søndag den 21. februar 2016

Indhold:
Ugen, der kommer
Cameron og EU
Scandinavian Star – forsikringssvindel som forudsagt
Flere singler end nogensinde
Ugehoroskoper for alle tegn

Ugen, der kommer
I denne uge er det vigtigste tema, at Solen går i konjunktion med Neptun og udløser dennes spænding til Saturn. Konjunktionen er først eksakt søndag, men det trækker op til denne i ugens løb. Ugen bliver altså mere og mere en sejtrækker, jo længere man når frem i dagene – og det samme er tilfældet i næste uge.
I de næste 14 dage vil begreberne grænser og flygtninge også stå højt på dagsordenen i pressen, ligesom det er tilfældet i Danmarks-horoskopet. Hvor både Saturn (grænser) og Neptun (flygtninge) er i spændinger, ikke mindst til Månen (fædrelandet, folket).
Mange vil sikkert føle, at vinterferien i uge 7 har taget lidt hårdt på dem, især hvis man er først i midten af de bevægelige tegn: Skytten, Fiskene, Jomfruen og Tvillingerne. Det vil sige de første dage i månederne, marts, juni, september og december – eller hvos man har planeter stående samme sted.

MANDAG
Kl. 12.24 går Månen ind i Jomfruen og giver os et par dage med behov for at se på nuancer og detaljer på en fornuftig og perfektionistisk måde.
Kl. 19.20 er fuldmånen eksakt, og det kan give en eftermiddag og en aften, hvor følelserne lynhurtigt svinger fra plus til minus ved den mindste påvirkning.  Husk at trække gardiner og persienner for, så Månens påvirkning bliver mindre – medmindre du ligefrem ønsker at opleve og arbejde med disse udsving, som også kan gøre nogle andre sårbare.

TIRSDAG
Dagen begynder md Månens spænding til Neptun, og det kan få mange til at sove over sig på grund af træthed, eller man bare er ekstra meget i drømmeland. Sidst på eftermiddagen er Månen i spænding til Saturn, så det er en dag, hvor man bør være agtpågivende og i det hele taget være forsigtig. Jo længere man når ud på aftenen, jo mere harmonisk bliver energierne, da Månen er i harmoni med Pluto, som kan sætte passionen i gang.

ONSDAG
En rolig dag. Kl. 23.41 går Månen ind i Vægten og giver et par dage med behov for harmoni og balance i relationer og følelser generelt. I eftermiddagstimerne står Månen godt til Mars, og det givet et åbent og ærligt forhold til følelserne, som bliver mere direkte og overskudsagtige.

TORSDAG
En harmonisk dag, hvad følelser angår. Dagen begynder med, at Månen står godt til stabilitetens planet, Saturn, som også er godt for ansvarlighed og pligter. Aftenen er særdeles rolig og hyggelig, så hvis du skal have besøg af familie og/eller venner, så vælg denne aften, det kan blive både fornøjeligt og hyggeligt.

FREDAG
En meget blandet dag med mange slags indflydelser. Månen står godt til Saturn fra den årle morgenstund, men kort derefter er den i spænding til Pluto, og det kan give konfrontationer med en selv eller andre. Sidst på formiddagen står Månen i eksakt spænding til Uranus, så det er en bøvlet dag, hvad familie og følelser angår. Det er heldigt, at man alligevel godt kan snakke og udveksle med hinanden, da Månen står fint til kommunikationsplaneten Merkur om formiddagen. Det er også dagen, hvor Merkur står i eksakt harmoni med Saturn, og det gør kommunikation rolig og fattet med stor ansvarlighed og disciplin.

LØRDAG
En stille dag, hvor Månen kl. 12.26 går ind i Skorpionen og giver et par dage med intensitet og dybde på det følelsesmæssige nærområde. Merkur er i dag i eksakt harmoni med Uranus, og dette giver mange en iderigdom og en hittepåsomhed, som er særdeles spændende at opleve.

SØNDAG
Dagen begynder med, at Månen står meget fint til konjunktionen mellem Solen og Neptun. Dette styrker fantasien og drømmene, og det er en meget harmonisk morgen, hvor det kan være godt at blive helt udhvilet og ikke stresse. Det kan nemlig blive behov for ekstra energi om eftermiddagen, hvor Månen først går i spænding til Venus og går lidt skår i søndagshyggen. Om aftenen står Månen godt til passionens og dybdernes planet, Pluto.  

Cameron vs. EU
Som tidligere skrevet flere gange, er David Cameron på vej ind i Plutos spænding til Solen, da han er født den 9. oktober (1966). Så sættes tingene på spidsen, og det har han gjort over for EU ved at true med en UK-udmeldelse, hvis han ikke får nogle bestemte krav opfyldt. Han står dog skidt, lige som EU også gør det (også beskrevet tidligere). Det er to svage parter, der skulle finde sammen, og som forudsagt skete det i går. Det er ikke nogen astrologisk overraskelse, at det gik galt natten til fredag, hvor Månen udløste spændingen mellem Pluto og Uranus. Fredag var Månen inde i en harmoni med Jupiter, og det er en helt anden snak. Se evt. indlægget fra fredag formiddag – uge 7 - på bloggen.
Nu udskriver Cameron en folkeafstemning til den 23. juni, hvor briterne skal stemme, om de går ind for den indgåede aftale i EU, så det sidste ord er ikke sagt i denne sag, som vi vil følge intenst og komme med astrologiske analyser hen ad vejen på.
Den 23. juni udmærker sig ved i horoskopet at være i besiddelse af den stærkeste spænding, som findes, nemlig et storkvadrat mellem Merkur (kommunikation, Jupiter (udland), Saturn (grænser, udfordringer) og Neptun (flygtninge, migranter, uklarhed, forvirring, kaos). Det bliver noget af en omgange Cameron og hans land skal igennem. Vi vender tilbage.

Scandinavian Star – forsikringssvindel som forudsagt
Nu skulle det være endeligt fastslået, at branden på Scandinavian Star, som afgik fra Oslo den 6. april 1990 kl. 21.45, var påsat. Færgen var så vidt det erindres nogle minutter forsinket i afgangen. En tidligere inspektør fra Søfartsstyrelsen har – efter at være gået på pension – stået frem og har fortalt, at det norske politi trods hans informationer ikke afhørt ham, og åbenbart heller ikke andre fra de danske myndigheder, som forestod den tekniske efterforskning. Det norske politi forestod den politimæssige efterforskning og var præget af ”tunnelsyn”, idet de udelukkende var fokuseret på at få gjort den danske lastvognschauffør til den skyldige, selv om han fysisk ikke kunne være skyldig overhovedet. Sagen ruller nu igen, og det er ikke så underligt astrologisk set, da Pluto er i spænding til Solen som ved alle forløb, der er startet den 6. april, uanset årstal og sted. Pluto stod centralt i afgangshoroskopet for sejladsen, og det øger chancen for, at der kommer nye, afgørende ting frem i sagen nu.
Samtidig er Uranus i konjunktion med Solen, og Neptun (vand, skibsfart) er i spænding til Månen. Pluto er desuden i konjunktion med Uranus/Neptun-konjunktionen. For få måneder siden gik Saturn i spænding til vandtegnsplaneten Månen, og dette aspekt er aktivt i et års tid endnu.
I horoskopet for sejladsen er det også antydet, at der kunne være tale om svindel, og at man skulle tage sig i agt for ild. Pluto (forsikringspenge) er i 1. hus i spænding til Mars (ild) i 3. hus (sejlads, trafik). Uranus (pludselige begivenheder) og Neptun (bedrag) står i spænding til Solen.
Den første af brandene opstod den 7. april kl. 1.55 i farvandet ud for Gøteborg. Her er MC i spænding til skæbneplaneten Saturn i 1. hus. Saturn hersker over 2. hus (penge).

Flere singler end nogensinde
Kan man se gennem astrologien, hvorfor vi i denne tid oplever det højeste antal singler i DK nogensinde? Jo, man kan i det mindste sandsynliggøre det ved, at Pluto kører gennem Stenbukkens tegn, som ofte har med enkeltmandspræstationer at gøre. Det er også fornuftens planet, og mange, især 20-30 årige, venter med at stifte familie til senere, ikke mindst på grund af lavkonjunkturen (også Stenbukken). Socialforskningsinstituttet vurderer, at man skal uddanne sig længere nu for at kunne stifte familie. Det er især kvinder, som frister singletilværelsen.
Neptun kører gennem sit eget tegn Fiskene, som heller ikke repræsenterer noget med ægteskab. Det at være lovformeligt gift er 9. hus og Skytten, hvor Saturn, astrologisk set det ømme punkt, står i denne tid. Det er altså lavkonjunktur nu, hvad angår giftermål. Det bliver nok ikke bedre fra 2023-42, hvor Pluto skal gennemløbe Vandbæreren, der står for venner, interesser, grupper og frihed. Til den tid vil der blive eksperimenteret med samværsformer, og det kan forventes, at der opstår debat om det at have flere partnere – den såkaldte polyamourøsitet. Mange flere vil ”gifte” sig med ligesindede – med en gruppe, mere end en enkelt person. Kollektiver vil komme på mode igen.  

UGEHOROSKOP uge 8 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Arbejd hårdt og slå dig så løs. 
TYR
PS: Tjek dine aftaler, så der ikke opstår misforståelser.
TVILLING
PS: Ikke alle er enige med dig, desværre.
KREBS
PS: Gør en status over dine mål og drømme.
LØVE
PS: Kast dig ud i noget nyt, det bliver en succes.
JOMFRU
PS: Få ryddet lidt op omkring dig.
VÆGT
PS: Sørg for at få lavet dit eget først.
SKORPION
PS: Forkæl dig selv lidt.
SKYTTE
PS: Hør din familie, hvad de har lyst til.
STENBUK
PS: Du må tænke dig godt om, før du taler.
I
VANDBÆRER
PS: Lad dig ikke påvirke af negativitet.
FISK
PS: Du har også brug for tid til dig selv.Ingen kommentarer:

Send en kommentar