torsdag den 9. oktober 2014

Formel 1 i Japan


Det gik grueligt galt i det japanske grand prix i Formel-1, som blev kørt den 5. oktober på Suzuka-banen. Det ser ud til, at de såkaldte installations omgange er gået i gang kl. 15.00 og at løbet oprindeligt skulle have startet kl. 16.00, hvad jeg godt nok synes er lidt sent, og jeg hører gerne fra læsere, der evt. har de nøjagtige tider. Kl. 15.00 er MC i spænding til Neptun, og så skulle det jo nærmest regne ned i tove. Regnen drillede under hele løbet, så det måtte standses for sluttid på grund af vejrliget.

Den endelige udgave af løbet skulle være startede kl. 16.42. Der er ikke spændinger til hovedakserne her, men Uranus står i 1. hus i spænding til bøde Solen, Venus og Pluto – og det er altid hård kost. Ulykken, hvor Bianchi kørte galt og stadig er i kritisk tilstand, skulle være sket kl. 17.34. Her er der virkelig spændinger med Uranus på AC i spænding til alle de nævnte planeter.

Bianchi er født den 3.8.89 og har i denne til den progressive Merkur i spænding til Uranus, hvad der ikke er det bedste trafikalt set. Man kan ikke se døden i horoskoper, men det er ikke mange spændinger, Bianchi har i horoskopet, medmindre hovedakserne får nogle. Men det ved vi ikke, da vi mangler fødselstiden.


Moralen må være, at det er nødvendigt med ekstra sikkerhedsforanstaltninger, når løb afvikles på så stærke spændinger. Heldigvis blev løbet afbrudt før tid på grund af vejret, ellers kunne det være gået endnu værre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar