tirsdag den 4. november 2014

Midtvejsvalget i USA


Som du kan læse i ugehoroskoperne, du fik sendt i søndags, er tirsdag ugens turbulente dag, især hvad angår nye tiltage, som et valg jo er hver gang.

Det er altså ikke det bedste horoskop at afholde valg på. Herskeren over AC er Pluto, som står sammen med >Mars i spænding til bøde Månen og Uranus. Ting kan gå i hårdknude, og måske får vi først resultatet senere, fordi nogle stater står på vippen mellem de to blokke. Måske skal der omvalg til, og så kan det godt gå hen og blive januar, før det endelige resultat foreligger. Den siddende regering symboliseres af MC og Solen samt Merkur, som er hersker over MC. Alle står fint nok, men Solen står i 12. hus sammen med Venus. Derfor vil Demokraterne nok ikke få så katastrofalt et valg, som det ellers ser ud til på forhånd, hvor Obama har tabt sin magi helt på gulvet på grund af spændinger i hans horoskop.


Negative følelser kan dog vende op og ned på det hele, fx gennem personopgør. Der kan opstå magtkampe af en karakter, der kun sjældent er set før.  Saturn (Republikanerne) står i Skorpionen i 12. hus, så der vil være en del vælgere, der vil bliver trætte af dette partis politik(ere), og det giver muligheder for Demokraterne for at få en lidt større stemmeandel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar