fredag den 30. marts 2012

Ulykker og pressen - begge er Merkur

Murphys lov? Nej, astroloven!

Det kan se voldsomt ud med en længere analyse af to horoskoper for relativt små uheld. Men det skal ses i en lidt højere sags tjeneste, nemlig at undgå den slags – og de ulykker, der også kunne have været tale om, især i tidsrummet lige omkring uheld nummer to, hvor Pluto virkelig huserer i horoskopet. Læs senere.

To flykollisioner i Oslo på samme aften – endda med kun 40 minutters mellemrum! Det lyder helt utroligt, og det er astrologisk guf. Vi kørte længe med eksempler på færdselsulykker, som der alle var en astrologisk forklaring på. Men hvad med det ulykkelige tidsinterval i Gardermoen Lufthavn ved Oslo den 29. marts 2012 kl. 18.45-19.25?

Gardermoen 29. Marts 2012 18.45
Ja, SAS kalder det for Murphys lov, men vi kan bidrage med interessante, astrologiske sammenhænge. For det første er Merkur retrograd i denne tid, og her skal man altid være ekstra vagtsom i trafik- og kommunikationssammenhænge. Og det er lige præcis, hvad der er tale om her, hvor den presseansvarlige ved lufthavnen i Oslo efter ulykken udtalte, at det hele måtte skyldes Murphys lov om, at alt, hvad der kan gå galt, det vil gå galt. Samme Merkur er endda hersker over AC og er lige ved at skifte tegn, og det tyder på alment kaos i kommunikationen, og hvad angår opmærksomhed. Kl. 18.45 var en SAS-maskinen ved at blive trukket ud af gaten samtidig med, at et Norwegian-fly var ved at parkere, og så SKAL det jo gå galt, det er klart. Nå, men heldigvis kom ingen til skade, og der var kun nogle flydele, der var brækket af og lå på jorden. Vingespidsen på Norwegian-flyet og de to halevinger på SAS-flyet blev beskadiget.

40 minutter senere var den gal igen. Et andet SAS-fly tørnede her ind i en flybro – armen, der forbinder et fly med terminalen. Da flybroen skulle rulles ud til flydøren, fortsatte den i stedet for at stoppe, da den nåede døren, som derved beskadigedes.

Gardermoen 29. Marts 2012 19.25

Undersøgelser er nu i gang, og naturligvis findes der en fysisk årsag. Men fysiske årsager er ikke vigtige til andet end at lære af, hvad man naturligvis ikke skal kimse af. Men det er straks væsentligere, hvis man på forhånd kan spotte de perioder, der giver mulighed for sådanne hændelser, som man derved kan minimere. Det kan aldrig helt undgås, men en begrænsning af uheld og ulykker skal man da stræbe efter, alt andet er uansvarligt. Vi forsøger nu at råbe myndighederne op, og vil i den anledning råbe højere en vanligt. Indtil nu er der nemlig ikke sket noget som helst, selv om vi har skrevet stolpe op og stolpe ned. Vi er kun blevet mødt med skepsis og afvisning. Derfor får de norske myndigheder nu en direkte henvendelse, som vil være mere skarp i sproget end dem, vi har sendt hidtil.

Til de astrologiinteresserede vil vi her gå videre med den service, vi påbegyndte for nogle måneder siden, men af tekniske årsager måtte gå bort fra igen. Udfordringen er stadig ikke løst, men nu vil jeg i enkelte tilfælde lægge horoskoper på og derved illustrere udsagnene på tydeligt vis – lade horoskoperne tale deres eget klare og tydelige sprog.

Omkring kl. 18.35 stod MC lige på Månen, som er i spænding til trafikplaneten Merkur, og det må være her, der er sket noget afgørende for det første uheld. Her kan man have sendt den mand ud, der skulle trække det ene fly ud af gaten. Månen/Merkur-spændingen viser svigtende opmærksomhed. Eller det andet fly kan være landet på det tidspunkt, bare for at nævne et par eksempler på, at der altid er et fundament for en begivenhed, og at den ligger på det tidspunkt, aktionen begynder. Når man eksempelvis skal rejse og skal opstille et horoskop for rejsen, så er det allerede, når man låser sig ud derhjemme, at rejsens horoskop skal opstilles for. Selve flyafgangen skal man også se på astrologisk, men for personen er ens eget horoskop OG tidspunktet for, at man forlader sit hjem og tager til lufthavnen, banegården eller busholdepladsen, meget afgørende faktorer.

Her har vi foreløbig kun selve hændelsestidspunktet og kan så opstille et såkaldt inceptionshoroskop.  Horoskoperne sættes dog først på senere.

AC var kl. 18.27 i spænding til Månen i Tvillingerne, og her kan beslutningen, der førte til uheldet, være blevet truffet. Men igen, det har vi ikke fået oplyst noget om. At der ikke kom mennesker til skade er godt. Det burde der heller ikke, for Merkur står jo fint til Venus i 9. hus (rejser). Det gør den ganske vist også ved den anden kollision, men her sker der astrologisk set store ting, som KUNNE være blevet farligt, idet Pluto står lige på IC i spænding til AC, Solen og Uranus! Når en sådan Pluto-faktor – ja, faktisk også ”solfaktor” - kommer oveni, så bliver det potentielt farligt og skriger på top-opmærksomhed. Nu var det heldigvis kun en vildfaren flybro, der var tale om, og så gik det fint. Men det er potentielt farligt, fordi Pluto (død) hersker over 3. hus (trafik). Det betyder ikke automatisk, at mange vil dø i trafikken i et land eller et område, men det betyder, at man bør udvise mere agtpågivenhed end ellers – for at UNDGÅ eventuelle ulykker. Hvis jeg havde tid nok, ville jeg af egen drift udsende daglige astro-varsler om sådanne perioder, som jeg heller ikke altid selv har tid til at spotte til eget brug.  Det tager mere tid, end man lige tror. Men med disse enkeltstående analyser kan astrologiinteresserede selv bygge videre på erfaringer og informationer, og bruge dem til væsentlige tiltag som f.eks. rejser. Så kan man undgå nogle af de værste ulykker, dog ikke alle over hele kloden. F.eks. kunne Kalundborg-familien være blevet advaret, inden de tog på jordomsejling for et par år siden, hvor de stævnede ud fra Kalundborg Havn på et særdeles spændingsbetonet horoskop. Turen gik dog fint gennem længere tid, men på hjemrejsen blev de som bekendt fanget af pirater ved Afrikas horn.  En trafikulykke uden dræbte

En mand fik et ildebefindende og kørte ind i fem biler på Peder Lykkes Vej på Amager. Det skete den 30. marts kl. 5.55, og igen er Merkur, hersker over 3. hus, retrograd, og AC står lige på vippen mellem to tegn, Vandbærer og Fisk – og Med Neptun tæt på AC. Manden overlevede heldigvis, men det er igen et af de tidspunkter, man skal tage sig i agt for.Retrograd Merkur og pressen

En ting er, at man skal være varsom i trafikken, når trafikkens planer Merkur står uharmonisk. Men samme planet står også for kommunikation, og dermed pressen. Så kan man sædvanligvis vente sig lidt af hvert, når man tygger sig igennem dagens nyheder. I den seneste uges tid har der været fokus på, at det kan være farligt at spise kosttilskud. Journalisterne har her været som lam på bedste, mikrofonholderagtige vis. De har dermed viderebragt forkerte oplysninger. Jeg så dog for nogle dage siden et indslag, hvor den ”udspurgte” svarede, at det var farligt, hvis man lod en hel dåse stå frem. For så kunne et barn spise en hel dåse, og SÅ er det farligt. Udtalelsen kom af egen drift, ikke fordi journalisten spurgte specielt ind til det.

Både P1 og DRTV har viderebragt forkerte oplysninger, og når man ved, at der er tale om en lille gruppe forskere, sandsynligvis med forbindelse til medicinalindustrien, der markedsfører deres udsagn, som om der er tale om videnskab, så er det virkelig betænkeligt. Forskerne bliver dog sat godt og grundigt på plads af Vitalrådet (www.vitalraadet.dk). Tilskuddene er ikke farlige, og igen oplever vi altså, at pressen villigt viderebringer den form for klamphuggeri. Når man så vælger at ”informere” befolkningen på en retrograd Merkur, så SKAL det nærmest blive totalt forplumret. Det gode ved det er så, at nu er det SÅ åbenlyst, at alle bør kunne se manipulationen. Og det er trods alt godt, at der er lidt positivt i sagen. Plutos vej gennem Stenbukken skal nok få bugt med den slags inden længe.

Skylder lige at sige, at undersøgelser, der er positive, fravælges bevidst Forsker begyndte med at udvælge 68 videnskabelige artikler ud fra udstukne kriterier. Det gav ikke nogen effekt, og hvad gør man så. Ja, så finder man nogle negative artikler frem i stedet, og så VIL der jo blive en effekt. Men selv dette gav kun et udsving på 5% i forøget dødelighed, hvad man jo også skulle forvente. Havde forskerne gjort det modsatte i udvælgelsen, var det endt med at vise en nedsat dødelighed.

Det er dybt problematisk, at man sådan kan vælge og vrage, for så kan man bevise hvad som helst. Og så skylder jeg at sige, at netop de fravalgte undersøgelser er anset som værende de bedste, der er udført på området! Pluto, hjælp!

Med kærlig hilsen fra Milena Penkowa…
Ingen kommentarer:

Send en kommentar