søndag den 4. marts 2012

Kommentarer 10

Information
Her er en ny portion af ugehoroskoper for alle tegn samt ugekommentarer.

Lige som sporten hovedsagelig lægges direkte på bloggen, vil det samme nu ske med serien om trafikdrab, som jeg finder væsentlig ud fra det faktum, at man kan lære noget om de astrologisk farlige perioder, hvor man så får mulighed for at sagtne farten og i det hele taget køre mere forsigtigt.
På grund af bladproduktion blev indslagene om den afgåede tyske præsident og den hollandske prins Frisos skiulykke forsinket. De er med i dag. Der er altid mindre stof end vanligt i perioderne op til udgivelsen af et nyt nummer af bladet. Næste nummer er ude hos alle abonnenter ca. den 20. marts.Få 600 kr. for at abonnere!
Husk, at du får gaver for minimum 600 kr. (års- eller fødselshoroskoper) ved at købe et abonnement på Astrologimagasinet HOROSKOPET til 260 kr.Ugen, der kommer

De to oppositioner mellem hhv. Venus og Saturn samt mellem Solen og Mars har toppet, men kan mærkes i svækket form i ugens begyndelse. Det sammen gælder konjunktionen mellem Merkur og Uranus, der dog er helt eksakt mandag mellem kl. 12 og 13.

Ugens helt store tema er stortrigonen mellem Mars (energi), Jupiter (udland, rejser) og Pluto (vilje, magt, storfinans). Det er generelt en rigtig god uge (dog ikke alle dagene) til internationale, jobmæssige, økonomiske og beslutnings- eller udførelsesmæssige tiltag. Det var i en sådan uge, der skulle interveneres i Syrien eller skrides ind på det finansielle område lovgivningsmæssigt, for bare at nævne et par eksempler.

Mandag er en fantastisk dag for nye ideer og tiltag, især først og midt på dagen, hvor Månen står kanon til den nævnte Merkur/Uranus-konjunktion.

Tirsdag danner Månen ingen klassiske aspekter, men den nævnte stortrigon begynder at tage til i styrke.

Onsdag er Månen i trigon til Venus og Jupiter og giver behag og nydelse samt gode økonomiske muligheder med en del held til følge.

Torsdag er der fuldmåne ved 13-tiden, det kan medføre svingende humør og følelser. På grund af det tiltagende kvadrat fra Merkur til Pluto, skal man agte sig for, hvad man siger og gør, for det får konsekvenser.

Midt på fredagen står Månen i spænding til Merkur og Uranus, så gør ikke noget overilet, selv om du bliver utålmodig.

Lørdag kommer Venus med i stortrigonen, så nu er det værdierne der kommer endnu mere i fokus. Mange vil være heldige i de næste dage. Men hvem det er, skal ses i de enkelte horoskoper.

Søndag gælder det samme som lørdag, men energien går mere trægt om natten og om morgenen, hvor Månen står på Saturn.
Putin vinder, men…
Valget i dag i Rusland får sandsynligvis Putin som vinder, uanset hvad. Men som jeg tidligere har skrevet, er hans timeglas ved at rinde ud. Han er født den 7. oktober 1952 i Leningrad, og alle, der er født den 7. oktober, uanset årstal, får besøg af Pluto om et par år. I Putins tilfælde vil han blive tvunget til at gå af, hvis han ikke selv finder ud af det. Da aspektet varer næsten to år, vil han senest måtte give op i 2015.

Prins Friso af Holland
En skiulykke medførte en meget slem hjerneskade for den hollandske prins Friso. Han ligger nu i koma på et hospital i London. Han lå i 20 minutter under sneen, og hjertet holdt op med at slå ca. 50 minutter efter ulykken, så det vil være en meget svært hjernehandicappet prins, der vågner op - hvis det sker. Ulykken skete i Schweiz den 17. februar 2102 omkring kl. 15.00. MC står på Venus/Uranus-konjunktionen, som igen er i spænding til Måne/Pluto-konjunktionen.

Dronning Beatrix er født den 31. januar 1938 kl. 9.47 i Soest. Saturn er i denne tid i spænding til Pluto, og Uranus er i spænding til konjunktionen mellem skæbneplaneten Saturn og hjerneplaneten Mars.
Hans kone Mabel Martine har Neptun i spænding til kærlighedsplaneten Venus. De blev gift den 24. april 2004, og fremskrives dette horoskop, står Pluto i spænding til Saturn. Johan Friso selv er født den 25. september 1968 i Utrecht. Han har Uranus (pludselige hændelser) i spænding til Solen og Neptun i spænding til Mars. Begge parrets børn har spændinger i deres horoskoper, og har man en situation, hvor alle horoskoper i en familie har spændinger, så skal der virkelig passe ekstra godt på. Man skal kun løbe de risici, man ikke kan undgå at tage.

Tysk præsident går af – påvirker det Merkel?
Vi har tidligere skrevet om den nu forhenværende tyske præsidents horoskop. Christian Wulff gik af i februar på grund af en økonomisk skandale med ulovlige lån. De største spændinger lå for nogle år siden, vistnok i 2005-09, så det er her,man skal finde årsagen til afgangen i sidste måned.

Der er ingen tvivl om, at det påvirker Angela Merkel i negativ retning, selv om det ikke umiddelbart truer hendes position. Men Pluto er i spænding til Merkur nu, og senere er den i spænding til Jupiter, så hun har taget hul på en hård periode, hvor økonomien vil spille en væsentlig rolle. Hun vil sikkert blive den, der skal stoppe støtten til Grækenland, når det kommer så langt, at man indser, at det græske hul er for stort, og landet må forlade EU.

UGEHOROSKOP uge 10 
af astrolog Lykke Larsen 
læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar