lørdag den 25. oktober 2014

Fodboldforsøget


Brügge-FCK
En læser mailede et spørgsmål i torsdags: Hvordan vil det gå med FCK i Brügge i aften? Jeg kigge på kamphoroskopet for starttiden kl. 21.05, som senere blev korrigeret til kl. 21.05.54 ifølge en anden læsers elektroniske ur – og så er der endda korrigeret nogle sekunder for sendesignalets transmissionstid, så der er helt eksakt. De 54 sekunder får dog ingen betydning i dette tilfælde, men det kan hænde, at nogle få sekunders forsinkelse medfører, at Ascendanten skifter tegn, og SÅ får det betydning for den astrologiske vurdering af kampen. Der er stor forskel på Ascendanter og de planeter, der hersker over de pågældende Ascendanter.
Jeg skrev til læseren, at FCK var astrologisk favorit i kampen, da Mars (kamp, energi) stod i 7. hus, da kampen gik i gang. Herskerne over hhv. AC og DC stod nogenlunde lige godt, så det ville blive en lige kamp. Da man altid skal huske at korrigere for hjemmebanefordelen skrev jeg, at det sandsynlige resultat ville. FCK scorede i det 89. minut være uafgjort. Da var klokken 22.52.28, og AC havde bevæget sig lidt fordi spændingen til Uranus, overraskelsernes planet. Minuttet efter udlignede Brügge til 1-1, kampens resultat. Herskeren over AC var nu Månen, da AC havde bevæget sig fra Tvillingerne ind i Krebsen. Og Månen stod da på den tredobbelte konjunktion med Solen og Venus og dannede en delvis solformørkelse – en meget speciel aften, som da også gav sig udslag i nogle spektakulære resultater, som jeg nu skal i gang med at forske i. Også tirsdagens og onsdagens resultater var spektakulære i de andre europæíske turneringer, herunder CL.
Læs mere om torsdagens nymåne, som var eksakt kl. 23.57, men som prægede hele aftenen, mens Nymånen var i tiltagende.

Tyskland

Under VM i Brasilien i sommer skrev jeg, at næsten alle tyske spillerede Havde spændinger i deres horoskoper, men at de lige præcis under VM på en måde var sat på ”hold”. Der var ikke helt eksakte og der var derfor en pause i spændingerne, som dig ville stoppe umiddelbart efter VM. Flere spillere har da også skiftet klub, og en enkelt er holdt op på landsholdet. Og hvad vigtigst er: Det tyske hold er slet ikke sig selv efter gevinsten under VM. De tabte til Polen og spillede uafgjort med Irland i kvalifikationsturneringen til næste EM. Ikke så under med de mange spændinger på holdets spilere. Det vil derfor være nødvendigt at skifte nogle af spillerne ud på grund af krisen. Nogle af dem vil vise sig astrologisk set at blive permanent udskiftet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar