onsdag den 8. oktober 2014

Total måneformørkelse i dag – hvad med økonomien?


Du læste sikkert om de mange spændinger i ugebrevet fra i søndags. Her får du lidt flere oplysninger om det sjældne fænomen, kaldet ”Selenelion”. Se dette link:


Formørkelsen er eksakt kort før kl. 13.00 dansk tid, men det kan ikke ses herhjemme. Man skal tage til New Newfoundland eller Nova Scotia i Canada for at få det fulde udbytte af kiggeriet.

Astrologisk set bliver det spændende at følge mødet i den amerikanske centralbank, hvor der ventes vigtige informationer fra sidst på dagen. Med dagens horoskop bliver der tale om noget epokegørende, men hvor man skal regne med, at tingene hurtigt kan blive vendt på hovedet. Der er ikke alt, der er, som det ser ud til at være – og det kan forventes, at der kommer noget frem, som er til ugunst for den økonomiske verden, selv om jobtallene i USA er positive lige nu. Jeg vil vurdere, at det er de aktiebobler, vi tidligere har skrevet om ville komme snart, der er på tapetet. Vi skrev i ugebrevet for indeværende uge om uro og udsving på aktiemarkederne i dag, men det skal forstås sådan, at det er ugen som helhed, der er urolig på det økonomiske område i det hele taget, men mest på aktiemarkederne. USA er især vigtig i denne tid, fordi ladet udgør det eneste vækstlokomotiv i den vestlige verden, hvor både Tyskland og Frankrig er gået i stå.


Denne uge, og specielt i dag, er vigtig at holde øje med på det økonomiske område. Men også mange andre områder er inde i spændingerne. Alle steder, hvor der tages beslutninger eller føres noget ud i livet i dag vil vi holde godt øje med, og du må meget gerne hjælpe. Send eventuelle data til astrologi@astrologihuset.dk – så vil jeg skrive om det. Det kan fx være indvielser, oprettelser, beslutninger. Mødet i den amerikanske centralbank er et eksempel på vigtige begivenheder. Ved du, hvornår det starter og i hvilken by, så mail gerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar