michelin stjerne i hus. Og nu er den så blevet solgt til en udenlandsk fond sammen med Løgismose-imperiet på Fyn. I de seneste 2-3 år har Claus Meyer haft besøg af Pluto, som altid varsler ændringer og transformation. Nu har han givet slip på sit livsværk formedelst en pris, som ligger i nærheden af de 400 millioner kr. Dem kan han så lege med i nye projekter.
Galaxen lavedei 1990´erne et portræt af Meyer og hans daværende Restaurant Truffé på Frederiksberg. Dengang fik vi et fødselstidspunkt opgivet, som Meyer senere trak tilbage, da jeg kontaktede ham igen, og han kunne ikke komme op med det rigtige. Vi kan derfor kun være sikre på planeterne, ikke akserne. Planeterne er til gengæld også meget sigende i både Meyers og Nomas horoskoper. Noma har Saturn i 1. hus, og den angribes af både Pluto og Uranus i denne tid. Derfor skulle der ske noget, der også indbefattede ledelsen af restauranten. Systemet skulle ændres, og det kan jo ske gennem slag eller fusion. Her blev det på en måde til begge dele. Desuden står progressive AC i harmoni med både Mars (arbejde, energi) og Jupiter (vækst, udland). Og progressive Sol står på Månen i 6. hus (arbejde, ernæring). Om 5-6 år passerer Solen Merkur/Pluto-konjunktionen i 6. hus, og så skifter man sikkert ejer eller organisationsform igen. Allerede om et par år står transit Neptun dog i spænding til Månen, så vil en krise komme ind i billedet, hvor personalet bliver utilfredse og måske udskiftet for en stor dels vedkommende. Vi ser nærmere på sagen til den tid.

Sæbeoperaen om Radiounderholdningsorkesteret – nedlagt helt uden grund…
NY VERSION
Astrologisk set er DR på gyngende grund, selv om de for længst er flyttet fra Gyngemosen. Går vi tilbage til den spæde start, så gik Statsradiofonien i luften første gang den 1. april 1925. Vi mangler tidspunktet på dagen, men under alle omstændigheder danner Pluto en stærk spænding i lighed med alle andre forløb, der er startet den 1. april, uanset årstal. Spændingen er særlig stærk for DR´s vedkommende, fordi Solen står i spænding til Pluto i starthoroskopet. Der er således tale om et såkaldt repetitionsaspekt, hvor Månen måske endda er indblandet. For 3-4 år siden var Pluto i spænding til Venus. Det var her, den tidligere generaldirektør Kenneth Plummer begyndte at få vanskeligheder med sin ledelsesstil. Han blev for et par år siden skiftet ud med Maria Rørbye Rønn, som er en benhård administrator, hvad de også har haft brug for på DR. De var jo også indblandet i Melodi Grand Prix´et, der havde enorme budgetoverskridelser, som nu kulegraves – vistnok kun med mistanke på Wonderful Copenhagen, der stod for arrangementet. Men det er ikke let at have besøg fra Pluto, som jo står for andres penge, herunder licenspenge.
Radiounderholdningsorkesteret er fra 1939 og har derfor 75 års jubilæum i år. Det var lige ved at blive spoleret med lukningen, men nu kan du måske fejre, at de ikke skal nedlægges og kan begynde at tænke på en revival-koncert, hvor åbningsnummeret må være: Her har I os tilbage. Vort skib gik ned, men skæbnen var os nådig...
Pluto synger nu på sidste vers, for nu at blive i det aktuelle musiksprog, så DR skal nok finde nogle andre konti at spare på. Men har de ikke fået ryddet ordentlig op efter Pluto-perioden, så skal der nok dukke gamle spøgelser op.
DR havde måske spændt violinbuen for hårdt, da de tidligere på efteråret nedlagde Radiounderholdningsorkesteret som et led i en sparerunde. Nu har politikerne på trods af det såkaldte armslængdeprincip blandet sig i denne afgørelse. Et flertal på Borgen er imod nedlæggelsen, så måske bliver det populære orkester alligevel ikke lagt i orkestergraven.
Det er stærkt underholdende og kan måske give stof til en sæbeopera, der som serie kunne efterfølge ”1864” her i 150-året for massakren på de danske soldater ved Dybbøl, der ganske rigtigt maler helt ad Helved´ til, måske endda ad Jelved til - men at male er som bekendt også en slags kunst.
Radiounderholdningsorkesteret er derfor blevet virkelig underholdende – mere end nogensinde.
Jeg ved ikke, om det er mig der er noget galt med, men det er det jo nok. I hvert synes jeg at have lagt mærke til, at kvinder nogle gange er mestre i at argumentere på en måde, som kan være meget svær at stå for, men i virkelig er det slet ikke noget argument, men en appel om, at det gør vi da, ikke også? Argumentet hedder i al sin gribende enkelhed: Jamen, alligevel…”, og det tages i brug, når andre argumenter synes udtømt. Hvad skal manden stille op, når man med et intenst blik tilsat en knivspidsfuld charme mødes med fx dette: ”Ja, men alligevel, Hans”? Så kan man lige så godt overgive sig med det samme i stedet for at spilde tid på modargumenter. Og så i øvrigt gå i gang med at løse opgaven.
Dette Jamen, alligevel… synes også anvendt i sagen om DR-orkesteret. Af både DR og politikerne. DR havde dog ét sigte med nedlæggelse, nemlig økonomi. Men politikerne havde slet ikke noget argument, andet end: Jamen alligevel, DR. Sikkert i et forsøg på at fiske stemmer.
Men det er tvivlsomt, om DR undgår sine begravelsesomkostninger – og det er ikke helt billigt at begrave et orkester. Ikke mindst, fordi man så skal i gang med at bygge en helt ny orkestergrav. Desuden skal man til at hyre et andet orkester til at spille ved begravelsen. Udover et rekviem skulle der i anledning af fyringen spilles fyraftensmusik: Ouverturen til Fyrtøjet. Dels skal der betales ret store aftrædelsesgodtgørelser ved de mange fyringer. Nogle er tjenestemænd, som slet ikke kan fyres – det kunne politikerne måske bruge som argument, men alligevel...
Jeg vil bestemt tro, at Marianne Jelved står fast og ikke lader sig styre af et gement folketingsflertal. Men politikerne siger altså: Nej, men alligevel, mens DR-lederne siger jo, men alligevel. Og når der i realiteten ikke er noget argument for en nedlæggelse, skulle vi så ikke bare lade orkesteret spille vide, som om intet var hændt? Det ville jeg synes, men min stemme tæller jo ikke. Og dog – alligevel…hvor var det nu, vi kom til?
Hvad angår kampen mellem DR og politikerne: Hvorfor lægger de ikke bare arm(slængde) om det? Bare som en konkurrence om, hvem der har de længste arme – ikke de længste fingre, selv om DR nok har været lidt for langfingrede i denne sag. Her skulle det dog nok handle om de korteste arme, da det jo gælder armslængdeprincippet, der på skammeligste vis er trådt under fode…

Humor – og det er også underholdende!
Har du hørt, at DR som en tyv om natten vil nedlægge Radiounderholdningsorkesteret?
Nej da, fy føj!
Men nu gør de det måske ikke alligevel. Så undgår de også udgifterne til en ny orkestergrav!
Hvordan det?
Jo, for der skulle underholdningsorkesteret jo begraves!
Nå ja, så har politikerne jo en pointe i, at det vil blive for dyrt at nedlægge orkesteret…
Joh…men ved du forresten, hvilken slags musik, der ville være mest passende, hvis man skulle sætte musik til ”Tyven fra Bagdad”?
En sæbeopera!
Nej, for pokker!
Så sig det dog, eller jeg slår sprækker!
En rapsodi!

UGEHOROSKOP uge 48 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Vær nysgerrig og kast dig ud i tingene.
TYR
PS: Gør lidt ved din bolig, hvis den trænger.
TVILLING
PS: Du vil nyde at komme lidt væk hjemmefra.
KREBS
PS: Tag en timeout indimellem.
LØVE
PS: Din partner er også inspirerende.
JOMFRU
PS: Du nyder at være hjemme og hygge dig.
VÆGT
PS: Kom ud og oplev noget nyt.
SKORPION
PS: Du har brug for input og inspiration fra andre.
SKYTTE
PS: Du har mange gode ressourcer.
STENBUK
PS: Sørg for at holde dig selv sund.
I
VANDBÆRER
PS: Tag en pause, når du trænger til det.
FISK
PS: Se på dine mål – noget skal ændres.Ingen kommentarer:

Send en kommentar