søndag den 5. oktober 2014

Uge 41 astrologisk set

Uge 41 astrologisk set

Indhold
Information og tilbud
Messe i Forum, fribilletter
Transformationsastrologi – virkelig god bog
Raphaels efemeride 2015 nu på lager
Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen, der kommer
Lidegaards lidelser
Hammond og Grønland
Frank Jensen og Melodi Grand Prix
Politiken og Ekstra Bladet
Kaskader af knæskader
Hong Kong, hvad nu?
Hjerne- og hjertefuskere
Ugehoroskoper for alle tegn


Information og tilbud
YouTube om astrologi og parforhold
Jeg var på P4 i den forløbne uge, og det kan høres her:
http://youtu.be/V-ENiVXs0sE


Messe i Forum 17.-19. oktober
Kom forbi og hent fribilletter til denne messe, hvor der ventes rekord-mange gæster. Eller send en frankeret svarkuvert, men husk at sætte 18 kr. på i porto, da billetterne er meget tunge med al deres  information om messen. Der kan være to billetter i en kuvert med 9 kr.´s porto på.

Tilbud fra AstrologiHusets Boghandel - transformationsastrologi
Jeffrey Wolf Green har skrevet et helt fantastisk bog i to bind, som hedder: ”Pluto – The Evolutionary Journey og the Soul”. Begge bind kan nu fås i husets boghandel til 225 kr. pr. stk. på www.astroshop.dk :
Bog 1: http://astroshop.dk/jeffrey-wolf-green-pluto-the-evolutionary-journey-of-the-soul.html

Bog 2: http://astroshop.dk/pluto-the-soul-s-evolution-through-relationships.html

Bogen handler om en dybere tydning af horoskopet, hvor man inddrager tidligere inkarnationer. Indeholder en unik tydningsmetode, og bogen er enestående inden for sit felt: Evolutionsastrologi.

2015-efemeride
Vi har fået den populære 2015-efemeride af Raphael med en masse informationer om aspekter m.v. på alle de enkelte dage af året. God altid at have ved hånden. Den kan bestilles på www.astroshop.dk

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er en lidt rodet uge. Der er stadig en meget fin underliggende tone af potentiale og optimisme. Men kommunikationen bliver ikke let i denne uge. Der er mange misforståelser og bortforklaringer. Og selv om man egentlig ser på tingene på samme måde, bliver de alligevel misfortolket. Det gør, at vi får mange unødige konflikter, og mange går galt i byen med det, de siger og gør. Så lyt en ekstra gang, inden du svarer, så undgår du en masse problemer. En anden fremherskende energi er, at mange gerne vil hævde sig selv og føle sig som vigtige – uden egentlig grund. Denne energi virker bedst på mennesker som generelt er selvhævdende og selvcentrerede. Så der vil være en del, der vil syntes, de er mere værd en andre. Det giver støj på linjen. Men hvis man lader støjen passere og koncentrer sig om, hvad der virkelig bliver sagt, vil det blive en helt anden situation, og kommunikationen vil flyde, som den skal.
Det er en uge, hvor vi nemt bliver sure og irriterede på hinanden og glemmer hvad der egentlig er i mellem os. Husk at lytte med hjertet, så er alt godt.
Ugen er som skabt til politiske debatter og slagsmål. Det er altid godt, når de selvpromoverede energier er i spil. Så bliver der diskuteret lystigt og længe, dog ofte uden resultat. 
Der vil være mange konflikter og kampe, både på det private plan og i den store verden. Så der vil være uro i de i forvejen urolige områder. 
Men alt dette aftager i midten af ugen, så bliver det lidt mere blidt med hygge, kærlighed og godmodighed. Ugen bliver først rigtig tung og derefter ganske let.

Ugen, der kommer
Her har vi en ret urolig uge, hvor tingene let kan eksplodere mellem hænderne på os. Læs især under fuldmånedagen onsdag for at forstå, at det er særdeles alvorlige aspekter, vi har med at gøre. Og de kan virke både individuelt og kollektivt. Man skal være yderst forsigtig med, hvad man siger og gør, især hvis man hører til dem, hvor disse spændinger rammer ind i ens horoskop. Det gælder alle, der har planeter i midten af Vædderen, Vægten, Krebsen og Stenbukken. Dette vil fx gælde alle, der er født nogle dage inde i månederne april, oktober, juli og januar. Der er stor uro både inde i de enkelte mennesker og imellem mennesker. Det gælder om at tage det så meget med ro, som det nu er muligt. Læs som sagt også under onsdag. Det bliver spændende at se, hvordan de finansielle markeder reagerer på sådan en ekstrem dag. Det kan næsten ikke andet end at medføre volatilitet (aktieudtryk for udsving). Måske er det ”blot” fundamentet til uro, der dannes i denne uge, hvor forhandlinger og aftaler vil være under pres. Man kan ikke regne med, at aftaler vil holde og at forhandlinger vil føre til noget på sigt, medmindre man er parat til at sluge kameler og ikke stå stejlt på sine synspunkter, hvad rigtig mange ellers vil gøre i denne uge, allermest onsdag. 
En meget formildende omstændighed er det, at både Solen og Venus ud over deres deltagelse i en meget stærk spænding – et såkaldt T-kvadrat, hvor Uranus og Pluto også er med, desuden er med i et dragemønster, som er noget af det mest harmoniske, man kan finde i et horoskop. Aspekterne er dog ikke eksakte, men når så mange planeter er med i et mønster, kan der sagtens tillades noget ”elastik” eller unøjagtighed, hvor mønsteret stadig vil være meget aktivt på trods af mindre unøjagtigheder. Ud over Solen og Venus er det Mars, Jupiter og Uranus, der er med i dragen. Da Uranus også er med i T-kvadrat (sammen med Solen, Pluto og Venus), bliver denne planet ugens fokuspunkt. Mange frihedskampe vil derfor forekomme på flere planer, og det vil sikkert komme til at gå særligt hårdt for sig i Iraq. Vi må håbe, at dragemønsteret vil kunne modvirke, at det hele eskalerer ekstra voldsomt. Det vil jeg både tro og håbe, at det kan.
 
MANDAG
Dagen begynder med Månen i harmoni med Pluto. Det øger følsomheden og sensitiviteten, men også passionen i dybderne på grund af Pluto. Midt på dagen står Månen i spænding til Mars, og det kan slå gnister med følelses- og temperamentsmæssige udbrud. Dette stabiliseres om aftenen, hvor Månen er i harmoni med tålmodighedens, stabilitetens og ansvarets planet Saturn. Der falder ro over tingene.

TIRSDAG
Der er kun to aspekter i dag, som dog alligevel kan skabe lidt uro. Kl. 12.07 går Månen ind i Vædderen, og det kan give lidt uro i geledderne fra midt på dagen – som især er præget af, at Solen spændes op af Uranus. Det giver en oprørs- og frihedstrang. Mange finder sig ikke i ret meget, før man går på barrikaderne. Dette aspekt varer en ugens tid. Cirka 4 dage på hver side af i dag, men det er mest eksakt i dag, og dermed mest virkningsfuldt. 

ONSDAG – UHA!
Det er rekordernes dag, hvad begivenheder på himlen angår. Hele 7 af slagsen. Den første kvarte del af dagen er især urolig, fordi Månen først spænder Pluto op, og dernæst Uranus. Det begynder med følelsesmæssige konfrontationer, hvor de negative følelser dominerer. Midt på dagen er der røre i andedammen, hvor mange vil til fadet på den krævende og insisterende måde. Man kræver handlefrihed og ret til at gøre præcis, som man selv vil. Kl. 12.51 er det fuldmåne, og det øger uroen. Følelserne sidder uden på tøjet, og man kan meget let blive revet med af et eller andet, som man senere fortryder. Gør kun det ægte og det du kan stå helt inde for. Gå med livrem og seler økonomisk, da det er en meget lumpen dag. Ikke mindst, fordi Venus er i spænding til Pluto, og det kan give seriøse konsekvenser ved uforsigtighed. Man kan blive bundet op på noget uønsket. Der er tvang i luften. Både individuelt, kollektivt, nationalt og internationalt kan tingene eksplodere i disse dage, ikke mindst i dag.
Det hjælper dog lidt sent på dagen, hvor Månen står flot til Mars og Jupiter. Det øger åbenheden og forståelsen, hvad der ellers totalt kan mangle på en sådan dag, som bedst egner sig til at meditere og gå ind i sig selv. Send lys til jordklodevæsenet, den trænger til det i denne tid med de mange eksplosive internationale konflikter. Heldigvis står krigsplaneten Mars harmonisk, og det hjælper til at begrænse eventuelle krigshandlinger. 

TORSDAG 
Kl. 13.44 går Månen ind i Tyren, som står for nydelse og kvalitet. Nu tager mange det ganske roligt, gerne derhjemme eller i det hele taget sammen med familien. Eftermiddagen kan dog byde på misforståelser og kommunikative udfordringer, hvor mange vil mangle forståelse for andres behov. Dette ændrer sig igen om aften, hvor Månen står flot til Neptun. Det giver ro og forståelse for andre. Men det rokker ikke afgørende ved, at der som sagt er massive spændinger i luften.

FREDAG
En lidt mere rolig dag, som starter med at Månen står godt til Pluto, og det giver mange gode viljer til at få tingene til at hænge sammen, ikke mindst på det nære plan, som byder på de helt dybe følelser og passioner. Kl. 19.27 går Merkur ind i det diplomatiske Vægtens tegn, og så falder der lidt mere ro over gemytterne. Om aftenen er der lidt flyvskhed på grund af Månens spænding til Jupiter. Nu vil mange more sig og glædes. Nogle vil overdrive følelserne på dramatisk vis.

LØRDAG
Her er et mere af ugens flotte aspekter, som stiger i styrke i ugens løb og er eksakt i dag. Dette afspænder de ellers så anspændte forhold. Solen står flot til Jupiter, humorens og glædens planet. Dette bidrager også til, at det ikke går så galt som frygtet. Men så er der igen noget, der trækker i den anden retning. Venus er i spænding til Uranus, og det øger uroen, så ugen vil blive en af de turbulente af slagsen, hvor der vil være en del fejltrin på flere planer. Pas på, de ikke bliver fatale.
Kl. 17.51 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage med behov for kommunikation og formidling.

SØNDAG
Her er ugens mest rolige dag med kun et enkelt aspekt. Kl. 19.57 står Månen fint til Uranus, hvad der øger opfindsomheden og nytænkningen. Mange har behov for at snakke og få sin nysgerrighed stillet. Det kan fyge med nye informationer denne aften.

Lidegaards lidelser
Udenrigsministeren er presset i denne tid, hvor han forsøger at forklare over for befolkningen, at vi ikke er i krig, selv om vi er det. Det er naturligvis ikke noget nem opgave, og det symboliseres i hans horoskop ved, at Saturn står på hans Merkur/Neptun-konjunktion og bremser hans formuleringsevne – og at han må tage ansvaret for det, han siger og gør. Aspektet var nogle måneder endnu, hvad der stemmer fint overens med, at krigshandlingerne i Iraq ikke kan overstås med et snuptag. Nu står den nævnte konjunktion ret harmonisk i horoskopet, så det er ikke noget, der bringer hans ministerpost i fare, men det bringer ham i defensiven på grund af kamæleonske tvetydigheder (Neptun).
Neptun tager ultimativt fat i 6-7 planeter om 4-5 år, hvor hans liv vil tage en meget markant drejning, hvilket gælder for alle, der er født samme dage som han. Her skal han passe på både job og helbred til den tid. Det er godt at kende til så kraftige spændinger på forhånd, så kan man forberede sig og få langt større mulighed for at minimere virkningen af de stærke spændinger.  

Aleq Hammond og Grønland
Hammondorglet spiller i dur vedvalget for halvandet år siden, men nu har (orgel)piben fået en anden lyd. Hun har stukket piben ind og har forladt sin stilling. Alt sammen på grund af et privatforbrug på rejser på 106.000 kr. Det udløser et nyvalg i Grønland i slutningen af november, hvor der er mange spændinger i på himlen. Det vil derfor blive et mudret landsstyre, der kommer ud af det. Mere om dette til den tid. Hammond er født den 23. september 1965 og har derfor kun to spændinger i oktober 2014. Jupiter (jura, ret) er i spænding til Neptun (hemmeligheder, snyd) og Saturn står på Mars (handlingslammelse). Både Mars og Neptun, der modtager spændingerne, står i Skorpionen (andres penge), så det ligner en ubetænksomhed fra hendes side, mere end en kynisk planlægning. Hun burde have fået klaret sagen, før den tog livet af hende – det politiske liv, vel at mærke. Men på grund af de ganske få spændinger vil hun hurtigt komme videre i sit liv. 

Frank Jensen og Melodi Grand Prix
Københavns overborgmester Frank Jensen skal nu have undersøgt sin rolle i den enorme budgetoverskridelse i udgifterne til Melodi Grand Prix i København i maj. Man mener, at han har haft en finger med i spillet, hvad angår de løbske udgifter. Han har sikkert ikke vogtet sit ansvar i tilstrækkelig grad. 
I et horoskop kan man ikke se specifikke enkeltsager som denne, men det er for det meste også ligegyldigt, for man kan se, hvordan den periode, folk er inde i, er – hvilke energier, der er indblandet. Luks og fiksfakserier er knyttet til planeten Neptun, så den vil man først se efter aspektmæssigt. Og hvad ser man? Han er født den 28. maj 1961 og har derfor Solen stående ca. 7 grader i Tvillingerne – og da Neptun i denne tid står ca. 7 grader i Fiskene, er den i spænding til Solen. Men om det er én selv, der har haft fingrene i kagedåsen, eller at man bliver koblet sammen med nogen, som har haft dem dernede, det er ikke til at vide. Man kan heller ikke vide, om det handler om, at nogen har tilranet sig nogle penge uberettiget, eller der ”blot” har været tale om at redde eget eller kommunens skind på en eller anden måde. Men også det er ligegyldigt. 
Jeg vil vurdere, at han kan holdes ansvarlig for en del af miseren, så må det vise sig, om der er tale om en bevidst eller ubevidst handling. Saturn er også i spænding til Uranus i 2014. Dette aspekt slutter af i oktober, som bliver en sej måned at komme igennem for overborgmesteren.
Man skal altid holde sig fra fiksfakserier og lignende, men især under Neptun- og Plutospændinger. Det vil stort set altid blive opdaget på et tidspunkt. Jeg har selv prøvet at blive gjort ansvarlig for en lille million kroner på grund af en kopimaskine-leasingkontrakt, hvor der havde været svindlet. Det har jeg skrevet en længere artikel om, så andre ikke kom i den samme situation. Det er nu fixet på bedste vis, og hovedafdelingen af verdens største kopimaskineudbyder er nedlagt her til lands. 

Politiken og Ekstra Bladet
Politiken udkom første gang den 1. oktober 1884 og runder derfor de 130 år. Det er godt gået, selv om det ikke er nær så lang levetid som Berlingske Tidende. 
I de næste måneder har avisen besøg fra Saturn, og det vil sikkert kunne læses i eller imellem avisens spalter/linjer. Ikke nødvendigvis i form af reportager fra Saturn - og så alligevel. Saturn er planeten for krise, alvor, mål, grænser, seriøsitet, disciplin, tålmodighed, ansvar m.m.
Derfor bliver der ikke tale om nogen jubelsæson for avisen i det næste års tid. Man vil se, at oplaget daler i takt med den generelle nedgang på alle de trykte medier, måske endda mere. Nu står Pluto flot til Mars i 2. hus, så det er i første omgang ikke direkte katastrofalt – det lader de nok deres aflægger Ekstra Bladet om. Den avis er i en større krise, ”født” den 12. februar 1904 som Politikens Ekstra Blad, som det hed fra start. Der er lige udkommet en film om den mere end 100 år gamle avis, som fik egen redaktion den 1. januar 1905. I 1961 blev tabloidformatet indført sammen med en fornyelse af indhold og form. Med Victor Andreassen i spidsen steg oplaget voldsomt fra 1963. Oplaget toppede i 1981 med ca. en kvart million eksemplarer. I 1987 begyndte avisen også at udkomme om søndagen.
Ekstrabladet. dk blev lanceret den 10. oktober 1997. Ansvarshavende redaktør er nu om dage Poul Madsen, født 31. marts 1962 og er derfor lige ved at afslutte en Uranus/Pluto-spænding til Solen som alle andre, der er født den 31. marts, uanset årstal og sted i verden. Da Ekstra Bladet har de samme to planeter i spænding til Venus nu – ja, så hænger avisen i en ganske tynd tråd, medmindre man foretager en total turnover/transformation. Og det er ikke engang sikkert, at det er nok. Uranus står for teknik, så valget er ganske enkelt. Gå over til at udkomme som e-avis eller forsvind for aldrig at komme igen. Eneste anden udvej kunne være at tage andre koncepter, fx Den Blå Avis og Sweetdeal. Der skal nye boller på suppen, ellers går det ikke. Og man kan lige så godt tage konsekvensen først som sidst.
I 2009-12 udløste Pluto spændingen mellem Månen og Neptun (opløsning), så det er her, man skal finde den astrologiske årsag til den omfattende krise på bladet. I årene op til den periode var Pluto i spænding til både Uranus, Jupiter og Mars. Det er også her, man har indført nogle af de samme paparazzi-metoder som i Aller Press, især Se og Hør. Og det går aldrig godt, når man har besøg af Pluto på den hårde måde, og det havde de begge. Man kan sige at både Se og Hør og Ekstra Bladet er blevet behandlet med deres egen ”medicin”. 

Kaskader af knæskader
Hele 3 sangerinder meldte om knæskader hen ovre sommeren:
Lina Rafn fra 12.8.76
Medina fra 30.11.82
Stine Bramsen fra 13.12.86
Knæene hører under Saturn, så den vil oftest være – eller nyligt HAVE været – inde i billedet ved den slags skader. Lina Rafn havde Saturn i spænding til sin Sol fra ultimo 2013 til og med september 2014. Og spændingen til Jupiter slutter i december, så fra næste år er hun Saturn-fri og dermed opstår der ikke nye skader, kun evt. at den gamle kan springe op igen, men det er ikke så sandsynligt, da Saturn står fint i begge horoskoper: års- og fødselshoroskoperne – især fra næste år. Neptun-spændingen til Venus slutter i januar 2015. Lina Rafn blev tabt på gulvet af en af sine fødselsdagsgæster i sommer.
Medina har den progressive Merkur i spænding til Saturn i et års tid endnu, hvor hun skal passe på belastnings- og bevægelsesskader. Transit Saturn danner også et par spændinger hen over det næste år, men det er ikke de værste af slagsen. Medina har lige taget hul på Neptun-spændingen til Solen i lighed med alle, der er født den 30. november, uanset årstal, og så skal man passe på sit helbred generelt – få det tjekket med jævne mellemrum hos en naturlæge. Medina faldt på et betongulv (Saturn), og det gav en aflyst koncert og ret ømme knæskaller. Neptun får ting til at gå i opløsning og giver altid ustabilitet. Hun gik fra sin kæreste tidligere på året. Neptun giver et behov for at være alene og ude af rampelyset i perioder. Medina er den med de stærkeste spændinger af de tre piger. 
Stine Bramsen har også sygdomsplaneten Neptun i spænding til Merkur, så også her skal man passe på bevægelsesskader, og så skal man køre forsigtigt i trafikken. Hun snublede i sine kondisko, men astrologisk set er det ikke så slemt med knæene, men det generelle helbred skal lige tjekkes indimellem. På sigt kan knæede dog godt volde problemer på grund af Saturns spænding til Mars i fødselshoroskopet.

Hong Kong
Ifølge Wikipedias engelske udgave er der to grundlæggelsestidspunkter for Hong Kong. Det første er den 26. januar 1841, men dette horoskop synes ikke særligt virksomt. Måske er det en beslutning, der er truffet med henblik på senere grundlæggelse. I hvert fald er den anden dato mere sandsynlig for den tidligere britiske kronkoloni. Datoen er den 29. august 1842, enten fra midnat eller fra kl. 12.00 middag. Sætter vi det til midnat, kommer AC med i et meget harmonisk dragemønster, hvor planeterne står i ild- og lufttegn. Det var en frihedselskende enklave, som geografisk lå i Kina, og som englænderne overdrog til kineserne den 1. juli 1997. De er stadig frihedselskende, så nu er uroen begyndt at ulme, fordi kineserne vil bestemme, hvilke kandidater, der skal opstilles til det valg, der skal afholdes i 2017. Det er et voldsomt indgreb mod indbyggerne i det lille, men meget rige område i Kina.
For mennesker kan vi se, at horoskoper også virker efter døden, og det ser ud til, at det samme gælder for lande, der ikke længere findes. I horoskopet for 1842 står Neptun i denne tid i spænding til Solen. Både Pluto og Uranus spænder Jupiter op – og har i de seneste ca. 3 år også spændt Saturn op. Der er derfor en krise i gang, som de tackler på helt deres egen måde, så man ser det ikke så meget på overfladen. Derfor kommer de større problemer først frem senere, men fundamentet er ved at blive lagt til en omlægning af det kinesiske samfund. Så alvorlige overgreb på den personlige frihed kan naturligvis ikke i længden tolereres af universets lovmæssigheder. 
Befolkningen protesterer nu, men jeg vil ikke tro, at kineserne overgiver sig. Man må derfor regne med, at folk begynder at flygte fra Hong Kong. Neptun skal også forbi spændingen til Merkur, så de næste 3 år vil også blive problematiske på grund af kinesisk undertrykkelse. Kina vil dog på et tidspunkt blive nødt til at give lidt indrømmelser, selv om de ikke er meget for det. Pluto var i spænding i Kinas horoskop i 2012-13, men er det i de næste tre år også, så det bliver svært for dem at komme op på tidligere tiders vækstrater, om ikke umuligt. I stort set hele 2014 stod/står Saturn på Venus og udløste denne spænding til Mars/Pluto-konjunktionen i Løven. Dette er tegn på, at magtstrukturen i Kina er begyndt at slå revner. Men styret vil holde fast i det gamle længst muligt. Det er og bliver dog en stakket frist, selv om der vil gå noget længere tid med at ændre forholdene i det enorme land, end i de fleste andre lande, naturligvis med undtagelse af Nordkorea.   

Hjerne- og hjerteforskere…rotter på loftet og hjertet på urette sted
”Hjernefuskeren” Milena Penkova (Milliona Pengekova) kom igennem pressens vridemaskine for et par år siden, da hun havde snydt med antallet af rotter i sine forsøg. Hun stod af rotteræset i en tid, mens sagen kørte, men nu er hun vist tilbage igen med foredrag om hjerneforskning. Det lå næsten til højrebenet, at der også ville komme sager med hjertefuskere, og det er der kommet nu - og flere områder følger sikkert efter, fx mave- tarmfuskere, prostatafuskere og æggestokfuskere.
Forskere på Rigshospitalet har i stor stil brugt forskningspenge til private formål som rejser og kunst, men Plutos vandrig gennem Stenbukken er også begyndt at slå ned på dette felt, og det sidste ord er ikke sagt i den sag.  

UGEHOROSKOP uge 41 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk 

 
VÆDDER 
Det bliver en særdeles travl og aktiv uge. Du får nok at gøre, og det bliver bestemt ikke kedeligt. Når du kommer til weekenden, vil du have brug for at slappe af. Der er kærlighed i luften, men du er meget selektiv, så det er bestemt ikke alle, du vil tale med.
PS: Tag beslutninger omkring dine mål.
 
TYR 
Du hygger dig virkelig i selskab med partner og familie. Brug derfor mest mulig tid sammen med dine kære. På dit arbejde bliver du nødt til at gå på kompromis, så du bør ikke sætte dig store mål og gå efter dem. Du kan træffe hurtige beslutninger, og det er kun godt.  
PS: Det bliver svært at undgå misforståelser.
 
TVILLING 
Ikke alle dine projekter vil lykkes lige godt, og det vil virkelig påvirke dig. Du går nemlig meget op i dit arbejde. Der skal ikke så meget til før, at du bliver irriteret, du har ikke så stor indflydelse og kontrol over tingene som ellers. Spændende muligheder vil dog vise sig.
PS: Hold styr på din kalender.
 
KREBS 
Der er et par praktiske ting i din bolig, som du meget gerne vil have ordnet. Samtidig nyder du at hygge dig sammen med familien. Desværre ser det ud til, at du lidt for mange aftaler og opgaver, så din tid er knap. Sørg for ikke at få sagt ja til alt for meget ekstra, du har rigeligt i forvejen.
PS: Du har held i pengesager.
 
LØVE 
Heldet er på din side i denne uge, hvor flere ting vil falde på plads for dig på jobbet. Nyd dine sejre, du har fortjent det. Bølgerne kan gå højt på hjemmefronten. Det skyldes, at din partner ikke tager sig tid til at lytte til dig. Det er dit valg, om du vil bære over med dette…
PS: En positiv holdning bringer dig langt.
 
JOMFRU   
Lav gerne status og få samlet op på igangværende opgaver. Du kommer ikke godt fra start på nye projekter, så vent hellere med dem, og få i stedet ryddet lidt op. Det kan knibe for dig at se noget sjovt i hverdagen, men det afhænger faktisk kun af dit eget humør.                                                                                                                                          
PS: Motion er virkelig godt for dig lige nu.
 
VÆGT
Det gælder om at hæve dig op, så du kan se tingene lidt udefra. Så vil du i langt højere grad være i stand til at se løsninger på diverse udfordringer - overblik betyder alt. Tænk over, om det er så vigtigt, hvad andre tænker og mener om dig. Det flytter nemlig bare dit fokus
PS: Tjek dine opgaver en ekstra gang.
 
SKORPION
Det er svært for dig at fokusere, da dine tanker vandrer hurtigt i flere retninger. Det bedste, du kan gøre, er at tage en timeout i stedet for at kæmpe så hårdt. Sørg for at få noget tid for dig selv, da det er her, du både får dine bedste ideer og får ladet op.
PS: Du kan mere, end du tror.
 
SKYTTE
Ikke alle møder glider lige let, så udsæt dem, du kan. Det kan også knibe med samarbejdet med andre. Det skyldes til dels, at du er alt for hurtig. Andre kan ikke følge med i dit tempo, og så glemmer du at lytte. Andre vil komme til dig for at få råd, men hold lidt igen her. 
PS: Du har en dejlig nysgerrighed.
 
STENBUK 
Lad dig ikke påvirke af andre, men følg den vej, der føles mest rigtig for dig selv. Se på dine mål, måske er der et par justeringer, der skal til for at nå det, du gerne vil. Der er beslutninger, der skal træffes, og selv om det ikke er helt let i øjeblikket, så letter det dig meget bagefter.
PS: Du trænger til et godt grin!

VANDBÆRER 
Din udfordring for ugen er at få sagt fra. Når du først har sagt ja til noget, så hænger du på det, og det vil dræne dig en del. Du får travlt i det daglige, men du vil være i stand til at klare dine opgaver overraskende hurtigt.
PS: Hvad brænder du for?
 
FISK 
En dejlig uge venter, hvor tingene lykkes for dig arbejdsmæssigt. Du kommer godt ud af det med dine kollegaer, og der bliver tid til en god snak. Du har held med de ting, du kaster dig ud i, og du kan generelt foretage nogle gode ændringer.   
PS: Der er kærlighed og romantik i luften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar