onsdag den 14. marts 2012

DONG og Eldrup

Anders Eldrup og DONG

Anders Eldrup er født den 30.10.1948 på Djursland og Fritz Schur den 27.11. 1951 i Vejle. Tidspunkterne i ukendte, men der er ikke større spændinger planeterne imellem, men vi kan ikke garantere for akserne. Dog er planeterne så tilpas vigtige, at vi vover en astrologisk fremstilling af sagen. Det ser grangiveligt ud, som om begge har handlet ud fra rigtige, ærlige og ægte motiver ud fra den givne situation. Dog har Schur lige den Uranus-spænding, der gør ham lidt for hurtig på aftrækkeren, men han VAR jo nødt til ast gøre noget.

Det er uden tvivl ganske korrekt, når Eldrup hævder at have vurderet, at det ikke krævede en bestyrelsesgodkendelse at forgylde inderkredsen. Han har set det som en fordel for DONG, og han har heller ikke gjort det for egen vinding. At han så måske har troet, at han kunne gå på vandet eller svæve over gasserne, og at det hele kørte som smurt i olie på grund af de fine aspekter, det er absolut en mulighed. Og Schur var nødt til at handle som han gjorde i situationen. Men han vil vinde på det, fordi han har udvist rettidig omhu og handlekraft – om end med en noget usikker fremlægning for pressen. Så mon ikke det er en af de sager, der ender i varmluftsafdelingen, men som fik kedelige konsekvenser for den ene part. Konsekvenser, der dog på sigt vil vise sig ikke at være så negative endda. Der venter mange opgaver på Eldrup med det flotte horoskop. Han er måske nok gået over stregen, men fremtiden vil stort set retfærdiggøre ham. Foreløbig har hans fine horoskop indbragt ham 17 millioner. Der til kommer, at han ret let kan få et eller flere nye job.

Det skulle være et faktum, at Eldrup og Schur har det med hinanden som hund og kat – Fritz the cat? I bund og grund handler konflikten om dårlig kemi mellem de to, hvilket også fremgår soleklart, når man sammenstiller deres horoskoper. Eldrups Merkur står lige på Schurs Venus/Neptun-konjunktion og i kvadrat til Uranus. Ikke godt for kommunikation og forståelse. Venus er i spænding til Merkur, som understøtter dette. Krigsplaneten Mars står på Solen og skæbne- og karmaplaneten er spændt op til Solen, Uranus til Mars og Pluto til Månen. Det er hård kost og nærmest dømt til at gå galt på et tidspunkt. Det går ikke at sætte folk sammen med sådanne spændinger, medmindre det er i et terapirum.

Ser man derimod på DONG´s horoskop, stiller situationen sig ganske anderledes. De må krybe til korset og få styr på tingene. De står som statslige rollemodeller i dansk erhvervsliv. Regler og kodeks skal derfor tilpasses, og ledelsen skal sørge for, at situationen ikke gentager sig. Tiden er ved at rinde ud med de store gyldne håndtryk, som truer troværdighed og respekt i befolkningen. Det er i virkeligheden systemet, der er ved at spille fallit. Etikken og proportionerne kom helt ud af proportioner, da Pluto gik gennem Skytten 1995-2008, og den pris og praksis skal ændres med Pluto gennem nøjsomheds– og rimelighedstegnet Stenbukken.  Jeg satte mig for at finde DONGs stiftelsesdato, for Pluto MÅ være inde i billedet her, evt. som spænding til Solen – og det var den.

DONG er nemlig stiftet den 27. marts 1972 som Dansk Naturgas og har derfor haft Pluto i spænding til Solen i de seneste to år – i øvrigt på linjer med alle forløb, der er begyndt den 27. marts, uanset årstal. Og så udløste den også lige et kvadrat til Jupiter.

For DONG er aspektet først helt færdigt i slutningen af 2012, så nu er det virkelig tid for selvransagelse. Noget, der også må ind i billedet ved valget af Eldrups efterfølger. For det er ikke nok med Pluto-aspekterne, der er også andre meget stærke sager i DONGs horoskop. Olieplaneten Neptun, som i øvrigt står umådelig centralt i starthoroskopet, er inde i en spænding til både Mars og Saturn, så Finansministeren må ind i billedet og omorganisere DONG, hvis ikke de selvgør det. Dette vil være i egen interesse på sigt – en kæmpe oprydning. Alt andet vil være halsløs gerning. For ude i horisonten lurer endnu et mærkbart Pluto-aspekt, nemlig udløsningen af oppositionen mellem Merkur og Uranus om et par år, så nu er skruetvingen virkelig sat på plads – parat til omdrejning, hvis man ikke makker ret. Også nytænkningen planet, Uranus, er kørt i stilling. Den udløser i det næste år Sol/Pluto-oppositionen og derefter tager den fat på Merkur/Uranus-oppositionen. Så der er virkelig gang i spændingerne, især oppositionerne. Så måske skulle finansministeren alliere sin med – ja, oppositionen og kræve en kraftig opstramning af den store, statslige organisation – og ikke kun i frynseafdelingen, man skal have fat i den grundlæggende struktur. Jeg ser sagen som en universel prøveballon, der er sendt til ”jords” (den kommer måske ”oppefra”) for at signalere universets krav om, at der skal ske store ting på vores planet i den nærmeste fremtid.

Der må nu gydes olie på vandene.

Nu ikke mere fremtidssnak, men vi skal jo leve op til tænketankens motto: Få nyhederne, før de sker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar