onsdag den 24. februar 2016

Blod i den borgerlige

Løkke vs. Pape – ”Blod i den borgerlige”
I dag vil det vise sig, hvem der vinder blinkekonkurrencen mellem de to partiers ledere. Vi har tidligere forudsagt, at februar 2016 ville blive en krisemåned for Løkke, men at han vil overleve krisen. Det betyder ikke, at den hellige grav er vel forvaret, for Pape har allerede lavet meget rod i den blå blok i sit sats på at gøre sig bemærket. Og det har været fint nok at gøre anskrig over for Kjers arrogance, men mere bør det heller ikke blive til. Derfor må Pape nu stikke piben ind, selv om det kan blive svært uden at ofre Kjer. Det er med andre ord både svært at være blå ”blokker” og ”blå blogger”.

Det Konservative Folkepar fejrer i denne tid sin 100-års dag. Og man må sige, at det ikke går stille af. Partiets horoskop viser som tidligere skrevet også, at hvis det skal være, så er det nu. Der er masser af fine aspekter i dette horoskop fra den 22. februar 1916, hvor vi godt nok ikke har tidspunktet, men det rører ikke ved, at der er muligheder nu, hvor Pape satser hele butikken, hvad der nok ikke er klog politik. Det ville nok have været bedre at være lidt mere afventende. Transit Saturn står på hans Merkur, og så er det klogt ikke at være alt for udfarende. Men sket er sket, så nu må det gå sin gang, og meget vil vise sig i dag. Det ser dog ud til, at der ikke bliver tale om et valg nu. Hvis dette skulle ske, vil det være skidt for begge partier og deres ledere, for så må en af dem forsvinde.
Astrologisk set er et kompromis det bedste for de to kamphaner og deres respektive partier, selv om det virker ret umuligt nu, hvor toget er oppe i fart. Men find alt frem af diplomatisk observans, det er det astrologiske råd, så må vi se, om det følges.


Og så glemte jeg i farten helt at coache rød blok. Det er nu de kan komme på banen med deres kritik af både Kjer og landbrugspakken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar