tirsdag den 23. februar 2016

FCM vs. Manchester U


FCM vs. Manchester U 

I en "retrospektiv forudsigelse" af fodboldkampen den 18. februar kl. 19 i Herning mellem FC Midtjylland og mægtige Manchester United viste øjeblikshoroskopet, at hjemmeholdet FCM stod stærkest astrologisk set. Med ascendanten (hjemmeholdet) i Jomfruen og Jupiter i 1. hus (optimisme og overskud) i harmoni med Mars i Skorpionen (indædt fightervilje) spillede FCM overraskende bedst med stor optimisme og overskud (Jupiter) et aggressivt og direkte (Mars) målsøgende spil og vandt fortjent 2-1 over knap så mægtige Manchester United, som stod meget svagt astrologisk set. Med descendanten (udeholdet) i Fisken og descendant-herskeren Neptun i 6. hus (fysiske sygdomme) i spænding til Saturn (begrænsninger) stillede Manchester United med et reservespækket hold, fordi halvdelen af stamspillerne var skadede. Hvis man så også bruger "afledte huse-princippet" stod Neptun i Manchester Uniteds 12. hus (tro og psykiske sygdomme) afledt fra descendanten (7. hus). Så ikke blot var Manchester United et fysisk stærkt skadesramt hold, men de manglede også troen på, at de kunne vinde kampen. En lille bøn eller meditation (Neptun i Fisken) inden kampen ville denne dag have sat Manchester United bedre op til kampen. 

Udekampen
Skal vi se proaktivt og prøve at forudsige hvordan returkampen mellem Manchester United og FC Midtjylland på torsdag den 25. februar 2016 kl. 21.05 i Manchester (kan ses på TV6 med Morten Bruun som kommentator) ser det astrologisk set knap så godt ud for FCM, som det gjorde i deres første kamp på hjemmebane mod Manchester United den 18. februar. For I Manchester er det denne gang FCM, som må døje med Neptun og alle dens genvordigheder. Med descendanten (udeholdet) i slutningen af Fiskens tegn vil FCM i kampens start være på hælene mod de fremstormende Manchester United-spillere og have en kritisk periode de første ca. 10 minutter af kampen indtil descendanten kommer ind i Vædderens tegn, hvor kampen vil skifte karakter og FCM vil forsøge at skrue tempoet op og "komme tilbage i kampen". Med Mars i harmoni med både ascendanten (hjemmeholdet) og descendanten (udeholdet) ser det ud til at blive en tempofyldt (Mars) kamp, men at det vil være Manchester United, der vil nyde bedst af det opskruede tempo i kampen, fordi de har glæde af, at have 11. hus (holdsport)-herskeren Månen i harmoni med ascendant-herskeren (hjemmeholdet) Merkur, som står i 5. hus (sport og kreativitet). Derfor vil Manchester United denne gang vise, at de er et noget bedre hold og spille bedre og mere kreativ fodbold end de gjorde i Herning en uge tidligere og måske have nogle af deres bedste spillere tilbage på holdet efter deres skadespause. 
Udeholdet FCM er dog i denne kamp ikke helt så astrologisk svækkede, som udeholdet Manchester United var i den første kamp, selv om descendant-herskeren Neptun igen er i 6. hus, er planeten denne gang i konjunktion med Solen (vitalitet, solopræstationer), hvilket giver FC Midtjylland en lille chance for at gå videre sammenlagt efter de to kampe på enkeltmandspræstationer, og hvis de vel og mærke kan bevare troen (Neptun) på sig selv under hele kampens forløb, da Neptun i 6. hus, som efter "afledte huses princip" er placeret i FCM´s eget 12. hus (trosmæssige/ skjulte anliggender) set/afledt fra descendanten (udeholdet), kan de med hård disciplin forsvare (Saturn er i spænding til Neptun) det gode udgangspunkt de grundlagde med sejren i den første kamp.
Især vil det være en kæmpe fordel for FCM, hvis kampen starter 4-5 minutter senere end planlagt. Så vil Solen i stedet for Månen blive 11. hus-hersker, da 11. hus-spids kl. ca. 21.09 vil skifte fra Krebsens til Løvens tegn (hvor Solen er tegnhersker) og da Solen som nævnt er i konjunktion med FCM´s descendant-hersker Neptun, så vil FCM få gavn af 11. hus-herskeren i stedet for Manchester United og FCM vil vise den bedste teamspirit under forudsætning af, at kampen starter de nævnte 4-5 minutter senere end planlagt. Får FCM glæde af 11. hus-herskeren på deres banehalvdel vil de spille som et bedre hold og samtidig vil det forstærke mulighederne for enkeltmandspræstationer og et mindst uafgjort resultat på udebanen Old Trafford. Starter kampen som planmæssig kl. 21.05, tror jeg dog desværre mest på en sejr til Manchester United, som vil kvalificere sig videre til kvartfinalen i Europalegue.
- Morten Bruun

Ingen kommentarer:

Send en kommentar