lørdag den 29. november 2014

En artikel fra HOROSKOPET nr. 3/14


Denne artikels 1. del blev bragt i HOROSKOPET nr. 3/14 - her er den i sin helhed

Mit jule-mareridt – og det modsatte

Denne artikels skribent er uddannet astrolog og har sideløbende fulgt hele forløbet med astrologiske briller. Dette har resulteret i denne usædvanlige beretning, som indeholder eksakte astrologiske data, og det har derfor været muligt at sammenstykke en historie, hvor man kan lære, hvor man bør udvise stor forsigtighed. Det havde hun glemt den skæbnesvangre decemberdag i Ålborg i 2009.

Af en anonym – redaktionen har navnet

Den anonyme skribent har oplevet både en mareridtsagtig fejloperation og noget af en mirakelhelbredelse. Hun er i besiddelse af både indlæggelsesjournaler samt operations- og anæstesi journaler. Dette er en sjældenhed og skyldes den efterfølgende erstatningssag mod den butik, som hverken havde skovlet, gruset eller saltet på det isglatte fortov. Kunne dette sygdomsforløb være undgået?  
Undertekst til horoskopet
Kvinde født den 10. marts 1958 kl. 04.31.10 (korrig.) i Ålborg. Opgivet tid kl. 04.45.
Mareridtet begynder
Jeg falder den 22. december 2009 i Ålborg kl. 17.30 på butikkens fortov, lige efter at have handlet i butikken.
Jeg følte mig meget stresset, og det var begyndt at sne voldsomt om eftermiddagen. Da jeg falder, efter at have handlet, er der heldigvis folk, der straks kommer og hjælper mig. De tilbyder også at vidne mod butikken, hvis jeg får brug for det. Bruddet i håndledet er gudskelov ikke åbent, men jeg har hørt knogler brække - en underlig lyd. Også mærkeligt, at ens hånd nærmest hænger og dingler.
Ambulancen kommer efter ca. 10 minutter, og alle prøver at hjælpe med at lede efter mine nøgler, der er faldet ud af lommen og ned i sneen. De er dog ikke til at finde.
 Falckredderne bruger også ca. 5 minutter på at lede og underretter derefter butikken om de manglende nøgler, inden de kører mig til hospitalet, hvor jeg indlægges i løbet af 7 minutter.
Herefter går det langsomt. Jeg venter og venter, og skadestuen er propfuld.  Ortopædkirurgiske patienter, nærmest vælter ind. Jeg bliver røntgenfotograferet, og det er et yderst kompliceret brud med begge håndledsknogler brækket. Klokken er da 21.00. En ikke særlig heldig ung læge prøver at hive knoglerne på plads, men det mislykkes. De smutter fra hinanden igen, hvilket man kan se på et nyt røntgenbillede kl. 22.30. Jeg sidder på det tidspunkt i en kørestol på gangen og ryster af kulde og har stærke smerter. Jeg får der en steril blærebetændelse - ikke en med bakterier, men med temperatur på 37.9 grader på grund af kulde. Da min hånd igen bliver undersøgt nærmere, får jeg at vide, at overlægen måske kan nå at operere mig om natten. Jeg kommer kl. 0.30 på afdelingen med gips og mange smerter. Her får jeg morfin, men kan ikke tåle det og besvimer. Overlægen kommer i løbet af natten og fortæller, at der desværre ikke er tid til at operere mig, da de må tage patienter med lårbensbrud først.
Den 23. december er et sandt smertehelvede uden operation. Jeg besvimer for 4. gang på grund af bivirkningerne fra morfinpillerne, og jeg nægter at tage flere, da jeg får kvalme, svimmelhed, besvimelse, træthed og utilpashed af dem. Så jeg får nu kun Panodil.
Den 24. december har jeg en tid kl. 10.00 til operation, som så igen bliver aflyst. Kl. 11.00 vil de sende mig
hjem uden nøgler uden at være smertedækket - og uden mad indtil den 26. december, hvor de måske har bedre tid. Det nægter jeg.
De tjekker op igen, og jeg kan blive opereret, men jeg må så være indstillet på at være vågen under hele operationen, hvilket jeg også hellere vil end at være under fuld narkose. Jeg kan så også høre, hvad de eventuelt siger til hinanden under operationen. Det skulle vise sig senere at blive altafgørende, og den eneste grund til, at jeg ikke blev udskrevet samme dag efter operationen. 
Kl. 12.00 køres jeg op for at få lagt 5 blokader i armen, så alle nerver er bedøvede.
For første gang oplever jeg virkelig kompetent og venlig behandling, bortset fra den behandling jeg fik af den mandlige sygeplejeske der modtog mig på skadestuen. På afdelingen var det et sandt helvede at være.
Kl. 13.00 er jeg oppe på afdelingen igen og venter på, at en 1. reservelæge, får tid til at operere.
Kl.13.45 køres jeg igen til operation.
Kl. 14.00 lægges første snit med skalpel.
Kl. 15.30 opstår der panik, da jeg pludselig kan høre ham, der opererer, kalde overlægen med ordene:” Kald bagvagten, kald bagvagten, der er knogledefekt.”
Overlægen kommer, mens 1. reservelægen står og piller knoglestykker ud fra håndleddet og lægger dem ned i en skål. Knoglen er knust 4 steder. Overlægen siger så: ”Jamen, så skal du lige have rygspecialisterne til at låse op til skabene. De har noget materiale, du kan komme i der, hvor knoglen er knust, og så læger det meget hurtigere.”  Herefter siger han: ”NEJ, for katten! Har du allerede skruet både skinne og de 7 skruer på?” Ja, det havde han jo så. Hvorefter overlægen spørger ham: ”Hvor længe har du været om det? 1 time og 30 minutter.” Så falder kommentaren: ”Glem det! Luk hende med det samme, og så må det så, bare tage det længere tid, før den arm bliver brugbar igen. Der er masser af lårbensbrud, der venter. ”
Jeg bliver derefter syet sammen, og da er kl. 15.45. Der bliver lagt en ny gips og jeg bliver kørt til afdelingen, der opgiver at udskrive den besværlige patient før næste dag, da jeg kan meddele dem, at det drejer sig om et brud med en firdobbelt knogleknusning, og at jeg stadig ikke har fået nogen form for smertestillende tilbudt, som kan virke effektivt, når blokaden holder op med at virke. Det gjorde den kl. 22. 00 juleaften.  Nattevagten kontaktede heldigvis en læge, som gav mig noget smertestillende, som jeg med det samme havde en god fornemmelse af, og som jeg også kunne tåle. Blokaderne til nerverne i forbindelse med operationen kunne jeg heldigvis også tåle.

 På afdelingen sagde de, at der var rigtig nok nogle, der forstod at indlogere sig på byens dyreste hotel i julen, og det var ikke sagt i sjov. Men de havde da på min opfordring husket at tage andesteg fra til mig, så jeg kunne få noget at spise, da jeg kom tilbage fra operationen. Jeg havde ikke fået mad i mange timer.  
De næste 9 måneder blev et smertehelvede, og håndleddet kom aldrig til at fungere med skinne og skruer i. Det viste sig, at skinnen var sat 2 mm for langt ude mod hånden. Det vil sige, at når jeg bevægede hånden, var skinnen hele tiden i vejen og gav stærke smerter. Jeg måtte efter operationen selv gøre opmærksom på, hvad jeg behøvede af genoptræning, Da den rette genoptræning af håndleddet heller ikke var ordineret korrekt. Men det fik jeg ordnet med ergoterapeuten, da jeg selv har arbejdet på hospital i 10 år, og vidste hvilken genoptræning, jeg havde brug for.  Røntgenbillederne den 3. august 2010 viste, at knoglen var helet op, men der var selvfølgelig stadig stærke smerter, og hånden kunne ikke bruges, da skinnen sad forkert. 10 procent af dem, der får skinne og skruer i et håndled, får det pillet ud igen.
Til kontrollen den 3. august 2010 fik jeg på Ålborg Sygehus selv lov til at bestemme en tid til udtagning af skinne og skruer. Jeg havde på forhånd besluttet mig for 3 astrologisk gode dage i september 2010.
 Der blev ringet til operationsafdelingen med ordene: ”Kan du give mig en tid til udtagning af skinne og skruer efter 12. september, hvor det er L1 eller L2, der på arbejde. Det må kun være en af de to, der skal sættes på denne opgave, for jeg sidder her med en patient med håndledsproblemer, hvor alt er gået galt.” Det blev L1, der kom til at tage skinne og skruer ud den 13. september 2010. Jeg skulle møde kl. 8.00 om morgenen og fik skinne og skruer ud samme formiddag. Merkur var gået direkte den 12. september, og inden Månen gik i tomgang den 13. september kl. 12.55 var der en Trigon fra Månen til Jupiter. Jeg havde betinget mig, at skinner og skruer skulle være taget ud inden kl. 12.45. Operation kl. 10.00,selve operationen afsluttet kl. 10.45. Efter hvile fik jeg instruktion kl. 12.45-12.52. Tidspunktet kl. 10.45 har 2 stk. 150 graders aspekter til Ascendanten og har Mars (skalpeller/operationer) på Ascendanten. Dette stemmer fint med de problemer, jeg har haft efterfølgende, hvor jeg måtte til akupunktur for at få min tommeltot til at fungere, og til fysioterapeut for at få håndleddet til at fungere bare nogenlunde stabilt.
Jeg var sygemeldt i alt fra 23. december 2009 til 10. oktober 2010. 

 Jeg ville ikke have foretaget indgrebet under en retrograd Merkur/ arme og ben/ og heller ikke under en retrograd Mars, der kan betyde, at man skal opereres igen. Det var 4 dage før retrograd Merkur den 26. december 2009, at jeg faldt. Mars var også retrograd i slut december 2009.

Det gik godt med udtagning af skinne og skruer, selv om tidsplanen blev en smule forskudt. Efter operationen blev jeg for første gang instrueret i, hvordan jeg, efter de nyeste og mest skånsomme retningslinjer kunne få et flot Hollywood ar, via optimal tildækning af arrene med Steri Strip i 3 mdr. i arrets længderetning. Instruktion startede kl. 12.52 og L1 havde lavet et flot plastikkirurgisk arbejde på det tidligere ar, som havde været stort, bulet og grimt.
Jeg har efterfølgende fået 6 akupunkturbehandlinger for at få tommeltotten til at fungere, og ca. 24 fysiologiske behandlinger.
Jeg fik, som en af de meget få den vinter, efter 11 måneders kamp med butikken, tilkendt erstatning for svie og smerte.  
  
Håndleddet er aldrig blevet, som det var før faldet, og der er ting i mit arbejde, som jeg ikke kan udføre mere, og jeg er nødsaget til at indlægge flere pauser end tidligere ind i mit arbejde. Selv nu, 4 år efter, har jeg stadig ondt i både håndled og arm i omkring 1,5 time, hvis jeg bærer det, der svarer til en pose med æbler 300 meter. Men jeg passer på, og så går det.
 Jeg har set utroligt meget gå galt inden for sygehusvæsnet under retrograd Merkur: billeder der er blevet fejltolket og beskeder der ikke er nået frem, er især fremherskende under retrograd Merkur. Og jeg kender flere, der har måttet opereres 2 gange, hvis første operation er under en retrograd Mars. 

Til slut lige en lille oversigt over forløbet med mit håndled. Følgerne af operationen blev holdt i skak med alternativ behandling. 
22. december 2009 kl.ca. 17.30: Fald
24. december 2009 kl. 14.00: Operation
24.december 2009 Kl. 15.30: Krise i operationen 
4. december 2009 kl. 15.45: Operation slut
13. september 2010: Operation med fjernelse af skinne og skruer kl. 10.00, slut kl. 10.45
13. september 2010 kl. 12.52: Instruktion efter operation
Alle tidspunkter i Ålborg.   
 BOX START
Hvad siger horoskoperne? Af Karl Aage Jensen
Øjeblikshoroskopet mangler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Horoskopet for uheldet den 22. december 2009 kl. 17.30 viser, at Ascendanten (AC) er i harmonisk aspekt til Uranus. Det var en pludselig indskydelse at skulle købe ind, og det er bare gået for hurtigt. Personen har efterfølgende bekræftet, at hun havde glemt at købe en vare ind og lige ville smutte af sted efter den. Uranus står også uharmonisk til både Merkur og Venus, som står i konjunktion med Solen (fortællingens hovedperson) og Pluto (transformation, konfrontation). Derfor bliver disse to planeter også trukket ind i tydningen. Uranus hersker over 8. hus (transformation) og står i 10. hus (mål) i Fiskene (dagdrømmeri, verdensfjernhed). En pludselig indskydelse kombineret med uforsigtighed (Fiskene) bliver katastrofal. Hun har let ved at få sidste øjeblik-stress på grund af spændinger til Saturn, som står for tålmodighed, men når den er i spænding, kan denne tålmodighed sættes under pres, så stress opstår. Stress er Uranus, og den er med i et T-kvadrat, som vi kommer ind på senere.  
Venus står for søde og gode madvarer. Personen havde glemt at købe is og styrtede af sted. Hun måtte vente på Ålborg Busterminal, da bussen var forsinket (Saturn), og var derfor stresset. Hun skulle videre til familien med det indkøbte, hvilket gav ekstra stress.
At det også går ud over knoglebygningen (skelettet) ses af Saturns spænding til både Venus, Solen og Pluto. Saturn hersker over 7. hus (andre) og Solen (artiklens hovedperson) og Pluto (transformation). Mars står for det pludselige og voldsomme. Den er i spænding til hele 3 planeter: Jupiter (glæde, vækst), Neptun (sygdom, læger, hospitaler) of så til Chiron – den sårede healer. Ud over en svag harmoni med Venus står Mars også i kvinkuns til Merkur på DC. Saturn hersker over begge, så med dens spændinger er det ikke underligt, at både butikken, forsikringen og hospitalet var tunge at danse med, og at der var mange forhindringer og forsinkelser. Uheldet har kostet vores hovedperson en del penge. (Saturns spændinger til Venus, Solen og Pluto samt Uranus´ spænding til Venus., hvor Solen hersker over 2. hus (egne penge). Det skal med, at de 3 planeter står i 6. hus (fysisk sygdom)

Hjemmefra
Nu er det sådan, at når man fx skal ud at rejse, så glemmer mange, at rejsen begynder, når man låser sin dør derhjemme efter sig og begiver sig afsted til fx lufthavnen. Det samme har jeg lagt mærke til, gør sig gældende ved andre lignende begivenheder. Det vil sige, at man kan se meget ud af, hvornår man forlader hjemmet. Her var der kun tale om 17 minutter. Hun gik hjemmefra kl. ca. 17.13. Her stod Merkur lige på DC i Stenbukken (skelettet). AC var i tiltaltagende aspekt til Uranus, og da DETTE aspekt var eksakt kl. 17.30, skete uheldet. Denne omstændighed er dog ikke nok til et uheld. Men sammenholder man disse aspekter med de mange spændinger i øvrigt i horoskopet, så giver det forklaringen. Man skal naturligvis altid passe på, når der er mange spændinger i et horoskop, men man bør især være agtpågivende ved eksakte aspekter. Nu er der en del afspænding, fx til Uranus, så helt galt gik det ikke. Havde dette også været tilfældet, kunne det være gået endnu værre.
Fødsels- og årshoroskop
Ser vi på personens fødselshoroskop er der bestemt tale om, at vedkommendes helbred er under angreb i dette liv, og at det skyldes tidligere inkarnationer (Saturn, karma). Saturn hersker over AC og står i 12. hus (sygdom). Saturn står for kroniske sygdomme i modsætning til Mars, som også er i spænding fra 1. hus i Stenbukken, og som står for akut opståede sygdomme. Helbredet er altså noget meget central i dette horoskop. Desuden står både Venus og Chiron i 1. hus. Venus hersker over 4. hus, familien, og derfor kan sygdom var nedarvet eller en del af familiens fælles karma. Chiron , den sårede healer, gør at personen i dette liv ud over sit eget helbred, også arbejder med andres. Det samme ses af, at Saturn står i 12. hus i spænding til Solen og Merkur, men også i et par harmoniske aspekter, bl.a. i et godt aspekt til Pluto i Jomfruen,som står til rådighed og arbejder med andres ve og vel i dette liv. Det skal lige med, at Venus fra 1. hus (personen selv) står i spænding til Uranus (pludselige hændelser) Neptun (sygdom) og Jupiter (uddannelse, vækst). Personen soner karma ved også at tage sig af andre mennesker. Hun kan helt glemme sig selv i denne forbindelse, og dette bør hun drage omsorg for ikke bliver alt for omsiggribende. Personen har også taget sig af andre i tidligere liv, men det er sandsynligvis, på grund af Saturns spænding til Solen, sket på egoets betingelser. Hun kan derfor have forvoldt skade på andre i tidligere liv. Dette sones gennem at ofre sig for andre i nogle efterfølgende liv, indtil karmaen er udløst helt.
I det progressive horoskop for uheldet er der disse aspekter med progressive nævnt først, derefter fødselshoroskopet:
MC kvinkuns Uranus
AC kvadrat Mars
AC trigon Saturn og Måneknude
Merkur kvinkuns Månen
Venus konjunktion Merkur og sekstil Mars og kvadrat Saturn
Der er en del aspekter fra progressive planeter og akser til andre progressive ditto. Angående transitter er der ikke større aspekter. Konklusionen er her, at det er fødselshoroskopet i forbindelse med spændinger på dagen for uheldet, der er afgørende for, at det gik så galt.  
BOX SLUT!!!!

Et andet sygdomsforløb
Jeg havde i 2012 nogen tid haft svært ved at holde på vandet, trods bækkenbundsøvelser. I marts bløder jeg pludseligt, og bliver ultralydsscannet. Det viser sig, at der med sikkerhed er polypper i underlivet.
Første gang jeg er under kniven i denne omgang er den 13. april 2012 (underlivsoperation). Desværre er også denne operation under en retrograd Mars (kirurgens kniv), som ofte bevirker, at en operation må gøres om. Hvis man havde taget højde for alt, og scannet mig ordentligt (CT eller MR) før den 13. april 2012, kunne jeg være sparet for den efterfølgende operation den 24. maj 2012.  Men det ønskede kontaktlægen ikke at gøre sidst i marts - hvor der stadig var retrograd Merkur. Jeg er Ultralyds scannet på Herlev hospital den 21 marts 2012. sidst på formiddagen ,hvor der pga. den retrograde Merkur er mulighed for fejltolkning, man mente, der måske var noget med en æggestok, men kunne ikke sige hvilken.
Den 13. april fjernes æggestok og livmoderen, der vejer 800 g - en normal vejer 40-70 gram. Jeg får efter operationen at vide, at det ser fint ud med æggestokken, og at livmoderen sandsynligvis intet fejler. Den 25. april får jeg så at vide, at det alligevel ikke så så godt ud med den livmoder, og at de derfor vil udtage nogle lymfeknuder, for en sikkerheds skyld.  
 Jeg bliver opereret den 24. maj 2012 kl. 11.51 på Herlev Hospital.  
Tidspunkter fra operations- og anæstesijournalen: Den 24.05 2012 kl. 10.34 kørt til anæstesiafdelingen på Herlev Sygehus. Der er en del ventetid, så epiduralblokaden lægges først mellem kl. 11.13 og 11.17.
Den lægges desværre af en ung uerfaren læge, der ikke har lært at lægge en epiduralblokade, mens
patienten ligger ned, så jeg må sidde mens han tæller 1-2-3-4 på ryghvirvlerne, hvorefter han
spørger sygeplejersken, om det er nu, de plejer at spritte af. Blokaden bliver lagt, men desværre skævt, så den dækker kun venstre side af kroppen. Han tilkalder overlægen, da han finder ud af, at den ligger
skævt. Overlægen ser på det, men opgiver at rette på den lagte blokade, og siger at højre side af kroppen, så må smertedækkes på anden vis.

Efter operation.
Tider fra operations- og anæstesijournalen:
Kl. 11.51 præcist: Operationen starter
Kl. 13.35 præcist: Operation slut
Kl. 14.15 præcist: Køres til opvågning
Kl. 14:30: Voldsomme smerter i højre side begynder
Kl. 15.00-16.30: Får medicin, jeg dårligt tåler - det bliver dog rettet, da jeg bliver for dårlig.
Kl. 17.35: Køres til stamafdelingen
Der var ikke læst i journalen, og derfor gives efter operationen medicin, som jeg ikke kan tåle, i epiduralblokaden. Det bliver rettet, og jeg får så kun ren bupivacain, som jeg tåler. Jeg er nu fuldstændig smertedækket i venstre side, og alt er fint der, men jeg har utroligt mange smerter i højre side.
Aftenen er så smertefuld, at det er en sand plage at høre på medpatienternes pårørende i besøgstiden. Jeg flyttes næste morgen til en enestue. Jeg har det dog bedre næste formiddag, og jeg bliver mobiliseret (kommer op at gå), men jeg har stadig mange smerter.
Den 27. maj 2012 udskrives jeg omkring kl. 14.30 til eget hjem efter at have haft et natligt mareridt om hævelser efter operationen. Jeg har før haft drømme om forskellige ting, der efterfølgende er sket præcis som i drømmen, og jeg har stadig en del smerter.
Hævelserne
Den 29. maj 2012 kl. 00.30: Jeg opdager en tiltagende hævelse i mit underliv, og ringer til stamafdelingen på Herlev hospital. De kan intet gøre her lige efter midnat eller tidligt morgen den 29.maj. Jeg aftaler derfor indlæggelse på stamafdelingen. Kl.0 8.30 den 29. maj 2012 altså 8 timer efter, at jeg har ringet til dem. De vil ultralyds scanne mig for at se, hvad hævelsen kan skyldes.
Jeg bliver ret bange og tænker, at nu må det briste eller bære og begynder at give mig selv halvanden times akupressur, hvorefter de voldsomme hævelser svinder til ca. en tredjedel. Klokken er nu 02.00. om natten den 29.maj.
Jeg er tilbage på stamafdelingen 29. maj 2012 kl. 8.30. Er taget hjemmefra ca. kl. 8.00, bliver scannet kl. 14.15 til 14.30. Der findes en hævelse. Man kan ikke fastslå, om det er blod eller ødem efter operation. Men man håber at hævelsen vil falde yderligere ved hvile.
Jeg udskrives igen dagen efter den 30.maj 2012 kl. ca. 17.15, og har fået at vide, at de udtagne lymfeknuder var raske. Jeg tager på Privathospital, direkte fra Herlev. Da jeg har dagen før - inden ultralydsscanning kl. 14.15  – har kontaktet Sygesikringen Danmark og privathospitalet angående akut tid til akupunktur.  Jeg får ultralyds scannings parpierne, og det sidste af Journalen med til Overlægen på Privathospitalet. Da jeg udskrives. Jeg får akupunktur første gang den 30. maj 2012 kl. 18.45. Dette hjælper godt.
Jeg får yderligere 5 akupunkturbehandlinger mod hævelser, de 2 mod hævelse i underliv, og de 3 sidste mod hævelser i ben hos overlægen på privathospitalet den sommer, samt én hos egen læge mod smerter. Tråde fra operationen bevæger sig flere måneder efter operationen ud af operationsarret, og blev klippet af både på privathospitalet og hos egen læge. Når trådene bevægede sig ud af arret, gjorde det meget ondt. 
Den 29 maj er Solen lidt forbrændt af Merkur stadigvæk, forbrændingen har været der hele den 28. maj, hvor jeg overanstrenger mig, da jeg taber en urtepotte med, med jord på mit køkkengulv. Det gør meget ondt at samle al jorden op, da jeg lige er udskrevet fra hospitalet dagen før. Tidspunktet  0.30 indeholder også det fineste storkvadrat, med 150 gr. aspekter fra Sol til Pluto, og fra Venus til Asc.  Ved ultralydsscanning er Neptun i spænding til både Sol og Jupiter, så svaret er tåget, og billederne er ikke til at tolke med 100 procents sikkerhed.
Ved akupunktur på privathospital første gang er der godt nok et storkvadrat. Men tidspunktet indeholder den magiske firkant (også kaldet mystikerrektangel) mellem den nordlige Måneknude, Solen, Uranus og Månen. Månen er i en svag aftagende sekstil til Jupiter, og fra Mars fysik og til Pluto regeneration er der en Trigon, fra AC til Pluto er der sekstil, og fra AC til Mars er der også en sekstil.
 Det var en fantastisk oplevelse at komme fra de dybeste frustrationer, omkring den lægelige behandling på Herlev, og til den totale forståelse, og samtale i et sprog begge forstod på privathospitalet. Også selv om den sygeplejefaglige pleje var i absolut topklasse på Herlev.
Det at man føler, man taler samme sprog, betyder ufatteligt meget for patienten. Jeg havde faktisk efterlyst akupunktur, på Herlev allerede ved udskrivelse, den 27. maj, da jeg gerne ville forebygge, og styrke min sundhed. Jeg fik dog at vide, at den slags alternativ behandling benyttede man sig ikke af. På trods af at alle gynækologiske afdelingers personale, der arbejder på fødegang, har uddannelse i akupunktur.
Den 24. december 2012 kl. 23.00 er jeg på ferie i Ålborg. Der opstår voldsomme hævelser igen pga. overbelastning. Disse hævelser varer hele julen og nytåret samt en del af januar 2013. De holdes i skak med akupressur og Kinesio Taping. Det såkaldte Kinesio Taping anvendes af sportsfolk verden over ved hævelser og mod smerter. og har også været afprøvet på hospitalet i Århus med godt resultat.
Den 24. december 2012 for tidspunktet hvor underben og fødder hæver meget efter en rejse, hvor jeg har siddet alt for længe, er Månen i spænding til Neptun, nordlige Måneknude, og Uranus (underben, ankler) er i spænding til Solen og Pluto. AC er i spænding til Merkur (arme og ben).     
Dagens Pluto er samtidig stadig i konjunktion med radix AC, lige som den har været under begge operationer.

 I februar får jeg igen 2 akupunkturbehandlinger på privathospitalet. Den første den 20. februar 2013, hvor alt er fint, og virkningen er fantastisk.
Den 20. februar 2013 er Månen i kvadrat til Uranus i 8. hus og 150 graders aspekt til Sol og Venus i 6. hus. Jupiter er også i spænding til Sol og Venus i 6. hus og står tæt på MC. Chiron er også i kvadrat til MC. Ved sluttidspunktet for behandlingen er Mars og Merkur i spænding til AC. Der blev sat 2 ekstra nåle i ved behandling den 27. februar 2013, end ved normal behandling med akupunktur.  
 Den 2. behandling den 27. februar giver lidt problemer efterfølgende. Jeg må efter den 2. akupunkturbehandling hvile i næsten et døgn på grund af en hævelse ved lår/underliv. Akupunktur blev givet, dagen før Månen gik i spænding til Pluto, hvilket ikke var et godt tidspunkt, da akupunktur og andre alternative behandlinger virker i kroppen op til 24 timer, efter at de er givet.
Alle de andre akupunkturbehandlinger er givet på astrologisk bedre tidspunkter. I marts 2013 er hævelserne derfor minimale, men 20. marts afprøves kompressionsstrømpe i 2 ½ time, til brug ved for fx rejser. Denne metode bruges på sygehuse. Det er en form for elastikstrømpe, ligesom flystrømper, der bruges ved lange flyveture. Ingen kan lide at gå med dem, og hævelserne kommer for det meste igen. Afprøvning sker ved middagstid på Bispebjerg hospital den 20. marts 2013, ved middagstid. men det er ganske uudholdeligt at have på, giver kløe, rødme og smerter. Jeg nægter efterfølgende at bruge disse strømper, heller ikke under belastning som rejser. Jeg vil finde andre og bedre måder at undgå hævelser på fx akupressur, akupunktur og Kinesio Taping – jeg tror på, at der må være noget andet, der kan fjerne hævelser og uden bivirkninger.
 Hævelserne kommer dog senere igen under belastninger, men jeg klarer mig i sommeren 2013 fint med 3 forskellige slags alternative behandlinger, og uden de tiltag, der almindeligvis er nødvendige ved et lymfeødem, der ellers er en kronisk fremadskridende sygdom, hvor folk normalt indkaldes en gang årligt til en ubehagelig noget langvarig daglig behandling til 8.000 kr. De normale tiltag får dog ikke folks hævelser til at forsvinde, selv om de efterfølgende hele tiden går med disse uudholdelige strømper. 
Den alternative løsning på hævelserne finder jeg i slutningen af foråret 2013, først med nogen effekt, men ved at fordoble antallet af antihævningsplastre. Den 1. september 2013 om morgenen kl. 6.31, finder jeg løsningen ved at påsætte 10 antihævningsplastre. Disse sidder på i 11 dage til den 11. september 2013 kl. 23.14, hvorefter de bliver taget af, og der har ikke været hævelser trods belastninger i de dage de 10 plastre har siddet på trods rejser og anstrengelser. Hævelserne er væk i lidt over en måneds tid.
 De kom dog igen efter overbelastning sidst i oktober 2013. Jeg udførte så samme behandling som sidst, udelukkende akupressur og antihævningsplastre, og hævelserne forsvandt igen.
Hvis hævelserne kommer igen efter belastning, vil jeg følge den nu velafprøvede procedure, hvorefter de forsvinder igen. Jeg har efterprøvet metoden her den 4. maj 2014 ved midnat. Det var efter en konfirmation, hvor jeg havde siddet i mange timer, og resultatet var godt.Tidspunkter efter operation:
29. maj 2012 kl. 0.30 i Værløse:  1. hævelse
29. maj 2012 kl. 14.15 i Herlev:  Ultralydscanning
30. maj 2012 kl. 18.45 i Søborg: Akupunktur
24. december 2012 kl.23:00 i Ålborg: Hævelse igen
27. februar 2013 kl. ca. 16:00:  Tager hjemmefra, da der var flere ting jeg skulle nå den dag.
27. februar 2013 kl. 18.10 i Søborg: Akupunktur slut tid 18.51.
20. marts 2013 kl. Mødetid kl.ca 10.15.der var en del ventetid på Bisbebjerg.
Kompressionsstrømpe afprøvning. Tog dem af Kl. 12.45. Havde da kløe på begge ankler, røde mærker og svært ved at gå på begge fødder. Det var næsten umuligt at gå på trapper med disse strømper.
Angående det astrologiske er der et meget kraftigt T-kvadrat, der involverer mange planeter, og Månen er i spænding til Pluto på 6. husspids, så Månens ellers gode aspekter kan ikke opveje  T-kvadratets spændinger.
    
1. september 2013 kl. 06.31 i Værløse: Løsningen – min egen metode til at få hævelserne til at fortage sig. Solen er her på AC i godt aspekt til nordlige Måneknude, Saturn, Pluto og Jupiter. Månen afspænder Merkur i 1. hus, og Saturn afspænder Neptun, der er i spænding til Solen på AC. Merkur (arme og ben) i 1. hus er i Trigon til Pluto (forandring).   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar