torsdag den 25. februar 2016

Kjer Hansen må gå?


Landbrugsminister Eva Kjer Hansen har en Mars/Venus-konjunktion i Krebsen (fædrelandet, nærmiljø), hvor Venus hersker over Jupiter i Tyren (landbrug). Pluto har været i spænding til begge i nogen tid. Hun er ikke helt færdig med denne spænding, selv om den synger på sidste vers. Dette kan også meget nemt være tilfældet med Eva Kjer Hansen selv, så jeg vil tro, at løsningen af krisen i blå blok ligger i, at hun selv vælger at gå af som minister. På den måde får Pape sin vilje, og Løkke får demonstreret, at han ikke vil se noget lignende igen. Ingen af parterne vil så tabe ansigt. Men vælgerne måber en del, og det gavner på ingen måde tilliden til politikerne generelt.
Det er virkelig godt, at de nu sætter sig ned og ransager sig selv i blå blok. Dette er som tidligere beskrevet en nødvendig for det videre forløb i samarbejdet i blå blok. Der skal være fastere aftaler partierne imellem, hvis de vil undgå fnidder af den aktuelle art i fremtiden. Og MÅSKE få mulighed for at forsinke det valg, som vi har forudsagt vil komme i 2017, sandsynligvis til foråret.

Det allerbedste lige nu vil være at lave en proaktiv, fremsynet aftale de blå partier imellem. Der mangler i den grad visioner i deres politik. Sker det intet på den front, ser det ikke godt ud ved næste valg. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar