søndag den 14. februar 2016

Uge 7 astrologisk set

PS: På grund af sygdom bliver ugehoroskoperne for alle tegn først udsendt senere.

INDHOLD:
Vigtigt nyt om Doreen Virtue englekort
Nyt fra AstrologiHusets antikvariat
Biografier
Lær astrologi gennem leg: Astroterninger
Omtale af ny bog
Ugen, der kommer
Meteoritter, aktiemarkedet og spændinger
Mærsk i krise
Trepartsforhandlingerne
Skandinavisk tobak på børsen
Valget i USA
Eva Kjer Hansen som forudsagt – læserbrev
Ugehoroskoperne kommer senere grundet sygdom!

Vigtigt nyt om Doreen Virtue englekort!
Der er kommet ny distributør på disse kort. Derfor er der opstået en ”hul i markedet”, hvor disse kort for langt de flestes vedkommende ikke længere kan købes i Danmark. Det vil sige, at de kun kan fås i Udlandet -. Og ikke med dansk manual.
AstrologiHusets Boghandel har dog stadig et mindre lager, men det tilrådes at være hurtig, hvis du vil sikre dig disse fantastiske kort med dansk manual. Der kan gå mange måneder, før alle kan fås igen. Gå ind på www.astroshop.dk og find kortene, men vær opmærksom på, at kortene godt kan være udsolgt, hvis du ikke er hurtig. Dem, vi har flest af lige nu, er Healing with the Fairies, Archangel Raphael, The Romance Angels og Magical Mermaids and Dolphins.

Nyt fra Antikvariatet
Shirley McLaine: Alt afhænger af spillet: 99 kr.
Shirley McLaine: Træd inden for: 89 kr.
Kelly A. Turner: Nøgler til spontan helbredelse (som ny): 139 kr.

Biografier
Jeg har gennem flere årtier samlet på biografier. Efter en gennemgang af hele samlingen har jeg konstateret, at jeg har en del dubletter, som nu skal afhændes. Det vil føre for vist at lave en fuld fortegnelse af disse, men hvis du er på jagt efter biografier, hvoraf mange er helt ubrugte, så send gerne titlen og forfatteren, så sender jeg prisen til dig: astrologi@astrologihuset.dk

Lær astrologi gennem astro-terninger
Nu kan man lære sig et vist grundkendskab til astrologien ved at spille terning! Vi har lavet en dansk manual til Astrodice, som kan købes på www.astroshop.dk
Det er specielt tegnene, husene og planeterne, der er tale om. Hvis en af spillerne læser højt fra manualen, kan alle deltagerne lære nogle astrologiske grundbegreber. Og man kan samtidig blive ”sin egen astrolog”, for man kan få svar på de spørgsmål, man stiller til terninger, som kastes på samme måde, som når man trække et tarotkort. Der er i realiteten tale om en astrologisk pendant til tarotkort.

Omtale af bog fra Astrologisk Boghandel
Midnatsblå Tanker
Gitte Sparsø
220 sider, 125 kr.
Print on Demand
Denne bog med den poetiske titel ”Midnatsblå Tanker” er skrevet af clairvoyantcoach Gitte Sparsø. Det er en samling af inspirerende klummer, der måske i første omgang læses fra A til Z. Sidenhen kan den bruges som en inspirerende opslagsbog, ved at man slår tilfældigt op og lade sig inspirere af den tekst, der kommer frem på siderne.
Bogen er tiltænkt mennesker, der ønsker vejledende inspiration til, hvilken sti eller vej, der skal vælges i livet. Det er selvfølgelig helt op til den enkelte, hele tiden at have fokus på, ”at det er dit liv, dit ansvar, dine muligheder og dine valg”.
Det er en fin lille og meget inspirerende bog, som vil være oplagt at have med, når en arbejdsplads tilbyder ledelses- eller personlig udviklings-kurser. Den giver en fin indsigt i, hvad vi som mennesker indeholder. Anvendes bogen med omtanke, kan den bruges til at træffe de bedste valg for en selv og dermed også for ens omgivelserne.
”Midnatsblå Tanker” kan give os en forståelse af, hvor vigtigt det er at lade os inspirere ved hjælp at hjertets kraft og ikke udelukkende lade os styre af hjernen.  Bogen kan varmt anbefales.

Ugen, der kommer
Det er meget småt med både temaer og aspekter i denne uge, derfor de korte tekster. Det vigtigste er næsten, at Solen ind i Fiskenes tegn fredag.

MANDAG
Dagen begynder med Månens spænding til Solen, som kan give følelsesmæssige svingninger, men allerede om formiddagen står den flot til hyggeplaneten Venus, der også er meget befordrende for kærligheden. Kl. 14.35 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage med gode mulighed for kommunikation, formidling og mange gode snakke. Især sidst på eftermiddagen i dag, hvor Månen står godt til kommunikationsplaneten Merkur. Så skal du aftale noget og skal have talt med nogen, så er det i dag, du bør slå til.

TIRSDAG
En lidt forvirret dag, og for dem, Månen rammer i spænding, kan det udvikle sig direkte kaotisk, hvis man ikke er forsigtig. Dagen begynder med Månens spænding til Neptun, så forvirringen er der fra dagens begyndelse, så hvis du har mulighed derfor, så sov længe i dag og husk at få rigeligt med væske. Dehydrering er nemlig en af de lurende farer, så problemerne er til at overse, hvis man bare husker på kroppens og sjælens behov. Sidst på eftermiddagen er Månen i spænding til Saturn, og så er det vigtigt at have tålmodighed.

ONSDAG
Sidst på eftermiddagen står Solen og Månen i smuk harmoni. Dette giver helhed og harmoni på nærheds- og følelsesområdet. Kl. 19.24 går Månen ind i Krebsen og giver et par dage med behov for drømme og visioner.

TORSDAG
Midt på dagen står Månen godt til Neptun og øger fantasien og drømmene.

FREDAG
Kl. 5.34 går Solen ind i Fiskene og giver en måned med behov for tro, drømme og fantasier. Dagen begynder optimistisk og glædesbetonet, da Månen står flot til Jupiter. Eftermiddagen er energibetonet, da Månen står i harmoni med Mars, så mange får udrettet meget.

LØRDAG
Om formiddagen står Månen i spænding til Venus, og det kan gøre, at der ikke bliver så meget tid til hygge som ønsket. Om aftenen går det lidt ud over kommunikation og forståelse, da Månen er i spænding til Merkur.

SØNDAG
Det er en stabil og rolig formiddag på grund af Månens harmoni med Saturn. Mange får stille og roligt udrettet en del. Midt på dagen står Månen godt til Uranus, hvilket øger opfindsomheden og behovet for frihed og originalitet.

Meteoritter, spændinger, aktiemarkedet
Vi har skrevet en del om spændingerne i januar, som er fortsat ind i februar, og som vil fortsætte frem til og med juli, da der er mange spændinger på vej i de kommende måneder. Undtagen lige i indeværende uge.
Vi havde specielt skrevet, at lørdag ville blive en meget spændingsfyldt dag. Jeg skulle fx have holdt foredrag på messen i Falconer Center den 6. februar, netop i lørdags. For et par måneder siden sendte jeg en mail til dem om at aflyse foredraget, da det er for stressende at holde foredrag samtidig med at skulle passe en meget travl stand på messen. Den mail nåede bare aldrig frem. Og da jeg fredag morgen på messens første dag opdagede, at jeg stod i programmet, bad jeg dem om at meddele på deres hjemmeside mv. at foredraget var aflyst næste dag, men det blev åbenbart glemt, og jeg beklager meget alt postyret.
Jeg havde heldigvis sørget for at meddelen fejle på egen Facebook side, som læses af rigtig mange. Resultatet blev, at der sad en fyldt sal og ventede forgæves. Et par af de ventende kom styrtende ned på AstrologiHusets stand, hvor jeg var til stede, og hvor de gjorde opmærksom på dette. Jeg gik straks ud til informationen og sagde, at de måtte sende en op i salen og meddele aflysningen, hvilket jeg håber, er sket. Men måske er det også glippet i den fase. I hvert fald talte jeg dagen efter med en person, som havde ventet længe og som til sidst var gået. Jeg beklager og vil i stedet sørge for at kommentere på verdenssituationen på bloggen og i søndagsbrevet.
Det hele stemmer meget fint overens med meteoritnedslaget samme aften og med det helt specielle horoskop for dagen. Om aftenen kl. 22.07 var der meteoritnedslag over Sjælland. På dette tidspunkt går MC/IC-aksen her over Pluto og varsler et opgør med fortiden. Pluto står sammen med tre andre planeter, og alle 4 planeter var i spænding til Uranus i lørdags. Samtidig var Solen i spænding til Mars og Saturn i aftagende spænding til Neptun. Kun Jupiter modtog ikke spændinger i lørdags, og den stod i 12. hus, som symboliserer uendeligheden. Jupiter er det største af alt, så det var videnskab og religion i skøn samdrægtighed.
Der er tale om så stærke spændinger, at de også gælder i indeværende uge, dog mest i begyndelsen. Vi har i dag den 9. februar set, at faldet og svingningerne på aktiemarkedet er fortsat efter i fredags at have været nærmest katastrofalt. Januar var meget dårlig som forudsagt, og tendensen er fortsat i februar. Som vi tidligere har skrevet er vi i gang med en nedsmeltning af det gamle samfundssystem, som skal erstattes af det nye. Det sker naturligvis ikke på én gang, men i etaper, og en sådan vigtig etape er i gang lige nu. Det kan sagtens være kongeetapen, det handler om, hvor aktiemarkedet rammer bunden. Vi kan godt nå ned på niveau med efteråret 2008. Men igen, det sker i etaper, og bunden nås gennem stadig hyppigere nedture.
Nogle af de ellers så gode og stabile aktier har på kort tid tabt ca. 30% i værdi, og jeg kender personligt flere aktieejere, som har været med i rutscheturen. Nogle af dem har jeg endda rådgivet aktivt, men når de så går ned til deres bankrådgiver, får vedkommende dem på andre tanker, og så beholder de aktierne, selv om nedturen fortsætter. Nogle har det rigtigt skidt med den skruetvinge, som bankerne sætter dem i, og som giver mindelser om 2008, Roskilde Bank osv. Det er som om, vi ikke vil tage ved lære af ellers tydelige signaler fra universet.
Vi skal regne med, at de gode gamle dage er forbi, og at kriserne vil fortsætte med at komme i stigende omfang. Det er universets signaler om, at det ikke bliver ved med at gå, når vi kører et system, der er helt ude af trit med universets love. Nu kommer vi i det næste årti til at opleve resultatet af bruddene på de elementære lovmæssigheder, som er baseret på det modsatte af det nuværende system. Det er naturligvis ikke meningen, at nogle skal udnytte situationen så groft, at det går ud over både jordkloden og dens mennesker. Derfor er den massive, men gradvise nedsmeltning en kendsgerning i den nærmeste fremtid, hvor astrologien også viser muligheden for dette. Læs evt. også indslagene om dette på Tænketanken Mikro.Mærsk i krise
Med olieprisernes fald er Mærsk koncernen i krise og taber mange millioner kroner hver dag. Derfor falder kursen også på aktien.
Jeg kastede lige et blik på bestyrelsesformanden Ane Mærsk Ugglas horoskop, og det ser fint ud, men hun lider heller ingen nød på trods af virksomhedens krise. Hun er fra juli 1948. Det er straks meget værre med den administrerende direktør, Nils Smedegaard Andersen, som er præcis 10 år yngre. Han er fra den 8. juli 1958 og bliver nærmest overfaldet af Pluto, der er i spænding til hans Sol hele året. Dette sker i lighed med alle andre med den samme fødselsdato, uanset årstallet og fødestedet. Desuden er den også gal med Uranus, som udløser hans Mars/Jupiter-spænding, som også er aktiv i hele 2016. Derfor er der ikke på kort sigt udsigt til, at trængslerne stopper. Ydermere er Saturn i gang med en spænding til Venus, som også er der hele året. Venus er værdierne, og Mærsk taber værdi hver dag.
Det er ikke mange, der skifter en direktør ud, alene på grund af horoskopet, men der kan godt komme til at ske ting og sager i løbet af det næste år, som gør en udskiftning her aktuel. Hvis ikke det sker, bliver det svært at ”rette skuden op”.

Trepartsforhandlingerne
Som tidligere skrevet er Løkke i defensiven her i begyndelsen f 2016, men også enere på året er en gal. Derfor kan vi vente et valg allerede næste år, sandsynligvis til foråret. Generelt er der et ”hul” i mængden af spændinger i den kommen uge, som Løkke bør udnytte til at gå ud i det, man kan kalde en kontrolleret offensiv. Venter han til senere på måneden, er der så mange spændinger i vente, at tingene bliver vanskeligere. Ikke sådan, at et forlig er totalt umuligt, men resultatet vil ikke blive optimalt. Derfor gælder det for Løkke om at gøre alt, hvad der er muligt at nå, i denne uge. Ellers kan valget måske rykke endnu tættere på. Men jeg ror på, at det ”først” bliver til næste år.

Scandinavian Tobacco Group på børsen
Den 10. februar 2016 kl. 9.00 blev den første tobaksaktie solgt på børsen i København. Samtlige herskere over hovedakserne er i spænding denne morgen, specielt MC-, IC- og AC-herskerne. Hersker over MC og IC er i næsten eksakt spænding til hinanden (Månen og Saturn), og det vil altid virke bremsende og hæmmende. Herskeren over AC (Mars) er i spænding til Solen, og dette kan fremskynde til aggressivitet. Dale hele 3 planeter står i 12. hus og samtidig er med i spændinger, skal man ikke vente ret meget af denne aktie, som bestemt ikke kan anbefales astrologisk set.
Der er udstedt 100 millioner aktier, hvilket vil sige, at selskabet har en markedsværdi på 10 milliarder kroner - vel at mærke ret ustabile kroner. 

Valgkampen i USA
Kampene om at blive nomineret som præsidentkandidat i de to amerikanske partier er skudt i gang. Sanders og Trump tromler derudad, men bliver de ved med dette?
Sanders er født den 8. september 1941 kl. 12.27 i New York, Brooklyn Heights. Fødselstiden ser ud til at skulle korrigeres til kl. 12.15. Det vil sige, at han er gået i gang med en transit Saturn i spænding til Solen, som indikerer en snarlig begrænsning af fremgangen. Aspektet er aktivt indtil november, men i første omgang til begyndelsen af maj.
Uranus er også i gang; den står på hans Måne i foråret og udløser hans spænding mellem Månen, Mars og Venus. Til gengæld står den godt til Jupiter, og den redder ham i første omgang; men den er næsten væk med udgangen af april. Pluto står fantastisk til hans Sol resten af året, derfor kan han bestemt ikke afskrives som kandidat, og han vil netop på grund af Uranus være en klar fornyelse og dermed alternativ for dem, der nu er trætte af det gamle topartisystem, som kan blive den helt store taber ved dette valg. Jeg vil tro, at det er begyndelsen til enden for dette gamle system, som kan gøre et præsidentvalg aldeles uforudsigeligt – hvad der sker i øjeblikket, hvor der vendes op og ned på næsten alt.
Hillary Clinton er født den 26. oktober 1947 kl. 8.02 i Chicago, og hun vælter sig i harmonier transitmæssigt, men det kniber en del mere, hvad progressioner angår. Det skal dog siges, at hendes fødselstid er usikker. Her er Solen i spænding til Neptun, og det giver mulighed for at blive ”snigløbet” – tingene løber af sporet for én, og dømmekraften kan mangle. Dog ikke værre end at jeg vil spå hende et snarligt comeback, hvor hun begynder at hale ind på Sanders´ forspring. Derfor holder jeg stadig fast i hende som den endelige sejrherre.
Trump er født den 14. juni 1946 kl. 10.54 i NY og har som tidligere beskrevet spændinger, som måske ikke forhindrer ham i at blive valgt som kandidat, men som gør, at han ikke kan vinde præsidentvalget i november.
Marco Rubio er også en overraskelse i kampen som republikanernes præsidentkandidat. Vi har ikke hans tidspunkt, men han er født den 28. maj 1971 i Miami. Han har næsten lige så fine transitter som Clinton og kan derfor ikke afskrives som præsidentkandidat. I november står Jupiter godt til hans Mars, så han har mulighederne i sig, men det er lidt risikabelt at forudsige, når vi ikke har fødselstiden. De flotte transitter kan ingen dog tage fra ham, og da han står bedre end Trump her, så kan han alligevel godt gå hen at vinde over det ”trumpiske tågehorn”.
Astrologisk set har Hillary Clinton størst chance for at blive valgt som præsident, og Rubio har den største chance hos republikanerne, så det er astrologisk set de to naturlige kandidater at stille op til præsidentvalget. Det vil sige, at hvis Demokraterne og Republikanerne havde brug for astrologisk coaching, ville det blive dem, der blev anbefalet. Men her kommer både vælgerne og den amerikanske valglov ind i billedet, for den bliver naturligvis ikke lavet om inden det næste valg, selv om den burde blive det. Derfor kan Trump sagtens gå hen og ”over-trumpe” Rubio, men vil efterfølgende ikke have chance for at blive valgt som præsident.
Vælges Sanders som præsidentkandidat, vil han hurtigt gå død i det, og som præsident vil det ikke gå godt ret længe.
Jeg vil stadig mene, at det var Jeb Bush, der astrologisk set var det bedste republikanske valg, men amerikanerne har fået nok af Bush-klanen og fravælger ham klart. Men med det fine horoskop skal han nok forbedre sin karriere alligevel.

Eva Kjer Hansen som forudsagt – læserbrev fra Morten Bruun
Som jeg forudsagde i ugebrevet uge 39 2015 kunne miljøminister Eva Kjer Hansen (født den 22. august 1964) risikere at blive grillet af medierne for hendes handlinger til og med februar 2016, mens Pluto har været i spænding til hendes Mars/ Venus-Konjunktion i Krebsen, som er i aspekt til Neptun (kemikalier), hvilket hun så sandelig også er blevet i den forgangne uge. BT kunne nemlig i mandags afsløre, at hun er gået i en tæt alliance med landbrugslobbyen Bæredygtigt Landbrug og ladet dem diktere en stor del af oplægget til den arbejdsgruppe, som miljøministeriet har nedsat til at lave en ny vejledning for vedligeholdelse af åer og vandløb uden at tage nogle af landets egne miljøorganisationer med på råd. Derfor er hun nu kaldt i samråd fra begge politiske fløje. Dette kan dog ikke komme som nogen overraskelse, da hun allerede i september 2015, blev testet på landbrugsområdet, da Pluto var i spænding til hendes Mars/Venus-konjunktion, samtidig med at Saturn udløste hendes T-kvadrat med Jupiter (Jura) i Tyren (Jorden) som apex-planet i spænding til både Solen og Saturn. Dengang viste hun også, at hun som miljøminister fuldstændig tilsidesætter miljøet ved at foreslå, at Danmark skulle stemme ja ved en EU-afstemning om indførelse af en ny genmodificeret majstype, selv om alle eksperter på området mener, at det vil påføre uoprettelige skader for jorden og på menneskers sundhed og genetiske arvemasse (Pluto).
Begge ovennævnte medieskandaler kunne Eva Kjer Hansen have undgået ved at lytte til det foreslåede råd om, at udskyde alle vigtige beslutninger og handlinger til efter februar/marts 2016, når Pluto-spændingen ville være aftaget.

PS: På grund af sygdom bliver ugehoroskoperne først udsendt senere.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar