mandag den 15. februar 2016

Ugehoroskoper for alle tegn 7

UGEHOROSKOP uge 7 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER Sæt fokus på karriere, det betaler sig. Jo mere du arbejder for at nå dine mål, jo større succes vil du opnå. Du holder af at være sammen med gode veninder, og du slår dig gerne lidt løs. Det er harmoni og forelskelse i vente til dig, men udseende alene er ikke nok for dig.
PS: Du må tage ansvar.

TYR Mulighederne er mange, selvom du eventuelt er på ferie, så holder du ikke op med at tænke over nye tiltag på dit arbejde. Der er en dejlig fokus på parforhold og kærlighed, så se positivt på tingene, det bliver bedre og bedre. Du er også heldig i økonomiske anliggender.
PS: Gør tingene så enkle som muligt.

TVILLING Lad dig flyde lidt med strømmen, arbejdsmæssigt vil du nemlig have svart ved at se, i hvilken retning, du skal gå. Det er let at arbejde sammen med andre lige nu, og du kan få gode råd af kollegaer, og det kan hjælpe dig. Du nyder virkelig at hygge dig hjemme med partner og familie.
PS: Se positivt på tingene.

KREBS Du er meget social, og du kommer godt ud af det med andre. Der er også harmoni i dit parforhold så sørg for, at du og din partner bruger tid sammen. Det bliver lidt lettere det hele. Du vil opleve, at andre nu er med dig og ikke imod dig. Tal med dem du møder, du vil virkelig blive inspireret.
PS: Du har brug for et godt modspil.

LØVE Slip kontrollen og lade andre tage over for en tid, du vil nyde, når du ikke behøver at være ”på”. Kom ud og mød andre mennesker, især hvis du er single og leder efter en partner. Du møder interessante mennesker, som du vil nyde at tale med og nye venskaber kan opstå.
PS: Vær positiv.

JOMFRU Du er ikke så udadvendt lige nu, men dem omkring dig kan ikke vide, hvad du tænker og mener, hvis du ikke selv kommunikerer, er du utilfreds så kom ud med det. Du er utålmodig, og holder mest af alt af at hygge dig sammen med mennesker, du kender.                                                                                                                              
PS: Hæng dig ikke i detaljer.

VÆGT Til tider kan du gøre dine udfordringer større, end de er, dels ved at tvivle på dig selv og dine egne evner, selvom du ikke har grund til det. Det er en god ide, at du venter med at indgå træffe vigtige beslutninger til senere, da der lige nu er begrænsninger, der løser sig af sig selv.
PS: Pas lidt på pengene, du bruger måske for mange.

SKORPION Du er god til at gennemskue problemer og tage ansvar, derfor vil andre komme til dig for at få hjælp. Små ting gør lige nu en stor forskel, så skaber du dig et godt overblik og griber de chancer der viser sig, skal der ikke meget hård arbejde til for at skabe varige resultater.
PS: Husk også at slappe af.

SKYTTE Der skal være plads til at slappe af og til at lave noget, som du finder sjovt og inspirerende. Hvis det er muligt, så kom lidt væk fra dine vante omgivelser og oplev noget nyt. Glem alt om rutineopgaver, når det er muligt, og find på noget spændende sammen med venner eller familie.
PS: Du vil nyde at rejse, eller bare at tage lidt væk.

STENBUK Du vil nu være mere afslappet og optimistisk, end du har været i de længe. Du nyder at tale med mennesker du møder, der ikke lige har den sammen holdning, og som giver inspiration. Du har brug for ro, så du kan skabe overblik og se fremad, så sig ikke ja til for meget.
PS: Du er god til økonomi nu.
I
VANDBÆRER Du holder af at være sammen med andre, og du er meget underholdende, derfor er du også god til at vinde andre over på din side. Du er det naturlige midtpunkt. Tag ikke tingene så seriøst lige nu, det er faktisk en uge, hvor du kan tillade dig at slappe af og lege lidt.
PS: Find på noget impulsivt.

FISK Det bedste vil faktisk være, hvis du bare kan holde fri og hygge dig. Du nyder at opleve noget, der er anderledes og interessant. Du har en meget charmerende og dejlig udstråling, det vil tiltrække spændende mennesker. Tal derfor med dem, du møder på din vej.
PS: Slip forventningerne lidt.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar