tirsdag den 9. februar 2016

Kevin Magnussen


Så skete der noget ganske usædvanligt. The comeback kid har gjort noget, som kun er lykkedes for ganske få gennem tiden i Formel 1 – nemlig at vende tilbage efter en pause væk fra sporten.
Astrologisk set er det dog lige efter bogen. Vi har flere gange skrevet, ta han var i gang med en proces på ca. 3 år, hvor Pluto udløste hans stærkeste spænding i horoskopet, nemlig T-kvadratet mellem Mars, Solen, Uranus og Neptun. Pluto for forbi de tre førstnævnte, men mangler Neptun. Det bliver astrologisk set spændende at følge, HVORDAN han klarer sig. For helt væk fra spændinger er Pluto ikke; men på den anden side er konjunktionen med Neptun et kollektivt aspekt, som alle, der er født i perioden 1991-93 har i denne tid. Jeg vil dog tro, at der stadig vil være lidt udfordring for ham på trods af, at aspektet mest er kollektivt. Vi skal huske, at Neptun er med i T-kvadratet, hvilket gør det noget mere personligt. Men det er helt klart, at det hjælper, at den teknisk set er fri af de andre planeter.

Vi vil under alle omstændigheder mane til forsigtighed. Det er ikke et aspekt, hvor man skal tage chancer, men man bør køre solidt og sikkert. På den måde kan han sagtens lave nogle flotte resultater, selv om det må forventes, at den første sæson bliver svingende.

Det skal også med, at progressionerne står meget flot, og at det samme er tilfældet med alle andre transitter. Der kan være lidt usikkerhed på grund af det manglende fødselstidspunkt, men det bliver sandsynligvis en overvejende god sæson, som han kan bygge resten af karrieren op omkring. Især Jupiter og Saturn står flot, og det fremmer vækst og ambitioner, så det er fint, at han har skrevet under nu, selv om han burde have ventet en uges tid med underskriften, da der så ville have været færre spændinger i horoskopet for kontraktunderskrivelsen. Dette indeholder en Sol/Mars-spænding lige som i fødselshoroskopet – et såkaldt repetitionsaspekt, og når der er tale om en spænding, er det ikke helt godt. Der er også andre spændinger til stede, da kontrakten er blevet underskrevet, 

formentlig for 3-4 dage siden. Også horoskopet for offentliggørelsen af kontrakten den 3. februar kl. 13.46, formentlig i Frankrig, indeholder stærke spændinger. Alt i alt vil jeg dog mene, at der endelig kan begynde at komme gang i karrieren for den lovende Roskilde-dreng, der har ligget underdrejet på grund af stærke horoskopspændinger, som altid er meget virkningsfulde. Derfor er han nok blevet skånet af universet gennem sin manglende løbsaktivitet. Han kan have undgået uheld på banen, som ville være ret risikabelt i de seneste par år. Nu er han kommet helskindet igennem det, og vi kan ønske ham alt mulig held og lykke!


PS. Det er tydeligt, at man ikke har brugt astrologi i udvælgelsen af tidspunkt for kontraktunderskrivelsen. Dette kan anbefales på det varmeste en anden gang. Var dette sket, ville sæsonen være blevet optimal. Nu må han nøjes

Ingen kommentarer:

Send en kommentar