søndag den 11. marts 2012

Kommentarer og ugehoroskoper 11 for alle tegn

Værsågod, her er en portion friske kommentarer !
Tjen 600 kr.

Tilbuddet om 3 tre gratis horoskoper til en værdi af mindst 600 kr. til nye abonnenter gælder stadig! Da et årsabonnement kun koste 260 kr., er det en rigtig god forretning. Horoskoperne kan bruges som gave til dig selv eller andre.
Tak fra Grækenland

Der er indløbet en tak for det lys, I har sendt til vore sydlige venner, der virkelig har brug for det. Og i den forløbne uge gik flere ting i orden i forholdet til EU, og det er de rigtig glade for.Sport

Der er lagt ekstra om dette emne direkte på bloggen. Messi spillede som en Messias i ugens CL-kamp og scorede 5 mål mod et tysk hold.Nyt fra antikvariatet

Vi er kommet i besiddelse af en meget sjælden bog, som nærmest er blevet kult: Min vej til pendulet af Katarina Holm. Det flotte eksemplar sælges for 300 kr. Desuden har vi fået fat i nogle få tegn i den efterspurgte serie Kærlighed og venskab af Linda Goodman. De sælges for 75 kr. stk. Vi har bl.a. Vandmanden og Jomfruen.


Venus og Jupiter sammen i stævnemøde – held i økonomi

De to planeter står i perioden 9.-16. marts i en såkaldt konjunktion, det vil sige på linje set fra Jorden. De står altså meget tæt sammen og kan ses efter solnedgang mod sydvest. Klokken ca. 23.00 går de ned i nordvestlig retning.
Indtil 11. marts står Venus, som er den klareste af de to, lidt under Jupiter. Efter 11. marts er det Venus, som står højest. Vi må ikke håbe, det bliver overskyet. Ellers er det godt at vide, at de står der alligevel, og at de astrologisk set har en kæmpe indflydelse i gunstig retning. Værdierne (Venus) vokser (Jupiter), så det er heldigt for økonomien. Måske skulle du købe en lottokupon nu? Det gælder især, hvis de to planeter aspekterer de økonomiske huse eller planeter i dit personlige horoskop.

Merkur går nu igen baglæns
Der er fejl i tabellen, den såkaldte efemeride. Der står nemlig, at Merkur går retrograd kl. 7.50 GMT den 12. marts. Men computerprogrammet Argus siger kl. 8.16 lokal tid i Danmark. Det har på grund af bladproduktion ikke været tid til at tjekke yderligere, men jeg stoler på computeren, selv om tabellerne naturligvis også er computerberegnede. Men de er overført til papir, og så kan der være sket en fejl her.

Så fra mandag kl. 8.16 skal man veje sine ord og tjekke godt efter, hvis man skal udtale sig om vigtige forhold. Det kan dog ikke gå rent galt, når ugen ellers byder på meget flotte aspekter.
Generelt om ugen
Det er ikke en uge, hvor man skal snakke så meget, mere handle og nyde livet. Og så kan man foretage de køb, man måske har udskudt i nogen tid. Der er mindre risiko nu, dog skal man være forsigtig ved de helt store indkøb, men selv her vil ugens stortrigon være til gavn. Man skal dog lige kigge i sit eget horoskop, om der også her er fri bane.

De enkelte dage
Mandag er en ganske interessant dag, især eftermiddag og aften. Der er rigtig mange harmonier til stede. I nat er Venus/Jupiter-konjunktionen helt eksakt, så vi må ikke håbe der er overskyet.

Tirsdag er aspektet stadig aktivt, men Månen bliver mere disharmonisk og kan ramme følelses- og hjemmelivet lidt. Men når de store, fantastiske aspekter er der samtidig, så kan det næsten ikke gå galt.
Onsdag er det samme som tirsdag, sådan cirka.


Torsdag får Månen både meget fine aspekter og de lidt hårdere. Men da den kører gennem Stenbukken fra midt på dagen, giver det en vis stabilitet.

Fredag går Månen med ind i stortrigonen, især tidligt på dagen. Da den står sammen med Pluto kan lidenskaberne virkelig komme op at køre.
Lørdag er Månen i spænding til Saturn, men det ER jo også Saturns dag. Det er mest eksakt midt på dagen. Derefter går den ind i to meget harmoniske aspekter til Uranus og Merkur, som er gode for en god diskussion og kommunikation i det hele taget.

Søndag går Månen gennem Vandbæreren i kvadrat til Venus og Jupiter, så der er mange flyvske planer for dagen, som kan byde på utålmodighed og lidt vildskab og originalitet. Pas på ikke at overdrive og pas i det hele taget på, hvad du siger. Merkur står i dag helt eksakt på Uranus i spænding til Pluto (sidstnævnte dog ikke eksakt).Artikel om Hvidstengruppen og filmen om den
I det kommende nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET, der udsendes ca. 22. marts til abonnenterne, har jeg skrevet en artikel om den jyske modstandsgruppe, som var den første i Danmark, der fik nedkastet våben, ammunition og faldskærmssoldater. Det er blevet til en meget spændende artikel om gruppen og dens horoskop, den nye films horoskop og alle de refleksioner, filmen satte i gang om hele vores historieskrivning og den slagside, der er i den. Eksemplerne er mange på unøjagtigheder, hvad der ikke kan fortsætte, når Pluto kører gennem Stenbukken. Så må vi gøre noget, når det, der er gjort indtil nu for at rette op på skævhederne, ikke er lykkedes tilstrækkeligt. Her vil jeg meget hellere have historikerne på nakken end jeg vil have Pluto samme sted, for det er ikke sjovt. Og der skal såmænd nok blive noget ballade omkring det, når man går i rette med samfundsgrupper, der er blevet tilgodeset på andres bekostning, og at det ikke er med i historiebøgerne.

Det er ikke hver dag, der udkommer en film, hvor handlingen stammer fra ens egen hjemegn. Jeg er født og opvokset på en gård ved Trinderup, hvor der ikke er meget mere end en kilometer i luftlinje til Hvidstensgruppens første nedkastningssted på Trinderup Hede. Der fandt dog kun én nedkastning sted her, så flyttede man til Allestrupgaards marker, der ligger tættere på Hvidsten.
Det er ekstra interessant at vide, at den første nedkastning fandt sted på årsdagen for min fødsel, som fandt sted præcis fem år senere, den 11. marts 1948. For ikke at nævne at gruppen blev anholdt den 11. marts 1944 og derfor kun eksisterede i præcist et år. Et-tallet og ni-tallet har altid været mine og AstrologiHusets tal. Gruppen eksisterede i præcist et år. Gallapremieren for filmen var den 19. februar og Danmarkspremieren den 1. marts. Jeg fik på et tidspunkt et vink om, at jeg kunne have været med i gruppen eller tilknyttet gruppen i min seneste inkarnation? Jeg må lige få fat på en clairvoyant!

Forklaringen på skævvridningen i historieskrivningen kan være en konsensus om ikke at pille ved glorien, der er omkring modstandsbevægelsen. Men glorier er ikke Plutos kop te, den vil have realiteterne frem, koste hvad det vil. Og den er jo altså kommet forbi os i disse tider, hvor den også er i spænding til kriseplaneten Saturn i landets horoskop.
Angående 1- og 9-tallerne: AstrologiHuset er indviet den 9.11.1991, og huslejekontrakten blev underskrevet den 11.9.1991 med tilbagevirkende kraft fra 1.9.1991. Astrologisk Museum åbnede den 19.9.1999, og sådan kunne jeg blive ved.
Messis målrekord
Fem mål scoret i samme kamp er intet mindre end fantastisk på så højt et niveau som Champions League. Ganske vist har to danskere præsteret det samme, nemlig Søren Lerby for Ajax og Bent Løfquist for B1913 i 1961 mod et luxemburgsk hold. Det var, dengang det hed Europa Cup, men det ER ganske usædvanligt.

Barcelona-Leverkusen blev spillet den 7. marts 2012 kl. 20.45 i Barcelona, og vi ser det samme som ofte tidligere, at når AC-hersker står i 7. hus, så er det rigtig godt at være hjemmehold, uanset aspektering. Her står Venus dog i spænding til Saturn i 1. hus (hjemmehold), så det er lidt ulogisk, men det er erfaringen, der tæller. Saturn i 1. hus ville normalt gøre hjemmeholde træg og krisebetonet, langsom i optrækket. Man kan sige, at når der scores så mange mål, er det lidt sent at åbne scoringen efter 25 minutter som her. Men AC-hersker i 7. hus sammen med DC-hersker i 12. hus, det er giftigt for et udehold, også selv om Mars får flere gode aspekter. Den får dog også en spænding til Solen, men ellers 5 aspekter i alt. Det vil sige hele fire harmonier. At det blev en fuldstændig vild kamp er ikke så underligt. Den endte 7-1 til hjemmeholdet. Både AC og DC er i spænding til Pluto, som igen er i spænding til både Merkur og Uranus. Til gengæld er Pluto med i en firdobbelt stortrigon, så der er virkelig noget, der VIL noget. Pluto er viljen, og hjemmeholdet havde total kontrol og var o overmagt kampen igennem. Udeholdet fik dog et trøstmål til allersidst.
Ganske overraskende gik Apoel Nicosia videre, idet de vandt den ordinære kamp med 1-0. Denne stilling udlignede det samme resultat i den omvendte kamp, så der måtte straffesparkkonkurrence til. Denne vandt hjemmeholdet 5-3, men på grund af 1 times tidsforskel er AC her i Skorpionen, hvor Mars og Pluto hersker, og de står begge flot i harmoniske aspekter til AC. Ikke underligt at det afgørende mål i den ordinære kamp faldt hurtigt grundet de meget flotte aspekter i kamphoroskopet. Men det er unægtelig underligt, at Jupiter står på DC og samtidig er med i en stortrigon. Det burde have givet en udesejr, men de andre aspekter er altså vigtigst, det må vi huske i kommende kampe.

I øvrigt er det værd at bemærke, at alle kampe på programmet den 7. marts gav hjemmesejre undtagen i et enkelt tilfælde. Dette taler kraftigt for den teori med AC-hersker i 7. hus, at den virkelig holder vand. Den kan naturligvis ikke gøre det i alle tilfælde, for det vil være eksempler, hvor styrkeforholdet mellem to hold er meget forskelligt. Det nytter f.eks. ikke, at hvis hjemmeholdet er et bundhold eller i dårlig form, så ER det muligt at tabe selv med meget fine aspekter. 
Jeg tror, vi er ved at løse udfordringen med forudsigelse af fodboldkampe. Det vil i langt over 50% af tilfældene være muligt at finde vinderne, og endda også, i hvilke perioder, der er størst chance for mål. Mange gange kan man endda se, om det er ude- eller hjemmeholdet, der scorer.


UGEHOROSKOP uge 11 
af astrolog Lykke Larsen, 
læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar